Винаги ли се връщат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121321)
 Любов и изневяра (29740)
 Секс и интимност (14378)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6478)
 Здраве (9606)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3184)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18560)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Винаги ли се връщат?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1363 пъти
Здравейте. Пише ви момиче на 25 години. Няколко месеца,близо година общувах с момче,което така и не ми каза дали ме харесва,или не.Питала съм го,искала съм да говорим,но отсреща-мълчание. Не сме имали връзка.Факт е,че и доста пъти съм се излагала с пияни смс-и,за което съм се извинявала.Аз съм му казвала много пъти как имам чувства,дори,че го обичам. Отговаря ми,когато си поиска,а знае,че това да ме игнорира много ме дразни. Спирала съм да го търся най-много за месец,но той знае,че винаги се връщам.Сега съм решила да не го търся няколко месеца, но не знам дали той ще се сети за мен..? Като види,че от толкова луда по него изведнъж изчезна за по-дълго време. Дали ще се върне? Дали ще ме потърси? Ще очаквам вашите обективни мнения. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58a52abf42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защо ти е да се връща? Наистина? Мазохистка ли си?
Та той очеизбождащо не се интересува от теб, ти само му досаждаш. Мъж, който изобщо не се вълнува от теб, не ти трябва. Има хиляди, милиони мъже по света, намери си такъв, който се вълнува от теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0d410f23f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не! Не се връщат винаги! А в твоя случай дори и да се "върне" (той няма от къде да се връща, ти си го преследвала, а той е бил незаинтересован), няма да си заслужава. Зарежи! Потърси някой, с когото нещата ще са взаимни. Успех!
ж33

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 879a647928
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   От опит ще ти кажа. Не го търси!
Дръж се студено, все едно си го забравила, все едно грам не ти пука за него. Даже си хвани друг за пред него, пък и не само.
Това ще проработи и той ще полудее по теб. Никой не обича отчаяните момичета, приемат ги за даденост. Просто влез в роля и се придържай към това. Знам, че ще е трудно да бъдеш студен с човека, който обичаш най-много, но не виждам друг вариант. Това е един вид манипулация и винаги работи. Гледала съм го в клипове на всякакви couch-ове за връзки.
Ще ми благодариш по-късно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cd11596b17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мога да повярвам, че това е тема пусната от 25 годишен човек. Да речем, че си на 12-13, когато все още виждаш света наивно с детските си очи, тогава би било нормално. На 25 и все още да вярваш в Дядо Коледа е признак за отхвърляне на реалността, което си е... абе не е за разправяне какво е.

Този, явно, трябва директно да ти каже, че не те харесва, ама и тогава може да не му повярваш. Не му пиши три месеца, ако на четвъртия те потърси значи истинската любов съществува.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7217681aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не, няма, защото той не изпитва същите чувства към теб и няма нужда от компанията ти. Ще му бъде малко странно първите няколко дни, защото е свикнал винаги да си на линия за него, но ще му мине бързо. Чешеш му самочувствието и това му допада, но ако имаше сериозни намерения към теб, отдавна щяхте са сте двойка. Един мъж като се влюби, това си личи от километри и нямаш място за съмнение. Във всеки друг случай нещо не е наред. Дори да те потърси в даден момент, то ще проявява интерес за кратко и после пак ще започне да те игнорира.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2cd01d5af0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сигурна ли си, че си на 25? Защото се държиш по-неадекватно от 15 годишните. Не си ли разбрала, че за любов трябват двама? И колкото и да го обичаш щом той не изпитва същото към теб, връзка няма. Ако този човек те искаше сега щеше да е при теб. Нямаш ли поне малко достойнство, защо се излагаш така?
На въпроса - не няма да се върне, няма да те потърси. Не се филмирай, животът не е турски сериал. Той сега се чувства свободен от една досадна и натрапчива жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1eb2a1a83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не очаквай да се върне. Изложила си се доста с тези пияни смс -и,кой знае какви глупости си му написала под въздействие на алкохола,това никога не се забравя. Другата ти грешка е,че си се отворила твърде рано за него,изявила си чувствата си,разкрила си се цялата пред него,и с това си му станала безинтересна и скучна -като прочетена книга. Момчетата обичат тъмните,мистериозни жени,които са загадка за тях,по-интересни,заинтигуващи и ненатрапчиви. Известен факт е,че колкото повече недостъпна и трудна е една жена,толкова по неустоима и примамлива е за тях, те обичат кокетниченето,игричките и интригата. Ти си прекалено лесна,и с това бързо си му омръзнала. Може пък да се е обидил от нещата,които си му изпратила с тези смс -и. Провери си съобщенията,ако още ги пазиш и виж дали не си написала нещо, дето не трябва и ако си написала някоя глупост,се опитай да му се извиниш за нея,кажи му че си била пияна и не си била на себе си и се опитай да го убедиш,че никога няма да се повтори. Дано да се върне при теб,ама надали!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 197ad88f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ще си отдъхне най- сетне като спреш да го занимаваш особено с пияните си смс- и!
Как падате толкова ниско? ! Не е ли ясно че, момчето не те е срязало по- яко от учтивост или просто се забавлява с простотията ти? !
Не те бръсне за две стотинки, ама ти продължаваш да досаждаш!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f873b3e979
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност той си стои на едно място, а ти кръжиш и се връщаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 613b33c223
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Откажи се. Безмислено е, минала съм през същото, имай малко уважение спрямо себе си. Все ще се появи някои коийто ще те цени повече от този младеж. Горе главата, стига се излага повече. Едва ли е толкова идеален колкото го виждаш, но не се и надценявай, един ден ти ще бъдеш от другата страна, тогава оцени мъжа който ще дойде при теб.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e07dcc1876
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Насила хубост не става, само това ще ти кажа. Той ако има интерес ще те търси. Не се унижава повече

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 438809250e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Той никога не е бил с теб, за да се върне. Според мен каузата тук е загубена. Пренасочи си усилията другаде и се научи да обичаш първо себе си :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker