Объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121343)
 Любов и изневяра (29747)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркан
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 999 пъти
Здравейте
Мъж на 30г. И съм в безизходица
От 3 месеца незнам как да подходя към жена си след като ми призна за връзка или забежка със неин колега от година незнам точно.в началото тя отричаше но след това си призна че е вярно .
Имаме си две деца момиче и момче на 9 и 6 години ,женени сме от 10 години имахме си добрите и лошите моменти в живота и брака. Все още я обичам много и не искам да я губя.
След като разбрах за тях си поговориме с нея колко сериозни са нещата между тях. Тя ми каза че е различно се чувства кого е с него, по принцип станахме доста близки със нея след нашите разговори на тая тема и напрежението между нас като че ли спадна ,чувстваме се по близки един към друг.
Но преди около месец докато си говорехме тя ми заяви че иска да опита с нейния колега за да разбере да ли нещата които и казва са истина . И един вид да пробва нещо ново и аз не мога да си го обясня,защо иска да рискува с него при положение че аз и давам всичко което мога или поиска просто незнам . Сподели ми че тя не е сигурна във него но иска да пробва пък ако не стане един вид да се върне при мен . Колегата го познавам разведен ие от 10 години на 45г. Е има две пораснали деца и незнам какво иска от моето момиче че така и е загавликал че тя е склонна да зареже семейството си за него ,какво иска той незнам . Иначе със нея сме на по 30г и незнам какво да правя за напред да я пусна да е с него и да е при децата или да се разделяме незнам .
За първи път пиша тук .извинете ако нещо не е наред.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5fc491d8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Темата ти не трябваше да е "Объркан",а "глупак ли съм ","мазохист ли съм","къде ми е достойнството",нещо от този род,защото тогава щях да ти дам един смислен комент,сега не бих!
Себеуважвай се момко!
М35

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 667e37c694
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Брато, така си играе точно защото те усеща мек и че си склонен да и го позволяваш. Въобще чуваш ли колко нагло звучи "Искам да се опитам с другия, защото знам, че ако не се получи ще ме вземеш обратно"??? Възползва се точно както правят жените. За това не можем да имаме хубави неща. Дори да си добряк, трябва да се насилваш да се държиш твърдо, леко лошо, за да си знае мястото. Иначе почва да те взима за абсолютна даденост както при теб и да си позволява неща, които са мега скандални. Толкова да си мислиш, че си на топло и ти е сигурно всичко никога не е на добре. Трябва да се държи една жена на място, иначе... виждаш. Стягаш я яко да си знае, че не може да те прави на идиот без последствия и ако иска да си чеше цепката с оня, си губи семейството. Типична мърла дето и е много свободно около врата...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 88678f5d8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Ти изобщо може ли да се наречеш мъж, жена ти се е качила на главата и те правят на глупак заедно с любовника. Вместо да иска прошка и да ти се моли, Щяла да пробва, ало какво ще пробва размера на к... на любовника ли? Трябвало е тогава да я махнеш от живота си.

Така се получава, когато даваш всичко на жена, станал си чехльо авторе.
Сядаш и говориш директно. ЖИВОТА не свършва с една жена, съвета ми е е да легнеш с други жени, не се прибирай в къщи, тогава ще погледнеш с други очи нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 829ce35b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами нека да пробва... след развода обаче. Той бракът е взаимно обещание и не включва изневяра, било то физическа или на ментално ниво. Все пак сте се събрали да вървите по един път и да си имате общи цели, не просто общи деца... Тъй че щом иска да пробва, нека да приключи преди това т. нар. договор, наречен брак между двама ви. То е ясно, че когато има раздяла, то единия първи е залитнал, а другия ще страда, ама защо да си нещастен в такава връзка... Тя ще пробва с тоя, после може да реши да пробва с друг.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 209f2fa6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Моля те разкарай я. Разведи се заради теб самия и най-вече заради децата ти. Не те познавам, но никой не заслужава такова отношение. Била искала да пробва с другия... ами да си заминава и да не се връща. Това не е жена, а парцал, който не те обича и само си играе с теб, без да се замисля за чувствата ти. Ако те обичаше, нямаше да те предаде по този начин ( за изневярата говоря, а това, че искала да пробва с него и, ако не се получи, да се върне при теб е върхът на наглостта). Заслужаваш и можеш повече. Млад си, ще си намериш някоя, която да те оценява и обича, а тази... да върви по дяволите.

Ронин

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker