Моите любими парфюми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121361)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14383)
 Тинейджърски (21904)
 Семейство (6482)
 Здраве (9609)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3186)
 Образование (7309)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18570)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моите любими парфюми.
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 809 пъти
Здравейте непознати хора!

Искам да ви разкажа една струваща ми се малко нелепа история за 3 мои парфюма, но погледнато по- отстрани последните 10 години от живота ми са свързани с тези 3 парфюма.

Първият е One million на Paco Raban.
Когато усетя този аромат се сещам за 2011 година. Тогава през месец март бях на рожден ден на мой съученик. Бяхме 11ти клас. Винаги се сещам за тази вечер и а първата ми целувка. Беше тогава. За първото ми гадже също. Тогава тръгнахме с нея и ходихме 5-6 месеца. Като цяло този аромат го свързвам с почти цялата 2011 година. Сега поглеждайки назад могада кажа че това беше може би най- хубавата ми година, най-спокойната, най-усмихнатата и без напрежение и стрес. Всичко ми идваше отръки както се казва.

Вторият е S.T - Dupont Essence pure ocean.
Този ми беше подарък. Получих го в дните когато мислех че съм на върха в живота ми в 12клас точно преди завършването. Но...
Неговия аромат винаги го свързвам с падението на човек и с това колко тежък е живота понякога. С това, че буквално за около 3 седмици светът около мен се срина и преживях загуба на мой близък, доста сериозни проблеми в училище, пораждащи пълна неяснота около бъдещето ми, болест която трябваше да преодолея за около 10 дни, но много неприятна, и 7-8 месеца несподелена любов към момиче, която беше по-малка от мен с 3 години.
Когато всички мои връстници вече бяха завършили и някои се подготвяха за университети, а пък други работеха или пък бяха на различни ваканции, аз трябваше да ги преодолея тези перипети. И могада кажа, че успях и излязох доста по-силен от преди това. Само любовта ми към това момиче продължи още почти 6 години, докато не се убедих накрая през 2018 година, че не е било любов, а някакво краткотрайно влечение, което без основателна причина го поддържах в главата ми толкова време.
Общо взето този парфюм го свързвам и годините от 2012 до 2017, годините в които бях студент в ТУ- София, в които трябваше да живея начин на живот, който не ми харесваше, но нямах избор. Но пък го свързвам и това, че винаги преди изгрев е най-тъмно, метафорично казано.

Третият е S. T - Dupont So.
Този аромат го свързвам с вече истинската несподелена любов, траеща вече 2 години. Беше началото на 2019 година и нея се запознахме на лекции в УНСС, от една група бяхме. Тя е колкото мен на години. Дори не я харесвах в началото. Последваха много трудни за мен месеци свързани с нея до лятото на 2019. Не бях сигурен дали тя е сгодена, защото имаше годежен пръстен, пък е ставало дума на няколко пъти в разговорите ни и не обичаше много да говори за това. След като завършихме през лятото тя изчезна напълно. Пък аз стигнах до там, че в опитите си да я забравя заминах и живях в чужбина и след като видях че това не е опция, реших да се върна в България и да живея с мислъта, че тя е тук, че няма как да сме заедно и, че трябва да я преживея и нея, и да изляза по-силен. Да ама не, няма ден, няма час в който да не мисля за нея. Засега е така пък ще видим какво ще покаже времето.

И така с първата вече жена не поддържам връзка, с втората от време на време си разменяме някой друг лайк на сторитата в соц. мрежи имного се радвам за нея че е намерила истинската любов макар и в Англия.
С третата също почти година не сме говорили, но отново в соц. мрежи.

Та това са моите три любими, някои и доста "тежки" парфюма.
Ще се радвам да разкажете и за вашите преживявания, свързани с любимите ви парфюми, защото според мен един аромат запечатва много силно определени чувства и емоции дълго напред във времето.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5b7e8a7c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   L'Air du Temps на Nina Ricci - класиката! Първият парфюм, който ми подари приятеля ми (сега съпруг).

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 358b51cc5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз залагам на Mont Blanc: Legend. За него съм отнасял най-много комплименти, и от мъже и от жени.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2e8adf5632
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   И аз имам парфюми които като ги видя или помириша се сещам за места и хора...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4a4f500c00
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Montblanc Legend spirit-лично аз го свързвам с една моя любов-неосъществена за мое съжаление. Прекрасен съвестен мъж в когото се влюбих, но за съжаление имаше фактори, които не ни позволяваха да сме заедно. Типичен свеж и сладникав аромат, подходящ точно за готин, усмихнат и позитивен човек. Препоръчвам

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker