Кой от двамата!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Кой от двамата!?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1374 пъти
Здравейте!
Въпреки, че знам за последващите упреци и нападки ще пиша. Ще излея душата си защото вече не издържам.Със настоящият ми партньор сме заедно от 7 години! Той е човек с две деца, аз нямам! Разликата във възрастта ни е 12 г(ако това има значение) През годините нещата се промениха: отчуждение, безразличие, липса на внимание, липса на ласки! Няколко пъти се опитвах да се разделим, но опитите бяха неуспешни. Винаги започваше да плаче, а единия път дори заплаши със самоубийство. След всяка прошка от моя страна следваха нападки, че съм безполезна твар, която не би могла да намери друг мъж. Никой нямало да иска да създаде семейство с мен! Успя да ме отдалечи от всичките ми приятелки включително и от семейството ми. А за разкош живеем в чужбина и около тази пандемия нямаше как да се приберем дори и за малко в България. Преди месеци бях планувала да си тръгна по възможно най-налепия начин (да избягам докато е на работа) само така бих могла да се отдръпна без нападки и свади. Но... отново анулираха полетите. Иии ето сега как се събуди блудната жена в мен! Преди няколко седмици с мен се свърза стар познат! От дума на дума стигнахме и до това, че винаги е имал чувства към мен. И за да не излезе долно от моя страна му обясних, че не съм сама и имам човек до себе си, но рекцията му беше очудваща и за мен. Вместо да се откаже той задълбочи и ми обясни, че ще се бори за мен с всички сили! ( разбира се това добави допълнителни терзания в главата ми). Аз също не съм била (и сега не съм) безразлична към него.
Та сега искам да питам имало ли е други жени в такива ситуация като моята и как са постъпили те! Че с настоящия ще се разделя е ясно , но дали да ризкувам да опитам с втория? Той (втория) знае как да гали ухото и мозъка ми за разлика от първия( той никога не е имал тази способност)
Благодаря за вниманието и се надявам да спестите упреците.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 33818f792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Изборът си е твой, никой не може да го направи вместо теб. Това с плачовете и заканата за самоубийство са смешки, въобще не заслужава коментар. Не оправдавай слабата си воля и нерешителността си с пандемията. Не знам за каква дестинация иде реч и за какви полети (предполагам, че не живеете в Полинезия или Суринам, все пак), границите на България не са затворени, самолетите си летят, иска се отрицателен тест и се минава. Така че можеш да се върнеш. И не партньорът ти те е отделил от близките ти, ако ти държеше достатъчно на тях, никой не е в състояние да го направи.
Любовните обяснения и винаги съществувалите чувства на стария ти познат са същата рядка боза, като глупостите на съжителя ти. Така мисля аз. Най-вероятно е на сухо и си търси безплатен секс и/или безплатна прислужница. Като е бил влюбен, къде е бил толкова години, че не ти е признал и не е действал по въпроса? Хвърлил е въдицата и ти си захапала вече куката. Не те знам на колко години си, но ми изглеждаш доста наивна, да не кажа друга дума.
Подобно на повечето от жените приемаш желаното за действително и приказките, които галят слуха за истина. Както и спазваш маймунското правило- не пускаш стария клон, докато не си сигурна в новия.
Като при неуспешен опит след това ще се жалваш и ще са ти виновни другите.
Понеже питаш- жени в твоята ситуация е имало и има милиони, с нищо не е уникална, даже напротив. И всяка решава различно. Чуждият опит не е особено полезен в случая.
На твое място не бих продължила една явно изчерпана връзка, но и не бих се доверявала само на сладките приказки на някой си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2a2059cee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И как точно ще се бори за теб този другия от България? Ще дойде и ще те носи на ръце от другата страна до тук ли? Ще набие лошия ти приятел? Или ще ти пише мили думички всеки ден? То така е най-лесно някой да се бори- седите си в различни държави и той си се бори.
Хванала си се като удавник за сламка за някой, който само си пише, ли пише. Трябва да си помогнеш сама, това е. Нито този драскач по фейса ще те измъкне от лошата връзка, нито нищо.
Ти сама не можеш да си тръгнеш, ама чакаш на този другия да те спаси като принца от приказките. Ако имаш заделени пари, намираш начин да се прибереш и това е.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2c35d2d4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пробвай, не се знае.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b3920986ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Вторият ми звучи като по-обещаваща опция. Бъди с този, към когото имаш чувства.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9728f427fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ком има втори, значи първият отпада.
Прави каквото Искаш ТИ. Той те манипулира. Това е неговият избор и живот. Цял живот ли Ще го дондуркаш.
Не бъди престъпник, просто се раздели цивилизовано, както с него, така и държавата. Не си взимаш просто багажа и си тръгваш, трябва да се отрегистираш от общината, здравна каса и т.н.
Всеки има Личен път и избор. Не можеш да стоиш с някого, защото той иска. Винаги можеш да се прибереш в България, никой не може да те спре, ти си български гражданин и можеш да напуснеш винаги държавата в която си.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6b9be4468f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може и да е прав в тази обида.
Ти, изглежда, си напълно безгръбначна.
Спри да разчиташ други да „те вземат“ и да ти оправят живота. Това е ТВОЯ отговорност. Докато не я поемеш на 100%, ще страдаш и ще се чувстваш извън контрол (ти и ще си).

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker