Бившата ми съпруга ме подлудява. Моля за съвети, ако някой е бил в моето положение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121388)
 Любов и изневяра (29755)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ми съпруга ме подлудява. Моля за съвети, ако някой е бил в моето положение
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2807 пъти
Здравейте,
На 35 г. мъж съм и вече година и половина откакто съм разведен, психически обаче не издържам. Улавям се, че вечер започнах да посягам по често към чашката особено от два месеца. Не виждам изход в ситуацията, нямам идея и план какво да правя.
Имам две дъщери на 10 и 7 години, които много обичам и се грижа за тях и те са привързани към мен, имаме си приказката и мисля, че връзката ни е силна. Бившата обаче се оказа голям звяр, въобще не съм предполагал, че когато се жених ще се развеждам и ще стигна до това отчаяно положение. В продължение на месеци ми е изневерявала с мой приятел (а може и преди това да го е правила), за което разбрах случайно. Няма да описвам как и в крайна сметка се убедих с очите си. Хванах ги в хотела. Веднага поисках развод и се разведох. Целият ми брак се оказа една лъжа. Чувствам, че не съм бил обичан, а само използван. Чувството е отвратително. Ясно подчертах на бившата, че връщане назад няма. Развод значи развод. Любовникът и би шута, докато течеше още бракоразводното дело. Тя се оказа като в небрано лозе. Почна едни мили очи, сълзи, извинения щяла да ми се реваншира многократно. Не поддадох. Тя опита с един-двама мъже, но освен секс друго не и предлагаха. От този момент започна да ме мачка по тънката струна децата....
Една година след развода срещнах прекрасна жена, която много ме обикна, аз нея също. Не е имала брак и деца. Въобще не и беше проблем, че съм разведен с деца. Напротив даваше ми кураж, приемаше децата, а и те нея. Заживяхме заедно, планове за общо семейство и деца градихме. Бившата ми полудя. Почна да ме ангажира всеки ден за нещо и то все за децата. От проблеми в училище до вземи ги, върни ги, купи им това, онова и т.н. Не мога да го пиша. Когато водех децата ме посрещаше леко разголена и ме канеше да остана с преспиване. Естествено отказвах. За капак на всичко започна да напада моята приятелка като я види, да и прави скандали и пр., а тя е много фин човек. Чашата прелива, когато бившата ми отива в службата и. Там спретва такъв цирк, че буквално я разстройва. Тогава много се ядосах и и викам повече не ме търси, нито ми се обаждай, нито ми води децата. Опитвах се да успокоя приятелката си. Тя обаче пожела да остане сама и си взе отпуска. След три дни се видяхме. Пожела да скъсаме. Това беше голям удар за мене. Ясно ми подчерта, че ме обича, но казва, че иска спокойствие и нормално семейство, което аз не мога да и го дам. Самата имала много тежки връзки преди това, така че нямала право на грешка. Проблемът не е в децата, а в бившата. Приятелката ми вика не искам да имаме наши деца и ти да се разкъсваш между тях и дъщерите си. Кой знае какви номера ще ти прави, кой знае какво ще измисли. Вика ми ти не можеш без децата си, а те все още са малки и искат грижи. Тя е права от една страна, но можехме да опитаме. Така или шначи се разделихме. Аз много тежко приех разделята и се озлобих към бившата. Ама много, само като я видя, започвам да и викам и крещя. Знам, че не е правилно заради децата, но си изпускам нервите. Тя обаче не реагира бурно. Това още повече ме вбесява. Всяка сутрин получавам есемеси от нея и децата за приятна работа и за край "обичаме те".
Едно нещо не мога да разбера. Аз се грижа повече от добре за дъщерите ни и бившата няма финансов проблем с това. Тя е свободна жена и толкова ли не може да си намери мъж. Овладях се един ден и и викам: "Толкова ли не можеш да си намериш мъж и да ме оставиш намира" Тя ми отговаря: "Аз съм отговорна майка и трябва първо да мисля за децата ни. Ти какво искаш да доведа някого, който да ни изпотрепе ли. Знаеш ли какви откачалки има". Не исках да влизам в спор с нея, щото няма смисъл. Мислел съм да взема децата при мен, обаче и това не е вариант. Те са момичета и са превързани към нея, а и бившато има роднина в съдебната система и едва ли ще спечеля дело, а от друга страна аз ги виждам всеки ден.
Дайте ми съвет, как да постъпя? Как фино и хитро да укротя бившата, така че да не ми се меси в личния живот?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5b7e04986
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Трудно ще се разберете, аз съм в подобна ситуация. Като съвет не трябва да показваш слабост каквото и да става. Бившата ми е същия боклук като твоята. Заряза ме още в началото като роди детето без видима причина. Въпреки всичко съм полагал усилия да се грижа за детето си, тя все недоволна. От няколко месеца не съм виждал детето си. Също така имаше атаки от нейна страна към настоящата ми жена, която не подаде и остана до мен. Не съжалявай че момичето се е уплашило и те е напуснало. Намери си друга жена която да те приеме със всичките ти недостатъци. Горе главата децата като пораснат ще те оценят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b608476d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Трудно, освен да започнеш и ти да ѝ досаждаш нонстоп и да я използваш, без да ѝ даваш нищо. Тя чисто и просто те използва, а защо ти се бута е просто - видяла е че курва като нея никой няма да вземе, и ти си бил единствения който ѝ е бил верен. Затова се връща на сигурното.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 022d12275b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Добре, че приятелката ти се е осъзнала навреме о се е разделилс с теб, че само проблеми щеше да си докара в тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1c783c7d55
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Здрасти пич,
Не си единствения, ако това ще те успокои! При мен е подобна ситуацията от дванадесет години! Въоръжи се със здрави нерви и както е писал 1, "не трябва да показваш слабост каквото и да става"! Бившата ти ще се опитва да те магери по всички възможни начини. Най-гадното е, като започне да си отмъщава чрез децата (в моя случай детето). При теб още не се е случило, но се подгови за подобна ситуация, ако не си "сговорчив". От това най-много боли! И жените го знаят.
След развода си имах 2 дълги и няколко по-кратки връзки. Бившата, която е добре изглеждаща, с добра професия и съответстващи МНОГО добри доходи, не можа да си намери човек. След втората година от развода, бившата започна една офанзива "дай да се съберем в името на детето (разменната монета). Като разбра, че връщане назад няма, се оказа, че детето ми не иска да ме вижда! Причините бяха смехотворни, като да речем, че съм спял следобяд, докато детети е при мен и съм го лишавал от внимание. Спирам да пиша.
Желая ти здрави нерви. И най-важното, не се предвай!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8400fcf07a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   "Как фино и хитро да укротя бившата, така че да не ми се меси в личния живот?"
За целта ще ти трябва помощ от жена която да е близка, но да НЕ сте във връзка, да не е влюбена в теб, да е хладнокръвна и пази самообладание с бившата ти и атаките и.
Жена с която да симулират връзка. С тази жена ще ходиш да вземаш децата, същата жена понякога сама ще ги връща при майката...
Жена която да прекарва малко време с децата в занимания с които те после да се хвалят на майка си.
Разбра накъде бия, нали?! Ще истеряса бившата ти, но нищо не може да направи освен пак да атакува жената. Много е важно тази която ще играе твоя връзка да е хладнокръвна до леко саркастична. Хладнокръвно да и обяснява че, ще и се наложи да свиква и да се радва че, е в добри отношения с децата. Демонстрирайте близост пред нея, галени имена, хванати за ръка т.н. Когато започне съвсем да изперка бившата ти- снимай...

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b98426309b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

6.   Поредният " идеален " мъж с "лоша" бивша, нали!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fa648ee2e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Като съвет от себеподобен минал по същия път -не обръщай внимание на бившата ти ,тя от тук нататък е само майка на децата и нищо повече ,ако продължаваш с този контакт ще си останеш сам и всички жени ще бягат от теб!
Как изобщо си позволил на бившата ти да има досег до приятелката ти,как е разбрала къде работи ?
Плащай си издръжката и до там ,вземай ги да ги виждаш ,с бившата само едно здрасти и едно чао и до там ,защото целта и е да си сам !
М35

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c0a70df6a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Дай втори шанс на семейството си. Знам, че коментарът ми ще събере доста негативи, но в днешно време хората захвърлят брака с лека ръка. За грешката няма прошка, което не е правилно. Направили сте две деца и в тяхно име трябва да им осигурите нормално семейство. Преглътни нараненото си (с право) его и се събери с бившата. Можеш да си сигурен, че тя повече няма да посмее да ти изневери. А като разделени какво ви чака, да правите някакви patchwork (закърпени) семейства или да скачате от безперспективна връзка в друга такава. И ти нямаш моралното право да товариш свободна жена с проблемите си. Знаеш ли колко е тежко за една жена да знае, че вече си преживял най-хубавите моменти като сватбата и първото дете с друга? Не го причинявай на жена, на която тепърва й предстоят тези събития. Търси си разведена с деца, ако решиш да не си спасяваш семейството.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 48391430da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Н. 6 не иронизирай. Явно си жена. Авторът не е сам в такава ситуация. Моята бивша се държи по същия начин, че и по зле. Напълно неадекватни действия. Вчера ме чакаше пред къщи с децата, защото много искали да ме видят, при положение, че преди два дена бях с тях, а в неделя се разбрахме да ги взема целия ден. Страх е да не си доведа жена в къщи. Чула - недочула взима мерки превантивно. И след развода не ме дава на друга. Пълен цирк. Нейният я изостави, след като и се насити. Тя видя, че освен да я подмятат насам-натам друго не я очаква и хоп пак при бившия. Майка и и опява да не допуска никоя до мене, защото съм щял да забравя децата си и нямало да и помагам. И така като куче-пазач ме охранява. Не мога да ви опиша. И тя ме манипулира с децата. Децата искат да те видят, децата са ти нарисували картинка, децата искат да те чуят по телефона -липсваш им, децата не ме слушат ела и им поговори, децата са нервни и не могат да заспят без теб. Да, ходил съм да приспивам децата, чета им приказки и т. н. Непрекъснато им казва ще питаме тати затова, ще питаме тати за онова, ако тати разреши. Абе, пълно шоу.
Така, че авторе разбирам те, ама как да ти помогна, като на себе си не мога да помогна. Просто ги е страх бе авторе. Виждаш жесток свят. На кого да разчитат? Ако не на нас. Търсят сигурност, а когато я имат не я оценяват.
Със здраве

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 79ea9648a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Батее, бате как си се нахендрил, а и другите пичове в коментираите...
Абе, като ви слушам и тука са се научили да се женят и веднага след това развод. Мислех, че това е практика само в Щатите където издръжката обикновено е доста по-голяма и жената няма търпение да я вземе. Ама явно и тука тоя спорт е развит. Не ви завиждам.
Ама една жена реши ли да ти прай мръсно няма спирка. Психическият тормоз е огромен и сам си го изпитал.
Треа да си много твърд и грам да не поддаваш. Не си изпускай нервите пред нея в никакъв случай, защото тя само трупа плюсове в своя полза.
Вижда къде си най-слаб и те атакува точно там. Каквото и да прави, каквото и да казва не реагирай повече от необходимото. Да не ти дреме. Не отговаряй на никакви въпроси и смс-и. Виждаш си и си гледаш детето и това е. През останалото време не и вдигаш. Почне ли да ти играе номера с детето директтно се обръщаш към адвокат, че не ти дава да го виждаш.
От цялата ситуация за съжаление най-потърпевшо е детето, което когато стане голямо ще има доста проблеми в главата си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a2381876fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Постъпи като мъж. Сложи граници и никакви обажданици, само по служба. На децата купи по един прост телефон, само те да ти се обаждат. За услугите -да търси и своите близки, а не да ти виси на врата. За скандал, който е направила -привикваш я в къщи и ти си знаеш по натам. Стръскай крушите на тая малоумница. Пари, които даваш -много внимателно. Тя те държи на каишка и ти клявкаш след нея като ти свирне.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 552c22dd3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Не трябваше да губиш тази след жена ти. Очевидно е била свястна, но както и да е. В каквото и да се случва в живота ти оттук нататък едно трябва да ти е ясно: в никакъв случай при бившия боклук. Всички са ти го казали и всички сме преживявали подобни случки с боклуци но лично аз съм устисквал да не ги търся ( бил съм и влюбен в такива). Сега моя съвет е следния: все пак има някакъв шанс да се събереш с онази свястната , предполагам. Не знам как сте завършили ти знаеш, но опитай за последно, защото трудно се намира в днешно време някой да приеме другия с деца и разводи. Както и да е, опитай ако не стане търси нова, и тактиката с бившата е тотален игнор и хладнокръвие както някой по горе ти каза и рано или късно ще се умори, ще се откаже, но бъди готов че ще видиш една развалина ( майката на децата ти ). Ще осъзнае и ще се срине. Жалкото е че всичко в цялата история ще рефлектира върху децата ти, затова им осигури всичко което ти е по силите.
М30

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2955e11a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Много си мек. Това е война и трябва да си воин. На първо време ограничи връзката с децата до минимум. Напри мер уикенда. Никакви екстри и услуги на бившата. Дай да се разбере, че всяка атака срещу твоя приятелка означава тя да остане без каквито и да било хтижи от твоя, гледане, пари или други. Ако трябва се премести от бившето ви жилише в ново, по-далечно. И най-важното, не оставяй сам, а си намери приятелка, защото самотата е най-прекият път назад към бившата и тя това и цели!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7bd4629082
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Не си причинявайте това. Животът е кратък, хората си докарват инфаркти от такива детски истории - “ще доведеш жена, тя ще прави еди какво си, бившата ти ще полудее”... Няма ли по-ценни неща от това в живота? Ако няма - давай смело и да се свършва - явно не цениш здравето си, децата си... Имай пред вид, че момче без баща особено през пубертета има доста големи проблеми като порастне, хомосексуализъм е едната възможност, другата - психопатия. Впечатляващи са мненията на хора по-горе, които свидетелстват че са си оставили децата си заради гадна съпруга и повече не ги интересуват - като някакви куфари. Плодовете на социалистическия “морал”... Разбирам, че тя ти е сервирала нещо, което за всеки нормален човек би било много трудно да преглътне, трудното е, че надали това е дошло “от нищото”... Смирението е непостижима добродетел, а пък в такава ситуация е направо невъзможна...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d91dac2dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ако нямаше деца лесно щеше да се справиш с нея, ама сега трудна работа За децата не знам колко ще е добре да растат с такава майка-откачалка, дано поне е адекватна в грижите си към тях, иначе не дай си боже децата да попият от нейния модел и те да истерясат. Явно и грижите към децата и идват в повече при положение и че работи. Ти нямаш такива грижи и ти е широко около врата, вземете една помощница пък може и да се успокои жената.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 317713e810
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   До номер 6.
Що да не... В момента има много повече свестни мъже от колкото жени. И аз се смятам за идеален мъж който живееше само и единствено за семейството си и всичко беше идеално без скандали и разправии, докато не разбрах, че мойта бивша въртяла задкулисни игри и ходи да мърсува. На вас все нещо не ви достига и все не сте доволни от мъжа до вас ако ще и на пиедестал да ви сложи все тая.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3636563aa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Бившата те тормози, защощо й позволяваш. Не може всеки ден да търчиш и да правиш нещо за децата. Ако съдът е определил да ги виждаш събота и неделя, се занимаваш с бившото си семейство само през уикендите. Тя да се оправя през останалите дни и да е мислила какви ги върши. На децата ясно обясни, че тя ти е изневерявала и не те е обичала и толкоз. Децата се ориентират кой кой е. Така че бъди твърд и си продължи живота напред. Тя ще остане сама. Децата ще пораснат и ще си поемат по смоя път. Ти гледай себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a2d83483b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Първо раздялата и изневярата е факт, вземи и поговори с жената да се концентрира върху собствения си живот и щастието на децата.
Второ какво значи водиш децата, тя ти отворя вратата разголена. Деца на не са на 2 и 3. Спокойно можеш да ги изпратиш до вратата и да не се срещаш с женати.
Сос вино и връзки да има, ако беше малко по-умен а не емоционален, можеш да пусне жалба в полицията и да поискате ограничителна заповед.
Второ ваша грижа е децата, а не са обсъждате личните си животи. Дали тя има, няма мъж и т. н. са теми които въобще не трябва да обсъждате.
Жертва сте на българската ограниченост, простотия и неприемане.
Приятелката ти не искала децата, защото не искала да не се разкъснаш, простотия на квадрат.
Истината, че масата хора са толкова вглъбени в миналото и стари модели, че не приемат, че е ВЪЗВОЖНО всеки да живее щастливо, , да уважава избора на другия и да даде най-доброто на децата си. След 4-5 г. децата ти ще са в тийнейджърска възраст а вие си се тръшкайте.
Ти още обичаш жена си, но си наранен и не си зададе въпроса, защо жена ти е изневерила. В една връзка няма само един виновен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ce95958c3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Според мен трябва да я натиснеш - иначе ще ти направи черен живота. Аз на твое място бих прекратил контакта с нея, а само с децата, никакво поемане на ангажименти за услуги и прочие. Любим номер им е да представят своите нужди като нужди на децата. Ако вземе да прекалява с искания и кажи, че след като не може да се грижи за децата, да ти ги даде на теб, и че си готов на дело за родителски права. Колкото повече фъндък и пускаш повече ще ти се качва на главата, и ще го прави нарочно, за да не завъдиш друга връзка.
Казваш нещо много интересно, което кореспондира с други теми тук, че жените са с двойни стандарти - очакват мъжът да ги приеме с децата, но рядко са съгласни на мъж с деца то друг брак... Абе, паразитска психика...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 37a35d130d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Ами, като начало ще сложиш някакви граници. Примерно - когато децата са при теб - ще правиш всичко за тях. Когато не са - само спешни случаи.
На бившата ти не вдигай телефона изобщо - да свиква да общува с СМС-и, а ти ще прецениш на кой от тях да отговаряш.
Следващия път като иде в службата на приятелката ти - се подава жалба за тормоз.
И така - докато се научи.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5d5a0b564d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Бившата ти приятелка е нямало да те напусне, ако не си обръщал толкова внимание на бившата ти жена, тук само ти си си виновен, трябвало е да си взимаш. децата, помагаш с издръжката, но никакъв досег до бившата освен при вземането и предаването им в дома и!
Рядко се намират жени, които ще те вземат с две деца, а камо ли с такива взаимоотношения с бившата, точно там си сгрешил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a7588b7f0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Досадната бивша - това е най- опасното същество на планетата. Няма да си мой, но няма да си и на друга. Манипулира те по- най ужасният възможен начин, използвайки децата. Защо не е помислила, преди да те нарани, преди изневерите и то с твой приятел!? Жена съм, но ни най- малко не толерирам нейното поведение. Ясно ѝ постави граници, че всичко е приключило и единствените отношения и разговори, които можете да имате са свързани с възпитанието и грижата на децата. Тя няма право да те лишава от щастието и свободата ти. Да те е оценила навреме. Съжалявам за нея. Сетила се, но когато е вече ксъно. Винаги става така. Но пък, дано се поучи от това в крайна сметка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e6607b8a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Виж сега не знаем и нейната версия, защо ти е изневерявала и наистина ли заради една изневяра й би шута???? Ти какво направи за тази жена, която ти е родила 2 деца??? Наистина ли си мислиш, че някоя жена ще те вземе на сериозно с две деца, въпреки че си имал приятелка??? Бившата ти е права, мъже за секс се намират и това, че ти е изневерила не е голямата работа, днешно време все повече го правят хората като са от 100 години заедно и явно ти не си й обръщал внимание. И друго нещо, като сте се развели наистина тя не е длъжна да ти гледа децата, като те са и твоя отговорност също.
Един съвет ще ти дам, съберете се с бившата ти, защото никоя жена и или мъж няма да приемат децата ви като собствени и всимки жени и мъже сме еднакви, така че изобщо не знае човек на какъв попада.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b608476d2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   №24 стига си се излагал(а) в жалки опити да оправдаваш едно долно същество. По отвратителното поведение на тази жена в момента, човек лесно може да си направи заключение защо е изневерила първоначално. И не, НИЩО не може да бъде оправдание за изневяра, камо ли пък да не ѝ е обръщал внимание. Такива неща се обсъждат и решават, или пък се разделят хората ако не се получава.

Не всички жени и мъже са като теб и бившата на автора да ти кажа. Има хора които имат морал и ценности, и когато има проблем или го решават или постъпват достойно. Да не споменавам че чудо кофти поведение никога не може да бъде оправдание за собственото такова.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 81156fdadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   "Тогава много се ядосах и и викам повече не ме търси, нито ми се обаждай, НИТО МИ ВОДИ ДЕЦАТА. "
МОЛЯ!??

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8b5c349755
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   е*ахти к*рвата брат, случва се, не поддавай на ласкателствата и, ти си пич, ше се оправиш

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b3aa6b719
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Според мен бившата ти жена е права! Послушай я.

Тя е сбъркала, имала е своята авантюра, но сега очевидно ти предлага себе си и семейството отново. Съберете се. Децата ще са по-добре, а са още доста малки.
Ти също си имал през това време връзка и ти си видял "свят"! Така че не си по-назад от нея. Реално ти си на 35, жена ти едва ли е по-голяма от тебе, следователно не е за изхвърляне. Жена като жена, сигурно още те възбужда, така че пречки за добър секс нямате...
Новите връзки винаги са като тази, която си имал за кратко - "колко много съм страдала в предишните си връзки... ", много те обичам, бла-бла, ама щастието е за макс 2 годинки, а след това?
Повече деца не ти трябват - вече имаш ДВЕ! Защо ти е да се набутваш тепърва с родилните мъки на някоя друга? Мазохист ли си? Да не си богаташ и да можеш да издържаш 4 деца и жена? Тези 4-ри деца какво наследство ще получат? Или ще се избиват за трохите, след като пукнете?

Разсъждавай с мозъка си, а не с чатала!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9aedbcb8e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   До 26. Какво се молиш? Не виждаш ли, че е бил афектиран в този момент? Това е моментен изблик. Тук съдниците са много и то хора, които не са били в положението на автора. "На чужд гръб и 100 тояги са малко". Като не може да ви роди главата нещо смислено поне не пишете глупости. Авторът иска съвет, ясно го е казал. Проблемът авторе може да ти се реши едва, когато децата ти станат пълнолетни.

 
  ...
преди: 2 години, 7 месеца
hash: f5b9f5beee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Тя и моята поиска да се съберем в името на децата, да се преоткрием един вид. Е, преоткрихме се. Вече не ми отказва секс, дори и анален, слушаме не ми противоречи, но пък и аз се държа човешки. Няма скандали, децата са спокойни. Всичко може в този живот стига да има воля за това.
При жените е малко по сложно. Трябва да ги почивка живота, за да оценят един мъж. Моята след развода опита с двама-трима. Нищо, че и шамари яде и други работи, нито тя, нито децата бяха щастливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker