Жената, която обичам, ме търси, но вече има дете от друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жената, която обичам, ме търси, но вече има дете от друг
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2084 пъти
Хора, искам да излея душата си. На 34 съм, тя е на 35.
Срещнах я преди шест години, на работа. Влюбих се в нея, работехме заедно. Но както често се случва, тя не ми отвърна с взаимност, избра друг. Падаше си по лоши момчета, които ѝ изневеряват, държат се зле с нея, един даже я беше ударил. Три години ѝ тичах по гъза, тя се присещаше за мен, колкото да си четка егото, но до там.
Преди три години, края на 2017, я видях с новото ѝ гадже в социалните мрежи и нещо се пречупи в мен. Казах си "стига толкова", прякратих почти всякакъв контакт с нея. За тези три години целият ни контакт се състоеше в няколко изречения по празници и две случайни срещи с прегръдка.
Аз междувременно промених доста неща в себе си - подобрих визията си - спорт, дрехи, научих се да изкарвам пари, изградих много добра социална среда. Но сърцето си иска своето. За тези три години имах не малко жени. Но сърцето си иска своето. Имах и два опита за по-сериозна връзка, неуспешни. Обещах си, че ако не намеря жена, в която да се влюбя истински, да не се обвързвам. Нямам проблем да бъда сам, мога да си намеря смисъл в живота - благотворителност, животни, работа над себе си. Дори на 70 да съм сам, ще гледам котки, пак е нещо. Обещах си и никога повече да не тичам след някого и да не се моля за внимание.
Дамата, която обичам, преди две години забременя и роди момченце. Приех го някак си, бях се научил да съм си самодостатъчен, а и не ми липсваше женско внимание. Преди два месеца обаче тя ми писа, съвсем внезапно. "Знам, че не сме се чували отдавна, но те моля за помощ, детето е болно, нямам кола. Нека го закараме на лекар. Няколко приятели ми отказаха". Разбира се, отзовах се. За такова нещо бих помогнал на всеки, мъж или жена, дори да не сме близки приятели. Та, тогава разбрах, че се е разделила с бащата на детето. След като свършихме, ме покани на кафе. Поговорихме си като приятели и си тръгнах.
После взе да ми пише, да си говорим. Две седмици след това ме пита дали познавам добър водопроводчик, за смяна на кранче. Стори ми се абсурдно за нещо толкова дребно да дава пари, да се цаних да го свърша. Отидох у тях да сменя кранчето, детето го нямаше. Било при баща си. Ами, стана като в порното. Смених кранчето, тя предложи да ме нагости и... свършихме в леглото. Няколко дни след това излязохме на вечеря и тя дойде у нас. И така... С детето не съм се виждал след случая с болницата.
Преди няколко дни тя ме попита какви сме? Заедно ли сме? В този момент ме прободе нещо. Дадох си сметка, че няма как да сме заедно. Не ме разбирайте погрешно, нямам проблем със самотните майки. Ако я бях срещнал сега, нямаше да се поколебая да задълбая. Но си давам сметка, че най-вероятно в момента съм някакъв резервен план. Глупакът, който я обича и ще ѝ гледа детето. И че никога няма да ме обича истински. Не ме устройва. Заслужавам жена, която да ме обича или ако не - да съм сам. Казах ѝ, че е по-добре да сме само приятели и че сексът не се брои. Стана ѝ криво, но го прие. Продължава да ми пише, Видяхме се още веднъж. Лошото е, че ми е на сърце. Объркан съм. Може би е по-добре да прекратя всякакъв контакт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: aca28e00a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дърта изхабена жена, не се занимавай с такива. Само ще те ползва. Тегаво е да се гледат чужди деца.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd53145f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жената е като маймуната,винаги държи двата клона,та отърве ли единия да може да се хване за другия.Дори и да се събереш с нея ще си номер две,след детето,а ще трябва да издържаш и него.Щом харесва лошите момчета нека сега сама си гледа детето и си плати задето те е пренебрегвала.А ти междувременно щом можеш си я чукай като тенекеджия смачкана Жигула и и гледай сеира.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 41afb5a592
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Да, човек... Имай малко самоуважение!
Вплетен си в план... Резервен ли е, не знам, но не е твой. Казала ли ти е (сега), че те обича или нещо такова? Или само джиджи-биджи да те оплете?
Ти не носиш отговорност за нейните решения... за последствията от тях.
Да, това бих те посъветвал - да прекъснеш всякакъв контакт. Иначе това няма да има край. Тя знае, че ти е на сърце... Знае, че през всички тези години и независимо от нейните действия, ти си привлечен от нея, толерираш поведението ѝ, не разиграваш сцени на ревност, не поставяш условия и т.н. Удобен си отвсякъде! Роб си на чувствата си, макар да не си го признаваш... Мислиш си, че можеш да спреш, но не спираш, точно както наркоманът не спира дрогата, макар спирането ѝ да му се струва най-лесното нещо на света... И това няма да свърши... ДОКАТО ТИ НЕ ГО ПРЕКРАТИШ!

Не допускай фаталистични мисли - няма да останеш сам. "Сърцето си иска своето", но е време да преразгледаш вижданията си за живота.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 71e579883b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, докато не го изживееш, “сърцето ще продължава да си иска своето”. Най-разумно е да спреш да се виждаш с нея, но тогава винаги ще те гложди дали не си изпуснал голямата си любов.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82c3e34c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Виж, ясно е, че не е било любов от пръв поглед, но това не пречи сега да се отдадете на една по-зряла любов. Да, тя е сгрешила в избора си, но хората често грешат. И на мен ми се е случвало нещо подобно с няколко момчета, които ме харесваха, но аз не отговорих на чувствата им. След време те се превърнаха в много по-добра версия на себе си и дори понякога ме е хващало яд, че съм ги отблъснала. Но за съжаление човек няма как да предвиди бъдещето. Сам казваш, че си подобрил визията и социалните си умения. Може би преди нещо я е спирало да бъде с теб, но сега тези причини са изчезнали и тя те вижда с други очи. Ако би приел жена с дете, най-добре приеми нея, след като още я обичаш. Недей да се обричаш на самота от гордост и най-вече инат. Няма нищо лошо в гледането на животинки, но това няма как да замести прегръдката на любим човек и радостта от това да имаш дете. Тя може да ти роди, не й е късно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9a09b26db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тази жена си дава чак сега сметка, какъв мъж е имала до себе си и не е оценила. Кое точно те притесява,детето ли? ако я обчиаш достаъчно, остани с нея. Децата са хубаво нещо,може да имате и свое,ако тя наистина е твоя човек. Имах връзка с мъж,които се бе разделил с приятелката си, имаше дете на 2 годинки.Прекрасен човек, връзката ни продължи ок.2 години,не толкова детето ме притесняваше, колкото,това ,че исках да имам нещо с някого на равни начала,имаше повече опит и бе по-голям.Тези отношения ми дадооха стабилната основа,върху която да градя нататък.Хоарата са различни,кое те кара да не останеш с нея,ако сърцето ти е при нея? След като се разделихме,той си намери приятелка, и сега имат момченце на 3г, първото му дете е вече тинейджър. Масата от хора, и то сами ще анатемоста,хората с деца,все едно са прокажени.Ти къде си? Какво точно искаш?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50aef6f961
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Браво, един път да прочета как мъжа си е казал, че заслужава нещо повече, а не какво да прави.
Естествено, че си резервен план мой човек. Дори не си я засегнал, като си и казал. Виждаш ли как разсъждават сега жените? Виждаш ли как всичко е сметкаджийство.
Ох милата, детето било болно и можеш ли да ни закараш, а в същото време била се разделила с нейния.
Бате, тия наистина ни мислят за много тъпи. Малко мили очички, сълзи, усмивки, свирка и вече си нейн.
После обаче ще ти отрови живота. Чужди деца и самотни майки не ти трябват. Много трезво разсъждаваш.
Бягай с 200 и я махай тая

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd7b558467
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Не забравяй, че освен сърце, човек има и разум.
На 35, с дете при това, жената си търси провайдър, шофьор, водопроводчик, домашен майстор, любовник, всичкото в едно, без особени шансове за успех. Срещу секс. Не любов, такава от нейна страна не е имало и няма. Ти, както сам си забелязал си част от нейния план да си устрои живота след като се е наиграла с лошите момчета.
Ако имаше подходящ под ръка, нямаше да се сети за теб.
Не се вкарвай в такива сериали. По-добре прекрати отношенията, както са ти казали и по-горе.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dcac9acae1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не се занимавай
Ж30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1569948d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Тая се присетила сега за тебе. Начесала си е шундата. И това че се ебела и с тебе показва какъв парцал е. Евала че си на място. Достойнството и авторитета са най важни. Няма да се унижаваш с няква втора употреба.
Моя съвет е: Бъди честен. Кажи и директно че не виждаш бъдещето си с жена с дете. Оо да разкажи и какво си мислил преди, нека да разбере глупавия й женски мозък какви ги е надробил. Жена на 35 харесвала лоши момчета изключително незряло.
Сега помощ няма да отказваш, разбира се не срещу секс.
Ако на нея и се чука чукай я и толкоз. Не се занимавай с повлекани.
Жени от път и над път намери си такава без дете па квото стане.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c421a06734
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Според опитай с тази жена, но само ако си готов да приемеш детето и. Иначе изобщо не се захващай. Другият вариант е да поддържаш чисто сексуална връзка, докато срещнеш подходяща жена за сериозни отношения. Тази обаче не ми се вижда стабилна.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6c28502e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ближи там където си се изплюл или тези които са те плюли!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1529a2684d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Поебавай си я и до там ,хем тя ще е ок ,хем и ти

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32c0293f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Никаква любов не е това. Не бих се изненадал ако секса сам по себе си не е бил точно с цел да те оплете и да те държи до себе си. Освен че за жените им четка егото че някой ги търси и желае разбира се.

Грешката е че си поел отговорност за решението. Трябваше да ѝ кажеш че сама е взела решението какви сте преди години и това е. Прави секс с нея колкото искаш, но междувременно не спирай да търсиш жена с която може да имаш нещо сериозно. Такава която ще те цени и обича теб, не някакви си лоши момчета.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a812eef95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Класика е тази ситуация- бил си добър, тичал си подир нея, сигурен, но скучен. Бащата на детето и- вероятно пълна противоположност, тръпката, пеперудките и всичко точно. До момента с детето, тогава нещата се променят в тези връзки и се вижда кой какъв е и дали могат да карат заедно.
Сега обаче след като е видяла дебелия, вече търси сигурност и спокойствие. И ти си насреща.
Дали ще те обича или просто си удобен- не мога да кажа, напълно е възможно да те заобича, още повече като си се променил както казваш. Замисли се добре- тя ще страда, ти може да си помпиш самочувствието, че си я научил, но каква е ползата за теб от това? Пак ще си сам, ще гледаш котки или тепърва ще търсиш друга жена, обаче както казваш не ти се получава когато обичаш тази.
За това добре си помисли кое е по-добре за теб- да начешеш егото или да получиш жената на сърцето си? С ремаркето и.....

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cde060cd04
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Моето мнение е, че е по-добре да дадеш шанс, щом я обичаш. И не е задължително да си резервен вариант. Може наистина да те обича. Наиграла се е, може да си е дала за сметка за някои неща. Може и да си резервен вариант, но може и искрено да те иска. И повярвай ми - не те приема за глупак! Ако я искаш, вземи я! А времето ще покаже. Успех, щастие, любов!
Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3db431d42e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Мисля, че номер 3 ти е дал най-добрия съвет - прекъсни всякакъв контакт. От собствен опит знам,че една жена пада ли си по разни нехранимайковци, това в повечето случаи не се променя. Сега си търси някой точен, като теб, който да й поеме издръжката, а тя да го води за носа. Изобщо не се занимавай с нея. Продължи напред, защото иначе ще ти пречи на бъдещи връзки, дори и само да си пишете. Умът ти ще е зает с нея и няма да можеш да погледнеш реално на останалите момичета. Между другото бях в подобна ситуация. Когато бях на 21 се влюбих лудо в момиче, с което работихме заедно през лятото. Още тогава ми беше ясно, че тя не е за мен, понеже аз бях от бедно семейство, а тя от заможно. На всичкото отгоре си имаше дългогодишен приятел, който също разполагаше с много пари. Аз пък от своя страна си броях буквално стотинките за кафе. Въпреки това обаче рухнах под тежестта на чувствата, а и тя мисля, че ме харесваше, но добре осъзнаваше, че сме от два различни свята. Възможно е и просто да си е чесала егото. Така или иначе на мен ми трябваха 3 години, за да се отърся от всичко. Като през това време не е имало буквално и час без да мисля за нея. Бях си наложил обаче да не търся никакъв контакт и си го изпълних. Чак след като всичко ми мина, реших от чисто любопитство да я потърся. Оказа се, че имала проблеми в брака си ( омъжи се за приятеля си още преди да прекъснем контакт ) и мислеше за раздяла. Очаквах да ме жегне нещо, но наистина я бях превъзмогнал и гледах на нея просто като на стара позната. След няколко години се бяхме видели на кафе, понеже бях в нейния град. Още не се беше разделила с мъжа си, но сериозно беше решила да го направи. Дори ме покани у тях за няколко дни, но аз се направих на разсеян и мисля, че постъпих много правилно. Не, че ми костваше някакви усилия, но не се знае какво можеше да се случи. Истината е, че тази жена просто не беше за мен, нито пък аз бях за нея. Господ си знае работата и стана много добре, че не ни събра. Та, съвета ми е да си търсиш друго момиче. Поне аз така бих направил.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: dce77a6118
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   5, то няма лошо в зряла любов, проблемът е, че тя е само от страна на автора. По нищо не личи жената да го обича или уважава.
Нейното отношение е продиктувано от липсата на други алтернативи, т.е. резервната скамейка е свършила и само авторът е останал на нея. Жена съм и съжалявам, но не мога да подкрепя подобен компромис.
Най-добре да прекрати всякакви връзки с нея и да си намери жена, която ще държи на него. Самият автор писа, че не страда от липса на женско внимание. Моят опит сочи, че в много подобни случаи говори не толкова любов, колкото наранено его и елемент на самонавиване колко прекрасна и невъзможна е дадена любов. Всъщност ако нещата се бяха получили, е много вероятно авторът да се беше разочаровал, защото щеше да види, че въпросната жена съвсем не е толкова идеална, колкото си е представял.
При всички случаи е най-добре да продължи напред без да се обръща

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7f96f7c8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   "Две седмици след това ме пита дали познавам добър водопроводчик, за смяна на кранче. Стори ми се абсурдно за нещо толкова дребно да дава пари, да се цаних да го свърша"
Манипулирала те е с това. Повечето мъже ще се предложите на мига без да се замислите. Кранче, брава т.н. уж "познаваш ли майстор" а, в същност възможност да се "самопоканиш".
Жена съм и ти казвам че, си напълно прав в мислите си. Не те търси от любов, а от нужда.
Дръпна се докато не си замъглил разума си дотам че, да проумееш някоя година докато порасне нейното дете и тя хване друг клон...
Ако пък изведнъж се е "влюбила" има начини да тестваш и от дистанция. Но не позволявай да те ползва за нуждите си, няма да се отървеш лесно после. Детето си има баща! За кранчета другия път и прати някой линк към такива услуги.
Това е моят съвет, пък ти си знаеш

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e0145dd135
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Ти си нещо като последния влак за нея. Наиграла се е с "лошите батковци" и сега иска и тя да улегне и да намери някой добродушко-послушко да се грижи и да издържа нея и детето.
Пределно й е ясно, че с това дете и на тази възраст, от тук нататък е бита карта за мъжете, които тя самата харесва. Сетила се е за теб, направила е сценката с колата и кранчето, пуснала ти е набързо секс и сега, според нейния план, си и в кърпа вързан.
Ако аз бях на твое място, щях да се почувствам дълбоко обиден от цялата ситуация и начина, по който се мъчи да ме използва като резервна гума, за да си реши житейските драми. Цялото й поведение крещи - "Абе, не те харесвам особено, ама горе долу ставаш за временен донор на пари и услуги срещу секс,...поне докато бившия не се присети да се върне и да си ни прибере обратно с детето".
От друга страна, явно ти изпитваш някакви чувства към тази жена. Ако всичко гореописано не ти е проблем, може да опитате. Човек наистина не знае къде му е щастието, току виж се получило нещо хубваво, въпреки користните намерения на тази жена.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 232243d826
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ти я харесваш, но какво е нейното отношение към теб? Защото връзката се прави и от двама ви. Тя не те обича и явно те използва. И това няма да се промени дори и да сте във връзка. Тя ще те използва докато ти й отгледаш детето и ще те зареже, когато бившият се върне или пък си хареса някой друг. За теб ще остане разочарованието, че си използван. А и ще загубиш години, през които би могъл да си потърсиш жена, която да те обича и да ти роди твое дете. Така че следващият път като се обади да я караш някъде с колата й кажи, че има таксита. Не й се поддавай на манипулациите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 45d03c3f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Напълно съм съгласен с номер 2. Чукай я здраво навсякъде ,Чукай да й се наситиш .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ee3af9e38b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Достатъчен за теб трябва да е фактът, че харесва разни утайки. Веднага си направи извода, че и тя е женски еквивалент на тия, по които " си пада". Аз бих я нарекъл средностатистическа българка! Най- добре далече от българки според мен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 565172a910
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Възможно е и просто да иска да му натрие носа, като му покаже колко бързо може да намери човек, който да я обича. Чувала съм такива истории, според мен си просто заместител. В началото може всичко да е ок, но като нищо може пак да се съберат. Не се знае дали още не храни чувства към него и не те търси само от яд, за да му покаже, че вече не й пука. Мисля, че ти ще страдаш от цялата работа. Не забравяй, че имат и дете и цял живот ще са свързани по някакъв начин. Ако изчезнеш от живота й и бъдеш с жена, с която ви крепи взаимна любов, тогава вече ще си много високо в очите й. Пожелавам ти да вземеш правилното решение!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9072d377c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

26.   Не мога да се начудя на коментиращите тук и нивото им. Как разбрахте, че иска да го използва? Ще ви кажа една тайна - жените можем да си викаме таксита сами и да си сменяме кранчетата, в краен случай сме напълно способни да платим 20 лв за услугата. Очевидно това й е било предлог да се види с него, не че й е бил много необходим. Някои биха го викнали просто на кафе, а други като тази - използват разни извинения, вероятно е смятала, че иначе би отказал. Щом го е питала какви са, това означава, че иска връзка с него. Дали би го зарязала или не, заради друг е чисто спекулативно и колкото може да се очаква такова нещо от тази, толкова може и от някоя нова. Издръжката да ви светна, се плаща от биологичния баща, ако той не я плаща - плаща я държавата, а прокуратурата праща бащата в затвора на един по-късен етап.

Авторе, вземи се в ръце и реши какво искаш, защото си спал вече с тая жена и не е ок да я разиграваш. Тя преди години, доколкото разбрах е била само в приятелски отношения с теб и нищо не ти е обещавала, нито дължала. В момента ти си вече в отношения с нея и й дължиш обяснение - искаш ли връзка от нея или не искаш. И не се подвеждай, че си й последния влак. Пълно е с мъже, които търсят жени и детето не им пречи. Всякакви мъже. А на 35 години, човек е още млад. Може да изглежда и на 25,а някой на 20,може да изглежда на 40. Всичко е относително. Хората на по 40-50 дори не срещат големи трудности да си намерят партньор, стига да не са твърде претенциозни. Така, че коментиращите - слезте малко на земята. По това, което пишеш се вижда, че те харесва. Решаваш какво искаш, сядаш и й казваш. Ако искаш връзка, но и дете на някакъв етап някога - също й казваш. И се разбирате можете ли да бъдете в смислени отношения или не можете. Нещята са прости и ясни.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bd38612e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Виж, тя може още едно да роди, ама не от теб. Ти ще си плащача и детегледачка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32c0293f22
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   №26, ние сме наясно защо му се е обадила да го 'пита за майстор'. Обаче за разлика от теб виждаме че жената го използва като резервен вариант след като не ѝ се е получило с лошото момче. Честно казано не бих се изненадал все още да спи с другия, въпреки че прави секс и с автора. Иначе целта е ясна - да върже автора в сериозна връзка че да има кой да я подкрепя и да ѝ бъде партньор в живота, докато тя вероятно се чука с лоши момчета зад гърба му.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3db29aed59
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторе ти си бил шматката и резервната гума още в началото.Всяка жена си има по една шматка, който е готов да направи всичко за нея.Усетилата е в началото и през всичките тези години си бил в багажника като резервна гума.Нищо обаче не ти пречи и ти да я държиш резервна гума сега.Имаш шанс в момента за друга по-млада жена без деца, но това е божа работа и никой не може да ти го гарантира да ли ще ти се случи.Често и е до късмет да ли ще я срещнеш.Представи си ,след 15г. да си все още сам? Остави това с котките, не го пожелавам и на най-големия ми враг да остарее с котки.В момента ти имаш всички шансове за здраво и щасливо семейство с друга по-млада жена, която е без ремаркета и да ти роди твои деца.Обаче , ако не се получат нещата и си на чукнал 50-ка,че и повече, вече ще ти трябва по-скоро другар в живота от колкото жена и майка на децата ти.До тогава и нейното дете ще е пораснало и отлетяло от гнездото и ще можете да карате един втори ергенлък и пашанлък.Аз имам една бивша, която ми извъртя подобен номер и сега я държа резервна гума за времето когато ще ми изпопадат зъбите.Поздрави и Весели Празници!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a384771d9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Пич, тая те "харесва" във времето до следващото лощо момче и до следващото дете. Не влизай в кавъра на филм, в който вече си бил. Или влизай, де, твоя си работа :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker