Много съм объркан - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много съм объркан
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 1095 пъти
Здравейте и от мен! На 19 съм, момче от Варна! Като за начало ще кажа че, хейтърските коментари няма да ги чета! Студент съм първа година със спец. медицина! Лятото се запознах с една жена, много красива, интилигентна и добра. От 8 месеца сме заедно-всичко е точно уж... не знам какво да правя, много съм объркан! Интимния живот върви, подаръците, ласките.. абе всичко е точно, както е казал поета хах. Чувствам се изключително объркан, защо? -защото хем ми показва че й пука, хем понякога имам чувството че не й дреме честно. Казва ми че ме обича, показва ми го... но от известно време имам чувството че не е така. Давам ви прост пример-днес тя самата ми казва че някъв който не я следва в една от соц. мрежи не я следва пък му е видяла сторито, аз разбира се изревнувах... тя започна да се цупи, вика ми няма нужда да реагирвам по този наччин... добре бе братко.. аз кво си мисля.. не знам хова мн забъркано.. не знам от кога не ми е казвала нещо мило от сорта на "искам да остана с теб" искам само теб" само аз й ги пиша тези неща и тя ми отговаря... и аз бебе.. милото ми.. мишето ми... и нищо и половина! Помогнете ми, как ада ги приемам тези неща? Забравих да кажа че е на 30! Нормално ли е всичко, аз ли много драматизирам.. моля ви кажете, не го пиша това защото просто ми се пише, пич съм, просто искам един приятелски съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: f8c9ec31f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Aми ,милото бебе , как ти звучи ?
Каката има спешна нужда от някой , дето да й направи бебенце ,но и същевременно да й плаща сметките .Кое от двете може да очаква от теб ?
Ако не държиш да си провалиш и следването , ревнувай каката .Изборът е твой .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2d9bb736e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   19-годишен с жена на тридесет години... там ти е проблемът. Жената вече мисли за женитби, за семейство, какво би могъл да ѝ предоставиш ти, човек на деветнадесет, който тепърва прохожда в живота?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: afd52e70ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   И за това никак не е добра идея зряла жена с дечко...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 58697ee4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Дами и господа, добре дошли в 2021. Караме се щот' си гледаме сторите, не се следваме...

Ти, пичаго си бебешляк. На 19. Тя ще те върти както си пожелае, погледни, че си скубеш косите от чуденки, теми пускаш, а - у.
А тя си те прави каквото си поиска.
Има бая хлебец да изядеш докато разбереш как стоят разните му там неща.


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ad2a8a4512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Излез от социалните мрежи, сторита, месиджъри и живей в реалността. Какво значение има някакво си стори, писанки?
Та тя е на 30, ти си детенце. Ясно е защо си с нея, ама обратното е непонятно и сбъркано. Зряла уж жена с хлапак е като сюжет на еротично клипче, ама явно сте се нацелили по акъл.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: efc09d8875
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич на 19 години, който е много объркан, иска "приятелски съвет" в анонимен форум. Отправил е молба за помощ, в която изрично е пояснил, че няма да прочете хейтърските коментари.
Авторе, искам да те попитам каква е причината и какво очакваш да прочетеш тогава? Искаш да те успокоим, че всичко е нормално, че няма за какво да се притесняваш и ревнуваш.
Всъщност, има шанс да драматизираш напразно и заедно с тази жена да продължите напред.
Ще съм обективна.. За мен ти си млад мъж, който определено няма опит във връзките и жените. Твърдиш, че всичко е точно "уж" поради причините - интимният живот върви, подаръците, ласките. Успехът на връзката в подаръците ли се изразява? Кой на кого подарява и колко често? Какви подаръци? С парите на вашите ли й правиш подаръци или имаш собствени доходи? Защо изобщо си решил да наблегнеш на "подаръците". Не забравяй, че интереса клати феса.
В историята ти липсва съществени пояснения и по-точно къде се "намерихте", как започна връзката ви, заедно ли живеете, тя с какво се занимава, как приемат родителите ти нея и нейните теб.
Млад си, следваш медицина, животът е пред теб. Имаш връзка от 8 месеца с жена на 30 години, която казва, че те обича. Вярвам, че ти имаш истински чувства към нея. Едно видяно стори не означава нищо, както и думите "обичам те".

Ж, 29

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 70d923c74f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Там накъдето ти си тръгнал, каката вече е била. И не веднъж. Затова и не се вживява толкова, колкото теб. Приятно ѝ е да си гали самолюбието и суетата с младо гадже, че и хлътнало по нея, но не планира нищо по-сериозно като брак и дете, например, с човек без стабилен доход и професия, който още учи. Когато станеш такъв, тя ще гони 35-40. Ти самият вече няма да гледаш на нея със същите влюбени очи. Изобщо безперспективна работа ми се струва тази връзка. Забавлявайте се, щом ви е добре, но не очаквай нищо по-сериозно.
Знам, че не коментарът ми не е това, което би искал да четеш, не е хейт, а положението както го виждам аз.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2de669934d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Хм, ами пише ти човек, който има опит с хора по принцип, не толкова със интимни връзки. Прилича ми, че ти малко се вкопчваш в нея, тя търси свобода. Нормална история, предполагам ще има страдание, но така само ще израстнеш. Смело напред, дано успееш да си уредиш работите със следване, т. н. и не ти завърти главата.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1a3ad247dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен те е взела или за играчка, докато намери някой друг или е наясно, че нещате ще приключат в един момент, защото си още доста млад. 12г по-голяма от теб надали ще продължи дълго. Жените на тази възраст търсят зрели мъже. Не, чее не невъзможно да сте заедно, но според написаното, изглежда нямате бъдеще заедно. Щом има нещо, което те тревожи, трябва да говориш с нея и ако наистина не и пука, значи не ти трябва. Аз съм на 33 от същият град и обичам страшно много моят приятел. Не спирам да му го показвам и казвам и той знае, че няма да бъде заменен никога. А това със соц мрежи е детска работа. Даже и не коментираме соц мрежи, нито се следим кой какво прави и с кого пише. Доверието е най-важното нещо в една връзка, Ако няма доверие, значи връзка не нямате.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c1a4ed57b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До колкото разбрах си изревнувал, защото тя е видяла сторито на момче, което не я следва? Ако я следваше по-малка равност ли щеше да изпиташ? Примера, който си дал не дава никаква яснота защо си объркан и дали тя те обърква. По-ясно става, че я ревнуваш за пълни глупости.
Причината аз да си правя труда да пиша този коментар е да те помоля да се ограмотиш малко! Имаш сериозни пропуски, от които едва ти се разбира какво си искал да напишеш, а си млад човек, който при това учи медицина.. Извиняйвай ама някои от изреченията ми се наложи 3 пъти да прочета, за да схвана за какво става въпрос.
М 22

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c37bfdab23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Вашата връзка няма да продължи много дълго! С добро го казвам

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2c2039dcd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ееех бате бате. Тя на 30 а ти на 19. Дали според теб и пука?
Ще бъда кратък. Бегай с 200 освен ако не искаш да си чупиш още главата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker