Обича мен, но още точи лиги по бившия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обича мен, но още точи лиги по бившия
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1686 пъти
Здравейте. Това ме изяжда. Едва ли някой би ми дал кой знае какъв съвет, но всичко е добре дошло.

Заедно сме от 3 години. Аз съм на 25, тя на 22. С бившия и не са се получили нещата, тъй е като е женкар, тя се е влюбила, той пък тръгнал с друга. Тоест не е точно бивш. Но все още много го харесва. Като го засечем някъде става различна. Виждал съм и чатове от време на време - не прекрачват границата. Иначе си личи че ме обича. Доказвала ми е го много пъти, но ми се иска в мен да беше така влюбена.

Може би избра мен заради колата и парите. Що годе съм симпатичен, работя в ИТ сферата и взимам 4000 лв на месец. Живеем на широко. Той работеше в еврофутбол, а сега се чуди кой ще го почерпи едно кафе. Тя не е глупава и може да свърже 2 и 2. Може би и само на секс с мего ще е доволна, но не е такава жена.

Егото ми е малко накърнено, че тя все още не може да го преживее. А тя е най-голямата ми любов.

Поздрави

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7df346ed3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Батко, ще патиш отсега ти го казвам. С тебе е за да има какво да папка и къде да ходи и да си носи дрешляците от мола.
Истински страстен секс от нея няма да видиш. Ще го даде на друг, на този на който не му пука.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: bfcce4ed11
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Пич, не че нещо, ама съм жена с много опит и смятам, че имаш комплекси. Буквално всичко си е в твоята глава и си прецакваш сам връзката заради това. Ти си бил паралията, той не знам си какъв, тя го гледала еди как си, ма не прекрачвала границата. Хората не се държат така. Като толко не може да го прежали, защо е с тебе. Заради парите ли само? А накрая да не се окаже, че на тоя освен, че му е малка запюлтата, му е малка и оная работа и тя го е пробвала, ма не става, а той е хукнал по друга... Айде стига с глупостите, стига писа по тея сайтове, дето още толко ще те наплашат, и си гледай кефа. Бъди малко по широко скроен и уверен в себе си. Това ще спечели абсолютно всяка жена. От всички мъже, най противни са загубеняците с ниско самочувствие. Недей да ставаш такъв!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e8c152a69f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Хм, жена съм и напълно те разбирам. Ще ти разкажа от позицията на човек в такава ситуация.
Обичах един, който не заслужаваше любовта ми - грубиян, използвач, лъжец и какво ли не, но между нас имаше необяснима химия. Това продължи почти 2 години, но прекратих връзката. Бях се изморила и изтощила психически от тази любов. Обичах го, но не ме правеше щастлива. Изневери и лъжи. Няма празник, няма романтика, нищо не признаваше.
След това срещнах прекрасен мъж - като бисер в мида. Той ми показа какво е един мъж да е грижовен и любящ. С него любовта ми е на различно ниво. Няма я тази страст, но вече не я искам, защото тя ми донесе само мъка и болка. Обичта ни е на по- високо, духовно ниво. Ние сме повече от най-добри приятели. Мисля, че това трябва да се нарече любов, а не онази принизената и кипяща страст, която с времето преминава. Споменът за онзи страстния остана, но аз вече не го искам. И тъй като също се променям, когато видя (имам чувството, че с очи ме хипнотизирва), то всячески съм се отдръпнала от него - не сме приятели във ФБ, не си честитим, не си пишем. Опитахме се преди години да бъдем приятели, но не стана - успява да събуди лава от емоции в мен, а аз не искам това.
Искам си мъжа, който ме гушка, обича и милее за мен. Нищо, че взема няколко пъти по-малка заплата от теб, а колата я купихме заедно. Но той заслужава.
Съвет от мен - за да го преживее, приятелката ти трябва тотално да затвори тази страница от живота си. Не го ли е осъзнала още? Никакви ФБ приятелства и чатове с бившия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 81f08e63f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Щом за три години не го е забравила и преболедувала, изобщо не те обича толкова, колкото ти казва и колкото си мислиш. И колкото ти се иска, ти си в ролята на провайдъра и ще си останеше в нея.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 46b7ec082b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами не е добре, но нали е с теб, а защо ти е казвала за него, аз на мия мъж никога не съм споменава Ла никой, защото е тъпо, дори не знае кой, какво и така нататък.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 298ffe7cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Ще точи ами... кой знае колко пъти е преритала върху тоягата му...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b15838c9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

7.   Не знам какво трябва да стане, че да ви дойде акъла на такива мъже. Тая въобще на те обича, а иска да ти цоца парите щото вижда, че си балък. Дори и секса съм сигурен на 100 %, че го прави едвам с теб. А ония ако и пише да отиде при него за секс ти гарантирам че такива неща ще му даде да направи където ти не си и сънувал. После ще се прибере до вас разпрана и ще ти каже как си миличко ама аз многуУ та убичЪм. И най-много да ти даде да я цункаш. Не те съдя защото и аз съм бил с подобно на твоето мислене, но нещата се извъртяха на 180 градуса последните години. Това, коета е най-добре да направиш е да се научиш първо да нямаш емоционална нужда от жена, да си намериш хобита и така нататък. Имаш ли привързаност то ти вече си си напечатал некролога. Започни да уважаваш себе си . След тези основни неща се научи да комуникираш с жени. Това е НАЙ-ВАЖНОТО за успехът с тях. Погрижи се и за визията си . Има много информация за тези неща. Препоръчвам ти todd v dating. Научиш ли ги тея неща няма кво да те бутне. И да знаш че НЯМА ама наистина няма по-силен афродизиак за една жена от това да бъдеш желан от много други жени. Гарантирам ти , че ако сега твоята види как други жени почват да ти се бутат и са по-атрактивни от нея ще иска да се чукате нон стоп...... залагам си живота. Горе главата и успех. Ще се справиш. М21

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5c7cd6f19e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Съмнявам се да зареже теб, и да се върне при човекът, който:
1. Първо е наранил чувствата и егото ѝ, избирайки и тръгвайки с друга.
2. Не може да ѝ осигури нищо, дори да я изведе на разходка и да я почерпи едно кафе в парка, например.
3. Сам, казваш, че те поддържат някакви приятелски отношения, но не прекрачват границата. Което не би трябвало да те безспокои на този етап.
4. Не можеш да накараш някой да те обича насила или те обича и ще бъде с теб или не.
Ако нещо те съмнява, можеш да си поговориш с нея съвсем откровено, защото често пъти това, което си мислим, не е съвсем вярно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 24402fd440
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не се притеснявай. Жена съм и бях лудо влюбена в бившия си приятел. Въпреки, че ме заряза имаше страхотно физическо привличане между нас.Дълго време се борих със себе си. Сегашният ми приятел изтърпя стоически и сега сме щастливи вече 14 г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 40480cca6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами щом за 3 години не го е преживяла, явно няма и да го преживее. Ако й свирне, моментално ще хукне към него. Според мен й постави въпроса да прекрати всякакви контакти с него - никакви чатове, лайкове и пр. Ако го срещне случайно, е друго, но всичко останало да го отреже и блокира. Ако откаже, я разкарай.
Тази не те обича и уважава, както сам си забелязал. Мислиш ли, че ако случайно останеш без работа, ще е с теб и ще те подкрепя?

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6e500cacc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Възирай я!!! Ти си удобния, човека с парите, в момента който и свирне ще се почувства объркана и ще си го сложи. Отървай се.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 39c508d319
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Който още си мечтае за голямата си любов, тоест бивш/а, няма място в живота ти.
Ще ми пише с непрежелалимата изгора, ще си мечтае и т. н, а ще ме използва мен. Абсурд!
Разбереш ли, че някоя много си споменава бившия, тачи си го-бегом с 200 км! Тази е с тебе заради облагите и ония да ревнува.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0159d84f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Значи не знам защо толкова одобрения за коментар 7 и 1, не ги слушай. Ако ги послушаш бъде сигурен, че приятелката ти ще те зареже, ако е толкоз качествена, за каквато я изкарваш. Да не си мислиш, че с твойте 4 хиляди заплата си много богат, смешно е просто.... Ок, бъди по-самоуверен, това е важно за един мъж, но не бъди кретен, както те съветват тези коментари, а обичай и цени жената до себе си. Ако тя е истинска жена ще го оцени.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 031a10e6fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Проблемът ти е, че си несигурен в себе си и те е страх. В чужди телефони не се рови. Чужди чатове не се четат. И толкоз.
Самата тя изглежда незряла, какво значи това "харесва бившия си", тя ли ти го каза? Е ти ко прайш с нея тогава. Пращай я при майка и и поработи върху себе си и ще започнеш да привличаш качествени хора.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f937a6c14d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До номер 3 .. ти си една осъзната жена, БРАВО .. това ми дава надежда, че все още има надежда.

M31

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 49f6d84bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Брат , бягай , наистина тва ти е решението. Щом изкарваш 4 бона , не мисли , че те обича . Иска кинти

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 89cb726808
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Дай малко алфа-мъжкарско мислене бе човек...тая след като не може да преодолее бившия толкова време, значи трябва да ти свети лампичката не в червено ми не знам в какъв цвят братле...ако тя обича теб истински и през ум няма да и мине да му пише, а щеше да го е блокирала ! Жените не са прости, много добре знаят какво правят, кое е добро и кое е лошо. Съвета ми към теб е, да проведеш един доста задълбочен разговор с нея, да и кажеш, че не ти е приятно това което тя прави и и кажи да го блокира. Не го ли блокира след разговора ви и още продължи да му пише...НЕЗАБАВНО Я МАХНИ !!! И още нещо...винаги знай, че има яко риба в морето ;)

М 23

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b15838c9da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Аз съм коментар номер 7 ! Очаквах да има коментари като номер 13, защото изказването ми е по-крайно. Това че съм дал такива съвети на автора не означава, че му казвам да третира жените като боклуци. Аз съм на мнение, че читавата жена наистина е нещо божествено без да преувеличавам. Но има определени принципи, които ако ги нарушиш си плащаш много скъпо. А това където му казваш че ще го зареже ако ги направи тези работи..........ами то това е целта. Даже той трябва да я зареже. Вече каквото и да направи се е издънил яко. Все едно да убиеш някой човек и после да се мъчиш да го нахраниш.Просто си обрича бъдещето, ако остане в тази връзка. Плюс това не е нужно един мъж да е супер богат, че да го ползват за пари. Номер 2 е класически газлайтинг. Може да проверите в чичо гугъл какво е това. Това важи и за жените. Защо трябва да оставате с някакъв изверг дето нон стоп ви тероризира понеже видиш ли ако го зарежете сте били к....и според мнението на това болно и пропаднало общество. Или пък, ако няква шаврантия изневерява с половината квартал на мъжа си е длъжен да я търпи иначе не се държи стоически и не е никакъв мъж. Пълен ,,смях" или по-скоро пълен плач? Вие решете сами!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 9 месеца
hash: 6f1cafeebc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Обича те, но по различен начин и най-вероятно нямате същата химия, каквато са имали с бившия. И да, страстният секс, както са писали по-горе, е бил с него, а с теб - според настроението и без никакво усилие от нейна страна.
Казвам ти го като жена, която е била на нейно място. Бях искрена и го казах на човека до мен и той реши, че връзката ни няма бъдеще. Раздялата беше трудна и за двамата. Разбирахме се за всички други неща, но страстта я нямаше и двамата се измъчвахме. Сега и той и аз сме щастливи с други партньори.
Заедно ли сте още?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker