И аз се влюбих в жена... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121257)
 Любов и изневяра (29725)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4702)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18543)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

И аз се влюбих в жена...
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1305 пъти
Здравейте! Момиче съм, на 19.
Започвам по същество - влюбена съм, до тук добре.... но обектът на моите чувства е жена, при това 25 години по-голяма от мен!
Тя е много красива и младолика, поддържа се много, непрекъснато се облича в някакви къси рокли, поли, прозрачни блузи... Изглежда зашеметяващо и много секси! Има семейство - мъж и дете, като детето отдавна е поело по своя път. Мъжът й е по- възрастен от нея, има слухове, че преди време е имала млад любовник, но й е простил изневярата!

Познавам тази жена от може би две години и винаги съм я харесвала, мислила съм я за много готина, но не сме си общували много.
Тази година се радвам, че се опознахме повече и много си допаднахме. Успях да спечеля доверието й, а тя от своя страна ми споделя доста лични неща и често търси моето мнение и съвети.

Говорим си с часове по телефона. Винаги първо ме пита дали съм сама, казва "Чакай да затворя вратата", понеже тя сигурно е с мъжа си, в тях. Обсъждаме, каквото се сетите- любовта, живота, приятелството, дори и секса. Казва ми, че съм изключително интелигентна, че й е много приятно с мен. Веднъж ми сподели, че много е искала да ми се обади една вечер, но понеже било късно, решила да не ме притеснява...

Винаги, когато се издокарам ме оглежда от горе до долу, чак ми става малко неудобно, имам чувството, че все едно ме разсъблича с поглед! Казвала ми е много пъти, че ме обича, прегръща ме, винаги първо тя. Чак се дразня на себе си, че винаги чакам от нея, тя да направи някакво действие, да реагира, а аз ако може само да седя на едно място и да се чудя как да скрия притеснението и вълнението си... Дано да успея се справя с този срам, защото не искам да изглежда, че се държа дръпнато или че нямам интерес.

Ужасно съм хлътнала по нея! Непрекъснато вися в нейният профил във Фейсбук, чета наши съобщения! От тази цялата моя "любовна драма" не мога да се концентрирам и съсредоточа в почти нищо. Уча доста трудна специалност, влязох с голямо желание в нея, но не мога да седна да уча, мислите са ми постоянно ангажирани с нея! Добре,че по някакъв невероятен късмет успявам да си взема изпитите.

Как мислите, дали да се надявам, че ще случи нещо? Не желая да си създавам напразни илюзии и да се самонавивам, аз дори изобщо не знам дали е склонна към хомо връзки...
Моля, ако някой има история, подобна на моята, нека я сподели!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7c321bd8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз имам такава история, не с мен, а с братовчедка ми. Много хубаво и сладко момиче, 4 години по-малка от мен. Подозирах , че се прехласва по шефката на майка ми, 46годишна сама жена. Спрях да подозирам, когато бяхме лятото на вилата на познати. Писна ми да се моткам из планината и се прибрах преди другите. Заварих тази дърта мръсница гола върху братовчедка ми и да и бърка между краката. Побеснях направо. Връхлетях в стаята, изхвърлих братовчедка ми навън и заключих стаята. А онязи седи и мига гола. Хвърлих я по корем на спалнята и я изчуках. Мълчеше, а и явно не и беше за първи път, дажи и в дупето. Вечерта каза, че не се чуства добре и се изпари. С братовчедка ми дълго не си говорихме, но мисля се оправи, защото после я виждах с някакво момче в квартала.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 099f1fc580
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, а като се събуди какво стана?

Така де... игнорирай го този горе. Хаха, смях.

Към авторката, според мен има и тя някаква симпатия с оглед това което ти казваш, просто се случва двама души да си кликнат и да намерят някаква връзка помежду си. Случва се без да искаме понякога, някак естествено и в това няма нищо лошо.

Но моят съвет е да не навлизате в дълбоки води, защото тя все пак си има семейство и живота ви рано или късно ще се усложни.
Чувствата отшумяват с времето. Ако трябва спрете контакт, за да дойдеш на себе си. Просто... какво бъдеще ще имате освен да си играете на криеница? Знам как е, емоциите те правят на луд, но спри за миг и се замисли далновидно от гл.т. на бъдещето.

Успех. :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c612d9e929
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, според мен опитай се да разбереш как те възприема тя-дали като приятелка или нещо повече. Питай я примерно какво мисли за лгбт обществото, такива неща. Защото има опасност да се изплаши и отдръпне, ако ти имаш чувства, я тя те възприема като приятелка. Също можеш да пробваш да флиртуваш с нея-да видиш дали ще ти отвърне или ще те отблсъне. Успех и сподели как се развиват нещата

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker