Болки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121300)
 Любов и изневяра (29735)
 Секс и интимност (14373)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Болки
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 907 пъти
Здавейте! Имам следният проблем.

Мъж на 26 години. Наскоро завърших висшето си образование и работя по специалността си и имам свои доходи. Проблемът е следният. От 13 - годишен и до днес ми идва желанието да мастурбирам постоянно. В ученическите години съм го лъскал по 1 път седмично, последните гимназиални години по 3 пъти седмично. В студентските години е имало периоди да го лъскам по 3 пъти на ден. Рекордът ми е 5 пъти на ден.

За да си задоволя либидито използвах еротични снимки на жени(намирам ги в нет или по списания), а когато учех в университета, гледах и порно.

Преди две години се появи следният проблем. След всяко задоволяване(след 2-ри или 3-ти път) изпитвах болки в областта на кръста и бъбреците. Болките не са силни, по скоро са слаби, но продължителни. След 1 час изпитвах нуждата да уринирам. Спрях да мастурбирам за един месец. Пак започнах да си задоволявам нуждите и пак се появи тази неприятна болка.

След дълго размишление достигнах до извода, че ако продължавам постоянно да мастурбирам ще стана асоциален тип с развалена полова и пикочна система, който се страхува да погледне жена камо ли да проведе нормален разговор с нея.

Миналата година есента, твърдо реших да приключа окончателно с порнографските материали. Изхвърлих всякакви еротични списания, снимки. Прекратих посещенията на порно сайтове. Но въпреки всичко пак идва желанието да го задоволявам.

Ако си хвана момиче дали ще спра да мастурбирам? В един чуждестранен форум четох, че мастурбирането може да се подтисне с активно спортуване.

Аз дълбоко уважавам жените. Възхищавам се на тяхната красота, нежност, доброта, съчувствие, грижовност. Дразня се когато някой каже, че жената е просто играчка в ръцете на мъжа. Аз твърдо вярвам, че мъжът и жената са създадени един за друг. Трябва да си помагаме във всякакви моменти; да проявяваме разбиране и т.н.

За първи път говоря за този проблем! Никога не съм го споделял този проблем с прятели или роднини. Нито дори с доктор.

ПС:
Предварително се извинявам ако намирате нещо неприятно в този коментар. Също така бикой не е задължен да го чете. Благодаря за вниманието!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: f4e9a5a9c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, и при мен са се появявали болки след мастурбация - под топките и назад към ануса. Но това е било след като наистина съм прекалявал. Принципно, мисля, че не е здравословно и да го спреш напълно. Все пак сме сексуално активни и имаме нужди, в природата ни е. Аз също съм имал периоди от по 2-3 седмици без мастурбиране, но определено не се чувствам по-добре - колкото и странно да звучи имам чувството, че тестисите ми натежават и се пълнят със семенна течност.
Така че както се казва - освобождавай напрежението от време на време, просто не прекалявай.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker