Момичета споделете опита си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Момичета споделете опита си
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1866 пъти
Любопитно ми е как мога да разбера една жена дали е с мен заради парите или любовта.
Винаги може да показва че ме обича , да замазва очите в леглото навсякъде много сте добри в това, споделете хитринки, как да ви опознаем добре.
Аз лично примерно докато не изгоря няма да видя как стават нещата, никоя няма да ми каже с теб съм заради парите ти примерно.
Такъв е живота хора тов аси е чистата истина, днешно времр всяка гледа жилище, кола, кешовица, да си дойдем на думата.
Любовта е до време след това са.парите.
Дерзайте долу в коментарите

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e9d89b04e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не разбрах, имаш ли пари или си се закахърил преждевременно? Ако е второто , няма какво да го мислиш, защото може и никога да не се видиш с пари.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4e25242c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако нямаш, няма как да е с теб заради тях. Ами просто не правиш скъпи подаръци, скъпи места да посещавате. Ако не иска пари и подаръци не би трябвало да е с теб заради парите ти. А, ти защо се чудиш?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 10546db275
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ок шефе, щом казваш ще дерзаем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e9f09451c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма да те "качат" такива, спокойно. Нямаш какво да предложиш, освен двата неврона... И да, личи си дори от няколкото изречения.
Иначе ще ти споделя моят опит с двама наистина много богати мъже. С единият се запознахме когато беше бедно, току- що завършило архитектче. Беше си отворил малък бар с надеждата поне прехраната си да изкарва от там. Барът не вървеше, а сметките се трупаха, след няколко месеца затвори бара. Нямаше работа и каго архитект. Дойде да живее при мен, около я година той работи сервитьор в една дискотека, а аз моята работа издържах почти изцяло и двамата. След това получи оферта по неговата си работа в близка до нашата страна и беше категоричен че, заминава. Искаше да отида с него, отказах. Казах му че, докато не е сигурно, да се установи т.н. аз работата си не напускам.
И скоро започнаха големите пари при него. Междувременно почина баба му и се оказа че, от нея имал голямо наследство за което никой не знаеше, включително и баща му.
Започна да ми купува много скъпи неща тогава. И познай: почти всички около нас, хора които ни познават и двамата и знаят че, бях с него много преди да има дори минимална икономика, дори го издържах, изведнъж гракнаха че, съм била с него за пари хаххаха.
На него не му пукаше, даже се хилеше и е казвал напук че, за мен си струва и топките си да остави на масата, не само парите. Разделихме са защото настояваше да се оженим и живеем в страната в която работеше, а аз не бях готова за толкова много промени.
Вторият си беше богат и се познаваме от преди. Казваше ми така "ти си единственият човек около мен който знам със сигурност че, не е сателит" Беше около мен когато приключих връзката с първият споменат. Преживявах го по- тежко отколкото очаквах. И след няколко месеца се случи с вторият. Но не беше онази любов която всички търсим.
Накрая се влюбих в настоящият, беше си обикновен мъж, хвърлил пагони и шапка защото "аз под команди не работя" и предпочел да е бачкатор. Но и той не живееше вече в България. Беше на посещение и се запознахме в работата ми. За него не се зачудих изобщо дали съм готова да напусна работата и страната си. Тръгнах почти със затворени очи. И сега, години по- късно сме си заедно и не съм съжалявала никога.
Ти обаче спокойно, нямаш каквото е нужно че, да се притесняваш от "сателити" или кифли или както им викате там вече.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c488a766e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Ако една жена не се интересува от пари и скъпи вещи, то просто ѝ личи. Не ти говори за пари, не пита за цената на автомобила ти или мебелите ти. Възможно е даже да се притесни, ако ѝ подариш нещо по-скъпо. На мен ми се е случвало с една гривна. Ако планирате да хапнете навън, тя ще иска да отидете там, където ѝ се хапва, а не в най-модерния ресторант. Буквално съм променяла план за романтична вечеря в ресторант за ходене за пица... това не е хубаво, но нямахме резервация. Няма да я чуеш да руптае, че не ѝ купуваш рокли, обувки и друго подобни, но е възможно да е недоволна, че не се сещаш да откъснеш цвете от поляната или да ѝ вземеш шоколад от кварталния магазин. Тоест тя няма да държи на цената и стандарта, но ще държи на отношението ти към нея. И ще ти се сърди, ако отношението не е на ниво. Със сигурност ще си виждал портмонето ѝ да се отваря и от него да излизат пари. Възможно е и вероятно ще ти позволява да платиш сметката, но надали ще е винаги. Според мен разумната жена винаги трябва да има достатъчно пари, че да покрие собствените си разходи. Може да няма достатъчно в себе си да те почерпи, но задължително трябва да има достатъчно, че да си плати нейното.

Ако една жена те обича, тя ще се грижи за теб. Това е тема табу в обществото, но почти всяка жена е склонна да се раздава повече от джентълмен за мъжа си. Това означава, че тя ще гледа и ще се старае ти да си добре. Може да ти готви, да ти чисти, да ти избира скъпи подаръци, да ти взима неща без повод или просто да те хвали наляво-надясно, няма значение как, но задължително, на всяка цена, ще прави нещо по-специално и лично за теб. Ако една жена те обича, за нея ще е по-важно ти да се чувстваш добре на работното си място, отколкото да вкарваш голямата заплата вкъщи (тук изключение може да има при наличие на деца, защото майката е повече майка, отколкото съпруга).
Ако някоя е с теб заради парите, то парите ще са на дневен ред в живота ти и причината ще спи в леглото ти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a7460a2c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами много просто- кажи и , че си фалирал, играл си на борсата, разорен си, измамили са те нещо, каквото се сетиш, но вече си бедняк. Ако те зареже е била с теб за парите, ако остане, значи е заради теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: af4b286805
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Един от бившите ми беше по заможен и постоянно ми правеше някакви скъпи подаръци и аз много му се карах,понеже като цяло не обичам подаръци пък какво остава за скъпи,та няколко пъти като му се накарах схвана че за мен жеста е по важен (примерно да ми подари едно цвете не 101,или да ми сготви той вместо дда ме води в скъп ресторант),та да сам си е казвал,че в началото не е бил сигурен защо съм била с него ама после му "светнала лампичката че не е заради пари"както сам се изразяваше.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 05ed24657d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Авторе, жената, с която си струва да бъдеш, също иска жилище, семеен автомобил и кеш пари за храна и сметки. Това са нормални неща и ако ти не можеш да ги осигуриш, просто нямаш ресурса да създадеш пълноценна връзка и семейство. Не говорим за къща в Бояна, ферари и десет милиона в банката. Става дума за обезпечаването на някакъв достоен стандарт, за да бъдат любимите ти хора щастливи, а когато те са щастливи, ще направят и теб щастлив.
Познавала съм и много богати мъже. Единият някога си направи устата да ми подари апартамент, ако се съглася "да ме посещава отвреме на време чисто приятелски". Това беше последния път, в който ме видя. Бях прекалено млада тогава и само се обидих и си поревах в къщи, днес щях да му отвъртя такъв шамар, че да ме помни докато е жив.
Два пъти съм се омъжвала. И двата пъти за бедни момчета. С първия ми съпруг поне имахме жилище от баба му, старо, с изгнили тапети, разпаднали се мебели. Нямахме никаква посуда, само две вилици, две лъжици и някаква очукана тенджера. Така започнахме. Работехме и двамата здраво. След 10 години (явно това е срокът, в който успявам от едно мъжленце да направя мъж), благоверният ми вече колеше и бесеше в IT-сектора, ходехме на почивка в чужбина и зимата, и лятото, отсядахме в най-скъпите хотели, имах каквото си пожелая, можех да си позволя да не работя (не се възползвах от опцията!), но... парите развалиха мъжа ми. Той се овълчи, отчужди се от всеки и всичко, алчността го обсеби напълно. Стана съвсем друг човек; човек, когото не познавах, с когото имахме съвсем различни ценности. Т.е. оказа се, че през цялото време ние сме се борили един до друг, но за различни неща. Аз исках любов, деца и спокойствие, той - много пари и власт. Разведохме се по моя инициатива.
Тогава срещнах втория си съпруг. Той пък горкият нямаше даже 80 стотинки да ми плати чая в кафенето. Но видях нещо в него. Видях ума му, адаптивността му, морала му и един особен чар, който е всесилен, когато работиш с хора. Заживяхме заедно и първите 5 години аз издържах двойката. Той имаше много заеми, изплатихме ги. Но през това време, навлизайки в друга среда, виждайки други отношения, наблюдавайки моята амбиция и отговорност, той откри в себе си смелост, която не му беше присъща дотогава. И отново 10 по-късно вече е технически ръководител в най-голямата строителна компания в България. Печели в пъти повече от мен, може да си позволим всичко, но не искаме всичко; последната си райска почивка прекарахме в едно порутено бунгало на един пустинен плаж на Северното Черноморие; нямаше даже магазин, но ние това искахме - да сме сами с природата. И двамата сме много общителни хора, безкрайно обичаме дома си и най-много, всъщност, харчим за придобиването на нови картини и други произведения на изкуството, къщата ни е като галерия; имаме общи интереси, работим за едно и също нещо, радваме му се като го постигнем, доставят ни удоволствие едни и същи неща, много близки сме и духовно, и физически. И смело мога да кажа, че "просто се намерихме" измежду милиарди други хора по света.
Така че, авторе, една жена може да ти даде нов живот, може и да те съсипе. Може с подкрепата си да те мотивира да постигнеш неща, които дори не си очаквал от себе си, може и с пренебрежението си да те направи пълен неудачник. Всичко зависи от това ТЯ коя иска да бъде. Ако иска да е "кралица" ще съдейства на мъжа си да стане "крал". Ако иска да е "жената на каруцаря", ще саботира мъжа си така, че той да стане "каруцар".
Защото веднага, познавайки нравите във форума, ще се чуят гласове: "Ами ти към мъжете се държиш като към деца, които трябва да се възпитават", ще кажа, че на 25, 30, 40 години няма как да превъзпиташ един човек. Това се прави някъде до пълнолетието му. Оттам насетне можеш да го подкрепиш, но не и да го промениш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9cdb130cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   към 5. Ще ти кажа честно какво мисля за твоя коментар. Съгласен съм, че при наличието на деца може да се разглеждат парите по друг начин, но е това не ми хареса "защото майката е повече майка, отколкото съпруга". Не мисля, че трябва да се избира или разделя.

Другото всяка думичка ми хареса, и вярвам, че си такава, щото иначе нямаше да го знаеш. Евала. Аз съм мъж, и искам да кажа, че искам такава жена до себе си, "Ако една жена те обича, тя ще се грижи за теб. Това е тема табу в обществото, но почти всяка жена е склонна да се раздава повече от джентълмен за мъжа си. ", и аз искам да се раздавам, но ме е страх. Нараняван съм и трябва да разбера, че на жената до мен й пука. А това нещо видя ли го, ще е като cue.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 36df80dfe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8

Имаш моите огромни адмирации.

Ти си жена на 1 000 000.

С поведението си и нагласата си силно импонираш на мен като мъж.
Надявам се да има млади девойки, които да взимат пример от теб и да успееш да им предадеш малко култура.

Поздрави мъжа до теб, голям късметлия е.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 23a8e82198
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 8, от коментара ти излиза, че бедните момчета след като се оженят за теб стават успешни и заможни. Ако ти реално си причината за това, с удоволствие бих се оженил за теб. Щото в повечето случаи мъжете обедняват, когато са във връзка/ брак със средностатистическа жена. Би било добре да има повече жени като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d49aaa9619
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До 8

Авторът не те пита за това, дали жената също искала жилище, нито за житейска ти история, нито за вярванията ти как трябвало да бъде семйетвото или за вярванията ти, че е добре да прибягваш към физическо насилие, "за да те запомнят".



Аз ще отговоря, според опит си:

Говори с нея! Виж от какво се интересува. Разбери какви са интересите ѝ. Гледай дрехите ѝ, държението ѝ и средата ѝ. Ако имаш средства, не го разкривай отначало.
Изкарай няколко месеца във връзка, в която не си чичко паричко и не се очква "да се грижиш за нея". Виж какви са "изискванията ѝ". Ако една жена има монетарни изисквания към връзката ви, още в самото и начало, то трябва да ти е ясно, че не що не е наред. Сега -момчеот може да няма една стотинка в джоба. В това няма нищо лошо, ако е студентка, ако сменя работи, ако е криза и прочие. Ако обаче работи "просто търси себе си", без да покзва знаци, че постига успехи в търсенето си, то има нещо. Може би е депресия. Може би има нещо в живота ѝ, което и пречим. Дай шана на жената. Но не ако няма нищо подобно - съжалявам - просто е мързеива и се надява на шаран, да я храни. Ако работи добре платена работа, ако има добро образование, ако носи перли, а последният ѝ приятел е бил в парламента, а тя казва нещо от рода на:
- Ходя само по гурмета и очаквам, да се отнасят с мен, като с дама. - демек "Плати ми сметката! ". Еми. Ясно ти е, що за човек е.

И не, каот пиша това не казвам "Жените са такива! ". Казвам, че има жени, и то не много, които са меркантилни и виждат човека отсреща, просто като касичка, която дава пари. Не човек, а банкомат.
Точно както има мъже, които виждат жените като "парче месо", така и ма и жени, които виждат така мъжете. А вече съм виждал и обраното, при това от мъжете и жените.

Спрете да си мислите, че ако сте мъж, жена, гей, религиозен, нерелигиозен, щом някой спомене гурпата ви като цяло, то е някакв личностна атака.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9be1c5c137
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От Автора
Браво има умни хора в този форум, с малко мозък в главата си, но повечето са ку, , , , хи ле, , , йки
Хубаво е да се правят проби, както казахте подаръчета ала бала, то птичето като излезе ор гнездото си се разбира.
В смисъл, пробване и ще се види каква е :) пишете ще следя

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 572981a62f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 6, много лош съвет. Аз бих зарязала мъж, който твърди, че си е проиграл парите, защото такояа поведение е присъщо на идиоти. Едно е да взима средна заплата, друго е да си е проиграл
15. 1 час, 46 мин. 94.139.220.50 Изтрий
парите. Никоя свестна жена няма да вземе такъв.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c08354faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 7 напипа вената! Да, едно цвете, откъснато от поляната, а не 101 рози от магазина. Две яйца собсвеноръчно изпържени (дори да са прегорели), а не вечеря в най-скъпия ресторант. Ето, това искаме, това ценим! Нормалните жени...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c08354faa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 13, авторът е озаглавил темата си "Момичета, споделете опита си". И аз споделих опита си в съответствие с неговите очаквания. Номер 8 съм.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: be0c17e60e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   То любовта се усеща.
ж

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker