Защо сериозните и отговорни мъже се възприемат като слабаци и мухльовци от повечето жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо сериозните и отговорни мъже се възприемат като слабаци и мухльовци от повечето жени?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2954 пъти
Здравейте,
Искам да споделя нещо, което е видно от самото заглавие и то все по често започва да се случва в реалния живот. Тук не обобщавам затова съм написал "повечето жени". Изключения винаги има, но те остават просто изключения в минорен мащаб.
Значи бившата ми приятелка е на 28 г. самотна майка с дете на 1.6 м., в момента е без работа, живееща при родителите си, на тяхна издръжка и разбира се всички мъже за нея са свине. И защо? След четири години съвместен живот в моето жилище, планове за бъдещето, обещание в любов и т.н., тя ме изостави заради друг, нито по - хубав, нито по - заможен, просто по очарователен в приказките, по-емоционален и предизвикателен с поведението си. Няма и една година след това, той я забремени, а после я изостави, по някаква си измислена от него причина.
След раздялата си с нея не ми се отвори сърцето за друга жена. Тя ми беше голямата любов. Някак си подсъзнателно започнах да избягвам сериозни връзки от страх да не се повтори същото. Само като си помисля колко много съм я обичал и колко съм бил щастлив, че я имам, а накрая излезе, че просто съм и бил безразличен, един провайдър, от който и е писнало накрая. А като си помисля, че всеки ден съм и казвал и показвал колко я обичам не само с думи, а и с мили жестове. Всяко лято взимах пари "назаем" от баща си, за да я водя на море в Гърция и то по хубавите острови - Родос, Кос, Корфу, които той никога не прие да му ги върна. В събота и неделя с колата насам-натам. Не съм я натоварвал със сметки. Опитвал съм се да преодолявам недостатъците си, така че да не я дразня. Абе добро отношение и секс не и е липсвало. И накрая какво излезе и това не е достатъчно. Е какъв да бъда? Да я бия ли, какво? Да се правя на мочо или играч? Да и създавам отрицатилни емоции ли?
Майка ми ме съветва да ходя на психолог. Баща ми и вика, остави го той сам ще намери своя път, дай му време. Не знам, обаче имам усещането, че ще си умра самотен. Липсата на доверие в жените ме убива бавно.
За съжаление, ако моята ситуация беше изключение, нямаше да се замислям толкова, но виждам, че вече се превръща в често срещано явление. Ето на един мой колега и добър приятел, малко по-голям от мен, женен с детенце на 3г., жена му започва чатове, голи снимки, срещи с мъже и накрая се разведоха. А детето..
Прави впечатление, че жените масово се оплакват от липсата на любов и нежност, и отговорни към тях мъже, а когато ги имат и те не стигат. Иди, че ги разбери?
Благодаря ви,
Жоро, 29 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c52d2e0c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Пич, майка ти е права. Не се мъчи, а си реши проблема при специалист. Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 610112c758
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   И аз бях жертва на едно подобно човече, но всичко свърши за 1 година, за щастие. Сега ще кажат вие си ги избирате леки, но изобщо, сигурен съм, че с когото се запознае оставя доста добро впечатление. Просто не си попаднал на човек, случва се на много хора в днешно време. Горе главата и вярвай, че има свестни, все още имаш доста време за семейство. И да си знаеш тръпката е по-важна от всичко за масата от жените.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f62eecddca
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

3.   Родителите на тези жени, които описваш ги отглеждат по такъв начин при който децата им се превръшат в личности без цели и интереси. Жените се научават да ползват нещо (в случая теб) и после го захвърлят. И така следващия и следващия. Без да се замислят. Защо ли? Те много добре знаят, че нищо няма да се случи, ако изневерят. Какво ше ѝ направиш? С какво ще бъде наказана? С Нищо. То и аз да знам, че няма да отида в затвора, ако обера банка, ще го направя без да се замисля. Малко се отклоних. Както и да е. В настоящо време масата красиви жени мислят, че всичко и всеки им принадлежи и заради външният им вид, трябва да им се кланяш. Тази тяхна красота им изкривява представите за оценяване на това, което имат. Тъй като лесно могат да го сменят по всяко време (мъжа). Това до известна степен ги прави несериозни и силно склонни да изневеряват, да не зачитат партньора си. Без значение колко си добър, дори и да бъдеш перфектен. Просто ѝ омръзваш и си търси друг. Проблемът не е в теб, проблемът е в мисленето на жената. Както казах не оценява и тн и тн. (Прочети отново по-горе). И имай предвид, че жената не е като мъжа, тя никога няма да те обича така, както обича децата си, родителите си, брат си/сестра си и др близки роднини. Тя те обича заради това, че си нещо повече от масата мъже, че се отличаваш с нещо. Обича те заради живота, който можеш да ѝ предоставиш. Комфорта, възможностите и тн. Жената никога не обича просто така.
Сериозна жена, която няма да се отнася така с теб можеш да намериш само като изключение. Или като жена която е имала тежко детство, например. Неприятен живот, родител алкохилик и тн и оценява големите усилия, които полагаш за нея. Тоест, когато се грижиш добре за нея, тя изпитва дълг към теб, защото, дори и близките ѝ не са го правили. А сега го прави друг човек.
Друг случай в който можеш да откриеш такава жена е например, ако роситрлите ѝ са с професии, които са с относително тежка отговорност (лекари, архитекти и тн), защото те от дете я възпитават да бъде сериозна, тъй като техните личности са такива генерално. Но при такъв случай е много вероятно самата жена да е свръх амбициозна, трудолюбива и тн. Други качества които ше намразиш в един момент. Не за друго, а защото ще се чувстваш, че все едно си във връзка с мъж. Такива жени не се сърдят за глупости, защото са заети да работят. Много вероятно е такава жена да е работохолик. А това ще те комплексира, зашото няма да се чувстваш пълноценно като мъжа във връзката. Всяко нещо си има плюсове, но и минуси.

Това е моето мнение, не ангажирам никой да бъде съгласен с мен. Ако някой има различно мнение, добре дошъл е, няма проблем.
Не мрязя жените, напротив, много ги харесвам. Но това е реалността, думите ми НЕ съдържат омраза, просто представят днешното общество от жени. Факт. Може да не ни харесва, но това всеки човек, който ползва мозъка си по предназначение ще го види ясно.

Един човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d75daa2487
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ти пък голям си мачо с парите на Тати... Моля
Споко ще я забравиш

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1837dea54a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Братле, не си виновен ти.Виновно е обществото, че го допуска.Демокрация свободия, феминизъм, равни права.Ако беше в Иран или Саудитска Арабия, да ли щеше да ги прави тия гимнастики? Радвай се, че навреме си се отървал от тази утайка.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9c19d8cf55
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Жоро, ама никак не съвпада захлавието с"
"Всяко лято взимах пари "назаем" от баща си, за да я водя на море в Гърция и то по хубавите острови - Родос, Кос, Корфу, които той никога не прие да му ги върна"
В тази история единственият сериозен мъж е баща ти макар че, небих казала отговорен баща- би трябвало досега да ти е спрял кранчето защото ето, на негов гръб ти си се помислил за сериозрн и отговорен че, даже си си и повярвал.
А твоята бивша, тя просто от трън че, на глог. Ако умееше правилно да преценява сериозните и отговорни мъже, тя нямаше и с теб да бъде. Лика- прилика сте си иначе, двама безотговорни, тя чака на някой мъж пък ако ще и със заеми от тате да я радва, ти пък си имаш тате дето незнайно защо още не си е свършил най- важната работа на родителя- след като е отгледано "пилето" да се ритне от гнездото и хранилката...
Типична Бг сага!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a4aa030eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Евала на номер 3! Това са и моите дългогодишни наблюдения обобщени в няколко абзаца.

В днешно време дори неособено красивите жени получават много внимание в социалните мрежи и услуги за запознанства (Фейсбук, Тиндър, Инстаграм и др.). Съответно започват да си мислят, че са много желани и търсени, стават разглезени и започват да гледат на мъжете като на аксесоар.

Рядко е човек да попадне на разумна жена, която да не е като мъж, както казва номер 3. Да е разумна И женствена, едновременно! Такива жени са истински красивите съкровища.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6456b05fb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Това все едно да питам защо мъжете не си падат по сериозни,интелигентни, скромни и отговорни жени, а по напудрени и атрактивни кифльоци? Авторе, ти сам си избираш такива жени. И щом такъв избор си направил, не се оплаквай от последствията.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fb271d9d93
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Мъже, научете се да говорите! Казвайте на жените до вас през ден какво означават за вас, правете комплимети, макара и да не искат, разберете, че почти всички жените са несигурни и колебливи. Изцяло от вас зависи дали ще ви гледат в очите с обич или ще се чувстват емоционално неудовлетворени. Веднъж като са заживели с вас, не допускайте срама и някакви скрупули да направят така, че жената да ви приема повече като баща и приятел, отколкото като любовник. Не бъдете сухари, позволете и да види колко я обичате. Тогава е малко вероятно да ви замени с някого. Говоря за вече задълбочена връзка, при която обичайно мъжът си мисли, че е достатъчно да е обезпечен финансово, а емоционално спира да ухажва жената до себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fd3951696b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "ще си умра самотен"

Пич, тук ме изгуби. Това не е сериозно мъжко отношение. Това е женчовщина. Мъжът е сам на тоя свят, и трябва да се научи да е сам. И да си с жена, пак ще си сам... Такава е реалността.

Това е и проблемът в днешно време - станахме много "свободни", и никой не учи момчетата как да бъдат мъже, и момичетата как да са жени. Тая "свободия" просто ни върна към животинските ни корени, не към нещо друго. За съжаление, това което си наблюдавал е "свободната жена"... По-точно - женска. Женската има една природна цел - да се разгони и направи деца. Както и мъжките като цяло... Но някои мъже, имат конпцепция за нещо повече, за семейство. Мъжът създава семейството, не е жената. Съжалявам, но жените просто нямат тази концепция. Имат може би тоя идеал да се омъжат, но самият брак не го разбират, защото е отговорност и сериозно отношение. Те търсят емоция, кеф, забавление, и след това на някой да сервират - бременна съм... Като не си ти бащата, не бъди този някой... Отървал си се лесно ако питаш мен, че си е показала характера. Явно и ти си бил много заблуден да не го видиш... Явно е трябвало да ескалира до там... И пак не го виждаш. Знам че е кофти, но това е да си мъж, трябва да ринеш лайн... понякога. Жените до последно го играят жертви, но това е деструктивно поведение. По-добре да приемеш реалността и решиш какво ще правиш с живота си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 03f92ca40f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Проблемът на жените е в лошото им възпитание. На повечето.
За да си намериш свестен партньор, виж родителите и модела, с който е свикнала. Ако майка й е дива селянка и щерката ще стане същата, ако мама крещи на съпруга си и щерката ще копира поведението на мама, защото за нея е повече от нормално.
Ако е живяла в бедно семейство, мъжът провайдър е фикс идея.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8e55d98081
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 3 е бил изключително точен и изчерпателен в отговора си. За мен да ходиш на психолог е напълно безмислено. Да, може да ти реши част от проблема, но като цяло той просто ще те слуша, тук там ще подхвърля по някой въпрос, който да насочва разговора и това е. Особено ако е жена, грам не разчитай да ти помогне. Проблемът е наистина в мисленето на жените. Те така са отгледани. Жените обичат условно. За да получиш любов трябва да представиш различни ресурси или най-малкото да види потенциал в теб, че ще направиш нещо в живота си. Единствената безусловна любов е към децата и кучетата, а може би и родителите, но не и към мъжа.
Аз например съм колкото теб на години, но 5 пари не давам дали съм сам. Даже ми е супер сам, не мога да се съобразявам с никой, който след известно време, в което си полагал грижи накрая ти казва, че не иска да те вижда. И аз чувах приказките от типа - Ти си всичко за мен. Сега тая, която ги казваше има дете от един, а ходи с друг, 2 глави по нисък и плешив от мен и сигурно с 10 години по-стар. Като се видяхме наскоро случайно на улицата не знаеше къде да се скрие.
Жените бъркат откровенността с омразата. Затова номер 3 много добре се е изказал. Аз също постоянно говоря за тези неща, но без омраза. Просто съм обективен. Моментално ме нападат и на живо ив интернет, че мразя жените, а истината е, че дълбоко те знаят, че сме прави.
Виждам и майка ми как се отнася с баща ми, виждам и брат ми как е загубил цялото си самочувствие заради жена си и проблемите около семейството.
Е, аз не искам да съм такъв мъж. Ако и ти не искаш, не изпадай в депресии, че си сам, защото всичко вече е илюзия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 42d4cc42ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Жоре, светът е твърде шарен, че да можем да си позволим да генерализираме и водим статистики на база само част от населението.

Жените не намират сериозните и отговорни мъже за мухльовци. Жените цялостно определят някого за мухльо, ако той е твърде много или малко емоционален за тях.
Ходих с един сериозен, сърдит и рационален мъж. В началото бяхме щастливи, тогава той беше влюбен в мен и му бях интересна. После цялата ни връзка, всичко около нас се превърна в математика и това ме отблъсна. Постепенно егоизмът му се прояви, аз останах на много заден план. И проблемът не е в неговия или моя характер, а в нашата пълна несъвместимост. Ние не бяхме на едно емоционално ниво, искахме различни неща и светогледът ни нямаше допирни точки. В крайна сметка съм жена и не искам някой да ми обяснява, че утре трябва да стане рано и затова не иска да се гушкаме. Не искам някой до мен нонстоп да пресмята часовете за сън, за хранене, калориите, за време за себе си, да пресмята работата, умората и да планира почивката до най-малкия детайл.
Да, искало ми се е да му кажа, че на моменти е ужасно смотан и не може да оцени живота. Ако бях останала, в срок от максимум 10 години, някой от нас щеше да погледне настрани. Не защото вътрешно сме големи грешници, а защото с него не си пасвахме, между нас имаше чувства, но те щяха да отминат, ние не се разбирахме истински. Това, което ни задържаше, щеше да се изпари напълно, нямаше нищо неразрушимо от времето. Така е при всяка двойка, при която нещата вървят насилствено, с опити и много мислене, съзнателни компромиси, сметки и изкуствено желание да направят нещо красиво. Или ти идва отвътре и просто разбираш този срещу теб, или не става и разигравате театър.

Ако с някого нямате нищо общо, взаимно се натоварвате и някой твърде много мисли за материалното, вие няма как да живеете добре заедно. Твоята бивша е искала нещо друго от живота си, ти нямаш никаква вина. Опитал си се, но тя в крайна сметка е пожелала да роди от почти непознат и сега е сама. Кой от вас е прецаканият, всъщност? Посети психолог, ако мислиш, че това ще ти помогне. Въобще, направи всичко, което мислиш, че ще е от помощ за твоето емоционално възстановяване и връщане на доверието към жените. Ако трябва, отиди да крещиш в гората. Ако ще те успокои, счупи няколко чинии или реви цяла вечер. Ако имаш желание, изпиши цял тефтер за бившата любов и го изгори. Намери начин да се освободиш от страховете и лошите преживявания, не мисли как ще изглеждаш отстрани. Да, понякога трябва чужд човек да ни побутне и няма срамно да получиш тази помощ.
Твоята бивша просто не е била подходящата жена за теб. Стояла е, защото си бил добра партия и си се старал да я правиш щастлива. Накрая дивото я е призовало, човек не може да изневери на себе си, природата му винаги се обажда. Ти си я правил щастлива с жестове, тя е искала да е щастлива с поглед. Объркала е тръпката с истинската любов, защото се е подвела от моментната еуфория. Нито ти си бил за нея, нито бащата на детето ѝ. И тя ще си подреди живота, все някога ще усети онази истинска връзка с човек от срещуположния пол. При теб вероятно ще стане в пъти по-лесно, отколкото при нея. Твоите бариери са само в главата ти, ти нямаш проблем със себе си или желанията си. Наранен си, не си повреден. Ще ти мине. Като намериш жена, която те оценява истински, няма да изпитваш съмнения към нея. Всяко нейно действия и всяка поредна дума, ще ти вдъхват доверие и сигурност, защото просто няма да е взискателна, нелогична или недоволна.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ef54c3c0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   9, същото може да се каже и за жените. Жени, говорете с мъжете си, казвайте им колко ги обичате, колко са яки, добри и силни...
И двата пола трябва да не забравят половинката си и да не я приемат за даденост, иначе нещата тръгват в лоша посока. Ти изхождаш от идеята, че авторът не е направил достатъчно, за да задържи приятелката си, но не е ясно дали е така. А и същото важи за нея, тя може да не го е оценила, а след това сигурно е съжалила.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d3493b47c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Когато поставяш някого на пиедестал, много естествено, че ще те гледа отгоре надолу. И извинявай, ама мъж около 30те, който взема пари от баща си, за да развежда някоя си по курорти и кръчми, отговаря на думите, които си писал в заглавието на темата.
И ние с мъжа ми сме пътували, но пестяхме и събирахме пари, той се е хващал на тежка работа, за да изкара повече, аз буквално гладувах...Като е бил на 6 месеца, баща му е починал, постигнал е всичко сам със силна воля и непрекъснат труд и борба за успех.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a3fb7655eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

16.   Защото всичките слабаци и мухльовци слагат маската на "добри" и "отговорни", понеже други достойнства нямат. Колко му е да си "добро момче"? Особено ако не можеш да си лошо... В повечето случаи обаче, и те като теб бъркат отговорен с безличен. С какво си отговорен? С това, че си мамино синче? Много ясно, че жената ще търси самостоятелен мъж, а не някой, който още взима пари от татко за сладолед.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4c02db9377
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Много сте злобни. Голяма работа, че момчето е взело пари от баща си, за да развежда мацката си по чуждестранни курорти. Просто е бил лудо влюбен и е искал да и угоди и впечатли. Когато работиш на заплата не можеш да покриеш някой глезотии.
Идеята на автора е друга обаче, а именно, че за жените емоцията, а не сигурността е движеща сила при избора на партньор и в повечето случаи грешат

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b1d01b972
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Страшно сериозен мъж на 29, а взима пари от баща си да води гаджето по страшно скъпите дестинации Родос и Корфу. Та те струват 200-300-400 лв, не е като да си я завел в Дубай, Бали, Париж или даже Италия. Гърция не е чак толкова скъпа и далечна дестинация.
Колкото е била стока тя, толкова си сериозен и ти. Кой те е карал да живееш с нея, гледаш детето и?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 05f4d07123
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   15 а ти какво си постигнала или само мъжа трябва да работи?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6bbbaeac74
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Тази тема е поредната дъвка, която дори и за балончета не става :)

Все пак ще коментирам 3, защото се изумих колко много гласувания са му дали, нали допускайки, че не са от 3-4 човека с достъп до няколко айпита, но и така да е, мисля, че има нужда да попиша.
"когато се грижиш добре за нея, тя изпитва дълг към теб, защото, дори и" - аха, значи 3 и подкрепилите го сте съгласни една жена да е с вас от дълг, а не защото наистина ви иска и обожава, обича. За мен това говори, че самите вие се оценяте изключително слабо и реално не обичате себе си.

А добре възпитаваната и трудолюбива (нали по 3) щяла да ви комплексира във времето... пък иначе принципно плюете и по тези, които не желаят да работят. 3 още в началото казва, че родителите на "такива" ги отглеждали като личности без цели и интереси.. ами нали като са с цели и интереси ще си гонят целите и интересите.. (е то това се припокрива с онова преди малко за трудолюбието), в такъв случай 3 и опашка пак сополиво ще оръмжат поради крехкото си болно его.

3, не мислиш ли, че по-скоро ти и симпатизантите ти сте тези, които за ваше нещастие сте отгледани по неподходящ начин? Това да се мъчиш да си купуваш любов с пари (авторът на практика това е правил) е наистина едно от най-тъжните неща.. и още по-зле, ако наистина вярваш и си убеден, че е възможно. А като прибавим и това, че такива масово мислите само с долната си глава - неспособни сте да усетите жената, с която сте, като личност... , а често и по презумпция не ви и интересува особено личността ѝ, някои от вас чак се гордеят с това, но патите яко.. точно от това.
Оплаквате се, че жени ви използват за пари, но и самите вие гледате на жените като на стока (нещо, за което си плащаш да е с теб)
Права е 16, изключете, че сред думите ѝ присъства "пари" и прочетете какво казва.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 540e14f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ех, и аз трябваше да гледам мъжа да ме води на почивки за негова сметка, но не съм гледала и моята си я плащам аз. То лошо няма да я водиш, но като иска да отидете не плаща винаги и всичко. Ще намериш друга, такага да те оставя набързо защо ти е....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b3c8bcc64f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Номер 3 съм
До номер 20

Както казах, това е моето мнение и не задължавам никого да се съгласява с мен. Колкото хора, толкова и мнения ще срещнеш. Да, между другото и аз се изумих, че имам толкова звезди на коментара. Не съм очаквал това. Лек ден

Един човек.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 16ab61afe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ти нямаш вина, и да така като си действал така е идвало от сърцето ти защото когато има истинска любовта другото губи значение.Урокът е за нея,защото не е оценила това,което има.Не е късно,ако все още тя е жената за теб и да се съберете.Ако не, жената за теб ще дойде.Мъжът до мен се появи,когато най-малко очаквах и едвам го разпознах,но вървим напред.Не се отчайвай,всичко е до човек,не до пола му

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 04b163f3ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   До 18. Пътуванията до Родос и Кос въобще не струват 200-400 лв. Въобще не си в час. Поинтересувай се и ще разбереш. Едва ли авторът е водил приятелката си през октомври и ноември на море.
И като е толкова умна бившата приятелката на автора, за да го зареже, защо сега е самотна майка с дете? Защо не коментирате това? Нали така н. 16.
Е, заради такива като бившата приятелка на автора държавата се напълни със самотни и разведени майки, чийто бащи на децата им са все "свестни, самостоятелни и отговорни" хора, а видите ли много бързо си били камшика, след като ги забременили. Същите тези реват по форумите и си търсят нов баща на децата си, без значение дали взима пари от баща си или не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: acb7d26fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Даааа... бившият ми съпруг - IT-геният, също до ден днешен не може да разбере защо след 10 години брак го зарязах и се омъжих за бачкатор в строителството. Просто не му се връзва как една жена ще предпочете да бъде просто обичана и щастлива пред това да е програмиран робот, когото управляват с дистанционно.
Но бившият ми барем сам си печелеше парите за разлика от автора. Но беше непоносимо скучен! Имах и хубав дом, и скъпи тоалети, и пътувах, и всичко, но през цялото време се чувствах не в своите обувки. Слава Богу, че нямахме деца - той не пожела, иначе щях още да я влача тази връзка.
И не бих казала, че сегашният ми мъж не е сериозен и отговорен, само защото притежава изключително чувство за хумор, емоционален е, спонтанен, дружелюбен, любознателен, социален тип човек и не на последно място - изобретателен в леглото. А пари за глезотии се изкарват, когато и двамата имат общи мечти и гледат в една посока.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e216c74e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Интересно как темата се измести и фокусира върху това, че авторът е взимал пари от баща си да води бившата си по гръцките острови, а никой не обърна внимание на това, че атрактивният и любовник я оставил сама с дете и за нея вече всички мъже са свине.
И как преценихте, че авторът живее на гърба на баща си? Човекът сигурно си работи, ама за глезотии не винаги стигат парите. Завиждате му, че има добри отношения с баща си ли какво...
Н. 25 не плюй по бившия си съпруг, защото ти сама си го избирала. И се радвай, че настоящият не те е забременил и оставил, като бившата приятелка на автора.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b1d01b972
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   24 от 18
Влез в някоя турагенция и виж колко са цените. Да не са 1000-2000-3000 лева? Гърция като цяло е евтина за нас дестинация и екскурзиите до там не струват милиони. Даже са по джоба на всеки. Има хора, които редовно прескачат границата и ходят на море лятото в Гърция.Ама авторът го пише, все едно е страшно постижение. Другите мъже водят жени със собствени пари до Париж, Италия, Дубай, Бали, нашият взел на заем от тати да прескочи границата за 2-3 дни на море. Едва ли става въпрос за ол инклузив почивка от 7-9 дни, нали?
Просто хленчещо мамино синче, на който целият свят му е крив.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b1d01b972
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Какво е това желание на повечето хора след раздяла да прявят счетоводство и да броят колко дали, какво направили? Нима авторът не е ходил и той в Гърция, ял и пил? Правил е всичко, защото е искал. Белег на ниска култура е да правиш сметка на разходите. Просто комплексарщина. Никой не е длъжен да седи с тебе, защото правиш нещо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3748cd8831
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Бре, ако всички бачкатори в строителството бяха като твоя мачо, то останалите български мъже трябваше да изнасят от държавата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cd91a7ad75
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Н 24, бившата приятелка на автора е самотна майка, вероятно защото поначало прави лош избор на мъже в живота си, такива са критериите й, че попада все на неподходящи за брак и семейство. Това не прави автора добър, той четири години е живял с нея, и дори не е събрал кураж да й предложи брак. Да не говорим, че дои баща си, за да се прави на "сериозен и отговорен" мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 759285942f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Да муфтиш всяка година баща си, за да водиш мадами на море е връх на глупостта! Авторът лишава баща си от почивка, ама не му пука. Това ли е отговорното мъжко поведение!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4afed159e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Не мисли за нея и не се чуди, защо те е напуснала. Разбирам те, че много си я обичал и си гледал да и угодиш, но това е живота.
Колкото повече си небрежен към една жена толкова повече те иска. Иначе в живота разправят, че се нуждаят от грижа и внимание, а когато го получат ставаш безинтересен и хукват след поредния неудачник.
Забрави я. Тя е бита карта.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0954d5ac9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Знаете ли наскоро бях преживял за 1 година двете си най тежки влюбвания едно след друго и двете тотално неуспешни, болката буквално не се търпеше с месеци хаха.. (една стара рана от миналото и нов случай) след всикчи коментари особено номер 3 осъзнах, че няма за какво да страдам като глупак, да се надявам да срещна жена, в която да се влюбя и да обичам по чист и истински начин а всъщност това е невъзможно така, че това е положението аз мисля, че проблемите са и в двата пола на практика човекът като природа не е създаден да изживява толкова силни чувства и връзки това някак се е получило като възможност защото сме разивили разум и мислене, а пък лошата ситуация в държавата карахората да са още по големи сметкари

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4afed159e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До 28. Превратно тълкуваш нещата. От написаното не оставам с впечатление, че авторът прави сметка на разходите. Напротив иска да покаже, че не е стиснат, а е угаждал на приятелката си по всякакъв начин, дори и с пари дадени от баща му. И аз докато съм бил студент съм искал пари от баща си, за да водя гаджета насам-натам. Много по обидно е момичето да го караш да си делител разходите наполовина, отколкото да вземеш от някого и ти да поемеш всичко.
Идеята на темата според мене е най-общо казано, че жените изпускат питомното, за да гонят дивото. И от това диво резултатът е винаги ясен - разбити женски сърца и самотни майки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b1d01b972
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   34 от 28
Цялата тема твърди да покаже колко е дал, направил, тя е била длъжна да го търпи за това, но видиш ли си е тръгнала. Как не я срам?! Това е цялата идея-огромен яд, че някой си е тръгнал, а той се е охарчил, тоест прекарал. Затова натяква и натяква. Защо не и изпрати сметката, че да си му се издължи?
Това натякване не го прави нито сериозен, нито отговорен мъж, а просто мърморко. Всеки е свободен да си тръгне от връзката, не може да задържиш някого с абсолютно нищо. Да беше и предложил брак за тия 4 годинки, осиновил детето, направил свое. Ама не, нали? Стоял си е.
По-добре е да делиш разходите, отколкото родителите ти да ти финансират почивките и да плащат и за гаджето ти. Не че не може да те подпомогнат, но щом искаш да ходиш на воаяж , трябва да се бръкнеш сам. А щом са живели заедно, значи тя е готвила , прала, чистила 4 години, ей така безвъзмездно. Но пак е глупаво да се изтъква кой какво е правил за другия, защото всеки ще тегли към себе си и няма смисъл.
А тия уж сериозните мъже, добрягите, са си страшно комплексирани, злобни и само се пъчат с един етикет :" добър". Какво е доброто на автора- след раздяла, плюе половинката в някакъв сайт, пред приятели, роднини. По-далеч от такива добряги.

 
  ...

...
преди: 3 години, 8 дни
hash: 238964b3b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   35 големи глупости си написал. Просто момчето още не е прежалило момичето, а и може да продължава да я обича, а вие го изкарахте такъв какъвто не е.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker