Отвън е ангел, а отвътре... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отвън е ангел, а отвътре...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2940 пъти
Случи се нещо не предвидено в личен план, не съм споделяла от доста време. И не зная тачно как да го обясня, срещнах момче различно от приятелите коита съм имала по рано.

В гнева си се ядосваше повече от обикновенно и ми праскашe по някое шамарче, а после следваха непрекъснати обаждания извинения и молби за прошка. А е само на 28 години, казах си в началото, айде не е имал добър живот и прощавах. С времето обаче се увеличаваше гнева му, сякаш за всичко бях виновна аз, и пак вдигаше ръка и това сякаш му стана навик.

А аз истински го харесвах и се бях зарадвала, че най после съм срещнала любовта. Но този съществен факт, след време като, че ли се изпари и в мен се нагнездиха различни нечовешки чувства. Агресията му беше неестествена и нелогична, опитах да разбера и да оправдая всячески поведението му. Но това сякаш го направи още по настъпателен към мен, без никакъв смисъл. В момента сме на етап в който не желая да се срещам с него, а той, като, че ли не престава да ме преследва. На работа, пред нас и така. Оглеждам се доста и съм под постоянен стрес да не се появи от някъде.

Съвет не искам, а единственно имах нужда да споделя този мой кошмар.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4ca187c79c
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Въпреки че не искаш съвет, ще ти дам един - бягай надалече от този човек! Игнорирай го! От опит знам, че такива типове са непоправими.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6a94143c6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Аз пък, смятам да напиша нещо, като го отправям към всички които ще прочетат темата ти :) Ха, и май, то е отправено повече към самото заглавие на темата ти! ...

Но все пак, ще кажа за съответния тип човек, съгласен съм с номер 1, че от такъв тип, не знаеш какво може да очакваш! Въпреки че е очевидно, всичко да се повтаря отново и отново! ... Изобщо, мъж който си позволява да дигне ръка на жена, не е никакъв мъж!!! А едно неосъзнато същество, което му е по-лесно да си изкарва "глупавите" баланси на нещо красиво и по-слабо физически от него. Що за мъж ще е, щом не може да се справи със собствените си проблеми, та ефекта от тях, да си ги изкарва на теб самата! Не знам, но ако си жена която се уважава поне малко, ще внимаваш много и ако ще се връщаш някога при него, го напрaви чак когато той ти докаже че се e променил. Защото има сериозни психически проблеми и май неконтрулируеми нерви. Лично според мен, такъв човек, щом не може сам да се справи с негативната енергия в себе си, му е нужно да ходи на някакви занимания, където да изразходва тази енергия! ... Мога да кажа още много, но мисля за неговия тип, това стига.


Ииии сега, за заглавието :)) Скъпи момичета и (рядко и момчета) моля ви, спрете да се подвеждате по външния вид! Не се водете от него! ... Знам, че когато видите някой красив/а, ви предразполага да желаете да го познавате и да общувате с него/нея! Ама хайде де, признайте си, вие не търсите само външноста, искате и този човек да има нещо красиво и от вътре, да има душа, и добър характер!!! Е да, ама редовно мисля, вече виждате, че красивата външност, не предполага и в никакъв случай, не е гаранция и за красива душа, нито добър характер.

Красивите момичета, които знаят че са такива, и имат самочувствие!!! Искат до себе си някой с красива външност, за да стой добре до тях, и гледат външността! Но вие, знаете, че не се нужадете само от някаква си външност, въпреки че в началото виждате външността! Обаче, под красивата външност, може да се крие и грозна душа, или дори липса на душевност! ... Еее, искате някой да ви обича, с някой да бъдете щастливи, защо тогава веднъж поне, не изберете някое момче, което да не е най-готиното? :)) Или най-изваяното? Задайте си тези въпроси! :) Като чувствени по-същност и нежната част от човечеството вие, би трябвало да гледате повече душата и душевностите, на место повърхността. За да не страдате след време! ...


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8cbd10bf70
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Силата на мъжа не се състои в това колко силно удря, а колко нежно прегръща. Мъжете, които удрят жени са слаби и неуравновесени. Един истински мъж не посяга на по слаби от него. И накрая ще ти кажа, че е нормално да плачем за мухльовци, защото истинските мъже не идват. за да ни разплакват.
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 475c564638
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мила тази ще ти съсипе живота БЯГЯЙ!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f333ffc58e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 2.. любовта на живота ми не е нито хубав, нито изваян, и когато всички други виждаха това.. аз не го забелязвах и знаеш ли защо!? Защото виждах в него един много хубав човек, виждах душата му, която не беше като на останалите и това ме караше да го обичам още по-силно.. но един ден незная какво стана обаче стана "изрод" в пълния смисъл на думата.. тъпчеше ме, мачкаше ме.. знаеше, че няма да си намери по-хубаво момиче, знаеше че съм по-различна от останалите, защото през цялото време, когато другите го подминаваха само защото трябва да е 1. 80м. с мускули, аз виждах това което те не виждаха :). Той ми харесваше, и външноста му също.. ето това е да обичаш някой.. прощавах, имах още повече убожатели, но той продължаваше да ме прави на парцал, само защото виждаше, че съм прекалено хлътнала, за да го оставя.
Не всичко е толко просто.. страдаме пак! И явно винаги ще страдаме, защото вълкът козината си сменя, но нрава НЕ! Така са и мъжете..


Ненн

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 711cb0f670
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   До Ненн (номер 5)

Еее.. ти си виждала в него, каквото си търсела, каквото си искала да видиш!... Искала си красива душа, и нея си виждала. Но си пропускала малкия факт, че човек не е прозрачна призма, и душата ни, не е елементарна и лесно видима!!! Което ще видиш на повърхността е само част от цялата същност! За повече, е било редно да го опознаеш повече :) Ако душата му е била хубава, е нямало да се превърне в изрод!... Видяла си нещо от неговата външност и излъчване, което ти е харесало, било ти е приятно, обаче си се предоверила твърде бързо, че това е цялата му същност. Някой хора се престуват на едни, и когато ги опознаеш виждаш какви са!...

Хмм.. от друга страна е странно, казваш че не си го забелязвала, а си го имала за хубав човек! Как тогава се се тсигнало до там че между вас да се получи и той да те тъпче.

Прочетох друго твое мнение тук.

Защо преди, а не и сега ?
http://spodeli.net/story.php?ID=23730.html

Момичета, не се впускайте в нещо преди да опознате някой, що за човек е! :) До тогава го карайте предразположено и приятелски. Има и друг начин, да провокирате който харесвате, за да видите как ще реагира, какво ще каже, а така да разберете повече за човека и душата в него.


~winterfire~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 94a68703a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте от мен, авторката на това писмо. Макар и късно прочетени вашите коментари, ми се иска и аз да ви благодаря за тях. Интересни и различни виждания имате, вниквайки във всеки един текст. Но посокато е една! Човека е създаден от любов и със същото внимание трябва да се отднасяме един към друг. Подобни истории съм челе и съм гледала по телевизиите, и не съм казвала не няма да се случи и на мен, но минавайки по този път, то усакатява душата ти с всяка изминала секунда. Не съм привърженичка към физическото насилие, било то и едно наказание и един нелеп шамар. Разбирайки, че това не е решение. Но знаете ли, тези хора са около нас и неподозирайки са част от човечеството. Друг е проблеме, че и те самите са били насилени, , какво мили хора правим с тези същества, като и те самите са бели невинни жертви на съдбата.

Знаете ли как съм си блъскала главата, че те са част от обществото и никойй не ги отразява. Утайката, както ги наричаме повечето, но и те имат нужда от помощ. Това не оправдава в никакъв случай насилника. Ами коренчето което се е нагнездило след раждането на тези същества, дали и те са щастливи превръщайки се в изроди!? Това е съвсем друга и много деликатна тема. Виждала съм го с очите си, че посягайки ми, той не е по щастлив страда от този факт, и това съм го виждала, но гнева загнездил се в душата му сякаш не му дава покой...

Мога дълго да анализирам тези лесно видими факти. И не бих си позволила с мен някой да постъпва по този животински начин, но аз имам избор. А дали той е имал? Това е една верига от събития... Аз съм се разделила с този човек, но той непрестава да ме преследва, повтаряйки, че има нужда от мен. Сега сме само приятели, днес се засякохме, тръгвайки в една и съща посока и за пореден път отново се разгневи, крещеше и ми заби най демоснтративно един шут. Май това беше излишно да го споделя, май и за приятели не ни бива. Затова слагам дебелата черта и дано успея, защото съм от хората на които бързо им минава и забравят лошото. И ще си стискам палци, да не му пророня и една дума, че и това им е достатъчно... Благодаря още веднъж...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker