Просто за наказание,но..не смея! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Просто за наказание,но..не смея!
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 3531 пъти
Здравейте, семеен съм и не съм първа младост. Съпругата ми никога не е била сексуална, но пък никога не е отказвала секс / без свирки и анален/. Казваше, че си изпълнява съпружеските задължения и това е! През годините не съм имал любовница, просто имаше достатъчно момичета и жени които ми пускаха и нямах проблем. Когато навъртях годините и бизнеса потръгна преминах почти само на "платено"и в къщи с жена ми. Никога не съм и помислял да си поискам от момичетата които работят за мен. Аз имам нужда от поне 2 пъти секс-качествен за седмица. Започна пандемията и платения секс /с добри момичета/ е мираж. Давам заплати, без да ми работи обекта, имам не голям заем, кола на лизинг.... не върви да правя свалки, чукам циганчета за по 100лв на час и ми писна. Като капак от няколко години, съпругата ми/ която няма ден работа/ стана набожна!! Имало си дни да си оформя брадата, да се къпя, да се подстригвам. Имало си дни и за секс-1 път на месец! Тя и преди не бе еблива, но сега съвсем врътна кранчето. Гадната започна да ме манипулира с тоя секс, ако направиш това така, ще помисля. Правя го нещото, но секс няма защото съм нямал късмет и дните не позволяват. Вбесявам се, че го казва назидателно и сериозно, ако толкова си го закъсал вика има проститутки/според нея съм много стиснат и не бих платил/. Да, ама мога да си позволя само циганета... Няколко пъти и казах да си ходи, тя умря от смях. Вика.. ти от моя апартамент ме гониш:) Патката не знае, че всичко ми е дарение, както и да е. От известно време искам да направя нещо, а именно... да си домъкна в къщи една пичка, да си я метна върху масичката в хола и моето набожно "коте" да ни завари? ! Или ще си отиде /добре и без това не ми пуска/ или ще има скандал при всички случаи ще е чудивищен. Поне ще и "натрия носа"! Ей за това се чудя има ли смисъл от подобно изпълнение, просто за наказание? ! Очаквам мнения, Благодаря!

ПП: Няма любовник -сигурно е
Не е обърнала резбата
Не прави виртуален секс
Критическата я гони :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 38555a90fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не одобрявам ходенето по чужди жени, когато си във връзка/брак. Може би ти се връща като наказание с нейното поведение!

Ако нямате малки деца, защо въобще седите заедно?
И какви са ви толкова делбите, че не може да се разделите по нормален начин?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 87cb37ff0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Ако имате деца, не оставяй жена си! За секса настрани нищо не те съветвам, но нуждичка е мъж съм знам.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8ad27b3fb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Как се жените се за такива дървета? Деца имате ли? Защо просто не се разведеш? Много по-лесно е от някакви детски номера.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2a4a4661f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Ужас, ако беше ми мъж веднага бих те оставила, отвратително, с тази с онази, с циганка, а жена има вкъщи. Ми ъръгни си.
Може би знае че си го слагаш и все и тая.
Освен това и пари за секс даваш, срамота.
Ама да каза, че другите не връзват, трябват пари.
Ами остави жената и си търси друга...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e5e697b3af
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми ако е такова говедо както описваш, аз бих те подкрепил с 2 ръце в начинанието. Без ден работа, смао мрънкЯ и не ти дава... За какво ти е тая? Да кажеш нещо любов да има... ама като гледам, т'ва даже няма смисъл и да питам.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9a7f7003d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Чакай, тук пресоли манджата.
За да не ходи тя на работа и за да няма трудов стаж, най -вероятно така сте се разбрали.
Тя да си седи вкъщи и да гледа децата, а ти да ги издържаш.Аз не бих се съгласила на това дълго време, защото ще ме направи уязвима в последствие( както нея в момента, няма реално нищо).
Но вие така сте се разбрали, така прави.Затова няма трудов стаж.
А на теб какъв ти е проблемът, след като ти е казала да ходиш на проститутки.Че ако тя не е там, пак така ще правиш. Не пишеш, че искаш да започваш връзка с друга жена.
А ако искаш да се разделите , редно е да я подсигуриш финансово, след като такава е била договорката ви изначално. Защото този който остава да се грижи за дома и децата, винаги е по-уязвим.Гледането на собствените деца и домакинстването вкъщи не се смятат за трудов стаж.
А правенето напук-за какво?Добре, ще си вдигнете нервите , и? Тя по-сексуална няма да стане, след като изначално й е ниско либидото. А сега в критическата съвсем го няма. Какво очакваш да постигнеш, освен да я нараниш?
Разбирам, ако тя ти прави напук, или си има любовник, ама при фригидна жена, не е тя виновна.
Защо тази злоба?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b611c6da1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятел, след още 10-20-30 години тази жена ще ти сменя памперсите и ще вика линейка, когато те стегне сърцето. Да, сега можеш да си поръчваш проститутки - сексът си е просто секс, но имаш един (повтарям, един) близък човек до себе си, на когото можеш да разчиташ. Когато онази ти работа увисне, а това ще стане толкова скоро, че чак няма да ти се вярва, ще усетиш колко си сам. И тогава ще даваш мило и драго за съпругата си, дори да е леко хахо. Добре, изневерявай, забавлявай се, но не унижавай и не наказвай. Тя не ти отказва, за да те накаже, а защото не й се прави секс. Т.е. жената иска на нея да и е добре. А ти садистично искаш не просто на теб да ти е добре, а тя да пострада. Тъпо. не я губи.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c37db6ca13
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Като е набажна да отива в манастир! Отглеждаш си жива кожена мебел за домашна употреба, която уж ти върти домакинството докато ти си го вееш на вън. Но с времето всичко се променя и някой не доволства от режима. Нормално е- новите предизвикателства за възрастни не са вкъщи, замисляш се вече- ще го решиш казуса.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 63bd777c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Лееелееее каква трагедя такива жени заслужават само развод и мъка задето превънаха съмейното гнездо в ад и мъжете им толкова нещастни.
Жените които одобряват такава жена са като нея гадни злобарки които им доставя удоволствие да видят как мъжете им се мъчат толкова като им отказват секс.
Минават ти годините бавно и мъчително и унизигелно и няма да я докараш никъде... най много една седмица секс без желание и пък както преди.
Ще ти докарва и пробле и с простата и може би рак с времето и какво ли не други болести и психически... и то защо.... или за какво??
Ти знаеш колко ще живееш но плне ги жевей пълноценно и с гордост като мъж... с достойнство.
И циганките не са решение... сядай и кажи да пребере багажа и да си тръгва тихо вместо за гръгва с сеиир... преди това махни от къщи важните ти неща... пари... докоменти... каквото имач на сигурно място.
Или ще и дойде акъла като остане на друго място и да оцени какво е имала до сега и да направи всичко за да го пази и оцени... или прав и път с пожемание да намери друг мъж в нейна църква или секта които е мазохист и да приеме да живее с нея като брат и сестра.
Ати огледай и търси на всякъде... има много съвестни жени които търсят топъл дом и мъж с добро отношение... мъж който все още обича секса и го може.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6fb5354518
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   АВТОРА: Нямаше да коментирам мненията,но ще си позволя да напиша още нещо:
1 Циганките -проститутките,не са това което бяха /поне тези които се предлагат от сайта/ въобще не им личи,че са мангалки.Няма такова нещо/понякога има и изключения!
2 Мое барманчее е фен на този сайт,та той ми бутна мухата да пиша тук,без да го разгледам дори.Сега като го разрових останах като гръмнат-коя се шибала с дядоси,сина си,родата ужаааассс...все от този род.Не е моя работа да коментирам психичното състояние на някой пишещи тук, направих огромна грешка,че и аз писах тук!
3 Моето набожно коте няма и ден работен,нооо...съм си я подсигурил и със стаж,осигуровки,че и заплата.
От уважение към някои изключения-мненията на номер 7 и 12 ще споделя на кратко,че имаше АКЦИЯ и тя постигна резултат,дори по-добър за мен от очакването ми!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 35c06b1ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ако темата не е FAKE имам чувството, че автора е на акъла на някакво 15-16 годишно пуберитетче. Много си зле, как може да се имаш за зрял мъж и да имаш такива разсъждения ???

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 52b6fa94f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Няколко пъти чета поста ти и бая мислех дали да пиша коментар. Преди време се запознах с един мъж, доста заможен и голям кавалер. Като седна да ми се обеснява как протичал семейния му живот чак се изумих. Човека обича жена си много, но явно си имат периоди в които не правят секс. И точно в тези периоди тя срещанала друг заможен, а той мен. Само че той директно си е казал че е мъж и има нужда от потребности, както си е признал и за предишните му изневери. Е да но жената му казала да си събере багажа за месец два, за да помислят на спокойствие какво ще правят с брака и децата си. Месец два, ама те станаха вече 6 и живеят отделно, тя се вижда с уш любовника си както и той с мен. И се чудя, защо хора като вас, живеят в такъв ад и хората които искат да са до тях също преминават през това. Мъж си, сядай да се разбирате като големи, вместо да ви е добре вие се тормозите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 86bdb3f436
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Тя със сигурност си има любовник и вече си и без интересен. Като чета, как се изразяваш, като говедо мислещо с члена си нормално е да не те желае.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 2ae83cd134
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До авторът: Не съжалявай, че си писал тук. Идеалните неща са само в главите ни. Всички имаме проблеми и те са от различен вид, независимо дали имаме или нямаме финансови възможности.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker