Събрах се с бившата. Бъркам ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Събрах се с бившата. Бъркам ли?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1285 пъти
Здравейте!! Аз съм момче на 21г. от малък град. Преди около 10 месеца се разделихме с приятелката ми,(18г)с която имахме 2 годишна връзка. През този период сме имали хубави и лоши моменти, като всяка една връзка, но като цяло сме се разбирали добре.Март месец миналата година тя ми каза,че иска да се разделим като ясен одговор защо, така и не получих. Просто така била решила. Опитах се как ли не,да я накарам да промени решението си,но тя беше категорична. Разделихме се. Беше ми доста трудно да продължа напред. Мислих за нея постоянно. Около 10 дена след раздялата,разбрах че си има нов приятел. Били са 2 месеца заедно,след което той заминал за чужбина. След това имала друга връзка с момче,доста по голямо от нея (32г) която продължила 6 месеца. През този период, чат пат сме си писали, основно за празници, поздравявали сме се. Веднъж даже се видяхме. Поприказвахме си кой как е,какво прави и така. Преди месец,след като се раздели с по голямото момче, ми се обади. Видяхме се, като причината за срещата беше, че искала да ми каже,че все още имала чувства към мен, и че раздялата преди време ни била грешка. Попита ме дали искам отново да продължим. След известно мълчание от моя страна, реших да се съглася.(все пак това беше първото момиче с което съм имал толкова сериозна връзка) В момента сме заедно вече един месец. Нещата вървят добре. Всеки ден ми казва колко много ме обича, и как била сбъркала преди. Даже мислим да живеем заедно в София,(където работя в момента)след като завърши средното си образование тази година.Какво Ви е мнението?Мислите ли че след като веднъж си тръгна,ще го направи пак?Благодаря за вниманието!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: d489e08112
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Смята те за глупак, и като се появи новият, пак ще ти бие шута!? Как може да сте толкова наивни, не че ще попаднеш на по свястна, но поне не с тази, която вече те е предавала веднъж!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 805d786ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

2.   Ти си резервичка. Типичен ход на бивша половинка, независимо от пола-връщане като с други не стане. Тоест е трябвало да преспи с 3-4, че чак тогава да те оцени , или да разбере, че само ти ще я изтърпиш. Малко обидно е мисленето, но ти си едва ли не второ качество и трябва да обираш огризките от другите. Или просто не иска да е сама, а и щом ти си сам, защо да не ти обърка живота пак?
Вземи я попитай кое точно е грешката в раздялата и как е стигнало до това умозаключение. Като отношенията и с мъжете не вървят и ти си по-малкото зло ? Ами ако някой от тия след тебе, другите и бивши, вземат, че я потърсят, откъде си сигурен, че няма да го предпочете?
Огромна грешка е да събираш с бивши. След раздяла с някой- ни поздрави, ни писане, ни виждания. Щом някой е излязал от живота ти, така и трябва. Няма полза от носталгия и наново мъчене. В случаят ти си просто резерва.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5a0cbaeb13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Пич, има две доказани народни мъдрости:
Където е текло, пак ще тече.
и
Ръжда и жена тръгнат ли - спиране няма.

Не само заради тях, а и от собствен опит - не разчитай на чудеса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 724d58105f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Като завърши ще има и осигурена квартира в София с човек който да я издържа докато се поогледа и закачи някъде...
Не вярвам да се е върнала при теб от любов, иначе най- малкото щеше да те потърси по- рано, а не след първия да пробва и с втори преди пак да опре до теб.
Съжалявам за теб, изглеждаш добро момче, но...имай едно наум ако все пак продължиш отношения. Не се предоверявай, имай в предвид че, почти сигурно няма да трае дълго вашето и ако така ти изнася да сте заедно докато тя пак скочи на друго място, поне да не влагаш твърде много емоции.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d571913755
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Всеки заслужава втори шанс. Щом искаш да си с нея - бъди, но си имай едно наум. Възможно е да те използва като резерва, за да не е сама.
Виж как ще потръгнат нещата, ще си проличи. Може пък действително да се разкайва, човешко е да се греши.
Та.. всеки заслужава втори шанс, но не и трети. Ако повтори или започне да върти номера, зачерквай смело и завинаги.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 22ae4407ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   18 годишна пък вече с бая солиден километраж. Да го прави с толкова по- голям значи само едно- достатъчно й е да го харесва по външност, че да му пусне. Тоест все ще се намери някой " красавец" дето ще й замота главата и като нищо някоя изневяра. Щом един път те е зарязала, може да го направи и пак.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8f6f378f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Просто те използва, за да заживее в София. Като си стъпи на краката, ще ти каже чао.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8ddf252675
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не познавам твоята приятелка и не мога да тидам хубав съвет. Според мен е може наистина да е оценила, че си готин човек и да останете заедно, но го има варянта и пак да тръгне с някой, който смята за по-готин или може да и предложи повече.
Моят първи приятел ме заряза след година заедно, много трудно го изживях. Две години по-късно ме потърси и искаше да се съберен. Аз не се съгласих, но това е моят начин на мислене никога да не се връщам назад. И многохсе развам, защото в моминта имам страхотен мъж до себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: aa2fe3a8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тя може и да не си тръгне, но ти винаги ще го очакваш от нея и тайно ще броиш грешките ѝ, защото доверието помежду ви е нарушено. Истината е, че никога няма да си сигурен, че през цялото време не си бил само идеална, сигурна резерва.
Щом сега имаш съмнения, а всичко е прекрасно, представи си след години какво ще е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 09cfff4b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Разкарай я незабавно! Боклук неземен който се опитва да те изгърби, при първия удобен момент ще те предаде. Казвам ти като на роден брат не се занимавай, сърбал съм ги тия попари. Имаи достойство еби я и я разкарай, отзад на ряз, яко и да бяга боклука. После ще почерпиш. Жив и здрав.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f6dfbc78a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Събирането с бивши е грешка. За нея ти си резерва, докато се докопа до някой по-готин и по-подходящ. Просто в момента е сама и затова напира да сте заедно. Използва те. Моят бивш, когато си намери нова мадама, да не ти казвам какви обиди и глупости изговори по мой адрес, колко съм била тъпа, проста, въобще обясни ми колко съм зле. После обаче, като се раздели с тая мадама, обърна плочата. Почна да ме кани на обяди, рожден ден и т.н. все едно не е той човекът, който сипеше обиди по мой адрес 2 години....Не съм приемала, естествено.Абе, я шута и толкова!!!!!!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker