Колко често се чувате с половинката. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Колко често се чувате с половинката.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1335 пъти
Здавейте, искам да попитам често ли се чувате с вашите партньори. Днес ми се наложи да позвъня от телефона на мъжът ми, беше на любими номера и забелязах, че моя номер го няма нито в любими нито в често набрани. Много ми стана неприятно. Той е техник и говори с колеги но мен ме няма никаква. Вие как ще се почуствате, какво ще си помислите ако бяхте на мое място?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: e1f76556ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ужас... не си му в любими номера, пък и чак ще има наглостта да говори по работа??!

А го разкарвай веднага, тоя не те обича, щом не се старае да си му в топ 5 на номерата.

Т'ва жените ако не си намерите нещо малоумно да ви е проблем - ще си го измислите...



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: db3c35aa64
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Все ми е тая къде съм в телефонния му указател, как ме е записал и дали съм в често набрани. Въпросът е да се чуваме тогава, когато е нужно. Когато ми е необходим, да си вдигне телефона.
В интерес на истината ние с моя се чуваме нон-стоп, но така свикнахме в началото на връзката ни и така продължихме, често пъти по навик. Защото има разлика между момента, в който се чувахме след работа, защото не се виждахме всяка вечер и момента, в който вече ще се видим след работа непременно, защото живеем заедно. Но... навикът си ни остана и си говорим на прибиране. Съдя обаче по предишни свои връзки, че това дали се чуваме на ден по пет пъти или максимум веднъж, не влияе на мнението ми за чувствата на човека и мястото ми в живота му. Аз, например, никога съм нямала мания да говоря с гаджетата си по телефона. С мъжа ми така се случи, че свикнахме по този начин. Но иначе за мен не е било привично, не е било желано. Обичах кратките, точни и с причина разговори. Дори и да са, за да разбереш другия как е, да не се проточват излишно.
Съпругът ми не ми е в любими номера. Няма нужда, защото е почти винаги в последните прозвънявания. Брат ми обаче е там, например, защото с него се чувам на месеца веднъж. Майка ми също не ми е в любими, чуваме се през ден-два, няма нужда.
Така че не подкрепям намерението ти да му се сърдиш за глупости. Има значение какво място заемаш в живота му, а не в телефона му.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e2b84758b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Той говори по работа с колегите. А ти през работно време искаш да ти звъни за празни приказки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ec31262b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Е, ако постоянно сте заедно и си казвате всичко очи в очи, как номерът ти да бъде в често набирани? Не се е сетил да те сложи в любими, защото вероятно просто не му се налага да ти звъни толкова често, колкото на колегите си. Вероятно телефонът му служи повече за работа. Можеш и директно да го питаш и да му кажеш, че не ти е станало приятно. Реално така ще разрешите проблема заедно.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4806d4cfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Човекът си гледа работата, говори с колегите по работа, не да звъни без да има нещо конкретно и "алоо, миличко, цунки-мунки" и други лигни. Ще се почувствам екстра ако ги няма тия неща.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5ce4aa019e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   С моят приятел сме все още доста млади, на по 20, и когато не сме в София, за да учим присъствено (студенти сме в един университет), всеки е в родния си град и за жалост в този период водим връзка от разстояние. Чуваме се веднъж на ден, обикновено вечер, за около час.

Когато сме в София се чуваме единстено, когато единият от нас се прибира след другия, и минава например през магазина. През другото време не виждам смисъл да си досаждаме.

От това, което си написала става ясно, че живеете заедно. Напълно нормално е да не попадаш в списъка на най-често набираните, тъй като общувате на живо, което е в пъти по-хубаво! Ценете това, което имате!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f5e7a84d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм единственият контакт, добавен в любими на съпруга ми. А в моя телефон той ми е в любими и имам икона с негова снимка на дисплея за директно набиране.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a851b7fcb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи ти и преди знаеше, че не ти звъни често, но сега, като видя на телефона му, че не ти звъни, ти стана неприятно? Тази ситуация ми е непонятна честно казано.
Иначе аз се чувам с партньора си всеки ден, но все още не живеем заедно. Когато за живеем заедно, ще видим как ще е. Когато съм на работа, той знае, че няма как да ми звъни на работното място. В същото време, докато съм на работа, се чувам с колеги по служебни въпроси, за да можем да свършим работата си. Неминуемо е.
Когато съм свободна, се чуваме и по няколко пъти на ден. Но пак повтарям - не живеем заедно и нямаме възможност да се виждаме по-често от 1-3 пъти седмично. Пък и отскоро сме заедно.
Но няма никакво значение другите какви връзки имат. Важното е дали ти си удовлетворена от твоята. И това дали се чувате по 100 пъти на ден не е същественият фактор.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 55eafa709a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторке, що за глупост?! Нито аз съм в любими на мъжът ми, нито той в моите. Всеки ден когато сме на работа си говорим по няколко пъти. Сутрин се будя след като е излязъл и винаги му пращам иконка или гифче и той ми звъни когато не е в движение да си кажем добро утро. После още няколко пъти през деня за малко се чуваме с и без повод. И така вече 16 г. Дори не бях се замисляла дали съм или не в "любими".
Как ти дойде на ума нещо толкова без значение? Как ще се почувствам аз?! Стана ми смешно първо като те прочетох, после си помислих как и защо някои измислят проблеми където ги няма, някаква вътрешна нужда имате да има драма... Не разбирам защо и се надявам никога да не разбера.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7d3ea1b8d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Николко. Ерген съм на 32, защото така съм избрал за момента. Авторке, такива неуместни коментари като твоя само ми оправдават избора.

Въобще не съм подозирал, че чак такива щуротии се въртят в женската глава. Отиди до магазина за хляб.


Явно трябва да свикна да съм сам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7a7a836489
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Авторке, човекът, когото набирам най-рядко по телефона, е съпругът ми. Той е изключително зает, а и работата му е такава, че не винаги е удобно да разговаря, защото около него има много хора. Звъня му в изключителни случаи, само ако действително се налага. Иначе имаме обичая в края на работния ден да се чуем за някакви битови подробности от типа кой ще купи хляб или портокали на прибиране към къщи. Но през деня не си звъним. Аз се занимавам с журналистика и преподавателска работа. Съответно съпругът ми си дава сметка, че може точно в този момент да правя интервю с някой, или да съм в ефир в радиото, или да имам ученици и да тече урок. Даже приятелите ми се събразяват с това, както и аз се съобразявам с техните ангажименти. Така че, авторке, на вас с твоя приятел вероятно все още ви е широко около врата, щом изобщо регистрираш като проблем това, че в рамките на деловата част от деня не се чувате.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ca7d2913aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не държа да съм в любми, има дни в които не се чуваме през работно време, има дн се налага да осъждаме разни неща по 3, 4 пъти

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4636149bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Значи живеете заедно, ама постоянно да си звъните? Как така други са му в любими, а не ти-най-важното нещо в живота му? Това вече е задушаване и женско преувеличаване.
На мен ми е все тая дали съм в любими или не, не сме деца, че са се впечятлявам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 801b2f93cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ще си помисля,че всичко си е ок.Не се го търсила плекалено много,това е добри.Така човека ще работи повече,а ти няма да си досадната.От тази гледна точка всичко си е ок.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3536fe7834
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако бяха на твое място, щя да се погледна в огледалото, да взема един студен душ и да се успокоя...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6065df2bcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Вашият проблем удря в земята толкова актуалният напоследък проблем с ваксинирането. По мащабност.
Чак виждам през прозореца как земята се цепи на две.
Нямам нито един телефон, записан в любими, най-малко пък на мъжа ми. Той също няма. Не ме вълнува с кой говори, защо говори, какво говори, кого набира, кой му се обажда. Същото важи и за него.
Личното пространство си е лично пространство и никой няма право да се бърка вътре, освен ако притежателят му не реши друго. А телефонът е част от това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker