Прекаяние - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121555)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14409)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4714)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18617)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Прекаяние
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 784 пъти
Здравейте, хора?
От доста време има химия между мен и един мъж, но има един проблем той е женен има и дете! Всичко между нас започна на едно гостуване на моята близка приятелка, която ми е като сестра а той е техен близък семеен приятел, останахме сами накрая почнахме да си говорим и от дума на дума разбрахме че имаме доста общи интересни, от този момент на сетне почнахме да си общуваме чрез съобщения започнахме да се виждаме, но дойде и лошия момент тя научи за нас, когато и бях на гости и без да иска видя съобщение изпратенот от него вдигна ми доста сериозен скандал, говори ми много че не съм такава жена, че това е грешка, че не е правилно все пак са техни семейни приятели познават се от много време, и като цяло наистина се оказа права, дадах си сметка че това което правя не е правилно и трябва да сложа край! Не знам вече как ще погледна приятелката ми и съпруга и в очите като знаят за моето прекаяние!
Та въпроса ми е как да му съобщя, че всичко между нас трябва да приключи, тъй като той много се привърза към мен и аз към него?
П. С от него знам, че със съпругата си не се разбират много добре, и че са заедно само заради детето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: e3c882963b
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Не бих слушала никой с кой да бъда или не,щом усещам ,че това е моя човек ,моята сродна душа ,никой и нищо не би ме спряло
Ж25

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cc021cde32
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Класика всички женени мъже са нещастли и на сила стоят при жените си. Стегнете се и сложете точка. Един човек няма как да е с двама. Щом е толкова точен и е заради детето с жена си физически той ще е толкова честен към детето и психически и няма да има връзка с вас.
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2fdf12d925
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ама естествено, че със съпругата не се разбира и само от страх и детето е с нея! Как не се изтърка вече това оправдание на коцкарите?! Само ти и още други наивни се връзват, че някой си стоически ще понася ужасен човек заради нещо си , класиката-заради детето. Да те светна-редовно спи с нея и са заедно, защото друга няма да го изтърпи. Не е глупак, че да си остави готвеното, чистото и да дремуца сам.
Имаш добра приятелка, дано да ти е вляла акъл. Паслушай я, този е задявал още бая.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8155430b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, не е точно така. Има хора, на които наистина връзката им се е превърнала в кошмар. Моят съпруг има дете от бившата си жена и когато на двамата просто се налага да се срещнат, заради нещо, свързано с детето, аз задължително присъствам на срещата ПО НЕЙНА МОЛБА. Иначе, ако останат 10 минути заедно, просто стигат до бой. Случвало е да се видят у нас и докато аз направя по едно кафе в кухнята, те вече са успели да се хванат за гушите: той крещи, тя реве и си разменят обиди. Пълна непоносимост има между тези хора. На него физиономията му се променя, ако тя звънне по телефона. Дете, дете, ама то това дете е било свидетел на тези отношения доста, преди аз да се появя на сцената.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ad4670dbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Дежурните глупости- "Аз не я обичам жена си, ама няма да се разведа заради детето"...пък теб ще си те чука ей така, между другото защото много те обича! Как няма да те обича, нали си му секс играчката и му осигуряваш безплатен секс !? Че и се чудиш какво да му кажеш? Ами кажи му КРАЙ, точка, финито!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8b57ac91ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От авторката: от него знам, че спят отделно, защото тя неможела да се наспи от детето защото много ревало, и цялата грижа пада върху него. Приятелката ми също ми го е казвала, даже тя има проблем и с пиенето постоянно се крила от него за да пие, родителите му също не могат да я понасят! Когато говорих с него той каза, че все още не иска да наранява психиката на детето!
Просто не знам вече какво да правя, много съм привързана към него...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker