По-умело ли боравят жените със социалните медии? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

По-умело ли боравят жените със социалните медии?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 734 пъти
Много ми харесват двойките с общи акаунти във Фейсбук.
В повечето случай съм забелязал, че обикновено жената пише и казва снимки и постове, а мъжа рядко се занимава. Дори знам за момиче, които поддържа профилите на свой просто приятел в Инстаграм. Подозирам, че тя го харесва, но той не отбира. Той дори не знае паролата "си", всичко тя качва и поддържа.

Та се сетих, че май повечето от жените по-добре усещат кое ще се хареса в социалните медии като пост и по могат да си контролират времето, не се пристрастяват чак толкова като повечето от нас мъжете - аз ако ползвам такива мрежи вися почти постоянно вътре и реалния ми живот страда, докато жените много лесно затварят телефона или компютъра и не им влияе разсейващо. Повечето оплакващи се от пристрастяване към Интернет в Редит подфорума NoSurf например са мъже. Жените по-добре се контролират, те май и по хазарта по-рядко залитат.

Та мисълта ми е, че аз съм толкова пристрастен, че си изтрих всички социални медии освен Linkedin, но дори и той ми краде много то времето. В същото време в днешно време без виртуално присъствие е трудно. Но рядко получавам лайкове, явно не знам как да ангажирам вниманието и реших да напусна всякакви такива мрежи.

Мечтая си за приятелка, която да умее да не пилее времето си онлайн и да използа Интернет и социалните мрежи както трябва. Жена да използва от времето си за да ти поддържа акаунта за някой може да е прекалено отдаване, но за мен е знак на любов, защото в замяна пък мъжът може да прави други неща за нея като да чисти вместо нея. Аз например обичам да пазарувам хранителни продукти. Та според вас по-умели ли са жените със социалните медии и по-трудно ли се пристрастяват?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7ba90f4358
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами те със всичко боравят по-добре-с мъжа,с оная му работа,с любовника,с шефа,само с тенджерата и калашника не могат все още,но да се надяваме че при феминизма и това ще стане.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f2200b46a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто мъжете ги мързи к както винаги не могат да се оправят сами :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 174adf8f9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не, не са по-добри в използването им, просто постигат по-добри резултати, по-лесно, защото имат вагини.
Тя може да си постне снимка в някаква префърцунена поза, и да обере лайковете, ти не можеш. Ти, понеже си мъж, трябва реално да правиш нещо впечатляващо (освен ако не си просто тип Брад Пит), за да ти направят евала хората. Тя само да покаже, че е млада и недебела, и всичко отгоре й. Тва пък ако е някакво "умение".....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: de81802225
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Общите профили, имейли и т.н винаги са ми били безкрайно смешни. Даже леко инфантилни. Плод са на ревниви до лудост жени, които искат да контролират мъжа си, с кого си пише и прочие безумия. Общите профили са бъкани със сладникави снимки на двойката , разнежени статуси и пъчене, че този мъж е неин. Примерно ти си мъж и искаш да пишеш на приятел или колега на месинджър ,а трябва да внимаваш какво пишеш, че жената чете или тя трябва да му каже да ти се обади.Все едно сте малки деца и искаш разрешение от майката на този мъж да слезе да си играе. Пълно обезличаване.
Това ,от което се впечатляваш, е суетата на жената и пъчене, че мъжа е неин. Жените са зависими от селфита, лайкове, статуси просто, защото не се харесват и ги дразни да нямат лайкове. Изобщо не си мечтай жена да има достъп до профила ти и да ти го моделира. Не е нито любовно, нито нормално. Просто ревнива жена. Всеки трябва да има лично пространство и всеки може да решава какво да качва и кога.Защото днес си с дадената жена , утре не си примерно. Ама тя ще ти знае пароли, чатове , всичко и може да ти сътвори страшни поразии от злоба.
Качвай си каквото искаш , и така. Само си мислиш, че ти ще ти хареса да имаш общ профил , или някоя мадама да ти рови из него. Явно искаш да зависиш от някого, а това не е любов.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 147bdc1a4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ти май сериозно, а? Искаш жена която да ти доказва любовта си каъо ти поддържа и се гфижи за твой профил в соц.мрежа?
Извинявайте, бългати в България- какво ядете, с какво ви пръскат, какво пиете?

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e84514d805
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   хехе "боравели по добре" :)
а като си "развали компчето и тука разни неща изскачат по сайтовете" или като дойде време за преинсталация, дали сама се оправя, а? :) или го дава на мъжа си да го оправи? а ако и той не може, си имат един дежурен "компютърджия" дето вече наистина "борави по добре" :)

Едиственото в което жените "боравят" по добре, е да се "промотират". гледай на това като на виртуално показване на деколте или други атрибути. Което си е в генетиката им. Същността на социалните медии е изградена на тази женска най вече психология, и работи много добре. Някъде бех чел изследване, че над 90 процента от снимките в фейса, са селфита. А пък вече из нета има предостатъчно съвсем сериозни и акуратни анализи на този "селфи" манталитет.

А аз си мисля, че автора всъщност е жена :) "Жените не се вманиачавали по фейса толкова колкото мъжете" - тва направо ме разби на малки и болезнени парченца :) Сигурен съм, че всеки от вас познава поне десетина мъже които по цял ден киснат във фейса да гледат кой приятел къде бил, кво парче е забърсал, къв парцал си купил, докато сериозните им жени бачкат по цял ден, изкарват парите на семейството и немат време да киснат във фейса :)

мхм, точно така е :) почти успя да ни убедиш, скъпа :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker