Падам си по момичета - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Падам си по момичета
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 845 пъти
Здравейте на всички, които четат историята ми.От известно време ме измъчва една мисъл и тя е - бисексуална ли съм, дали наистина си падам по момичета, какво се случва с мен, ами ако съм лейсбийка? Няма да изпадам в подробности, имам си приятел от 3 години (другия месец стават 3), като цяло връзката ни е що-годе добре, понякога доста се караме, друг път всичко е идеално, много зависи, но от година някъде имам чувството, че нещо не е както трябва, постоянно се заглеждам по някакви момичета и то мъжкарани,въпреки, че и като видя някоя по-женствена пак ме кефи, главно си падам по такива татуирани, някак ми действат доста добре, не знам и аз как да се изразя, ако видя някое нормално момиче няма да ми направи впечатление, но видя ли татуирана и по-мъжествена ми се подкосяват краката. Даже по едно време в работата си харесах една от колежките, особено като разбрах, че е бисексуална правех какви ли не опити да я впечатля, дори по едно време почнах да се обличам по-мъжкарански, ризи, широки тениски и т.н., но тя ми сподели, че си харесва някакво момче от квартала и, с което излизат и някак отмина малко това чувство, въпреки, че още като я видя и ми се подкосяват краката, понякога се питам даже какво правя още с моя приятел, все едно не мога да го зарежа, но в същото време искам да съм с момиче, но някак и ще ми е странно, не знам какво ми става, наистина. Не мога да споделя нито с майка ми, нито с баща ми, те са големи хомофоби и са много против гейове, лесбийки, транссексуални и всякакви такива, смятат, че това не е нормално и че един мъж трябва да е с жена и обратното, но аз смятам, че всеки може да бъде какъвто иска и с който си поиска и , че любовта е любов. Просто съм объркана и смятам, че не е период, а по-скоро с времето осъзнавам май, че наистина имам някакво привличане. Някой имал ли е подобна ситуация и как се е справил с нея, ще се надявам да одобрите историята ми, защото наистина имам нужда от съвет.
- едно момиче на 22 г.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: fde6bbf0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Хей, здравей! Аз също съм би и да ти кажа много си е добре! От 7 месеца съм във връзка с жена на 31... майко такъв секс... ще забравиш какво е мъжки полов член честно хахах! Така, да такава си! Просто явно ти е омръзнало от момчетата като цяло, като те гледам как си писала ми е ясно! Абсолютно нищо лошо не ти се случва, ако ти позволява сърцето и го искаш истински опитай с момиче, хубаво е... всичко е толкова нежно, дори красиво бих казала... няма абсолютно нищо лошо в това, чувството е несръвнимо, адреналина е на макс... много е якоооо! Та да, поговори с приятеля си и му кажи... може и да те разбере, кой знае? Ако си сигурна, пробвай, ще ти хареса!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker