За невъзможната любов и депресията - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121304)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За невъзможната любов и депресията
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 982 пъти
Здравейте и от мен! Не съм тук да пусна поредната сълзлива история за това, че са ме зарязали и да очаквам съжаление. Накратко искам да получа мнение как да изляза от голямата депресия в която съм изпаднала. След няколко месеца връзка, изпълнена с много компромиси от моя страна и нежелание за такива от другата страна, се съгласих (не по моя инициатива) да останем в "отворена връзка" с човека, в когото бях безумно влюбена. И така тази странна връзка продължи още година и нещо, та вече минаха над 2 години откакто всичко започна. След всички спорове, раздели и обещания никога повече да не се търсим, не можехме да издържим на тръпката и всеки път се оказвахме гушнати и в леглото, спомняйки си с носталгия миналото. Той беше изгубил тръпката си към мен и това беше причината за раздялата, натрупваше се нарастващо напрежение, защото имах нужди от близост и любов, които той не задоволяваше (освен секса), а все повече и повече ме привличаше идеята да сме заедно. След всяка наша уж случайна среща на която се награбвахме и не издържахме, след това просто спирахме да се търсим за дълги периоди или той ми пишеше хапливи коментари. Започнах да изпадам в депресии, да не мога да преодолея раздялата и положението в което съм принудена да съм. Всеки път близостта му ме кара да настръхвам и да летя, а като си тръгне съм като парцал с дни и не съм щастлива. Търся начин да се справя с тези състояния и да стана онова щастливо момиче, което бях. Разбрала съм напълно, че ние никога няма да бъдем заедно така както съм искала и оставих идеята в миналото. Въпреки това още ми е голяма тръпка и никой друг не можа да ме накара да го забравя, независимо че излизах на срещи с други мъже и имах желание да им дам шанс. Просто не усещам същата тръпка. Приемам нещата с усмивка и се надявам, че някой ден и това ще мине. Имам нужда да чуя мнения, истории и съвети как вие излизате от такива "връзки" и не се поддавате на меланхолията и спомените?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7d2501cc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С воля и себеуважение, които на някои хора им липсват. И с това, че каже ли се веднъж край, наистина го разбирам като край и повече не само, че не лягам с бившия, ами го блокирам отвсякъде и не контактувам по никакъв начин. Освен това си имам достатъчно занимания, за да не седя и да мисля само за него или пък да бързам веднага да му намирам "заместник".

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 574d4ac1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Най добре е да не се допускат въобще такива връзки, когато мъжа няма никакви сериозни намерения, а гледа само и единствено сексуално на жената. Такива вече ги режа от самото начало, ясно и твърдо от първия път, когато се запознаваме още, не давам шанс. По добре сама и без секс отколкото с несериозен мъж, който не те уважава и обича. Започнеш ли въпросната неангажираща връзка с някой в който се влюбваш, после е ясно: тъга, депресия, отчаяние, тревожност, упреци, загуба на вяра, сълзи и т.н

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 490c8c50be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не друг мъж ще е "или на който клин избива" а ти самата!
Смяна на фокуса, хобита, стари и нови, себеопознаване, откриване на причината да искаш да страдаш и бъдеш унижавана... "искаш" защото продължаваш да си пристрастена към чувството да продължава да се случва същото.
Не е упрек!!! И аз съм имала надежди как някой ще се промени, не същите неща, други бяха, но от изключителна важност за мен. Коства ми време, нерви и енергия напразно вложени в другият докато не осъзнах че, той реално на мен нищо лошо не ми прави, той си е такъв и няма да се промени! Аз съм онази която допускаше, тоест- причината е в мен! В момента на осъзнаване точно с едно изречение приключих връзката веднъж завинаги! Човекът беше в шок, така беше свикнал на моите обяснения и опити за разговор и които за него бяха "пей си Пенке, не ми пречиш" но симулираше за ден- два опити докато мине момента, после същото.
После нещо препратка същият и се обсеби от мен, години се опитваше да ме прикрива обратно- много бил влюбен, изобщо не си представял живота без мен, всичко щял да направи, щяла да се промени тотално ако трябвало... дрън- дрън.
Аз вече бях осъзнала че, компромиси с важни за мен неща направя ли веднъж- очакват същото за нататък и даже се сърдят ако не го правиш. До такава степен се беше обсебил въпросният че, се наложи друг да го "посъветва" са не ми натрапва присъствието си.
Ти си си "врагът" когато го осъзнаеш и откриеш причината, ще осъзнаеш и че, не е любов!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c042b6bc06
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човекът не те харесва особено, но не му е лесно да залъже някоя по-хубава и като види зора идва да чука. Не го ли осъзнаваш? А ти вместо да събереш смелост да се пуснеш на някой друг, се самозаблуждаваш, че много го обичаш. Като те опраска някой друг ще ти светнат очите и ще забравиш и депресията и тоя използвач.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b864fca34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Докато продължаваш да спиш с него, няма как съзнанието ти да се освободи. Спри всички контакти, блокирай го навсякъде и тогава ще си наистина готова да дадеш шанс на нов мъж.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a95a3e1e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   С мъжка курва няма как да си щастлива. Всички мъже са курви. Не знам как не те е гнус от този, но на мен само от прочитането на историята ти ми се доповръща. Съжалявам, че съм толкова директна, но по-мило не мога да се изкажа.

Ще видиш, че с времето ще се напълни "резервоарчето" на разочарованието в теб и ще виждаш предимно болката, която ти е причинил, ще го виждаш такъв, какъвто е - курва. А спомените от мимолетното ти щастие с него ще бледнеят. За всяко нещо идва край, дори за безкрайната женска любов, когато получава само болка в замяна.

Казвам го от гледна точка на жена, която някога бе загубила себе си от любов, буквално не бях на себе си. Само той ми беше в главата 24/7. Преживявах ужасно много болка, много плаках, надявах се, молих се на Бог, но с времето започнах да изтрезнявам. Вече не мога да обичам, минах върха на любовта си. Тези неща се усещат, няма как да се сгрешат. Знам, че никога повече няма да изпитам такова нещо дори наполовина. Тъжно е, но животът продължава. Бори се за себе си, не се губи в неговата сянка. Заслужаваш щастие! Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ef7e04c81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Трябва да спреш всички контакти и чак тогава ще ти се изясни съзнанието. А има ли друг мъж до теб ? Има ли жена до него , той има ли деца? Тези фактори ги прегледай много добре преди да се награбите пак, за да не пуснеш друга история следващия месец.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f987d72878
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Разбирам те напълно защото и аз се погубвам с една омъжена егоистка която иска хем да е със семейството си хем да е с мен, хем аз да се грижа за нея. Като се видим с нея се нахвърляме един върху друг като побъркани, но през останалото време съм тъжен и много самотен. А се виждаме най-много веднъж в седмицата, понякога и по-рядко. И тя не иска да се разведе, защото има деца, но това е друга история с които няма да ви занимавам.
Точно когато си мислиш че най-после си открил истинската си, единствена любов накрая оставаш много разочарован.
Знаем че това няма да свърши добре, колкото и да ни се иска да е различно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker