Не получавам вниманието, което заслужавам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не получавам вниманието, което заслужавам
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1908 пъти
На 27 години съм и през целия си живот не съм могъл да разбера защо не съм харесван от жените. В смисъл, не ме разбирайте погрешно, правил съм секс с 4 жени, имал съм 2 сериозни приятелки, не е като да нямам никакъв опит и никога да не съм бил харесван от жена. Просто не е това, което смятам, че заслужавам, заслужавам доста повече внимание и истински не мога да разбера защо не го получавам. Имам нормален външен вид, съвсем стандартно изглеждащ млад мъж, не искам да навлизам в детайли за да не бъда разпознат случайно, но идеята ми е, че смятам, че откъм външен вид го докарвам, не съм нито супер модел нито грозен (поне никога никой не ми е казвал, че съм грозен). Въпреки това някак си ми се струва, че цял живот нещо не достига и откакто бившата ме заряза преди няколко месеца и се хвана с друг, което беше страшен удар по егото ми, започнах наистина да се замислям много сериозно над този въпрос и ужасно много ми тежи, тъй като имам усещането, че не мога да преживея раздялата с нея изцяло докато не намеря някоя друга, с която да я заместя. Цял живот не мога да разбера защо хората не оценяват качествата ми. Говоря както за жените, така и за всички хора като цяло. Имам приятели, но пак нямам популярността, която заслужавам, има хора, които телефона им непрекъснато писка от известия, харесвания, последователи и т.н., на мен ми пишат по 1-2ма човека на ден и обикновено са от мъжки пол. Имам под 150 последователи в инстаграм за няколко години и по 20-30 харесвания на снимките.
Пиша този пост за да кажа, че социалното признание, уважението и вниманието, това да чувстваш, че си някой в обществото и че имаш значение за другите хора и че си харесван е една от основните потребности на човешкото същество и тази потребност при мен дълги години е доста незадоволена. Това нещо все повече започва да ме изпълва с гняв и омраза към хората, които са виновни за това.
Всеки, който е имал шанса да се запознае с мен и да проведе разговор очи в очи и въпреки това не ме е оценил като достатъчно добър за него, е измет и не заслужава да живее.
Започва много сериозно да ми кипва и ще има пострадали рано или късно ако нещо не се промени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: d2d1a9c9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Шизофрения?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d1a6469f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нарцисизъм или друго личностно разстройство от клъстър б, казвам го със 100% убеденост. Хората, които нямат такова, не се чувстват по този начин. Ти буквално се измъчваш от това, дали всеки един човек, който срещаш те харесва и ти дава признание. На обикновенните хора им е все тая, те търст одобрение от близкитр си хора, а понякога, когато разберат, че част от тях не ги одобряват, просто спират да го търсят и толкова. Потребността не е толкова голяма и значима. Бр си получил достатъчно одобрение в детството си, внимание и любов. Да кажем, че може да не си бил обичан достатъчно от майка си и баща си, но пък все някъде трябва да имаш някоя баба/леля/дядо, които да те приемат точно такъв какъвто си? Замисли се. Важното е да знаеш, че някой някъде, някога те е обичал, за да придобиеш това вътрешно усещане, че мнението на останалите хора и това дали те те харесват, не е от голямо значение. Не може да се харесаш на всеки и защо те интересува мнението им? Моля те иди на психолог или до края на живота си ще се мъчиш и наистина някой нищо неподозиращ човек, може да пострада. Трябва да коригираш това нещо,за което ти не си виновен, че е така. Но не е и нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 15d920fac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   По 20-30 лайка в инстаграм. Да те ожали човек! Аз имам по 6-7 лайка. И хич не ми пука. Жените се хранят емоционално от вниманието към тях най-вече - нещо, което те получават наготово заради физическите си качества основно. При мъжете вниманието се получава след постижения. Малко са мега-готините мъже, които да получават внимание наготово. Иначе проблемите ти са типични за поне 50% от мъжете, мен включително.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ми, не, приятел/ке. Просто човек, сблъскващ се с несправедлива съдба, поне да знаех къде ми е грешката. Почти нищо не ми куца реално, не мога да намеря причината в себе си колкото и да се мъча да я намеря.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c53b9bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз не разбирам тази криворазбрана мода, да имаш много последователи. Какво значение имат те. Ако хората не те харесват явно има причина за това. Потърси я в себе си. И най красивия да си ако отношението или характера ти не са добри ще си сам. Не се чувствай зле само защото на другите им пишат повече във социалните мрежи. Създавай контакти в реалния живот. Безкрайното писане на съобщения е толкова изморяващо и поглъщащо. Живей сега, навън. Експерименирай със себе си. Направи нещо, което не си правил до сега. Помисли какво в теб отблъсква хората.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bd181a389f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Като почна да говориш за последователи и харесвания и ми стана ясно що си сам.
И аз съм на 27. На мен ептен никой не ми пише и нямам нито фейсбук, нито инстграм и нито ми дреме за това.
Имаш много сбъркана представа, ако си мислиш, че 300 последователя ще те направят много по значим и харесван.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Автора:
Към коментар 2 - Ясно какъв специалист си, щом поставяш психиатрични диагнози на базата на един текст в интернет.
Не мога да ви отговарям на всичките по отделно, така че ще опитам да съм ясен.
Ако на вас клишето "лайковете нищо не значат" ви помага да спите спокойно нощем, радвам се за вас. Реалността, обаче, е друга. Лайковете във социалните мрежи обикновено пряко отразяват "лайковете" в реалния живот. Нито очаквам всеки да ме харесва, нито имам нуждата, би било досадно даже.
Просто броя на хората, които ме харесват ужасно много не съответства на качествата, които притежавам, ОСОБЕНО се отнася това за женското съсловие.
Това ако за вас няма значение, мен ме наранява и ми причинява болка, защото съм самотен, не е нормално да съм правил секс 1 път за последните 4 месеца или да няма с кой да изляза в събота вечер. Ако вас това би ви устройвало, мен не ме устройва, аз заслужавам десетки пъти повече от това, което ми дават хората и това е ФАКТ.
Основната ми хипотеза е, че съм прекалено интелигентен за повечето хора.
На живо бих могъл на дълго и на широко да я разтягам тая тема и съм успявал да убедя всеки един, с който съм говорил, че съм прав.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d2d1a9c9e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   "Основната ми хипотеза е, че съм прекалено интелигентен за повечето хора.
На живо бих могъл на дълго и на широко да я разтягам тая тема и съм успявал да убедя всеки един, с който съм говорил, че съм прав."
Ама разбира се, за да се отърват от теб и досадното ти себеобожание!
Ето, аз също ти казвам че, си прав и се изнасям от темата ти! След няколко секунди ще прочета нещо друго и ще забравя твоята трагикомична история!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c53b9bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Казваш че било факт. Факт според кой? Според теб? Според приятелите ти? Според бившата? Това високо самочувствие също отблъсква. Поне мен би ме отблъснало. Знаеш ли че да имаш много лайкове на снимките не означава да си щастлив. Нито че ще си по малко сам. Жена съм, онези в Инстаграм явно ме определят за красива,лайковете валят,съобщенията също. Но знаеш ли,не ме топлят нощем. Сама съм и не защото нямам избор или закачени на опашката. А защото не са това от което имам нужда. И чувствам самотата ...и аз като теб мисля че заслужавам повече,като отношение. Да, ама не го получавам на този етап, но не съм тръгнала да се тръшкам и жалвам или да се хваля аз колко съм велика и красива . Стегни се ,мъж си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e17ec459d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако ти липсва контакт с хора, прави ти първата крачка. Не чакай някой да те покани да излезете. Сети се за места, където си се запознал с хора. Например - училище, университет, работа. Пиши на познати от тези места, питай ги как са. Ще получиш доста откази, но и ще се учудиш на кой си липсвал. Обади се на роднини, съседи. Лайквай ти снимки на хората, добавяй ги в социалните мрежи. Качвай свои снимки, сторита.

Ако някой ти откаже няколко пъти среща, не настоявай. Бъди приветлив и усмихнат. Осведоми се по интересни теми и започвай разговор.

Не се отчайвай! Успех!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c53b9bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И като знаеш че да си признат от обществото и значим за него е човешка потребност,ти какво направи за обществото че то да те оцени? Като избиваш на агресия по добре ли се чувстваш. Дай да разстреляме сега всеки,който не те харесва, защото ти си перфектен, а те измет? Хаха иди при професионалист, имаш нужда от помощ . Пишеш като 15 годишен. Може би мисленето неотговарящо на възрастта ти е проблема, замисли ли се? Никоя себеуважаваща се жена няма да стои при психически нестабилен и несигурен човек. Каква опора ще си ти за една жена. Какво ще и дадеш освен самочувствието си?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e03e2731df
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Авторе, оставям с впечатлението, че непрекъснато повтаряш реплики като "аз заслужавам" и "качествата които притежавам".
Е, кажи какви качества притежаваш. С какво си по-различен и специален от другите. С какво си по-различен или по-добър от съседа, примерно. Сподели какво умееш.
Защо хората изобщо трябва да ти "лайкват" снимките. И като ги лайкват, мислиш ли, че реално им пука за теб.
По-добре да си значим за 1-2 ама страшно добри приятели, отколкото 300 човека да те "лайкват" на които реално не им пука за теб.
Тоя инстаграм ти е размътил мозъка. Да не мислиш, че другите живеят по-добре от теб. Там всичко е изкуствено и филтрирано, но това е един "фейк" живот.
И какво като си спал само с 4 жени, малко ли е това. Със 100 ли трябва да си спал, че да ти добре егото.
Бъди значим за хората около теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7132a3c987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   От номер 2: Отговорът ти е съвсем очакван, естествено че причината не е в теб, ти си невероятен и заслужаваш много повече. Проблемът е в другите. И факта, че няма да идеш на специалист е защото знаеш, че си нарцис, но не искаш да си го признаш пред себе си,страх те е, че ще ти кажат същото. Вместо да се вземеш в ръце и да спреш да се държиш отвратително с хората, от което ти сам би спечелил много. А това, че ме нападаш е поредния симптом. Подобно поведение е характерно за нарцисите - винаги проблемът е в другите. Не ми е ясно само защо въобще пишеш тук. Няма да получиш признание и тук. Хората се опитват да ти помогнат. То е ясно че имаш качества като всеки човек, но не е нормално да имаш такива нереални изисквания към хората и да бълваш такива хвалебствия,каквито не е имало и по комунистическите манифестации. Дори и да беше напълно обикновен човек, факта че нямаш приятели и с кой да излезеш в събота вечер, отново щеше да означава, че проблемът е в теб - проблем в общуването. Това също се учи - как да се харесваш на хората. Повечето хора полагат усилия в тази насока, като много дори четат книги и се учат от специалисти. Ти какви точно усилия положи, че да претендираш, че трябва да бъдеш харесван? Да си просто интелигентен е крайно недостатъчно. Трябва да караш човека отсреща да се чувства добре и най-малкото да не го натоварваш. А ти много натоварваш с постоянните си претенции колко много си бил заслужавал и с непрестанните си хвалби за себе си. Ако те познавам в истинския живот, бих те избягвала на всяка цена като бих избягвала и всякакъв контакт с очите, от страх че може да ме заговориш и да ми наговориш подобни глупости. Това е някакво страшно избиване на комплекси, което натоварва. Никой не го интересува. И обърни внимание, че повечето хора не се хвалят по тоя начин, не си на интервю за работа. Скромността краси човека важи в пълна сила тук. Естествено отново няма да ме послушаш, защото ще ми кажеш, че аз съм проста(въпреки че не ме познаваш), а ти си невероятен, разбира се :D Но отново - ти си прекалено чудесен и си изключение от правилото, проблемът е в останалите, разбира се,те са виновни, че не те харесват. Ами ето, получи формулата за решение на проблемът ти, но беше разбира се безсмислено, защото ти пишеш тук не с друга цел, а с цел да мрънкаш и да получиш потвържедние, че си невероятен, а всички, които не те харесват(демек повечето хора), са прости и проблемът е в тях,защото не разбират гениалноста ти и трябва да ти се кланят едва ли не, само защото съществуваш. Възмутително е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 258b9a2c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Хората харесват хора, които се интересуват от тях и ги карат да изпъкнат те. Не ти да им се натрапваш с величието си.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Aвтора съм:
Това, че в някакъв анонимен сайт демонстрирам голямо самочувствие, не значи, че се държа така пред хората и че се държа надменно. Аз ненавиждам надменното държание и ме отблъсква, няма как аз самия да се държа по начин, който мразя.
Най-обичам сити хора да ми говорят, че световния глад не е проблем. Не я топлели лайковете и съобщенията.
Повярвай ми, не си видяла какво е без тях, така си мислиш, защото ги имаш. Ако искаш дай ги насам, па нека ми е зле, щом за теб не са важни.
Потребността от одобрение, близост, любов и уважение са естествени потребности на човека и когато потребностите ти не са удовлетворени, това е проблем.
Клишета от сорта на "лайковете не те определят" не искам да чувам. Лайковете не са просто някаква куха бройка в някаква си социална мрежа. Лайковете значат, че разполагаш с каталог пред себе си, от който можеш да си избираш партньори и приятели.
Много по-дълбоки са нещата отколкото си ги представяте.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 258b9a2c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15 съм: Авторе, хората подсъзнателно усещаме какво друг си мисли за тях. Помисли дали би харесвал искрено човек за когото си “каталог” и инструмент за помпане на самочувствие. Работи над това сам да се приемеш. Отговори си честно ти харесваш ли се? Ако се харесваш, ще харесваш и другите. А, човек, който се чувства искрено харесван от теб, няма как също да не те харесва :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 2, посещавал съм специалисти. Не съм диагностициран никога с нарцистично личностно разстройство, защото не покривам критериите.
Дано да не си бъдещ психолог, защото като те гледам как ги раздаваш тия диагнози като топъл хляб, отсега те виждам какъв професионалист ще бъдеш. Това е най-малкото непрофесионално и некоректно.
Ако се запознаеш с мен на живо, последното нещо, което ще направиш е да ме избягваш, всъщност, точно обратното, най-вероятно ще бъдеш впечатлена, особено щом си падаш по психология, тъй като на живо няма да чуеш това, което говоря тук, тъй като съм достатъчно интелигентен да знам как да се държа пред хора, особено пред хора, с които току що се запознавам.
Не че те каня да се запознаваме, просто си от тези женки, дето за пред по-глупавите сигурно изглеждат много начетени, но за някой, който е малко по-навътре в материята, веднага ти личат дупките в познанията. Очевидно, дори не допускаш, че на живо мога да съм тотално различен от това, което говоря в АНОНИМЕН сайт, дори не го допускаш, това ми направи впечатление.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c53b9bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Хахахаха ти им даваш твърде дълбоко значение на лайковете. Знам какво е и с 2 и с 200. Като искаш каталог изтегли си тиндър. Там са ти направо по каталог. Опиши си колко си прекрасен и по добър от всички останали и лайквай на воля. Може пък и теб да те лайкнат. Дано са поне сто лайка, да ти почешат мъжкото его,че аз освен него друго не виждам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 19. Изтеглих си Тиндър, бе, жена... И там не връзват :D :D :D Аз защо ще седна да се оплаквам в някакъв сайт ако ми връзва все някъде. В Тиндър пък са най-зле жените, точно защото там аз правя по 3 мача на седмица, а тая, дето й пиша има 3 мача само за последния час.
Никакъв каталог нямаш в тъпия Тиндър, 6 съвпадения за 1 седмица, от които ти отговарят 3, от които обикновено нито една не се навива да излезете.
Седят като някакви награди там само да си чешат самочувствието е такива като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 86c7c858ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   "Мислите на страдащия са сериозно разстроени
Едно от най-важните видове разстройства, причинени от шизофренията, са тези в мисленето. Поради халюцинациите и налюдностите, които изпитва, страдащият може да загуби голяма част от способността си да оценява рационално обкръжението и взаимодействието си с другите. Това изкривява възприемането, тълкуването на реалността и околния свят.

Последващото поведение може да изглежда странно за случайния наблюдател, въпреки че то е логично за лицето, страдащо от разстроените възприятията и вярванията, придружаващи заболяването.

Рядко има полза да оспорваме директно вярванията или халюцинациите на шизофренно болния, тъй като те са логични за него. Вместо това той трябва да бъде наблюдаван и лекуван от специалист. Съвременното лечение на шизофрения включва както медикаменти, така и психотерапия.

Допълнителни симптоми, които се проявяват при хора с шизофрения
При болните от шизофрения също могат да се наблюдават:

Неподходящ израз на емоции (напр. смях без причина);
Депресия, гняв;
Разстроен сън;
Липса на интерес към храненето или храната изобщо;
Тревожност или фобия;
Проблеми с паметта;
Липса на инсайт или осъзнаване на симптомите"

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c53b9bfa48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Хахаха не знам как да ти помогнем човек. Не искам да се заяждам,ама явно има нещо в теб което отблъсква. Седни си направи списък с положителни и отрицателни страни в характера ти и работи по отрицателните. Или седни с някой приятел,питай директно. Хаха далеч не съм като награда аз да ти кажа. Дано не си и очи в очи какъвто си тук, защото забележи как провокираш всички по един или друг начин да те нападат с твоето поведение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7132a3c987
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 2. Повярвахме ти всички :D

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3523e5775d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Никога няма да имаш популярност, защото не те бива. Скучен си. Не се отличава с нищо от другите 95% от мъжете. А с времето ще те бива все по-малко. Ще те е и страх да заговориш жена, защото липсата на секс ще е очевидна и ще ти се пресмиват. Скоро и мъжете ще разбират колко незначителен си и дали те има или няма не е от такова голямо значение. Сори ти си от хората, които са ниска класа. Приеми го и си намери някое грозно, обикновено момиче

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 30fb0c59b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Съвсем честно и откровено, без да целя да ти обидя, мнението ми е, че се фокусираш твърде много върху другите и тяхното мнение за теб. Въпреки, че казваш, че имаш невероятни качества, аз смятам, че има някаква неувереност в теб.
Тези супер-популярни хора, за които говориш, са много уверени и това си личи. Когато си уверен, не ти пука дали Пенка или Гошо те харесват и точно това те прави привлекателен. Ти просто си убеден в собствените си качества до дъното на душата си и дори някой да не те оценява, знаеш, че грешката си е негова.
Моят съвет е да се фокусираш върху собственото си развитие като личност и да се опитваш да гледаш на себе си, без фактора "другите дали ме оценяват". Ще разбереш, че си достатъчно уверен, когато действително спре да ти пука за хора и лайкове.:)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e386a00789
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   На живо се държал по-различно...Колко ще да е по-различно, след като не искат да общуват с него ни жени, ни мъже...
Щом не можеш да си прекарваш времето сам, нито си толкова силен, нито си толкова умен, колкото си мислиш. Не че обичаш хората , трябва ти присъствието им , за да имаш публика, която да те забележи и да ти се възхищава. Е да, ама другите пък си имат свой живот, свои грижи и проблеми и хич не им дреме за теб, големите ти качества и претенции. И имат далеч по-приятни начини и хора за прекарване на времето си, от разговор с теб, след който ако не ти се възхитят, ще бъдат обявени за отрепки.
Защо не си направиш един канал в ютюб като Киро Брейка и подобни и от там да демонстрираш ума си? Все ще се намери някой да гледа и да лайква, като ти е толкова зор за лайкове.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 872bec4076
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Според мен имаш нереално завишена грешна оценка за себе си и това какво представляваш.

За жените трябва да се трудиш много и да свикнеш да те режат постоянно.

Най-добрият ти коз като мъж е да спре да ти пука когато поредната те отреже.

Бъди силен и смел. Жените адски се привличат от непукисти!

Аз също в този етап на живота си мога да предложа много на една жена, но съм сам!

М32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: de3c05ff7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   МолА ти се дай си Инстаграма Ти сложим по един лайк белкем се нАспиш една нощ! Аман! ТВа заслужавал, онова заслужавал! Истината е че отблъскваш хората, така, както и тук виртуално успя да отблъснеш тези дето те прочетоха. Може би има около 3% дето те съжалиха, и пак не означава, че не ги отблъсна и тях! * Повторенията са търсени!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba1e7f9e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Защо ти е да те харесват много хора? Защо е тази потребност от "последователи" (мъже или жени)? Ти реално на една жена от всичките ще обърнеш истинско внимание. Останалите - какво ще ги правиш? Или да се оправят, важното е, че си си задоволил егото?

Знаеш ли колко е болезнено някой да ти подава сигнали, откровено да флиртува с теб и после "Ама ти нещо не си разбрал/а, аз не съм имал/а намерения за нищо"? Знаеш ли какъв ад е да си бил използван за нещо си, по някакви извратени причини на другия и после да се сети да ти каже, че не му се получава и какво толкова било станало?

Мислете ги тези неща. Всеки има сърце, все пак.

Самочувствието трябва сам да си го създадеш. Не на гърба на хора, които реално не харесваш и не искаш в живота си. Потърси си хоби, спортувай, чети, пътувай, развивай се, но недей от болно его да използваш жените. На вас, мъжете, не ви е приятно жените да си играят с вас, нали? Е, не ни го причинявайте и вие!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f7b35818e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Чакай малко бе авторе. Аз ли нещо бъркам сметките или ти не ги осъзнаваш? Имаш 150 фолоуъра (аз имам някъде половината, ама то аз и нищо не поствам в тоя инстаграм, а го ползвам само за да си пиша с пички, дето ги е страх да си дадат фбка), и от тези 150, получаваш по 20-30 лайка. Значи 150/30 - това са 1/5 от хората. Значи всеки 5ти човек ти харесва нещата. Е това са поне едно 30 човека, дето им допадаш. На тях обръщаш ли им внимание?

Какви са отношенията ти с родителите ти? Чувстваш ли, че са ти давали достатъчно емоционална подкрепа и внимание през живота ти?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 17839c398f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   С такова заглавие очаквах да нещо писано от жена.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 70c0bddb4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Дори и да си умен, като Айнщайн, Планк и Гаус взети заедно, да си хубав, като младия Брад Пит, да си милосърден, като майка Тереза, да си богат, като Бил Гейтс и Уорън Бъфет, да си харизматичен, като Казанова и т.н. най-, най-..., никой не ти е длъжен с абсолютно нищо.
Дори и майката ти не ти е длъжна, след като минеш 18, а какво остава пък за другите хора. Вземи се стегни и недей да си придаваш излишна важност и да ревеш по форумите. Твоите проблеми не са свързани с обстоятелствата или с други хора, а със самия себе си и само ти можеш да ги решиш, а не някой друг.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Номер 26, поснах салза ;(((
По-"ниска класа" човек от някой, който се опитва да срине самочувствието на непознати в анонимен интернет сайт, аз не мисля че има. Дори не ме жегват такива мнения, тъй като те са базирани реално на нищо и най-вероятно написани от насран 15 годишен, дето след това се фука на приятелите си как е нахранил някъв в нета, хахах...
Никъде не съм казал, че съм перфектно уникален и че съм най-умния, красивия и забавния. Просто не мога да приема спокойно факта, че познавам хора, които реално са празни, абсолютен "Бейсик", не могат да вържат 2 умни приказки, нито имат уникално чувство за хумор, говорят с клишета или почти не говорят, а само седят и гледат умно и пак получават от някъде страшно внимание, признание и популярност. И честно казано, не тъя завист и омраза към тези, които имат това, което аз нямам, те не са виновни, тъя омраза към тези, които не го дават на мен.
А най-интересното е, че имам приятели (да, аз имам приятели и то не малко), които са доста, доста популярни и харесвани и които очевидно намират защо да ме търсят и да си прекарват времето с мен.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 47ad0de8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   До 34. братле, такива изказвания като "никой не ти е длъжен абсолютно нищо" създават психопати и масови убийци. Защото в един момент един човек като е тъпкан и недооценен години наред от околните му избиват чивиите, казва си "ае да видим ся кой на кой не е длъжен", влиза в някой мол с къртечница и нещата завършват много трагично.
Не е хубаво да се държим грубо и неглижиращо един с друг и да се дисреспектваме, щото тоя гняв и незадоволение се акумулира и в един момент ще трябва да се стовари върху някой.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: eec482d221
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Де, айде спри да лъжеш вече, защото е черно на бяло написано всичко и ставаш смешен. По-горе пише, че нямаш с кой да излезеш в събота вечер, а по-долу, че имаш много приятели. Във всеки един коментар си противоречиш с предишния, дори не ми се изреждат логическите ти грешки. Май не си много интелигентен, щом дори не си се научил да лъжеш като хората, а и не си разбрал, че това е хабене на енергия. Ако я беше използвал за работа върху себе си, сега нямаше да си в това положение.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: af6f92ac2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   До 32:
Тия 20-30 лайка са от мъже, пичага, от тях има няма 5-6 да са от жени и то не от жени дето биха си легнали с мен, а от жени дето са гаджета на мои познати или такива дето харесват всичко наред, без да имат каквито и да е намерения.
Се тая, колко много имам да кажа, а колко ме мързи да пиша, пиян съм.
Знайте, че щом седите и пишете в spodeli.net, значи сте поне толкова жалки колкото мен

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9780b91da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Един български мъдрец беше казал - "България не ме обича, а аз съм ебаси пича! ". Когато ти прочетох историята се сетих точно за този цитат.
Одобрявам напълно коментарите на всички, които са получили много лайкове. Авторът има психологически проблем, за който е добре да потърси помощ от психолог или поне от хора, на чието мнение държи.
Определено не е нормално да си болезнено зависим от мнението на околните за теб и да заплашваш с насилие, ако не го получиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 51ceb096fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Значи няма как да си удовлетворен докато разсъждаваш по този начин. Напротив, инстаграма и фейсбук не са 'живота', който така описваш, но нямам намерение да изпадам в подробности да ти обяснявам защо. Единствено ще там един пример за тях, който мисля че е достатъчен. Имах една бивша съквартирантка, която зорлем я изкарах да излезе два пъти навън докато живеехме заедно, а през останалото време седеше единствено и само в стаята си/или университета. След като напуснах поради напускане на града квартирата ни, я добавих в инстаграм и установих че има над 20000 последователя там. Снимките й говореха живот уау от екзотични дестинации и всичките направени. В реалността това момиче изглеждаше съвсем обикновено. Преди да го видя този феномен в реалност, не се бях замисляла задълбочено какво нещо са социалните медии.. За мен те са средство да се свържа с хората от време на време и дотам. Който живее в тях има изкривени и нереални представи за света, които нямат нищо общо с уменията,опита и емоциите от реалния живот, а камо ли пък опит със справяне с различни житейски ситуации.. Просто гледате супер повърхностно на живота и затова сте нещастни, ти и всички като тебе. Не е до интелигентност, а до духовност и възприятия

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f85aef08c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   41. Тая твоя съквартирантка си е седяла вкъщи и не се е срещала с никой, защото тя така е пожелала, а не защото е била принудена.
Можела е да си уреди среща за секунди, просто не го е искала, не че и аз не мога, но мен ми се лепят предимно някакви грозотии.
Виж колко е несправедлив живота, дава на хора, които не се нуждаят, а не дава на хора, които се нуждаят.
Аз наистина искам да разбера къде ми е грешката и до каква степен са ми нереалистични представите за самия себе си, но просто единствения шанс за това е да питам 100 човека защо не ме харесват, а това автоматично ще ме направи още по-непривлекателен, затова се оплаквам анонимно, ей така, да става дискусия и да ядосвам хейтърите, поне това мога явно :)
Ако не ме обичат искам поне да ме мразят, не искам безразличие.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 277fc9c5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   До 36, е дай пък тогава да го лъжем, че е отличник и да го галим по главата. Ти би ли си общувал с подобен човек? Лесно е да напишеш окуражаващо мнение във форум и да се чувстваш добър човек. Трудното е, когато някой подобен ти е колега, роднина, приятел или, недай си Боже, половинка. Тогава виждаш що е то Ад и проклинаш всеки, който го е лъгал, че е прекрасен.

Не всяко момиченце става за балерина и е редно да кажем на онези, които не стават, за да не станат за смях на 40 години.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker