Искам да намеря вътрешно спокойствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да намеря вътрешно спокойствие
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1841 пъти
Здравейте. Искам да споделя нещо, което ме мъчи отвътре близо половин година и не ме оставя намира. Момче на 21 години съм. Бях студент 1-ви курс в елитен български университет, но се отписах. Причината беше моята бивша, с която бяхме взели решение аз да се отпиша и да отида да уча при нея (беше чужденка). Финансово се бяхме разбрали всичко 50:50 и оставаше само да изкарам сертификати по английски и да кандидатствам. Всичко беше голям риск, но тя ми се молеше и аз я обичах много и реших да дам всичко от себе си. Всичко беше наред, изкарах сертификатите и ме приеха, Но. Лятото тя работеше като аниматорка за чужда тур агенция, а аз като администратор, но в различни туристически курорти. След като се скарахме, моята бивша реши да ми изневери и то с мой колега от университета, който се отписах. Бях шокиран, искаше да ѝ простя. Обичах я и се опитах, но започнах да ставам и токсичен, не ѝ вярвах, а и тя отделно ми даваше поводи да ставам такъв. Накрая се разделихме по грозен начин и аз в последния момент намерих друг университет. Живота ми продължава, но за мен си беше голяма травма. И до ден днешен плача, нещо ме гризе отвътре, а знам, че не трябва. Винаги съм бил верен и дадох всичко от себе си за нея и за това да бъдем заедно, но не успях. В момента тя е с този, с когото ми изневери и това си е отделна подигравка зад гърба ми. Моля Ви, дайде ми някакви съвети, искам вътрешно спокойствие. Искам възмездие, вътрешен покой. Защо страдам всеки ден по човек, който ме направи на 2 стотинки и проигра бъдещето ми.?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4b2161314d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Понякога не можем да дадем адекватен съвет. Трябва да си в мир със себе си, защото си направил абсолютно всичко, което си смятал за правилно. Тя ти е изневерила, но ти не си изневерил на принципите си и си останал честен. Освен всичко останало, тази жена е успяла да нарани и егото ти.
Няма да те лъжа. Ще ти мине, но ще отнеме време.
Мога да си размърдам пръстите по клавиатурата и да ти напиша куп простотии, но не виждам смисъл да го правя. Дай си време, нямаш нужда от друго. Някои вечери ще се връщаш мислено към минали събития, но се опитвай да живееш повече в настоящето. Може би не осъзнаваш, но ти страдаш за жена, която не го заслужава и просто хабиш енергията си по този начин.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6f4ad867e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гризе те това, че си предал себе си.
Без изключенията, една жена няма сила да бъде цялостна. Ако ситуацията беше наобратно и момичето беше отишло при теб, мъжа в повечето случаи, отвътре му идва, пак без иключенията, да уважи това действие на жената и да може да бъде с нея от гледна точна на големия жест към теб.
Жената като види подобен жест, огромен, който е повече жертва, който изисква загърбване на себеуважението в теб, тя си губи уважението, и едва ли не вече не те смята за мъж в нейните очи. Според мен това се е случило.

Още като ти се е момила, на мен ми изглежда вече, че си прецакан.

Не би трябвало да ти се моли, а ако го правиш да е твое решение без да ти се моли. Моли ли ти се означава, че няма да оцени като отидеш, и ще си изгуби уважението към теб, а ако не отидеш, тя ще го оцени, но ще я загубиш.

Изглежда ми доста слабо емоционално момиче, както го описваш.
В крайна сметка не мисля, че ти трябва това момиче. Изглежда ми слаба духовно, емоционално, интелектуално и т. н. неразвита достатъчно в нефизическите области.

Има жени, които рано започват да градят тези умения и да ги развиват, други порасват доста без да им прещрака това в главата. Трябва да ги разпознаваш, защото вторите, те не разбират чувствата си и с тях няма разговор по това какво се случва, а директно действат емоционално и детински, а първите за които говорех, с тях можеш да говориш и ако нещо не е ОК ще задействат разговор.

Ако твоето бившо момиче беше от онези, които споменах, че от рано започват да градят емоционални умения и да разбират чувствата си, то тя самата щела да ти каже, че е по-добре да се разделите и нямаше да ти изисква и да ти се моли да ходиш там и че дори и да тръгнеш ще ти каже, че не е редно.


Всички растем и се учим, както ти така и аз. Момичето, за което говориш, е все още дете.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d56393bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Млад и зелен си, аз съм жена на 30 и ми се случи горе долу същото и търся вътрешен мир и знам, че ще го намеря в спорта, в успехите, в кариерата в нова любов ти имаш по голямо предимство от мен годините ти забрави за нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 70b208d842
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   момента тя е с този, с когото ми изневери и това си е отделна подигравка зад гърба ми

Това е подигравка само в главата ти, това е личен избор, на една личност. Кой си ти, че да й се месиш и да определяш с кого да е. Вие сте се разделили. Животът продължава. Ако беше с Гошо няма проблем.
Порасни.
Ревльо! Сори, че съм толкова директно.
Били сте заедно, разделили ли сте, избор на двама човека.
Разделяте се грозно, показва, колко сте недорасли.
Жени под път и над път, той реве и утре ще си избиваш комплексите върху някоя друга и ще пишете пак теми тук.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 41ccf37b56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братле ако съм в твоята ситуация намирам този твой колега, потпуквам го от бой да не може да стане от леглото 1 седмица, намирам бившата ти, с родителите и ако е още по-добре и я правя на 2 стотинки да и обясня ква мизерница имат за дъщеря. Аз лично така ще намеря мира защото не мога да позволя някой да се гаври с мен така. Много резки неща бих направил но който си намери майстора си пати най-добре.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: aa7a980750
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Я по-сериозно! Тя губи, не ти. Няма какво да страдаш. Знам на думи е лесно да се каже, но и двамата знаем, че е така. Сигурна съм, че си умно и добро момче, ще намериш и такова момиче. Забрави я тази. Помисли. Дори и да кажем, че тя се промени, пак опитате, казвам ти от опит нищо хубаво няма да излезе. Това момиче буквално се е подиграло с теб, а ти го изживяваш, недей. Мисли за теб, за целите си, какво искаш от живота. Концентрирай се върху себе си. Лека полека нещата ще ти се наредят. Знам какво е да ти разбият сърцето, приеми, че тя е била урок. Бъди благодарен, че сега не е до теб. Сега имаш време за себе си, да се развиеш. Ще видиш колко по силен и уверен ще станеш! Целувки!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7b7c630ba0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Съчувствам ти. Не е трябвало да се водиш след една жена. Нито да разчиташ на нея.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1c91309474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не страдай. Ще си намериш твоята половинка, още си млад. Жени с лопата да ги ринеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6acab3d8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора до номер 5:
Естествено, че не е моя работа с кого е и какво прави. Просто го споменах като подробност. Вие предполагам сте лишени от всякакви чувства и разбирателност. Може и да съм недорасъл, но след всичко случило се, не мога да приема всичко с усмивка и добри чувства. Ако трябваше да действам с гняв, щях да извърша нещата, които спомена номер 7. Не го направих защото не исках да слизам на нейното ниво. Просто с усмивка и пожелах никой да не я обича така както аз. Оттам нататък беше блокирана и не съм имал никакъв контакт с нея, а и не искам. Бих написал още много, но не искам да слизам на нивото на такава безчувствена г-жа като Вас.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf333b551b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 2, тезата ти, че тя така е поставила нещата, че и двата отговора да доведат до задънена улица, е брилянтна!

Ако слагаше подписи, щях да използвам търсачката, за да прочета още твои коментари.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f44edb66dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Правилно си постъпил, че си се разделил с нея. Ако си и простил щял си да олекнеш в очите и съм почти сигурна, че ще продължи да изневерява. Не познавам такава, която е изневерила, простили са и и тя не повтаря тая грешка. Случайно не е казано, че жена и ръжда тръгнат ли-няма спиране. Да, сега ти е тежко и страдаш-на кой ли пък му е приятно да го предадат, но наистина времето ще те излекува. А ти си толкова млад, бъдещето е пред теб, ще срещнеш истинската любов.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker