История за семейството , изневярата и отчаянието на един мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121396)
 Любов и изневяра (29757)
 Секс и интимност (14388)
 Тинейджърски (21907)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18580)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

История за семейството , изневярата и отчаянието на един мъж
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1377 пъти
Здравейте! Мъж на 30 години съм. С жена ми не се разбирахме много добре, но все пак от 10 години сме заедно и бяхме свикнали вече със капризите си. Имаме дете на пет години, живеем в Германия и общо взето въпреки скандалите ни бяхме хубаво семейство. През декември месец се влюбих в една колежка като някакъв тинейджър и тя се влюби в мен. Срещи всяка вечер, уикендите изкарвахме по цял ден с нея и така. Жена ми разбра за нея и се разделихме. Взе си багажа и замина с детето за България.
Не се живее без семейството, особено без детето казвам ви! Любовницата бързо се превърна в жената на живота ми. Тя е на 22 години адски красива и много добра. Проблемът е, че тя живее с родителите си и те не искат мъж в живота ѝ, особено пък и разведен с дете. Все още не знаят за нас и ето го сега проблемът. Преди няколко дни тя ми съобщи, че ѝ се излиза един, два дни и се скарахме за това, защото се виждаме през една седмица (работните ни смени се разминават и се виждаме през една седмица). След като в седмицата, която трябваше да се видим не се видяхме се скарахме и аз я нагрубих. Сега тя ми обяснява, че не е излизала, защото имала проблем - Ще се връщат цялото семейство в България за постоянно. След като се скарахме тя ми сервира, че сега ми няма доверие и неможе да направи нещо по въпроса. Днес се видяхме за малко време и решихме, че продължаваме нашата връзка, но каквото и да става тя каза, че няма да остави семейството си. Аз го приех това с надеждата, че нещо може да се промени до Април (за тогава са им билетите). Сега не знам какво да направя, как да постъпя. Аз оставих семейство си заради нея, а тя нищо не прави по въпроса. Господ явно ме наказва. Един съвет към всички мъже и жени - Колкото и да не се разбирате недейте да изневерявате на партньорите си! Ако не бях го направил сега нямаше да бъда влюбен и толкова да ме боли. Благодаря ви

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9dea533e75
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Първо да бъдем честни пред себе си.
"Жена ми разбра за нея и се разделихме. Взе си багажа и замина с детето за България"
"Аз оставих семейство си заради нея, а тя нищо не прави по въпроса"

Мишкувал си, бил си разкрит. Постъпките ти са безотговорни, имал си дете и жена, ти си ги предал. Вместо да крепиш домашния уют ти си прекарвал вечерите и уикендите заради нагона си.

Чувстваш се че се въртиш в кръг? Защо всичко се повтаря? Защото имаш житейски урок за научаване.

Сигурно жена ти кат сте се женили също е била "млада, адски красива и много добра", но след време се е превърнала в капризлива крокодилка? Каква е тази метаморфоза? Възможно ли е факторът на метаморфозата да си ти и безотговорното ти поведение? Ако е така всяка жена няма да мине много време и ще стане същото с нея.

Време е да си направиш равносметка. Така ли искаш да живееш?

Говоря сурово, директен съм ти, но го приеми за побутване, помощ от публиката, жокер от някой анонимен приятел. Вярвам, че хората ако действат със старание и решителност могат да се променят.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3de497ead8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   На 22 год и следва семейството си?
Дано да те лъже, иначе жалко за нея.
Жалко и за теб. Трябвало е да помислиш, че съществува риск детето ти да се върне в БГ, щом си в чужбина
Всъщност, ако искаш и момичето, и детето, върни се и ти в БГ

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b505e76f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Когато се появят децата нещата вече не са същите. Освен собствените емоции се появява чувството за отговорност към децата. Затова е трябвало добре да помислиш преди новата авантюра. Както се казва - от два стола си паднал на земята.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 47861504a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Аз пък се чудя как жените изобщо започват сериозни отношения с толкова емоционално незрял човек като теб, авторе. За да не съм голословна, сам прецени:
- Сдърпали сте се с жена ти и ти веднага търчиш при друга. Това, че тя е потърсила сигурност в родната си страна, е изключително разумно от нейна страна. Как да остане там сама с дете, м? Тук поне има близки и родители, които да я подкрепят в случай на някакво неблагополучие.
- Другата мацка пък има някакви житейски планове, които не съвпадат с твоите и ти веднага тропваш с краче, че не става на твоето. На 22 години жената хем е самостоятелна, хем не напълно. Мама и татко още са фактор в живота й и без тях се чувства безпомощна. А и вероятно тя също е прозряла, че не може да се довери изцяло на мъж, с лека ръка зарязал семейството си. Какво ще прави тя, ако това се случи и с нея, при положение, че е изгорила мостовете за връщане назад като се е скарала с родителите си?
И изобщо не става дума за това "кой ще я издържа", жените не се страхуваме да печелим пари и да се грижим за себе си. Става дума за организацията на живота на тази жена. Тя не може да се остави зависима от нечии капризи и моментни настроения. Аз също не бих била спокойна за бъдещето си до такъв непостоянен мъж като теб.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1aee234408
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Офф, ти не си оставил семейството си, ти си лъгал семейството си, а жена ти те е оставила!!!
Поне в анонимният сайт не бъди такава курва, де.
Естествено че, ще те зареже и момичето, брутално прост си, позволяваш си и да обиждаш даже, симио...
И после ревете...нали ти е ясно че, жена ти има много по- големи шансове за връзки, момичето си го загубил, каквото почукало- такова се обадило.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 97969bd156
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Да, глупаво си постъпил. Винаги ще се намират по-красиви и по-добри от настоящата ти жена. Ще ги срещаш, но трябва да ги подминаваш с възхищение и да се прибираш при жената, която си избрал. А не всеки път да зарязваш с лека ръка всичко, изградено до момента. Според мен тази малката не е сериозна в намеренията си към теб. Имало е силно привличане, но после се е разколебала. Най-добре потърси път към жена си и детето си. Може тя да ти прости и пак да се съберете. Знаеш ли колко ще ри е тежко цял живот, че синът ти расте далеч от теб цял живот. Във вашия случай дори различни държави. Някой ден ще съжаляваш, че заради единия секс си изгубил истинското си семейство. Да, оженил си се много млад, още дете по днешните стандарти, но това е било твой избор. Затова застани зад действията си като мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dc0033cb47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Върни се и ти в България тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 160f5686c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   От автора : Признавам си постъпих глупаво и безотговорно . Момичето ме заслепи с красотата и характера си на ангел . Сега вече след като виждам , че тя не проявява интерес да остане при мен се осъзнах . Казва , че ме обича все още и си пишем , чуваме се , споделя , че без мен не ѝ е добре , но не мога да я разбера . Заради тази връзка , аз пожертвах семейството си в името на любовта , но в крайна сметка заради едно първо скарване тя не желае да остане при мен . Започвам да си мисля , че ми е въртяла номера , че си е търсила причина да се скараме за да може да ми казва с лека ръка , че няма да противоречи на родителите си . И сега мисля да направя всичко възможно да върна съпругата си и детето . Колкото и да обичам момичето не мога да бъда с нея ! Жалко , че така принудително ще приключи тази връзка , но не мога да я спра . Мъчно ми е , пропих се , не съм на себе си .
Извода от ситуацията - мъже не изневерявайте на жените си ! Жени - не се хващайте с женени мъже !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker