Правя секс с двама (не едновременно) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121385)
 Любов и изневяра (29754)
 Секс и интимност (14386)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правя секс с двама (не едновременно)
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2023 пъти
Омъжена съм от 15 години. (Хората, които са с дългогодишен брак ще ме разберат защо имам любовник, а от останалите, естествено очаквам критика.) Сексът с моя съпруг вече стана скучен, всичко е еднообразно и двамата дори не можем да свършим сумати време заради това, че сме си омръзнали тотално. Той също си разнообразява сексуалния живот с други. И така и аз си намерих любивник, с който всичко е прекрасно. Правим го само с презерватив, но понякога се случва и без презерватив. Правя тъпия секс и със съпруга ми - съпружески дълг просто - и въпросът ми е:
Каква е вероятността да хвана някаква венерическа болест? И двамата са здрави по принцип. Но пак се притеснявам, защото понякога презерватива се изхлузва без да разберем.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c426a1185
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много готино.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e791e39050
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма любов няма лоялност жалко... :(

-момче на 16

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c426a1185
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Пробвайте тройка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 25375deadd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има много теми тук по въпроса, който си повдигнала. Една жена разбра, че любовникът и е ХИВ позитивен. Искаше да се самоубива. С една дума вероятността да се заразиш е голяма и не само с венерическа болест, а с всякакви други инфекции. Със сигурност свирките ги правиш без презерватив. Едни болни венци да имаш, една малка раничка на пениса, ако имат партньорите са достатъчни за някои заболявания. Само знаеш, че едва ли любовникът ти спи само с тебе, а щом съпругът ти спи и с други жени това вече крие огромни рискове. Дори в извънбрачното връзка трябва да има доверие и дисциплина.
Моя колежка реши да си разнообрази сексуалния живот, докато мъжът и е в чужбина. Любовникът и я зарязи обаче с трипер. Щеше да полудее. Интелигентна жена в 21 -ви век.
Аз съм с 25 годишен брак с активен сексуален живот и не съм изневерявала. Просто, ако имаме проблеми сядаме и ги решаваме. Иначе съжителство насила не става.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a38f359a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И аз съм омъжена от 15 години, но не те разбирам. Никога не сме си изневерявали, а от както децата са студенти се чувстваме като във второ тийнейджърство, защото цялата къща си е за нас и хормоните и на двама ни бушуват. Отскоро съм безработна и се научих да му правя най-различни вкусотии, с които го изненадвам след работа, а вечер гледаме заедно филми и се любим. Има нещо вярно в приказката "любовта на мъжа минава през стомаха".

Според мен вашето не е нормално и не се обичате.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9b2d2bfb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До автоката. От кой град си, аз съм от Пловдив, ако си близко може да се видим. Момче съм на 20г харесвам по-зрели жени

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5e0e8fc657
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   След като секса не върви със съпруга ти, и няма и изгледи да се оправи, защо не бъдеш искрена с него и не се разделите.Явно новият ти любовник освен един гол друго няма какво да ти предложи, рано или късно мъжа ти ще се светне обаче, и ако не е някой п&тьо маринкин голямо тегло те чака.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fa942ca4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Ти с тези двама, те от своя страна с кой знае колко, вероятността от окачване с венерическа болест е почти сигурна.
Да си вземат презервативите по мярка, за това няма защо да лъжат че, са им по- големи.
А иначе как хората с дълъг брак щели да те разберат, не симпатяго, 16 г брак и НЕ, не разбирам толкова низши мозъци.
Като се стигне дотам- или се разделяме по живо, по здраво, или щом е отворена връзка, по между си ако имаме прекрасни отношения и искаме да си останем заедно, то няма защо взаимно да се мъчим със "съпружески дълг".
Ние уважаваме телата си и се грижим добре за емоциите си!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8d3d01f291
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Вероятност винаги има, дори когато правиш секс само с един партньор, защото дори ти да си му вярна, той може да не е. А в твоя случай вероятността става още по-голяма, защото вече имаш двама партньори, при което отгоре на всичко не се е и предпазвате, както трябва с любовника си. Не е нужно да мислиш много да си дадеш сметка, всъщност с колко хора имаш контакт (макар и косвено), за да оцениш риска. Съпругът ти си има забежки (според тебе дори не една) и ако той се пази, колкото ти с любовника си, то ситуацията става плачевна. Най-общо казано вероятността е по-висока, отколкото ако нямаш любовник.
Като съвет мога да кажа следното. То, че морал и ценности няма е ясно, ама тая похот явно ви кара да не мислите и рационално. Поне, като не можете да се контролирате ползвайте презарвативи задължително, когато правите секс с любовниците си и ти и съпругът ти. Не може да се разчита, че ще успявате да минете постоянно между капките.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a5e0b113b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   "Правим го САМО с презервативи, но ПОНЯКОГА БЕЗ презерватив. " (неточен цитат, но с точно "цитиран" смисъл) Като оставим настрана безотговорното поведение (не използването на презервативи), представа имаш ли от езикова култура и значение на думите? Въпросът ми е риторичен! Относно секса - щом така сте се "разбрали" с мъжа ти, така да бъде, но не обобщавай какво и как изпитват другите хора в дългогодишни отношения! Относно въпроса ти, който е нелепо да се задава от жена на подобна възраст в съвремието, не знам доколко те вълнува и доколко те вълнува цялостната провокация на темата ти - да, разбира се, че е възможно с мъжа ти да си лепнете венерически заболявания, след като правите секс с различни партньори, а не само помежду си.
Ж

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5945c1fcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А мъжа ти, когато се разнообразява, ползва ли предпазни средства? Ако не ползва е напълно вероятно да хванеш нещо.
А любовника ти, с колко други жени спи? Той всеки път ли изпозва презерватив с тях? Ако не ползва, отново е напълно вероятно да хванеш нещо.
Хубаво е с мъжът ти да седнете и да ги изясните тези неща. Срам не срам.. направете го. Щото иначе после като хванете нещо и двамата, ще се изпотрепете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 493fb1a219
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Дълбоко ме отвращават такива като теб,авторке,които не само изневеряват-най-гнусното предателство,ами не си правят труда даже да се пазят.Любовника ти да не ти е подписал клетвена декларация че прави секс само с тебе?Разбира се,че прави и то кой знае още с колко.Дали може да се заразиш с венерическа болест-ами да,в кърпа ти е вързано.Не пиша за да се заяждам с теб,просто твоята"история"ме пипна по много болезнено място.Защото аз си изпатих от такова нещо и то без никога да съм изневерявала.Зарази ме мъжът ми,защото явно и на него като тебе явно му е било скучно и еднообразно,а бяхме женени едва от четири години.Решил да си разнообрази секса с една пачавра от работата си,която сама не си помни любовниците.Слава Богу,беше малкия дявол та ми лепна"само"трихомоназа,но се лекувах доста продължително.А срама,който изживях когато лекарката ме попита с презрение колко любовника имам,та да напише рецепта за всеки.Плаках като малко дете,не бях поглеждала друг мъж освен моя си,а плащах за чужда безотговорност.За това някои мръсници и егоисти да си правят животинския кеф.Ти поне си в по-изгодна позиция-ако ти се случи поне ще знаеш,че сама си си виновна.Заради такива като тебе ме е срам,че съм жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ebf94554b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Ех номер 9.... искрено ти завиждам. И аз си мислех, че при нас със съпругата ми ще се получи така, но не стана. Направих кариера, децата заминаха студенти, имаме доста пари, но съпругата ми стана студена като камък и се затвори в себе си. В момента трябва да я питам нещо поне два пъти, за да ми отговори с една дума. Секс от лятото не съм видял, като за цялата година се е случило 4 пъти. Ами търпях това положение няколко години и накрая си намерих любовница. Тъпо ми е, защото обичам съпругата си, дори след 25 години брак, но явно тя си е самодостатъчна.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker