Объркана - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Други

Объркана
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 659 пъти
Здравейте казвам се Моника а приятелят ми се казва Дени на 19 годими съм а тои на 20 от 2 години сме заедно. Пиша ви защото съм много объркана и ме знам какво да правия а няма и от кого да получа съвет.
Ще се опитам по на кратко да ви разкажа моята история.
Приятелят ми е наркоман взима кокайн, трева,кристали,и може би и други но не знам...
Много трудни моменти сме имали заедно. Един ден беше взел нещо полудя и влезе в Клиника за 3 седмици нямаше особена промяна там се лекуваше и с психолог говореше но няма ефект... Веднага щом излезе от там пак е взел наркотици. Майка му реши да го махне от тук и го испрати в друг град но и там си беше намерил бяло и от далеч ние не се разбирахме неше там около 4 месеца през който беше се върнал за 10 дни заради рожденият ми ден. Наскоро реши да се върне като ми обеща че ще работи тъй като до сега никога не е работил и ще се оженим.. След като се върна не правеше нищо излизаше само с приятелите си и не търсеше работа. Аз му търсех работа и на сила фо карах да работи. И с него никога не сме били като нормалните хора да излизаме на вън или заедно с приятели. От начало когато станахме гаджета излизахме но след това не винаги сме вкъщи... Вече не вярвам дсли найстина ме обича много съм объркана и немога да го спра с тези наркотици... с майка му имам проблеми защото тя винаги се бърка между нас дори да се скараме тя винаги взима участие... И е много двулична... Моля дайте ми съвет много съм объркана. Опитах се да си разкажа на кратко ако искате да ви разкажа цялата си история и по подробно ще го направия. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 932e3e1c49
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бягай от него по най-бързия начин. Той няма да спре с наркотиците, най много да те направи и теб такава. А щом и майка му се бърка, нещата са зле. Разделяй се с него, той те лъже, че иска да се ожените. Може би е усетил, че те губи и те лъже, за да те задържи. Той вече е женен за наркотиците и така ще е цял живот. Той полудява, ще е постоянен пациент на лудниците /психиатриите/какъв мъж и баща ще е според теб? Никакъв. Бягай и гледай себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 61fa0d7300
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ти сериозно ли? Зарязвай го този пробития наркоман или след време ще съжаляваш изключително много! Без да го познавам само по думите ти разбирам, че за нищо не става. Вземи се в ръце, нареди си приоритетите и си намери някой нормален или след време само ще мрънкаш и ще съжаляваш, че си била толкова наивна!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 94e6e59088
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бегай далеч от наркомани,освен по полицията да висши друго няма ти се случи. Кви деца кви пет лева разправяш, та той себе си не може да гледа. От къде взема пари за бяло като е безработен е много интересно, явно е дилър момчето. Скъсай контакта преди ти самата да станеш наркоманка и от там проститутка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 690f24486b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пропиляваш си живота. Бивши наркомани 1 на 10 000. Ако искаш децата ти да гледат надрусан татко изпаднал в безтегловност, помогни му. Не виждам как!

Коен

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 485d854748
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Той че не те обича, не те. Използва те за секс, вероятно друго и т.н. Имам 1 въпрос за теб обаче - мазохистка ли си ?
Не си длъжна на това момче, нито си виновна за неговите кофти решения. Дори да го зарежеш, вината няма да е твоя, така че какво чакаш ? Промяна щом не е имало до момента, няма да има и за вбъдеще.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4f7c9d6ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей авторке Момче съм на 21 години. Кофти положение се намираш пред теб е живота авторке ще намериш друго момче по читаво това че имаш връзка 2 години със него от една страна добре от друго страна ти няма да се усетиш как ще се увлечеш към наркотици, алкохол, хазарт това са неща с който човек може много да се пристрасти много бързо в кратък период от време. Това е моя съвет към теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fd7ebb3811
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря за съветите ви! Определено ще се замисля.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker