Нещо, което много ме тормози.. Помогнете ми, моля! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121546)
 Любов и изневяра (29806)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21916)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (799)
 Проза, литература (1740)
 Други (18613)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нещо, което много ме тормози.. Помогнете ми, моля!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 914 пъти
Така имаме отношения с едно момче от 9 месеца, но те са доста разпокъсани ту се виждаме ти почивка две три седмици таа не знам даже как да обясня чувството.. Не мога да съм себе си тоест аз се държа като мен си, казвам нещата, които искам просто не се чувствам себе си още от началото откакто почнахме да излизаме само двамата. Не мога да съм забавна с него а всъщност с приятелките ми се пукаме от смях заедно смятам се за много забавен човек, но с него не мога на почти нищо, което му разказвам като интересна част от деня ми не се интересува нито се смее на нещо, което е смешно и с другите като съм разказвала сме се попикавали. Прекалено много го глезя във всяка смисъл на думата, но точно тема разговори не можем да говорим постоянно ми казва, че с мен за сериозни теми не може да се говори, чувствам се адски тъпа и оттам ми идва и нежеланието да започвам разговор, който е за насили нещо, което ме притеснява винаги отговат с него, което въобще не ми отговаря на въпроса. Таа... Постоянно той ако не започне малко да се базика да развесели настроението няма да започна аз и ще е някакво никакво без настроение много рядко да кажа нещо на което да се засмее просто не ми идва от вътре не знам защо явно защото той е по забавно и на мен по някакъв начин ми се губи желанието да го правя само вътрешно желание имам, но да го направя не.. Като пусне музика се стъписвям, защото той танцува постоянно мен ме е срам не знам дали щи той не може да ме отпусне ама това са 9 месеца стига..или аз съм толкова зле не знам даже какво да правя знам, че има къде къде по-добри от мен той търси някоя която да е добра събеседника а това в мен не може да го намери казвал ми е, че съм ужасен събеседник. Какво да правя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47bdd15df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Стига,нищо ти няма момиче!!! Не се чувствай длъжна постоянно да се държиш "готино" и "в тон" със настроенията му ,само и само за да отговориш на неговите очаквания. Той за какво е с тебе -само за да си му събеседничка и да си говорите?!? Та това не е сериозна връзка,това е просто едно събеседничество -просто едно голо,празно дърдорене,което можеш да си го правиш и с непознати хора от улицата,при него няма никаква разлика. Според мен това е несериозен,повърхностен тип,който е с теб само за компания и за убиване на времето,и не си заслужава да продължаваш с него. А любов,ласки,интимност,нещо по-сериозно ,по-динамично,няма ли?! Не се насилвай да изпитваш емоции,които не чувстваш,заради него,или заради който и да е друг. Бъди себе си и не живей,само за да бъдеш забавна за някой друг,защото той те задължава. Зарежи го и си намери някой нормален мъж,който ще се отнася по-добре с теб,знам,че го заслужаваш. Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 832f1df522
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Е, право е момчето. Не виждаш ли как пишеш?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker