Нормално ли е обвързан мъж да следва к.. Ета в инстаграм? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нормално ли е обвързан мъж да следва к.. Ета в инстаграм?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2663 пъти
Така... Явно аз не съм в час и не съм за тази епоха. От доста години сме заедно, когато тръгнахме не знаех, че има инстаграм, после станах едни неща с бившата му едни коменрати не помня точно какво беше и разбрах и го помолих за да се оправят нещата между нас, тогава заради бившата се бяхме скарали го помолих да си го изтрие. Той каза добре и забравихме за това, тогава харесваше снимки на няколко жени във фейсбук, казах му да спре че това ме наранява и ме излага така пред хората. Уж каза, че е спрял, но аз не го следя не ми се занимава. Аз нямах инстаграм, но понеже следвам в ютуб доста хора и реших да си направя, за да мога да следвам и от там. И какво да видя той нашия има профил. И разбира се следва само някакви разпоретини и ку.. Вета, фейк жени които на живо сигурно не приличат на нищо. Аз не съм комплексарката, мисля че съм красива и съм супер естествена няма как да се разгологъзвам и да си качвам селски снимки. Това не е моето нещо, а и не виждам смисъл да правя чупки и стойки имам красиво тяло мога и аз да го показвам, но за какво да го правя! Как може да си с жена като мен, която капка грим не слага, ходи спортно облечена и супер естествена без капка високомерие? Видях го какви харесва, пълна противоположност на мен, с вулгарни погледи, големи гърди и нвкво евтино излъчване. Аз съм другата крайност сладка, нежна и срамежлива. Питах го какво е това що не ми е казал, той вика изтрих го не ме занимавай, щял да ме зареже писнало му. Да ви кажа ли честно вече ме ми дреме и на мен, писна ми от лъжливо поведение, кажи бе нали си мъж харесвам ето ей такива, и ти не си като тях, и съм с теб защото си свястна. Ама как ще го каже, нали трябва да маже и да се прикрива, и винаги той да е прав. Аз съм старо модна да, и мисля че една жена не трябва да е евтина, всички имат дупетаа,цици тела коя по слаба коя по оформена, не сте единствени вие(обръщение към тези които ще се при познаят) какъв е смисъла не разбирам, защо мъжете са такива защо не оценяват жената до тях, която е без грим с пижамата и им пере гащите, а се захласват по някаква си там разпоретина. Не мога да приема нещата, знам че не съм сама, и така ще бъде и ще става и по зле. Освен и аз да започна да се снимам и да качвам снимки и мен да ме следвам и да ми се кефят. Мислите ли, че това би го подразнило, понякога ми се ще да бъда мрусница и аз и той да се по замисли малко. Кажете вие какво мислите за тези сайтове, вие следвате ли порно актриси и секси плеймейтки? Какво казват жените ви за това?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: f063cd1eb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Това е тема провокация, никоя жена не би написала това!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac972ffff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Че аз имах същия проблем и мисля като теб
Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8216664889
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Нямаш ли му дава верие, на колко сте? Мъжете обичат да гледат, обичат жени без грим, но харесват наточени, секси мацки, не срамежливи.
Винаги се гледа чуждото, не се занимавай с такива неща, щом само гледа, глупаво е, но всеки си решава.
Ит колко време сте заедно?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 696a9813ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Чакай, чакай. Успокой топката и не обижда другите жени, защото не са виновни те. Евтини или не, ти си обвързана с него, не с тях и трябва да държиш сметка на него, а не да коментираш тях. Да ок, виждаш ги, правиш си изводите какви са, но до там. Със силикон или без няма значение. Има и грозни жени, които са още по-долни. Съгласна съм с теб иначе за това, което те дразни. Обикновено мъжете когато имат до себе си свястна жена, не я ценят много. В момента, в който видят, ще се раздавал за тях и че се дразниш от други и че ги глезиш, започват с простотии те. Ставаш удобна, досадна, напрягаща... Ставаш даденост.
Този човек е прекали. Само фактът, че продължава да прави неща, които те дразнят и нараняват чувствата ти, показва, че не те уважава.
След като не оценява твоето присъствие, подари му твоето отсъствие.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2575c98d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Авторката съм: защо мислиш, че е провокация?

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a099d02173
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Въобще се чудя как е с теб, каква жена си ти че да не слагаш грим? А питаш ли го него не го ли е срам че има жена която не слага грим? Ти не се поддържаш, дотук добре обаче Ти забраняваш на мъжа си да следва жени които се поддържат. Това вече е проблем. Замисли се. И как забраняваш на мъжа си? Ти го задушаваш. Замисли се над това започни да слагаш грим започни да се обличаш с нормално облекло. Ще видиш как Мъжът ти ще спре да следва тези момичета. Желая ти успех☺

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b4759e606
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И моят приятел следва разни такива разголени, но не специфични, а някакви общи страници, които качват такива жени и това му е останало още от преди да се познаваме. Обикновено даже са грозни, аз доста му се подигравам и го обръщам на бъзик.
Но той и не влиза много-много в социалните мрежи, максимум 2-3 пъти на седмица за някакво минути, така че не го приемам за проблем на дневен ред. Може би ако ги гледаше постоянно и криеше щях и аз да се притесня... Но виж, никой не е перфектен. Всеки си има някакви кусури или пороци, за които, доста често, дори и най-близките не знаят - скрита хазартна зависимост, трева, избухливост, депресия, агресия, изневяра... Все сериозни неща, които дори нямат база за сравнение спрямо някакви си снимки. Така че ако на твоят човек това е единственият му кусур може би трябва да преосмислиш нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7992798bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер едно, много жени биха писали точно това. И аз винаги съм се чудила. Аз изглеждам буквално като модел, перфектна фигура, 170 см, красиво лице и без грим, дълга права коса, очи лешников цвят и приятеля ми има стотици свалени снимки на порно -актриси на компа си. Отделно следва някакви по ФБ и инстаграм. Отделно имам един познат- женен, сериозна професия, две деца и следва в инстаграм точно някакви блогърки, инфлуенсърки, малки порноактриси и т. н. Направо е някакъв отврат. Жал ме е и за себе си и за жена му. Мъже, защо го правите?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 192ead57e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Въобще не е равно следването на някакви с желание към тях. Като осъзнаваш, че си назадничава, ами опитай се да приемеш новите неща. Иначе разбирам, че може да ти е кофти и е задник с отговора си, но да не правим от мухата слон за следването му във инстаграм. Просто не е толкова сериозно колкото го изкарваш. Както казах той пак си е реагирал доста гадно и може би не сте един за друг, но да не се правим на ударени за инстаграма.
Иначе не, нямате всички дупета и гърди и тела. Трябва да се изяснят няколко неща :) Не казвам, че някои са по-малко от други, просто да ти стане ясно какво прави в инстаграм. Различни сте и имате различни плюсове. Вече си зависи всеки какво търси и с кое прави компромис. Simple.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a388497306
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Ами не не е нормално. Преди време се бях запознала с един - изкарваше се много свестен, принципен, интелигентен- мразел заведения, такива жени, ау уу какво ли не. Зарязал бившата си защото разбрал, че правила не знам си какви неща. Искал свястна жена. Казах си -ето наистина свестен човек с ценности, докато не разбрах, че е регистриран в най-долните сайтове и следва жени на които уж се възмущаваше. Съответно го оставих да си седи при тях и повече не съм се занимавала с него. Внимавай много, защото има много такива лицемери, които ги е страх да тръгнат с к... а, заради обществото, но искат точно такава. Някой такъв може да те подведе да си му официалната свястна жена пред обществото, а зад гърба ти дори сигурно и ще ти изневерява такива. Ето мъж ако не харесва такива жени, няма да ги следва. Дори един път един ми каза- едни жени са за показване пред хората, а други не. И как имал връзка с някаква противна, но я криел защото не била за пред обществото. Както каза ти този ако беше истински мъж, дори да харесва к... и, нека си застане зад избора и да ходи открито с такива. А не теб да те ползва за параван, а тайно да точи лиги по силиконите на тази и онази.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b4c7b2590
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Няма да се промени, можеш спокойно да го отрежеш. Много е неприятно, да. Да си седи пред екрана и да си се самозадоволява. И не, не са всички такива, има и нормални мъже, които не харесват порнографията и плиткото поведение в нета. Израстват го това след 23-тата си година обикновено. Ще си намериш мъж, който няма инста, и не е активен във фб, интересува се от реалния живот и те оценява. Ако искаш да му го върнеш, направи си инста и следвай само яки пичове и харесвай наред. Качи и няколко стилни снимки. Аз така направих, и после го зарязах. И не го приех обратно, като почна да ми хленчи. Сега съм със супер мъж, който въобще не живее в нета и предпочита да правим любов, отколкото да зяпа картинки в нета. Мноого по-добре е и вече не се тровя с инфантилно поведение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 885cf7d321
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Ние поне сме си казвали кой какво аресва. Не се гримирам често, нямам силикон, да захлавасе по пищтни жени, обдъжда ме какво му харесва в телата им. Знаеш ли... какво може да поработи. Сложи лек грим, вземи си нещо по женствено, като дреха и го покани на кафе. Направи го, заради себе си, почувствай се уютно с лекия грим и роклята първо за теб самата. Едва ли няма да му светнат очите като те види! Опитай... по добре така, отколкото караници за глупости. Успех!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5551b27332
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Не знам, но и аз следвам разни красиви жени, включително и подобни. не влагам абсолютно нищо- просто плакна очите!
м46

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 23847d6788
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Като цяло лайкването в социалните мрежи на разни мадами и мен много ме е дразнило. Да, просто харесване, не е изневяра. Но пък напомня за себе си на тези жени, проявява някакъв интерес. Между другото някоя може да пробва да хареса няколко публикации на един мъж, с който да кажем не е особено близка, и да каже точно след колко време я е потърсил. Защото мъжете определено приемат лайковете като проява на интерес.
Иначе според мен не е лошо да се опиташ да бъдеш по-женствена пред приятеля си . Приемаме, че изглеждаш страхотно и без грим. Обаче за някоя вечеря например може да сложиш лек грим, някоя дрешка, която подчертава формите ти. Хем да го изненадаш, хем и ти да се почувстваш още по-уверена.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 016360a49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Мъжете тайно си мечтаят да са с такива, ама не им стиска, защото нямат финансите за такива жени. Това е причината-искат такива, ама нямат пари и затова само гледат като гладни кученца. Мъжът хем знае, че такава жена не би му обърнала внимание , защото няма кинти, и не би я задържал,защото ще е на всеки. Затова си гледат и това е.
Този мъж трябва да има твои снимки, да показва теб, да харесва теб. А не да точи лиги по някакви и да въздиша.
Обличай се и изгледай както на теб ти харесва. Не го прави заради този, или друг. Като не те оцени-да си зяпа там екрана и пипа сам.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 49250ca41e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Nomer 20 i да следваш и да не следваш на 46 освен окото няма какво друго да плакнеш! ж 25

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 192ead57e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   9 Държа да отбележа, че жената, която съм обичал най-много през живота си и която ме привлича повече от всички други и физически и всякак просто не знае как да се гримира. Не знае, не го прави, не притежава продуктите за това :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8216664889
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ами нека си ги гледа, може да му хареса някоя снимка, но защо трябва да лайква, следи.
Моят мъж не се заглеждат поне видимо, мен би ме подразнило също. Ами и на теб много мъже може да ти харесват, ама може коментари колко са сладки да им напишеш, на мъжа ще му хареса ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 327edc40c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Мъж съм и не смятам че е нормално, но за съжаление е често срещано. Практикуващите го не са стока, но използват всякакви евтини оправдания от сорта че нищо не значело. Ако не значеше, нямаше да лайкват толкова усърдно наляво надясно.

За самите жени които се налагат с 1 тон грим и чупят пози било то в инста, тиндър и тем подобни е ясно че търсят само внимание и валидация на раздутото си его.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5551b27332
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До номер 23 - Ами нали това казвам, просто забавление, нищо не си търся, хеле пък да ме огрява нещо. Явно нищо не си разбрала.. Правя си добър секс с партньора си, но харесвам хубави женски тела, без значение на годините... 25 годишните ме изумявате какви представи имате за секса и за хората над 40 години...

м46

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 860e637521
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   9, гримът НЕ Е основата на една поддръжка. Поддръжка на кожата означава ПРАВИЛНО почистване (за което не са достатъчни само мокри кърпички), използване на правилната козметика според типа кожа, хидратация, здравословен начин на живот и чак тогава грим (и пак според типа кожа). Много жени не знаят как да си почистят лицата правилно, а като мъжете почнете да говорите за женска поддръжка, направо падам от стола от вашите глупости. Нищо не разбирате, а давате акъл. Кожата на една жена може да е изключително замърсена, но важното е да има грим, защото това било "поддръжка". Сигурно и замърсяването на една кожа е част от "поддръжката". Нямам думи....


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d641f684d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Жените не са виновни. Проблема е в приятеля Ви. Има хода и от двата пола, който не са моногамни. Някои мъже само гледат, а други действат. Преди няколго години след развода имах връзка с мъж на 46-47 г. -образован, възпитан, с добра професия, но вероятно женкар. Изостаи ме с прдтекст, че съм напълняла, не съм достатъчно поддържана, колкото би искал. Доста време ми беше неприятно, но ми мина. Миналата година го видях случайно с новата му приятелка, видимо с 15 години поне по-млада от него. На външен вид-съвсем нормална, около 30 годишна жена (нищо особено). Колкото и не скромно да звучи не бих казала, че ме превъзхожда с нещо, ... но е без дете от предишна връзка. Имах го, като приятел във ФБ (не съм го трила). След случайната срещата в магазина започна да ме следва и в истаграм и да харесва снимките ми, който не са предизвикателни. Аз просто изглеждам по-млада за годините си, но това е до ген. Преди околого 3 месеца ми предложи неангажираща секс с предтекст, че много е харесал секса с мен. Почувствах се ужасно. Отговорих, че не бих имала нищо общо с обвързан мъж и не бих направила такова нещо най-малко от женска солидарност. След отказа ми спря да ме следва където и да е, но и по-добре. Най-вероятно е намерил жена без скруполи и женска солидарност. Яд ме е за "патицата", която вероятно е влюбена в него, като мен навремето и нищо не подозира. Така че мили момичета бъдете внимателни при избора си на партньор!
Относно годините - какво ни е на нас 40 годишните? Нима сме за изхвърляне? Номер 27 е напълно прав!
ж41

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker