Комуникация и какво повече с чужденка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Комуникация и какво повече с чужденка
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 789 пъти
Здравейте,

млад мъж съм - на 31 години. Преди 2 години близо вече бях одобрен за стаж в една от европейските институции в Западна Европа и си търсех квартира по интернет, тъй като това е задължение на самия кандидат. И така, писах на доста хора, които предлагат квартири. Попаднах на една полякиня - малко над 40 години, която имаше къща близо до мястото, където трябваше да се проведе стажът и от комуникацията ми с нея по имейл, а и след като ме видя на снимка, усетих, че е доста добре предразположена към мен. Не искаше предварително пари депозит за наема, а на място например. В крайна сметка аз се отказах от стажа и не заминах, защото условията някак си не ме устройваха, просто така си прецених от общата картина с тези стажове. С полякинята обаче продължих да поддържам контакт по интернет. Тя беше малко натъжена, че не отидох, но както и да е. Аз започнах да й пиша от време на време след няколко месеца и започна една комуникация, която си върви плавно. Оказа, се че тя е разведена. Има две дъщери, по-голямата от които сега е първи курс и учи, при нея е. Пращала ми е снимка и на нея и е симпатично момиче. Самата полякиня живее (така ми казва) в къщата й с друг мъж, него не съм виждал на снимка:) Аз съм я подпитвал и за голямата и дъщеря, която учи, за да видя как ще реагира. Споменавал съм й, че можем да се видим занапред (с полякинята), ако тя дойде в България или по някакъв друг начин и тя е съгласна, леко резервирана е като цяло, но я усещам, че съм й симпатичен. Понеже пея и свиря и съм музикален, тя спомена веднъж, че първият й мъж е пеел, може би й напомням на него. Та, въпросът ми е, а и се чудя, тази полякиня на четиредесет и две-три-четири години (изглежда много добре между другото) какво иска от мен? За нея ли ме иска, за дъщеря й ли? С мен се разсейва от връзката си с другия мъж ли? Просто се чудя какви са плановете, а и мотивите й. Има добър стандарт, там където живее има къща и я дава под наем (стая) и на други чужденци, които ходят да работят в европейските институции. Самата тя има добър/нормален стандарт на живот и работи в една от тези институции, но английският й е доста зле за служител в евро институция, което много ме учуди, но както и да е. Та, вие какво мислите по въпроса? Какво иска тя от мен и от ситуацията и какво мога аз да направя или да спечеля евентуално, тъй като харесвам и нея (допада ми като темперамент, въпреки че е резервирана малко, но е и по-голяма от мен, то е нормално), а и голямата й дъщеря ми е симпатична.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: e7d278f858
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е задължително да иска нещо. Хората понякога се запознават онлайн, пишат си и така се разтоварват от сивото ежедневие. Не искат връзка, не очакват среща, но са си приятни и си споделят. Нещо като виртуално приятелство.
Може да те харесва, да иска връзка, но на нейната възраст със сигурност е наясно, че това ще е много тегава история. Може да иска секс, но би било еднократно по логични причини. Надали те иска за дъщеря си, дори не те е запознала с нея. Струва ми се най-възможно просто да си ѝ приятен и да харесва комуникацията с теб, без да има някакви очаквания и желания за повече.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e6318a1916
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тази нация е бая лека, така че явно иска да спи с тебе. Полякините си умират за секс с българин, не за друго, ами защото може да я вземе да живее при него и да я спаси от страната и. Най-вероятно те лъже за работата си и за много други неща. А ти вместо да искаш дъщерите, си лапнал по лелята. Макар че и искаш май и трите, или и двете. Ако ти е толкова мерак секса и полякиня, на морето бол възможности. Това писане е безсмислено.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker