Мания към жени с татуси? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мания към жени с татуси?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1482 пъти
Забелязах, че винаги съм си падал по жени с големи татуси, ръкави или крачоли. Не нашарени по лицето и на неудобни места, но като цяло с видими. Ако са с трайбъли, черепи, демони или някакви животни - още повече ме привлича от розички и сърца. Разбира се на поддържана жена, не анорексичка или затлъстяла. Но мисълта ми е, че между жена с перфектното тяло, но без татуси и жена с нормално телосложение без идеални форми, ще ме привлече татуираната. Ако имат смисъл, още повече ме кефи. Двете ми ръце са целите в татуси и на мен. Порно само с татуирани жени гледам, другите и в живота мога да ги гледам. Тип рокерка с татуси - мечтана жена. Lena Scissorhands например.
Мисълта ми е, защо е двойният стандарт - пичовете с татуси сме готини, а жените ги обиждате? Също така масово се слагат силикони, хиалурони и други загрозяващи химии, но татусите правели една жена непривлекателна? С джуки като на риба, но чиста кожа, сигурно е по-секси? И защо плашите мацките, че ще като остареят ще увиснат, то като че ли ако нямат татуси кожата ще е супер и тепърва като остареят ли ще си търсят мъже? Плюс това докато се поддържаш всичко е перфе.
Но това не е беседа, а питам - има ли други като мен мъже, които се привличат от такива жени и жени, които изглеждат така? И само да вметна стереотипът, че една татуирана жена е лека е най-грешният. В рок и метъл средите особено тези жени, които познавам си знаят цената и не те гледат заради пари, или да бъдат доминирани, доста често знаят какво искат и си го взимат, абе лоши момичета в добрия смисъл. Но не мога да обобщя. А леките, обикновено са тези с диалектен говор, любов към мазната чалга и хиалуронче. Ходил съм и с двата типа все пак. Защо няма повече жени с яки и големи татуси?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1f71c4f5da
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Авторе, аз също харесвам жени, които са татуирани, но определено подбрани и красиви татуировки! :) Също така страшно много си падам по момичета и жени, които имат пийрсинг на пъпа! Доста възбуждащо е! :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2965987b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена съм, имам плътен ръкав и още 11 (май) татуировки по тялото. За мен също един мъж е по-секси, ако има татуировки (хубави, не като Благо Джийзъса). Познавам много жени с рисунки по тялото, татуисти и т.н. Предимно кораджии, метълите около мен почти нямат татуси.
Не виждам проблем с това повечето хора да не харесват изрисувани жени, никой не е длъжен. Ето, ти харесваш трайбъли, мен ме ужасяват и ги смятам за признак на много лош вкус.
Иначе в алтернативните среди е пълно с курволяк (и мъжки, и женски), който не е много по-различен от тоя в чалготеките. Което е доста разочароващо, защото до една възраст си мислиш, че това е качествената среда, тук няма място за интриги и шаврантийски изпълнения, защото имаме принципи, музика с послание, стрейт едж, брат за брата, хейт сити, не знам си кво... Същата гняс като навсякъде другаде. Хората сме си просто ла@на, няма значение каква е сцената, кой си е татуирал звезда на ануса и прочее, навсякъде сме от един дол дренки.
И никой не е казал, че ако не харесваш татуировки, непременно си умираш за силиконови мумии. Няма такова нещо. Все едно някой да каже, че не харесва Моторхед и отсреща да му скочат, че непременно слуша Азис и Софка. Еми, не, може да предпочита дуум метъл или скандинавски мелодет, или фрий джаз, или хип-хоп. Има толкова много по средата, нищо не е черно-бяло.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9408d54f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз не харесвам пък нито такива със силикон, хелурон и всякви такива глупости, дори такива които се гримират не ми допадат, същото се отнася и за жени с татуси и пиърсинги, не ми харесват. Просто всеки си има вкус, аз може би съм с най странни, но просто такъв ми е вкуса. Иначе признавам че някои татуси седят добре на някои хора.


М 18

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8f5f758adb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Кои са тези "вие", на които говориш? Повечето хора харесват жени с татуировки в наше време.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da651796fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Познавам мъж, който харесва жени с татуси, а преди години пишех с такъв със същия вкус. Чак на мен ми беше предложил да си направя такава. Кефя се на идеята за татуировки и особено на добре направените такива, но не и да са на мен по ред причини. Иначе, всеки харесва различни неща. Вкус приятел няма.
Между другото, има свестни метълки и чалгарки, както и леки такива. Това не е до музика, а до човек.


Black Sabbath

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7c0822f2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Black Sabbath,защо не се подписваш вече във коментарите си??

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba881887da
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Популярни са в тези ширини, защото сме си цигани и се радваме на кича. Просто се огледайте- коли със стикери, затъмнени стъкла, сгради в различни цветове, шарени дрехи. Кич наподовящ изостанала африканска държава, нищо повече и затова има фенове на татусите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: beaefbdbdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   просташка работа

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 03f8353f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Откакто се помня е имало и май винаги ще има татуировки и обеци я на пъп или език. Аз нямам нито една от тези "екстри". Харесвах обеца на пъп преди, но сега ми се струва глупаво. Не харесвам татуировки, освен по снимки в инстаграм. В реалния живот не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4a8fd0ee53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен пък са повърхностни и сляпо следващи модата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da651796fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   6, кои коментари по- точно визираш?


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a63db7308d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Долу- горе ме описа, но черепи нямам по себе си и няма да има хахха
За мен е важно да са си мои специфични, важни за мен неща.
И някои са почти непознати за повечето хора. Сега например съм планирала следващата да е пръстена Shen на рамото, малък ще е.
И около пъпа слънчеви лъчи и на фон почти транспаретна врата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39fc2068d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   11, визирах коментар 2, защото беше с подобен стил на писане като твоя ама сега виждам, че не си го писала ти. Сори, моя грешка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 315408aed9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Винаги съм се чудил, дали има мъже който да се докоснат до оплескана жена с мастило. Ето, че вече знам, че има и такива, както се казва, за всеки влак си има пътници. Като е оплескана цялата в пъстротии и простотии, ти какво виждаш от тялото й? Като искаш да глесаш рисунки, посети галерия и гледай. Защо си с такава жена, да гледаш, или да чукаш!?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: da651796fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   14, а, ок, няма проблем.
7, знам, че по Скандинавието много се татуират, май повече от тук. Имаме познат татуист в Норвегия и прави уникални неща. Не е до циганския манталитет. Времената са такива просто.


Black Sabbath

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker