Не ми се получава. Какво да правя? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми се получава. Какво да правя?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1393 пъти
Обвързан съм, но не съм верен. На 34 години съм и с жената не всичко е идеално. Имам една приятелка, с която излизам доста често и се мотаем насам натам, когато имам възможност. Тя е сама и необвързана на около моята възраст. Обаче, когато направя някакъв намек за някаква сексуална заигравка с нея винаги ме реже. Предполагам, че просто не ме харесва, но пък не разбирам защо излиза с мен да се мотае. Може да е от скула разбира се, но все пак ми е странно. Вие как мислите какво става и да продължавам ли да се виждам с нея?
Мен това, че не правим нищо малко ме мъчи все пак съм мъж, а тя жена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0447cf59f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И като сте от два противоположни пола автоматично значи, че трябва да се ебете ли, какво? Може компанията ѝ да ти е приятна и толкова, не казваш да ти дава някакви противоречиви сигнали, а директно си те реже за секс. Малко не разбирам защо би поддържала контакт с мъж, който толкова иска да я бодне, би ми било неудобно, но тя си знае. Остави я.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5baebc81f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е понатисния малко де... Не си ли виждал мъжкарите в животинския свят как онождат женските...? Ти, ако си я питал ,,Мога ли да те целуна?,, много ясно , че ще има голямата резачка....



Чингис Хан

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8b1c032b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Просто те смята за приятел.
Не иска нищо повече от теб.
А ти си тотален задник, след като не си искрен с нея.
Щом толкова те мъчи това, просто ѝ кажи, че не я приемаш като приятелка, а като някой с който искаш да спиш и виж как ще реагира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 28ccb13be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има и такива жени, които търсят само компания и не знаят какво точно искат. Има и много други фактори. Например хем и е приятно с теб и те харесва, хем не иска да ти разбива семейството и да говорят за нея, че е курва и те е развела. Някой жени пък просто искат да бъдат харесвани и да са обект на внимание и до тук, Е след това или даже по време на това пускат на съвсем различен боклук. Аз половин година се мотах с една такава и нищо. И когато я оставих и си намерих друга, първата умря от злоба и ревност и сега само ми се обажда и ме кани на кафе и даже на вечеря в тях. Вчера я срещнах случайно и започна да ме докосва и да ме кани, да сме ходели в апартамента и да слушаме музика и то по никое време. Аз отказах, защото много ще ми станат- съпруга и две любовници. Трябва и на работа да ходя и да спя. Та докато си с тази жена симулирай, че се срещаш с друга и ще видиш какво ще стане. Измисли някаква история за някаква колежка и докато си говорите си чати с някоя, но не и давай да види с коя и от време на време когато трябва да се срещнете и отказвай, като и кажеш че имаш работа. Ако и тогава отношението не се промени, търси си друга. Тази те е вкарала в приятелския кръг, откъдето излизане няма.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e208bda090
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Малко си нахален, не мислиш ли ?
Като ти се ебе толкова, върви и се чукай с някоя, дето тва и е професията.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 80bbfc2a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Тя може да намира приятел в теб. А защо си още с жена ти, когато искаш друга? Това е най-тежкото, което можеш да направиш на един човек, да го лъжеш и да искаш друг. По-добре я остави. А за другата жена, тя сигурно както казах намира приятел в теб. Ти си способен да изневериш на жена си с нея, което следователно означава, че и на нея ще изневериш и на нея..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 740c4fdf0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Човек, имаш си приятелка, а точиш лиги по друга. Твоята приятелка знае ли за френдката или тайно се гледате? Твоето се вика коцкарство, а уж френдката явно има повече морал .

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2210384d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен просто не я привличаш.

Ето, примерно, аз съм бисексуална. Не е да не знам какво искам. Нито пък се правя на пуританка. Но имам много приятели - и мъже, и жени, които просто не ме привличат. Красиви и добри хора са, но не мога да си представя да ги целувам, камо ли нещо повече. И, разбира се, има много други хора, с които на драго сърце бих спала (и го правя). Двете нямат нищо общо.

Странно е как хората не могат да приемат, че може просто да не са "секси" в очите на даден човек.

Че това не означава, че този човек те мотае, или че му има нещо, или че отрича чувствата или привличането, което сте си въобразили...

Това, че на вас двамата ви е весело да си лафите и се разбирате супер, не означава, че на нея й се иска да ти разкопчае ризата и да ти се метне на врата.

Ти нямаш ли мъже приятели, с които да си изкарваш приятно? Нямаш ли приятелки, сестри и братовчедки, които просто харесваш като хора, но не би спал с тях?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 95c24aba63
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Поздравления за нея, и аз бих постъпила точно така-никакъв секс с женен мъж. Спри да бъдеш нагъл и нахален, а вземи си оправи отношенията със жена си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker