Каза ми че иска да сме просто приятели, но продължава да ме търси - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121389)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18577)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Каза ми че иска да сме просто приятели, но продължава да ме търси
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1246 пъти
Здравейте!
Имам следният проблем. С едно момиче се познаваме от година някъде, но бяхме само на "Здрасти" и "Чао", дори почти не се виждахме до около месец някъде. След това започнахме покрай общи задачи да се срещаме по - често и така аз започнах да я харесвам след като я поопознах. Започнах да свалям, но за жалост избързах и казах че я харесвам преди да сме се опознали достатъчно и след това тя ме отряза и ми каза че иска да сме просто приятели. След тази случка аз реших да се отдръпна от нея за да видя дали наистина го е мислила. Известно време и двамата много не си говорехме, само за служебни задачи ни се налагаше да се срещаме и да си говорим, но преди две седмици тя започна да ме търси и да ме заговаря, даже един път ми направи комплимент. Според мен надали съм и безразличен. Също когато сме на работа съм я забелязъл, че ме заглежда и когато аз я погледна, тя веднага започва да гледа в страни, също когато сме само ние двамата може да си говорим и с часове, но веднага щом неина колежка или мой колега влезнат в стаята, тя веднага спира да говори с мен и се държи студено.
Според мен май ме харесва, защото и друг път са ме рязали и всичко приключва. За момент си помислих че и тук ще стане така, но това за първи път ми се случва да ме отрежат и пак да ме търсят след това.
Аз съм на 22 години, а момичето е на 20 години.
Според вас харесва ли ме?
(Моля модераторите да побликуват историята ми, защото е важда за мен)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 32473d0fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си направил грешка, когато си и казал, че я харесваш. Това не е срамно и не е признак на слабост. Точно обратното е. Замисли се при какви обстоятелства те е отрязана. Може да намериш грешка там. Ако видиш такава, поправяй.
Сега, щом си забелязал отново интерес, е напълно възможно тя да е премислила и да иска нищо повече. Но да и е неудобно, защото тя е прекъснала взаимоотношенията ви. Съвет - когато сте сами, директно я запитай - харесваш ли ме, искаш ли да ... Но се приготви да понесеш и негативен отговор.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ad5f45976d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Според мен не е безразлична, но явно има нещо, което я спира. Споменаваш работа, явно или сте колеги, или нещо близко до колеги (примерно различни отдели в една фирма). Може и това да е факторът. При всички положения смятам, че трябва да поемеш инициативата по някое време отново. Тя те заговаря, заглежда и т.н., но едва ли ще признае толкова лесно, че си пада по теб. Само гледай да не избързаш пак, дръж я под напрежение известно време, закачай се и като назрее моментът - действаш. :) Ако те отблъсне втори път, просто спираш да се занимаваш, явно е от тези, които дават смесени сигнали и не знаят какво искат.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6f46521872
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може би те е харесала в последствие,щом си се отдръпнал .Дръж се мило с нея.А може и това да е само в твоята представа .
Поддържайте връзка и дано нещата се случат възможно най - добре.
Успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9070cdfeb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Пич, стига си се ослушвал, а директно я покани на среща. Ако си е променила решението ще приеме. Ако не - чисто и просто ѝ кажи че предпочиташ да поддържате колегиална дистанция. Тия работи 'искам да сме само приятели' жените умеят да ги въртят бая добре.
Иначе по описаното от теб - да, има вероятност да е развила някакви симпатии с времето.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a64f0e5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да,имате шанс.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8b739c82e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма как да се разгадае схемата по написаното. Но масово жените не знаят какво искат. Понякога, когато останат самотни почва да им липсва вниманието към тях. Според мен е много вероятно да не те харесва, а само защото иска вниманието ти да те търси. После ще и обърнеш внимание и тя пак ще се помисли за голяма работа и ще те одреже. На всеки му харесва вниманието към него. Но това е моят тъжен опит с жените и не ангажирам никого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 128815b495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора:
Благодаря ви за отговорите. Ще започна бавно да скъсявам дистанцията между нас и ще и позволя да се опознаем по добре и се надявам да се получи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 128815b495
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От автора до коментар №1
Когато и писах в messenger без да искам и пратих емотиконка с целувка и си бях помислил, че съм го изтрил, но не бях и тя тогава ми каза че няма интерес към мен. Може би ако и го кажа на живо че я харесвам, най вероятно ще е по различно, но за сега мисля малко да изчакам и да не избързвам пак.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 00dc0521c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Иска те само за любовник, т.е. за тъпкач. Ако те устройва, действай.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75e676b5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не те харесва.

Теб приятелите ти не те ли търсят? Казала ти е, че иска да сте си приятели и явно... изненада - иска да сте си приятели. Затова те търси.

Не я възбуждаш, не иска да те целува, не може да си представи да прави секс с теб. В противен случай нямаше да те отреже.

Има малка вероятност да обмисля дали не е сбъркала, когато те е отрязала, но тя вероятно е породена от това, че няма други мъже около нея, че й е скучно или че просто се колебае да не сбърка (има много такива хора - като ония които взимат портокал в магазина, връщат го, после пак го взимат и така...). Но в такъв случай и да стане нещо между вас, ще се разочаровате и двамата и ще бъде някаква измъчена история. Търси жена, с която ще има страст. А не такава, с която се чудиш дали имаш шанс, ама пък ако не стане, голяма работа, ама пък ако стане - да видим какво ще стане... Все едно ще люпите семки заедно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f1a1ce7756
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък смятам, че тва дето ти е казала не важи според мен. Има интерес определено, скъси малко дистанцията, излезте навън и после ако си стане ще си стане.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker