Защо жените не знаят какво искат от живота и ни правят на луди нас мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121204)
 Любов и изневяра (29710)
 Секс и интимност (14360)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо жените не знаят какво искат от живота и ни правят на луди нас мъжете?
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 2910 пъти
Здравейте,
Директно на темата. И аз и приятелката ми сме на 28 г. Живеем заедно, работим. Във връзка сме от 5 години. Познаваме се добре и мидля, че се обичаме. Според мен сме готови за семейство и деца. Проблемът е в нея. Тя просто не знае все още какво иска. Не я притискам, но колебанието и ме вкарва в размисъл. Иначе на думи жените добре го докарвате и твърдите, че сте наясно със себе си, но когато трябва да се предприемат реални действия излиза друго.
Хем иска семейство и деца, хем не се чувства сигурна и не е готова. Иска да прави кариера в работата си, но не полага усилия да се самоусъвършенства, а чака просто ей-така да се случи. Иначе е умна и способна. Мрънка ми, когато отсъствам за един или два дни или се прибирам по-късно от работа, макар че в събжта и недиля съм на нейно разположение. Работата ми е свързана с пътувания. Имам преспектива и си я харесвам. Всичките ни приятели вече и се виждат скучни и не желае да се срещаме с тях. Иска нещо ново, генерална промяна, но не знае какво и как да стане. Поначало всяка неизвестност е плаши.
Питам я дали е сигурна в чувствата си към мен? Тя ми казва, че много ме обича и не може да си представи живота без мен. Секс не ми отказва и когато го правим и е приятно, готви, чисти без проблем. Аз гладя и пускам пералнята. По принцип съм сговорчив човек и приемам новостите, но в случая и тя трябва да ми подскаже точно какво иска.
Не знам какво да направя, за да и подобря живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: c29c1e0fe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   За начало спри да гладиш! Казва ти го жена! Ние, всъщност, не сме много трудни за разбиране. Всяко момиче мечтае за онзи герой, който ще я похити, ще я метне на коня и ще я отведе в царството си. Не случайно в народните обичаи съществува ритуалът "отвличане". Той не бива да се разбира като насилие над девойката, а като решение на нейните колебания, което решение еднолично взема мъжкарят. В повечето случаи такива бракове са били щастливи, защото никой нормален ерген не би напъхал в чувал мома, за която не е сигурен, че го харесва, но си придава фасони.
Това, което не понасяме повечето жени, авторе, са слаби мъже, наричащи себе си "сговорчиви и толерантни". Мъжката сговорчивост не се изразява в това да размахваш ютията и да гладиш на госпожата роклите, а да й осигуриш удобна ютия и дъска за гладене, това е достатъчно.
Мога да се обзаложа на каквото кажеш, авторе, че ако обърнеш палачинката, поне веднъж удариш по масата и поставиш нещата ребром на принципа "или-или", девойката ще запее нова песен. В противен случай бъди готов да те разиграва години наред, понеже си й "в кърпа вързан", а накрая да те зареже именно заради някой, който не моли, а изисква.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bdd10c85e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Ами да и предложиш брак. Пет години са си бая временце.
Може да сте избързали с това живеене преди време и сега просто да и е скучно всичко и монотонно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c16d4b290b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Батенце твой набор съм. Поеярвай ми нного добре знае какво иска и това вече не си ти. Иска чуждо мой човек. Да я пердаши друг. Скучно и е. Заеби кво ти обяснява. Приготви се отдалече или за изневяра или за раздяла.
Колкото повече правиш за нея, толко повече ще и писнеш. Па чак и гладиш .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4b607128ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Авторе, така както описа ситуацията ти, тази до тебе е готова за следващия си партньор - сега просто го изчаква и очаква, ако евентуално още не се е появил на хоризонта.

Почти сигурно е, че ще се метне на друг кон (клон) - в стила на н. 1...

Докато ти се готвиш за сватба и деца, тя си прави тънки сметки!

Ела след време да ни кажеш развръзката.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b6d8d317c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Това, че иска генерална промяна аз го разбирам като... нов мъж.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 90236cc48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До 1. Много хубаво пишеш, но и аз съм в положението на автора горе-долу. Когато обаче проявя твърдост и започвам да изисквам от моята, разбира се тактично и без повишаване на тон, тя ми казва, че я тормозя и се променям към лошо.
Приказките, че жените искат някой да ги отвлече и обладае в пещера и да ги третира като слугиня са само в мокрите им сънища. Всъщност в живота не искат да бъдат обезпокоявани за нищо, да не се напрягат, да не поемат отговорност, ако може само пачанга.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7035738535
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Н 1, не съди по твоите нужди да бъдеш доминирана, да ти изискват т. н. за всички жени! На мен ми тупва един път така по масата и следващото което ще види е гърбът ми за последно!

Авторе, жената почти е взела решение да приключва връзката с теб. Сам казваш че, е по- нерешително... само това е което още я задържа. Да предложиш брак като по- сериозна следваща стъпка е алтернатива ако още стои пред нея въпроса- дали има смисъл.
Но със съвета на н 1 ще я "изриташ" по- бързо, тя вече поти те е напуснала, не знам защо си мислиш че, не знаела какво иска, знае тя, само и трябва време да направи стъпката явно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 305e420b89
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Щом си готов за семейство, предложи ли й брак? Тя сигурно тази стъпка чака. Или искаш домакиня и деца, но без да дадеш нищо.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6bb1bbd75a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Жените ни правят луди, защото им го позволяваме. Елементарно е, чудя се как не си се сетил?

А не знаят какво искат, защото при тях мисленето се смесва с емоциите и става каша. Мисли, че иска такъв мъж, но емоционално я влече към друг. Само че другият не е за пред хората и тя мисли, че ще е по-добре с първия. Но емоционално се я тегли към оня другия и така до безкрай. Същото е и с решенията - опитва се да бъде рационална, но емоционално я тегли към нещо не толкова добре обмислено. В резултат не може да вземе решение или и да го вземе, емоциите пак я дърпат назад и служат като някаква спирачка. Номер едно ти е казала - помогни и да вземе решение! Постарай се да си гласа на разума, който да помогне на нейния такъв да се отърве от тоя задочен спор и като бонус я подкрепяй! Не ѝ е леко, няма нужда да бъдеш някакъв изверг и да приемаш това с тропането по масата твърде буквално в някои отношения. Идеята му е да бъдеш категоричен и да не и позволяваш да се лута, а не да почнеш да я биеш, докато се навие на твоето или да ѝ крещиш като сиво искърско говедо /понеже само говедо крещи на жена, за да си наложи желанията - има си достатъчно начини да наложиш желанията си без да ставаш жалък/.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 798a4c295a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Донякъде съм съгласна с №2, че може би не вижда ти колко си сериозен с чувствата към нея. Виж какво си написал: "Познаваме се добре и мисля, че се обичаме. /Хем иска семейство и деца, хем не се чувства сигурна и не е готова. "
Тя има ли желание за брак, или е съгласна да живеете просто заедно, без брак? Говорили ли сте по темата? Какво мисли?
Какво я притеснява, какво смята, че ще се случи примерно, след като сте в брак и имате дете?
Това са теми, които се водят преди да се сключи брак, накрая да няма изненадани.
Хубаво е, че и помагаш, това показва отношение.
Ще се раздвам ако пишеш тук, по-подробно. Успех!

Lisa

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e502ab86e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Липсва ми сигурност може да се преведе като "нямаме пари да издържаме и дете, работи повече". Тя не полага повече усилия в работата, защото от теб трябва да дойдат. Като една жена забременее работи 2-3-4 месеца.. в 7-8 месечна бременност няма как да работи.

Жените винаги си имаме някакви притеснения, защото родим ли нашето тяло се прецаква.. и ние сме " с ремарке" както пишеше в някоя от всичките теми тук. На вас ви е все тая.. вие ако нещо не ви харесва плащате една смешна издръжка и си тръгвате.

Т. е ако искаш да ти роди, осигурявай я финансово. Защото има и мъже, при която връзката е 50/50 ако платят нещо в повече се чудят "ама как така, тя ме използва", а после и деца искат. Да не си от тях?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 976becc612
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторе, моля те, не слушай номер 1. Прекрасно е, че си толерантен и сговорчив и че помагаш на приятелката си у дома, много рядко се срещат такива мъже.
Идеята в една връзка е да си помагате взаимно, да се подкрепяте и да порастнете като хора, не единият да се показва като авторитет постоянно. Някои хора по - трудно взимат решения, твоята роля като партньор е да дадеш време на приятелката си да вземе решение и ако се затруднява, можеш да й предложиш твоите решения, да седнеш и да й обясниш колко е важно човек да има ясна перспектива, било то кариера или семейство. Разбирам, че е неприятно да си с някого, който е нерешителен, но ако наистина се обичате, трябва да си търпелив и на моменти да бъдеш по - отговорния от двамата и да започнеш дискусията. Успех, дано всичко при вас да е наред.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fb02306211
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не ти отказва секс и ти готви и чисти. Какво повече искаш?

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 5c820f90a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Авторе, понеже следях с интерес темата, какво е развръзката на вашата връзка? Благодаря!
Ж.

 
  ...
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 78ab70edd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Може би е настъпило времето за първия домашен скандал.!?

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 8 месеца
hash: 606029b887
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Номер 16, най-якото чукане е точно след семейните свади. :) Тогава и двамата са така здраво набрали един на друг, че страстите бушуват до краен предел.

- Кифлоприземител

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker