Не се чувствам добре! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не се чувствам добре!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1138 пъти
Гадно ми е.. от 1 месец не съм спал повече от 5 часа на ден.. чувствам се неадекватен.. в същото време ми разбиха сърцето.. и живея сам на квартира, далеч от всичко и всички. Вече не знам къде се намирам от това безсъние имам чувството, че цялото ми ежедневие е един сън, привиждат ми се някви неща. Серия от преживявания, като кино лента минават през очите ми. Просто ги наблюдавам и се нося сред тях.. Обичам да излизам навън и да се разхождам, да гледам разни неща. Днес влязох в църква и наблюдавах литургията. Нещо, което никога не съм правил. Просто слушах и наблюдавах.. и ми стана много хубаво на душата. От време на време влизам в банята и си пускам ледената вода и си лягам на пода и заспивам. Излизам на вън в дъжда със старите дрехи и се въргалям в калта в 2 часа през ноща. Бягам посред нощ до пълно изтощение. Слушам класическа музика, правя скандални неща. Ей това е живота ми

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0524092bb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Дръж се. Ще дойде хубавото пак.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 61fbdbf9d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Все едно си повече "там" отколкото тук, поне на две места едновременно и не можеш да контролираш тяло и мисъл тук.
Напоследък е почти типично явление май, резонанция Шуман удря невиждани висоти...
Когато се чувстваш по този начин бързият вариант да се "заземиш" е да си заровиш малко пръстите на ръцете и краката в пръст- някъде в парк например или дори в къщи в саксия с пръст.
Излизай и сядай също на слъце, пробвай при изгрев и залез, първите около 10- 15 мин от изгряването или последните 10- 15 м от залязването да погледаш малко слънцето. Скоро ще започнеш да виждаш фотоните и даже да ги "притегляш" към себе си...
За църкви, литургиии... хм, ти както искаш, твое си решение, аз само те насочвам за нещо- това са най- големите "контейнери" за събиране на негативна/тъмна енергия, а хората както и всички живи произвеждаме енергия, то тя ни е и виталният мотор, де. Но ако станеш "донор" на негативна енергия, трудно, в някои случаи невъзможно е да се излезе от това.
Реставрирай собствената си енергия и аура.
За мен например положителното от актуалната светоена ситуация е че, най- после са длъжни всички да спазват дистанция която позволява всеки да заздрави, изчисти, пази собствената си енергия...ще забележиш че, тези пък които живеят от чужда такава имат нужда да се врат в тълпи от хора.
Имаш достатъчно за размисъл и проучване- успех!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dc63eb6af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имаш нужда от психолог. Погрижи се за себе си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a36959c187
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Мисля, че си в депресия, може би заради раздяла или има и друга причина. Опитай се да излизаш повече с приятели. Недей да оставаш сам дълго време. Изпитваш силна болка, усеща се от написаното....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 23ec074f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   2, стана ми интересно, защото и аз изпатих от някои църкви. Разкажи повече, моля те!

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6a18035e11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Номер 2, и на мен като на номер 5 ми е интересно за църквите, и ако можеш да кажеш, сега като се изчистих от негативните енергии (преустанових контакт с всички "вампири" и излезнах от депресията на тишина, после започнах да пускам и музика, възстанови ми е сънят, апетитът, личи ми даже физически, като подлмладена съм), а въобще не вярвах в тези неща... та, въпросът ми е - в момета имам страхотна енергия, чувствам се напълно центрирана, мислите ми са спокойни и преди около седмица започнаха да ми идват творческите идеи, НО ми се залепват отново всякакви хора, най-вече луди по улиците. Четох, че лудите били най-близо до светлината, но така ли е? Какво се иска от мен - да си пазя енергията от тях, да взаимодействам с тях или да им отдавам за помощ ( и за какво им е помощ, ако са най-слънчевите?), не знам как да постъпвам с тях? Благодаря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f5d1f44672
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   За жалост, все повече хора изпадат в твоето или много подобно на него състояние. Раздялата ти е осигурила болка, с която ти е трудно да се пребориш по време на пандемия и пълна изолация. Това е твърде много дори за напълно здрава психика.
Не ти се случва нищо нечувано или невиждано, нормално е и всеки може да попадне в твоето положение.
Повечето "странности" около теб се дължат на недоспиване. Колкото до привидно лудите ти действия, просто се опитваш всячески да се освободиш от напрежението. Живееш повече в мислите, чувствата и сънищата си, отколкото в реалността. Трябва и ща успееш да се заземиш в даден момент. Ако искаш, потърси упражнения за заземяване, ще намериш такива както в приложната психология, така и в разни духовно ориентирани сайтове.
Започни да посещаваш психолог, с когото да обсъдите случващото се и да ти назначи терапия. Вероятно ще е когнитивно-поведенческа, тоест ще имаш "домашна" за всеки ден, която ще ти позволи да събудиш креативността си и чрез нея да излееш негативните чувства, за да се освободиш от тях. Възможно е психологът да те прати на лекар, който да ти предпише лекарства за сън и/или антидепресанти. Не си длъжен да ги пиеш, ако не искаш да го правиш и си напълно свободен да обявиш своето решение. Психологът те насочва, но ти водиш терапията и ти решаваш. Действително можеш просто да си купиш билкови хапчета за сън и дебели завеси за прозорците, в бонус с изграждането на вечерна и сутрешна рутина, ще започнеш да виждаш подобрение до седмица-две. Справиш ли се с безсънието, ще имаш много повече енергия да пребориш болката. Трябва ти време, спокойствие и подкрепа. Намери начин да си ги осигуриш, аз лично ще ти стискам палци.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efdba263bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер две, здраво съм си тук на земята. Просто ходя там, когато си искам и ми харесва. Работя също така и това е единственото нещо, което ме спасява. Имам готини колеги. Дори да съм преживял нещо гадно, щом отида на работа и колегите ми почнат с шегите, отново ме връщат в рая. Просто любовния живот не ми понася. Също така и нощните смени. Работя и уча и скоро ми се случи да работя цял месец нощна смяна и на сутринта на лекции до 18:00. от 18:00 спях до 22:00. Така един месец. И аз не знам как оцелях. Към края на този месец ми се случи неприятно нещо в любовен план - Като черешка на тортата. Ако не беше тази работа, да ме държи в момента, името ми щеше да е просто в статистиката на някоя лудница. Щях да изчезна безславно. И знаете ли какво.. Не ми пука, да става квото ще.. Готов съм да изляза гол навънка в дъжда и да пея

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 375fe6bd3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ти си под демонично влияние. Потърси помощ от някой поп или пастор.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: efdba263bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9 и ти си под демонично влияние и твоят демон е много глупав

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker