Силна привързаност, а не трябва. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Силна привързаност, а не трябва.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1080 пъти
Привет, историята ми е много объркваща за самия мен и не знам от къде да започна. Подробно нямам желание да обяснявам, ами само най-важното и се надявам да има хора, които са попадали в такава ситуация и от опит могат да ми дадат евентуалното решение на “проблема”.
Запознах се с една жена 2 години по-голяма от мен.
Умна, възпитана, може би малко директна и голяма кариеристка. По професия е лекар ако това е от значение.
Историята се развива извън България и съответно тя практикува професията си тук в чужбина, за което и свалям шапка, защото рядко чужденци биват допускани да работят тази работа тук.
Както и да е, да карам по същество.
Запознахме се и някак си много ми допадна, усещам, че започвам да се привързвам към нея, но има някои неща от нейния живот, които ми дават ясната представа, че аз няма да мога да ѝ дам това което се очаква от мен, а именно връзка с чувства и спокойствие.
Няма да мога да ѝ го дам, защото както споменах, има неща в нейния живот които знам, че няма да ми дадат мира на главата, няма да мога да ги игнорирам или “преглътна” и ще се самоизяждам опитвайки се да я държа на дистанция от мислите ми и да я предпазя, но знам, че един ден, ако сме във връзка, парата от мислите ще изпуши и нещата ще тръгнат към разрушение.
Попаднах в огромен прадокс, защото аз съм човек, чиито нужди са ласки, добро от отношение, внимание, допир, нежност и т.н., имам нуждата от човек до себе си, и тази жена ми дава всичко това.
Аз също знам, че съм способен да дам на някого също всички тези неща и душата ми я иска, но разума ми казва, че по-добре е да останем секс приятели каквото сме в момента и да не развивам чувства към нея, защото съм на 99,99% убеден, че в моя случай връзка=проблеми и раздяла.
Изключително ми е неизвестно как мога да поддържам такива отношения с нея, без да развия чувства. Не искам да ги развивам, за да не ме боли после, а усещам, че имам нужда от нея..
Парадокса е голям и не знам как да сложа тази бариера вътре в мен.
Всеки един съвет би могъл да ми е от полза.
Мерси предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: c64328cfa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За сметка на нейната директност, ти не казваш нищо съществено. Само този парадокс схванах аз. Нещо знаеш, нещо не можеш, искаш, ама нямаш желание... Тази мацка може да ти бъде мъж, тя като че да знае какво иска по-ясно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fe24f4f9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   К'во стана, ве мойка, да не е спала с много мъже и сега да се ти се чувстват застрашени чувствата, къде ти е проблмацията с живота ѝ?

Тя иска каквото искаш и ти, ти искаш каквото иска и тя, ама дай да не правим нищо, щот може да се развали евенутално... пахахах, играч си ти...


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b96d264a00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, има една поговорка "Който го е страх от мечки да не ходи в гората". И темата ти е написана с едни недомлъвки, една несигурност в себе си. Хем ти се иска, хем не ти стиска. Колкото кариеристки познавам , все са или разведени или стари моми или с проблеми в брака. Не са особено сантиментални и са готови да прегазят всеки за интересите си, доста себични. Щом предварително очакваш лош финал, не ти трябва такава връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2acd02a66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора до 1.
В кое не успях да се изкажа? Знам неща за нея, неща от живота ѝ, които са голяма лъжица за моята уста и ако бъда във връзка и се отворя чувствено към нея, ще започна да мисля всички тези неща, които вече знам за нея и съответно няма да мога да ги преглътна и ще трябва да се разделим, а това би било болезнено и за двама ни.
Сега докато сме в неснгсжиращи взаимоотношения ми е спокойно на главата, защото знам, че не сме заедно и съответно не си пълня главата с тези неща.
Парадокса е там, че започвам да усещам как искам да я виждам, да я докосвам и да прекарвам време с нея. Съответно искам и емоционална връзка с нея, но знам, че ако развия чувства ще приема всичко което знам, твърде лично и ще се разделя с нея.
И ми трябва съвет относно това, как да НЕ развиваме чувства към секс партньори..?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 018f9662e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Пич, проблема е единствено в твоята глава. Изяждат те някви съмнения базирани на собственическо чувство или не знам какво. Защото на практика разликата между връзка и секс приятели във вашия случай е просто един епитет. Опичай си акъла и се вземи в ръце.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 13dbc717aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братане, ходи пусни 6 от тотото, но сега ще бъда естествено в комплексарщина и прочее.
Автора

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2930b9360f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нищо не разбрах. Ти очевидно я харесваш и си привлечен от нея. В същото време те е страх да не се разделите, ако имате връзка. Мога само да ти кажа поговорката - Човек предполага, Господ разполага. Тоест ти предварително не знаеш какво ще стане. Рискувай, поддай се на чувствата си, защото ти ги имаш към нея. Може да се окаже, че взаимно се допълвате и да имате успешна връзка. Пробвай. Не се отказвай предварително.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 38de77ba3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Защо те е страх от чувствата ти? Докога ще бягаш от себе си? Кога партньорите са исктински заедно,когато престанат да се насдкачат, стига с егото.Един път слушай сърцето си и остани и създай истинска връзка, какво ще загубиш? Позволи си един път да бъдеш иистински пълноценен мъж с хубав секкс и чисти емоции към една жена. Ако бягаш непрекъснато от емоцийте си,може да решаваш да бягаш всеки път!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 38de77ba3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Свържи се с емоцийте ,като започнеш да ги изразяваш, така се върви напред.Пиши какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 38de77ba3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   опитай!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed33d5820b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Автора съм ще ви кажа какво се случва с мен и главата ми.
Не съм задръстеняк, имам си и аз моя опит, но трудно приемам отхвърлянето от жените, въпреки че знам, че не с всяка може да стане нещо. И тъй като доста често са ме “рязали” жените, аз сякаш почнах да се чувствам недостатъчен за тях. Особен човек съм и жените, които харесват такъв тип мъже са по моите наблюдения по-малко.
Тя ми дава всичко от което имам нужда - внимание, време, ласка, страст и т. н., но има неща от нейното сексуално минало, които ги знам и от опит знам, че трудно даже невъзможно да ги “забравя”, “подтисна” или каквото и да е било.
И сега съм на кръстопът, хем искам да бъда до нея, защото ми е адски приятно с нея, хем знам, че ако се задълбочим в отношенията си, аз ще се измъчвам от информацията за тези неща и няма да мога да спра да ги мисля.. не искам да съм такъв, аз също се мъча много и не знам какво да правя.
Не я нападам за тези неща или не ѝ ги намеквам просто ги тая вътре в себе си. А защо ми пречи ли? Защото имам малко по-странно виждаме за ценностните системи у хората и нейното минало не отговаря на това което търся, а ме привлича и аз нея също адски много.. мамка му.. не искам да прекратявам отношение заради това нещо отново.. искам и аз да мога да се наслаждавам на човека до мен.. но как..?
Не става с тези неща дето казвате “еми спри да го мислиш”, ако ставаше толкова лесно, повярвайте ми, отдавна щях да “спра” да го мисля, но нямам контрол над тези мисли, не знам как. Опитвал съм се да се разсейвам, но в момента в който остана сам, или с нея двамата започват да нахлуват в главата ми. И заради тях, аз чувствам човека като “неправилен” за мен, тоест е правил(а) неща, които за мен са грубо казано к*рвенски, а от друга страна е много земна, човечна, страстна, разбирателна и.. и... и..
Не знам започвам да се ядосвам на себе си изключително много, но усещам, че нямам контрол над тези неща..
Моля само без нападки към мен.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 392215521c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Братане, следил съм доста често включванията по подобни теми и ми звучиш като човек с може би подобни разбирания и очаквам твоето включване отново.
Може би имаш опит и успех с тези неща и си успял да намериш мира в себе си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker