Непознатата аз.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121281)
 Любов и изневяра (29732)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18551)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непознатата аз....
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 891 пъти
Здравейте!
Ще започна оттам, че съм момиче на 20 години.
Към края на миналата година с родителите ми бяхме на сватба. Ресторанта беше голям и имаше пет сервитьора.
С напредването на вечерта забелязах, че един от сервитьорите ( ще го нарека Г. ) ме гледаше доста, но не обърнах внимание. Обаче после момчето дойде да ми донесе поръчката и ми подаде ръка да се запознаем. Звучеше възпитан и наистина приятен. По - малък е от мен с една година. После излязох да изпуша една цигара и той явно ме е видял и дойде при мен. Почерпих го цигара и просто ми каза, че съм му направила страхотно впечатление откъм визия и че съм изглеждала много приятно момиче. Благодарих му за комплиментите и ми стана наистина приятно, защото имам приятел от 5 години и в началото той също ми правеше комплименти и ми се радваше, но с годините явно доста от тези приятни неща в нашата връзка охладняха доста. Сега няколко месеца по - късно се чудя дали това момче ме помни от тази сватба, понеже го видях точно три пъти след събитието и той все не ме вижда. Първия път говореше нещо с приятелите си, а втория път гледаше нещо в телефона с приятелите си отново, а третия път беше миналата вечер, когато бях на заведение с моите приятелки и той мина под заведението с двама негови приятели. Не искам да ме разбирате погрешно. Обичам си моя приятел, държа си на него наистина много и не бих му изневерила. Бях изпратила покана във фейсбук на Г. и той не ме прие първия път незнайно поради каква причина. И днес отново му изпратих покана за втори път и ако пак не ме приеме, просто ще я откажа, както и ще се откажа от намерението си да му припомня кяо съм и че се познаваме от по - рано, както и да направя някаква крачка и просто да се сприятелим и да бъдем приятели.
Какво бихте ме посъветвали да направя, предположение, че това момче наистина ме загледа и ми каза, че изглеждам добре и съм приятна, но не се е опитвал да ме сваля по никакъв начин. Харесвам такива хора, които не се опитват да постигнат нещо, а просто се държат възпитано и добросърдечно. И точно такива хора искам да имам в обкръжението си, които да се държат добре и да бъдат истински.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 58f937a3f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Ти този сервитьор не го търсиш само за приятелско общуване и общи приказки в компания. Това е повече от ясно. Твърде възможно е той да те е забравил, това, което го е казал на теб да го е казвал и на други клиентки, в момента да има приятелка и т.н. Като обичаш приятеля си и държиш на него, както пишеш, помисли дали ще му хареса да предлагаш внимание и приятелство на мъж, който си видяла бегло няколко пъти? Ако той направи същото с някоя сервитьорка, които го обслужвала преди половин година в някаква си кръчма, няма ли да ти е неприятно? Щом всичко с този Г. е толкова невинно, колкото го представяш, той знае ли за него и поканите ти във Фб?
На твое място не бих изпратила повторно покана във Фейсбук, след като не са приели първата. Изглежда натрапчиво и нахално.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4427ae3b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ами просто сервитьорски трик. Все пак е мъж, направила си му впечатление и се е загледал. Но сервитьорите така правят-може да си флиртуват на воля с клиентите ,дали заради бакшиш, или просто да убият скуката от работната смяна.Но най-вече заради бакшиша.
Сто процента не те помни, ти просто си била приятно лице на някоя негова смяна преди сумати време. Такива е виждал много. Не че , ако те помнеше ,не би имал нещо против лек флирт или секс, но това си е част от професията им-да угаждат на клиентите , да се мазнят за пари. Извън работата си ще е коренно различен човек,който не е длъжен да се мазни на клиенти.
Доста тъпо е да търсиш някакво сервитьорче, което ти е направило комплимент преди месеци,като си имаш приятел.Хем това го правят редовно , хем не значи нищо. Ама жените обичате да ви шарят очите, да ви свалят някакви като сте обвързани. Та този е нормално да не те помни, защото даже не те е познавал никога. Ти си била поредната гостенка на някакво си събитие.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4427ae3b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Чак сега прочетох, че става въпрос за края на миналата година, когато нищо не работеше, включително и ресторанти. Освен, ако не е било нелегално парти, историята просто е фейк.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 75941723b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Ох милата.. Обърнали и малко внимание и пеперудите тръгнали. Обичам си приятеля, ама тръпката си е тръпка

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8b9483e1ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Какъв е смисълът на заглавието?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker