Защо в България няма американски тип жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо в България няма американски тип жени?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1707 пъти
Въпросът е ясен, защо българските жени са грозни?
Повечето са с ужасни лица, криви носове, дебели, грозни, с целулит, стрии и бръчки още на по 20 г., с потни, мазни, гнусни, миризливи шкембета с паласки и сланини, тресящи се като на слон.
Аз харесвам много актрисата Анджелина Джоли, е такава истински красива перфектна жена тука няма! Всички са дебели, космати, грозни, целулитни и разплути.
Защото българските жени са толкова грозни?

Мъж 25г.
#АнджелинаДжолиомъжисезамен

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 78396c6769
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Започвам да си мисля, че някои хората който постват в тоя саит наистина им трябва помощ.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ea2567d4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Повечето са с ужасни лица, криви носове, дебели, грозни, с целулит, стрии и бръчки още на по 20 г., с потни, мазни, гнусни, миризливи шкембета с паласки и сланини, тресящи се като на слон. "

Това описва голям процент от американките, явно не си живял там

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6915e82b1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Всяка жена може да е красива ако има достатъчно пари.
Здравословна храна = хубаво тяло.
Процедури има много за хубава кожа.
В краен случай някоя корекцийка тук-там и ботокс.
Затова всички жени в Холивуд са добре изглеждащи.

Ако имаш бюджет лев и нещо за хранене и бързаш да свършиш някаква работа-> баничка/кифличка и после защо няма хубаво тяло :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e0fd70968a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Явно предишната тема е минала под кожата на някой...

Bluebell

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e1b7ed02be
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Готина версия на "гроздето е кисело" и същевременно култов отговор на темата на онази тийнейджърка с фетиша към Зак Ефрън. Ако бяхме във Фейса, щях да те лайкна.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a478330cd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От Кърджали ли си или си в турско село? Всеки ден срещам поне по 2, които са по-красиви от Анджелина Джоли. А тя определено може да беше хубава на 20-25, но последните 10 години е от зле по-зле. Това да й се възхищаваш значи си много увреден с мозъка и зрението. Аз помислих, че търсиш дебелани по 150кг.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: abc1225207
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Анджелина Джоли преди няколко години си отряза гърдите от страх да не я хване рак. Така че сега това, което гледаш са напълно изкуствени гърди. Освен това тя няма и цикъл, защото си махна и яйчниците, пак от страх. Абе ненормална работа, не случайно Брад Пит я заряза.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a960b89bd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Простотии да безкрай. И от двата пола.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 874c6ae8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Анджелина има корекция на носа, както и Катрин Зита Джоунс и много други. Също така по няколко пъти в седмицата ходят на кавитации и други процедури за махане на целулит. Но те имат при да си го позволят. Ако бяха израстнали в Бг щяха да изглеждат, както си описал. Имам една позната дето мязаше на Анджелина Джоли - българка, но едва ли би ти обърнала внимание :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1b0809e771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Анджелина тебе чака! Много обичам перфектни клавиатурни мишоци. Ако и ти беше толкова "куул", нямаше да си задаваш тъпите въпроси в сайта, а щеше да имаш интересни занимания с някоя мацка. ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5bd6b5561b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   И аз мисля като номер 2. Тази тема е написана от трол 100%

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: af8b078a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Дано да иронизираш жената която пусна същата тема, но за мъже, защото иначе не ена добре...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1c0aa8112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Уморих се от тъпи хора. Където и да отида, все някакви детски изпълнения слабости/хейт. Много трудно се филтрира, докато достигнеш до жизненото си се уморил...

Яко ми правите труден живота казвам ви го. Силата и интелекта си е вид curse, намирането на някой "за теб" става много по-сложно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f3c7593a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Момче на Седемнадесет съм и пропинцип не хейтя, но с тези обиди, няма как да си запознат с всички жени в България. Всъщност е смешно и мисля че тази история е написана за някаква шега и е несериозна. Има много български моделки и красиви момичета.
И още нещо за да ти попадат в полизрението такива тип жени, то нещо има и с теб може би или просто много ги гледаш и ти попадат в полизрението.
Покрай мен момичетата пък са красиви, но менкартилни и не оценяват малките неща, които би усетила една жена, не търсят трайна връзка или хобитата им се въртят около телефоните им.


_G24_

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ce97563bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   И аз съм жена, но пък не мисля, че българките сме най-красивите както много от нас твърдят. По-скоро най-суетните понеже живеем в бедна държава и всеки гледа да се хареса на другия и да покаже какво има, мускули, дрехи и т. н Но да не забравяме и, че красотата е пари, а след като родим финансите започват да отиват за детето и прищявките и времето за себе си трябва да намалят. Заради това и повечето от леличките стават неподдържани, а да не говорим за бабите, които едвам намират какво да ядат.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f46c1e890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Номер 2, защо почваш да мислиш? Това е обективен факт. Тук, доста хора са ужасно умствено изостанали. И идиот би го видял. Авторът си няма живот. Разбрах го щом почна да слага жените под общ знаменател, сякаш всички са такива. Аз съм заобиколен от доста привлекателни българки по визия (по-малко ум за жалост, не са на моето ниво, но са приятни за разговор и са милички). Още един признак, че авторът е пълен загубеняк е, че сравнява обикновени хора със знаменитости. Честно да ти кажа, обикновените хора са по-хубави от знаменитостите, особено от грозници като Анджелина Джоли. Само загубеняци и умствено изостанали хора ги харесват, а още по-изостаналите искат да се омъжат за тях. Как може да харесваш знаменитост и да очакваш да те вземат на сериозно. Те са едни от най-фалшивите хора по характер и визия. Щеше да ме е срам, ако бях на твое място, щеше да ме много срам, но се радвам, че нямам такъв проблем. Ако бях жена щях да ти кажа да се чупиш. Такива хора са супер отвратителни.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 00eb4d5a85
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Авторе, нормален ли си? Мъжете кой от кой по-грозен, той с претенции към жените. Повечето отвратителна пасмина. Но жените да са красиви, поддържани, добри, смирени, да готвят, чистят, вадят големи пари, да гледат децата и да са проститутки в леглото. Анджелина му била пример - жестоки очи, отвратителни устни, от отвратителния тип психота, манипулираща, с его до небето и никакви гърди. И впрочем, дебела (пълна) не е равнозначно на грозна. Набийте го най-после в тъпите си глави!!! Знаеш ли колко пълни модели има на Запад? Да има непривлекателни момичета, но никой не ти гледа външния вид... има не чак толкова красиви момичета, които са в щастлива връзка и обратното. И една статистика (световна). Най-красиви са украинките, после шведките и след това рускините. Тези, които наричате курви, нали? Вътрешната красота е изписана лицето. Така, че без глупости от типа "важна е душата"! Душата и излъчването са изписани на лицето. Хайде тези с претенциите да се успокоят малко... глезльовци. Накрая ще се ч*кате един с друг. Мъжете имат по-малко целулит. Мисля, че подобно положение ще се хареса на автора и нему подобните. Да не си супер модел. Ще спиш с тези, които ти пуснат. Ако въобще някоя ти е пускала досега. Примири се. И ако искаш да ти пускат, ще ги харесваш. Миришещи кореми? От къде го измисли? И се порови малко в нета да разбереш каква е разликата между стрии и целулит. Нормално е едно момиче да има целулит! Латентен п*дал! Като искаш да е*еш, трябва да се постараеш малко. Очакваш някой топ модел да ти падне от небето ли? Да, и аз не смятам, че българките сме най-красивите. Но това е нищо в сравнение с простащината и п*далщината на мъжете! Особено тези, които като манипулатори и долни интриганти, опитващи се да променят момичето до себе си, преди да погледнат себе си. Че искат и разни услуги в леглото. И то пак п*далско мислене. Сега някой да не ме обвини, че съм мъжемразка. Предпочитам да съм в мъжка компания, отколкото в женска.... харесва ми да ми мирише на мъже не съм хомосексуална, ако сте останали с такова впечатление).

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0b5b66ff57
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Ние българските мъже пък сме най-гоолемите евачи и затова всички чужденки щом чуят българин и веднага- ооо, ааа!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 90d3e33164
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аве не са най-грозните, ами не са и нещо по, което да се загледаш.От 20г. съм по чужбините и съм се убедил, че твърдението , че ,,Българките са най-красиви,, са на хора, които не са мърда ли от табелата на родното си село.В сексуален аспект нашенките са шампионки заедно с други славянски народи като полякини, рускини, украинки и румънки.Половин свят съм изпоевал, но най-перверзните ми фантазии са сбъдвани именно от българка и полякина.Но чисто от естетическа гледна точка, и ако говорим за природна красота живи да ги оплачеш нашите.Говоря за съвременната българка.А не онези истински като жената от двулевката от соца с правилните черти на лицето гроздоберачката.Това е истинска красива българка.Сегашните масово имат проблеми със зъбите.Нулева орална хигиена.Масово на по 30г. си слагат ръка на устата като се смеят познайте защо? Масово плюскат като невиждали с едни големи задници като дефиринциял на Татра. Лоша повяхнала кожа още на 25г. поради заседнал и нездравословен начин на живот, тютюнопушене, наркотици,нощен живот.Масово по на 25г. вагините им миришат на скумрия дори след душ, което е признак на нездрава вагина, вероятно инфекция ,което е следствие на големия навъртян километраж.В лицето.Там са смачкани като пран шушлек, центруфигиран на 1600 оборота.Очи, като на мишки, нос или камба или щъркелов клюн.Мустак като на Филип Тотьо.С лъвска бръчка между очите... Тяло.Никаква симетрия.Масово са ниски и трътлести.Едни къси кръчета... Не върви ами се търкаля. Ако е висока тя ще е и едра, като Бори-Мечка няма нищо женствено в нея.За душевна красота и коефицент на интелигентност там неща да говоря, че положението е трагедия... Дори на мис свят никакви успехи имаме едно 6-то място на Жени Калканджиева и това е цялата история на мис свят до сега.И после мутрите я скъсаха от еване.На всичкото от горе самочуствието на днешната българка е като на френска аристократка.Мисли, че по дефолт и се полага най-доброто на готово поднесено на златна тепсия, понеже има нещо което мирише на риба, но не е риба.В световен мащаб от нашите по зле са само англичанки и немкини. Най-красивата жена , която съм виждал е персийка иранка, моя бивша комшийка.От всичките ми приятели, които са ми идва ли на гости , ако я видят случайно по стълбите после са се разболявали от любов по нея.Не случайно още от древни времена персийките са възпявани в приказките като божествени самодиви, с невероятни тела и омагьосващи лица.Освен което тази иранка беше невероятна домакиня, всеки ден готвеше три степенно меньо на съпруга си, посрещаше го с лиген с топла вода за да му накисне уморените краката, след това му слагаше масата всяка вечер точно в 18ч. Не пиеше, не пушеше, и караше второ висше образование.Тази жена спокойно може да има претенции за образцов съпруг, понеже тя самата е образцова.А претенциите на нашенските сополани са направо смехотворни.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1727197791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Имаше преди тема с подобно заглавие, но за американските мъже. Явно авторът е същият, или е някой друг, провокиран от предишната тема.
Дефинирайте ми "американски мъж-жена".
САЩ е с население от 328млн души. Нацията на САЩ е съставена от емигранти от цял свят, плюс малък брой "native americans" тоест индианци- коренно население.
Дори Донълд Тръмп, който уж щеше да строи стена против емигрантите е с германски корени (дядо му е бил германец) а жена му е от Словения (ако не се лъжа).
От 328млн души, чиито корени са от Европа, Африка, Азия, как можеш да дефинираш дали са красиви. Как можеш да лепиш етикети на цяла една нация.
Няма красива-грозна нация. Всеки човек е отделен индивид.
Както има по-привлекателни, така и не до там привлекателни хора.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 25f0842354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   23 много точно и адекватно. Най красиви не със сигурност но с най-напомпано самочувствие без покритие да.
Виж по курвеене и продажност на дупе сме номер едно!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bb5210c10f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Евала, за темата ! Скоро една 30 годишна госпожица беше задала въпроса" Защо в България няма американски тип мъже" които да приличат на актьора Зак Ефрон . Автора не е измислил темата , това просто е отговор на простотията на българската жена ! И като чета коментарите написани от жени , определено има ефект , българските гусита да покажат рогцата си .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker