Неговите приятели и аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неговите приятели и аз
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 980 пъти
Здравейте. Имам приятел от 2 месеца, с който много се разбираме не спираме да се виждаме, да комуникираме, да споделяме всичко един с друг. Наскоро се запознах и с родителите му, приеха ме много добре, също както и аз. Запозна ни една моя позната, започнах да излизам с нея, нейния приятел и сегашния ми приятел, ние веднага се харесахме и започнахме да общуваме и излизаме. Това момиче, което ни запозна, е доста различна т. е много глупаво и ограничено момиче, което създава интриги, натяква ми, че ме е запознала с приятеля ми, постоянно иска да излизаме с нея и нейния приятел, не ме оставя на мира, как да й обесня, че ние двамата имаме нужда от пространство и, че искаме повечето време да сме заедно, както й да й го обесня, тя не разбира, защото не остава насаме със нейния приятел. Доста е нагла и нахална, гледам да премълчавам и да се въздържам повече, защото моя приятел и нейния са най-добри приятели, и цялата компания търпим нея заради него. Другото, което е в компанията има и друго момиче, което е по близка с моя приятел, тя има дете и мъж, но приятелството им е голямо, на мен ми е трудно да приема това нещо, въпреки, че знам, че няма нищо между тях нито е имало някога. Преди да се познаваме не е спирал да излиза със нея, детето и още едно момиче, казах му, че когато си имаш приятелка приоритетите се променят, той не е малък и много добре разбира. Искам да се разбирам със всички, но ми е трудно да приема и да търпя наглата приятелка на приятеля му, защото ме е страх, да не се скарат. Също така не мога да приема и това, че иска често да ходим на гости и да се виждаме с онова момиче. Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9e9f771058
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Явно тази с голямото приятелство му е била гадже или са спали заедно. Мъж приятел с жена в истинския смисъл може да бъде, ако е обратен. Хич не е нормално, че постоянно се бутат други хора и не излизате сами. Та вие двойка ли сте или дружки просто
? Уж твоят много добре знае, че не е нормално, но явно не му дреме. Да, трябва да имате компания, но време и за себе си. Явно са му по-важни от теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker