Ще реагирате ли ако мъжът забрави за първата годишнина от брака ви и ако да, как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ще реагирате ли ако мъжът забрави за първата годишнина от брака ви и ако да, как?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1108 пъти
Въпросът ми е към омъжените жени. :-)

Мъжът ми забрави за първата годишнина от сватбата. Като цяло не е въобще романтичен. Последно на рождения ми ден каза да си избера нещо - той така предпочитал, да си казваме кой от какво има нужда. Не говоря за твърде скъпи подаръци и да не си помисли някой че си търся проблем там където такъв няма. За жеста говоря. Няма лично отношение към подаръка, това имам предвид.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9224a1594
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не му се сърди, а го научи как се отбелязва. Например по специална вечеря, нещо вкусно, приятна музика или хапване в ресторант мисля, че е добър начин да се отбележи. Не е нужно да си подарявате подаръци. Всички сме на мнение, че подарък в днешно време, когато всичко е достъпно трудно се избира.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 89f6b97e1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хората са различни. Щом той не е романтичен, казвай му директно по-рано. Имаме годишнина след седмица, хайде да правим нещо заедно, за мен това е важно. Има такива мъже, които просто не намират датите за важни. Да се цупиш след свършен факт няма смисъл. Няма да направи живота ти по-добър. Не е забавно да казваш всеки път "искам цветя и грижа" ама понякога се налага.

За мен е много важно да имам кафе сутрин, защото като се събудя и не съм пила кафе съм кисела и на моя си му казвам, искаш внимание- донеси ми кафе преди да ми налиташ. Не е романтично, но и той се чувства по-добре когато знае какво искам.... И аз добре, че имам кафе сутрин.
Може и да има жени, които да получават романтика без да си я искат.. но повярвай ми не са повече от 10-20 %. А някои изобщо нямат мъж и са самотни.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c846bb47e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Забрави и моя, да. Ядосах се много тогава защото аз съм сантиментална, една картичка да беше написал, една салата в къщи да беше направил, щях да го оценя.
И реших да го "накажа" скъпо :) взех му картата и отидох в един златарски магазин. Купих си някои неща и предоволна, даже със злобничка усмивка му показаха какво ТОЙ ми е подарил за годишнината. Бях настроена да "съскам" естествено.И...изненада!
Поогледа покупките, усмихна се доволно и се изцепи "че аз съм имал много добър вкус" онемях, гледах го, чаках да видя сигнали някакви да е сърдит или поне леко "боднат" (скъпички си бяха "подаръците") но не, беше искрен. Дори не ме попита колко струват.
Над 15 г по- късно като наближи някакъв наш си ден или рожденият ми ден, той казва предварително да си харесам и си купя каквото искам. Някой път купувам нещо за двамата, друг път не, зависи от момента. Иначе ей така без повод ми носи от любимите ми бонбони, купил ми веднъж неща за рисуване, ама те за деца хаххахаха приятно му е някой път да приготви някоя глезотийка за мен (салата от морски дарове например) ей такива нещица. Просто е такъв, забравя после, но не го прави умишлено.
Иначе се е доказал във времето че, си е мъж на място. Знам че, винаги мога да разчитам на него. Била съм и в ада с него, не го оставих и за миг тогава. Както и знам че, той би "изгризал" света за мен. Това е важното.
Не бързай да се сърдиш или пробвай нещо подобно да видиш как ще реагира. Аз тогава си направих много важни изводи които разрешиха окончателно някои мои съмнения.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 56317780c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако си бяхте говорили и планирали празника , нямаше да си обидена сега . Повечето мъже не им идва отвътре , не са научени или не се въодушевяват от такива подробности . Това може да се култивира в семейство с добри отношения .
На нашите годишнини аз винаги си спомням следния виц :
Семейство имали 20 годишнина и жената започнала да си мечтае как мъжа й сигурно ще я изненада сутринта с кожено палто .След като нищо не се случило сутринта ,тя си прехвърлила очакванията към обяда и как ще я покани на обяд и ще й подари златен накит . Дошла вечерта и вече тя била съгласна и на един букет .Мъжът й се върнал в 10 часа и тя язвително му напомнила за годишнината .Той въздъхнал и казал :
Ех, жена жена , ако те бях убил преди 20 години , до сега щях да съм те излежал и от днес щях да съм свободен !

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f62ca241cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   О, моят мъж със сигурност ще я забрави! Оженихме се тази пролет на 3 май. Той е до такава степен заринат от работа, че само му е до сърчица и плюшени мечета. Годишнината, разбира се, ще бъде отбелязана. Но просто десетина дена преди това ще му напомня, за да може да си осигури почивен, ден и вероятно ще отидем за уикенда някъде в Родопите, има много приятни хотелчета тип къщи за гости. Хем ще си починем, хем ще отбележим една година семеен живот, хем наоколо красота, планина, природа. Но аз не правя драми от това, че ще трябва да организирам почивката! Ние сме си разпределили задачите и за светския живот отговорям аз. Обмислям и идеята дали да не го замъкна в Будапеща, има евтини самолетни билети, а той не е бил никога там. Тогава вече сценарият ще е: гулаш, чардаш и токайско вино.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d3dd24cef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   дееа и тия прости дати и годишнини и месечни и рожденни дни
Вие жените по много странни критерии критикувате мъжете иси правите изводи дали той ви обича, дали го е грижа и т.н.

Забравил за Х дата = не ме обича.
Прави 100 различни неща за вас = няма значение.
Прости същества и това е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a3a6c2a8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   "Не говоря за твърде скъпи подаръци и да не си помисли някой че си търся проблем там където такъв няма. "

Амам как въобще би ни дошло на акъла? Аз идвам от семейство, в което отбелязвахме рождените дни на децата, но общо взето дотам. Може би, вместо да се надяваш, че чнае "тези неща", е добре да го научиш, не?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1629b58fd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   То и аз ги забравям всичките дати - затова си отбелязваме в календарите и като наближи се разбираме какво ще правим - подаръци ли ще са, пътуване, изживяване заедно или просто вечеря в хубав ресторант. Не съм романтична, той също. Най-важното е да сме заедно и да ни е хубаво.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5e6674c0b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Това е често срещано, мъжете имат друг начин на мислене. Ако в ежедневието се държи добре, не прави драми от незначителни неща. Дори не е 10 години, за да юбилей. Казвай му по-рано, че искаш да отпразнувате годишнината, щом имаш някакви очаквания.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker