Не ме покани да гледаме мач - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121283)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9603)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18552)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ме покани да гледаме мач
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 1589 пъти
От една седмица имам приятел, но отношенията ни се развиват изключително бързо. Почти през цялото време сме заедно, откакто се запознахме. Днес за първи път ми се случи нещо, което ме подразни много. Беше при мен на гости, но се сети, че имало мач следобяда и реши да се прибере. Аз предложих да излезем на разходка. Беше му студено, бързаше да се върне бързо, най-вече, за да не изпусне мача. Неговия съквартирант си беше довел гадже през това време, но тя е от друг град. Попитах го тя ще си тръгва ли и той каза Да. Т.е. Ще си гледат мач по мъжки двамата, нищо необичайно. И да ме беше поканил, нямаше да отида, много не обичам мачове. В един момент обаче аз почнах да му пращам снимки, които си бяхме направили с него през деня, и той без да иска пусна видео чат. На него се чу и женски глас и аз се сетих, че и тя е там. Стана ми доста тъпо. Няма поводи за ревност. Тя е гадже на приятеля му, ама не сериозна. По скоро секс приятелка. Той общо взето спи с повечко жени приятелят му. Стана ми тъпо, защото се чувствах сякаш с мен му е било скучно през деня, а с тях не. Общо взето не беше много весел, ама като дойде време за мача, грейна от радост. Момичето започна да се държи тъпо и се намеси в разговора, който по късно имах с приятеля ми по телефона. Той видя, че не съм ок, тръгна нещо да ме успокоява, говорихме си, ама говореше пред тях и тя се провикна от стаята да съм им дошла на гости. Стори ми се още по- нахално. Това е неговият апартамент. Тя е там за първи път, не му е никаква, мен не ме познава и чак да се включва в разговора ни е прекалено. Казах му, че за мене това е много невъзпитана жена. Вие виждате ли нещо нередно в тази случка или смятате, че правя от мухата слон?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 2 месеца
hash: ca77aae8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Почувствала си се пренебрегната затова го изживяваш така .
Да ти кажа малко досадно е че сте го обсъдили даже . Виж сега не си вгорчавай връзката с мисли от тоя тип : “ че се е разходил с теб да отбие номера “ , “ че не искал да идваш “ и идва ли не те е излъгал за приятелката на съквартирантката . -това е извод от написаното . Все пак той няма как да знае че са решили да остане още , пък и е тъпо да се пита . Жената не е нахална и невъзпитана , може и на нея да и се е искало да си поговори с друга жена и що да не му каже на твоя приятел да те покани да отидеш при тях като вижда че той се не сеща ?! Ако бях на теб вместо да се дразня и изживявам , че чак да си товаря гаджето обличам се и щях да отидя . И друго за да си щастлива - не очаквай че партньорът ти ще постъпва както ти очакваш или както ти би направила в дадена ситуация за да не се разочароваш . Просто се наслаждавай на човекът до теб , докато се разлюбите

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 624eca79c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз щях да и се стросна на тази. Отваря си устата, меси се в чужди разговори, страшно невъзпитано и неуместно. Може да го сваля или да са заформили тройка. По принцип си имай едно наум за жени, които се месят в разговори между двойка и никнат като гъби навсякъде. Тя може да спи с приятеля му, но това не значи, че очите и не шарят. Гаджето ти е постъпило тъпо, че не те е поканило.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: e3a2692ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Абсолютно си права. Нищо чудно и още нещо да са правили освен да гледат мач. Наблюдавай го! Това са много явни сигнали, че има нещо гнило.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9b432ee6ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   От една седмица си с него и вече започваш с недоволства и претенции. Човекът не е длъжен да прекарва 24 часа, седем дни в седмицата с теб. Всеки има право и на лично време и лични интереси. Ако правиш все така, няма да изкарате заедно много време.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb174f2071
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Много ми е инфантилно това - освен ако не е някоя 16 годишна - не го приемам.
Драга ми госпожице, сега ревнуваш, че не те поканил на телевизор, а какво би станало, ако и когато след години се ожените /евентуално/ и той поиска да излезе с компания по мъжки, да отидат на риба за 2-3 дни, някъде на рали, събитие и прочее? Ще се влачиш навсякъде с него? Или ще стоиш с часове на телефона, за да го занимаваш с детинщини и да му развалиш удоволствието от събитието? А - и всичките му приятели да го подиграват, че е женчо и чехльо, докато те намрази?
Сега сериозно - всеки човек има право на личен живот, независимо че е част от двойка. Остави истериите на страна и се опитай да направиш човека до себе си щастлив, за да ти отговори и той със същото.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 4380867b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Малко си преувеличила, но си го направила под афект и е напълно обяснимо.

Не очаквай много от приятеля си, той допреди седмица е бил ерген и още не е свикнал да има жена до себе си. Сега просто си вгорчаваш живота с разни негативни мисли, които до голяма степен са неоснователни. Ходите само от седмица, всичко е нормално. С когото и да започнеш връзка, всеки ще иска време за себе си, което понякога ще прекарва с приятели, а не сам. Не може да му разваляш мача с малки драми, той все някога ще се обиди и ще започнете да се карате заради това. В смисъл, че сутринта ти е направил кефа да се разходи с теб, после е говорил с теб около мача, опитал се е да те успокои. Струва ми се, че момчето се старае повече от много други.
Имай предвид, че той няма откъде да знае, какво ще прави приятелката на съквартиранта му. Мислил е, че тя ще си тръгне, а то се е оказало друго. Ако е знаел, че няма да са само по мъжки, сигурно е щял да те извика. Важно е, ако ще присъстваш на мачове, да не досаждаш, ама дори да не присъстваш, пак не досаждай. Може онази жена да е изпуснала автобуса, може да е фен на футбола, приятелят ти няма откъде да знае. Освен това е много възможно тя да общува приятелски с момчетата, защото е в ролята на секс приятелка (голям купон, никакви драми и отговорности), а не като официална приятелка (с очаквания).

Оставяй свобода на приятеля ти. Ще изгледа мача, ще изпие една бира и ще се върне при теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 335dc36a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Правиш от мухата слон. Продължавай така и следващата ти тема ще е приятелят ми ме заряза...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1aac6c25a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ако продължавате по цял ден да сте заедно, скоро приятелят ти ще се задуши във връзката и ще поиска да си тръгне. Особено ако е под 20.
Давай му свобода, дай му възможност да диша.
Аз съм жена, но не мога да си представя да съм по цял ден с половинката си 7 дни поред, колкото и да го обичам. Ще започна да си търся повод да изляза сама - до магазина, до мола...
Да не говорим, че не може и нямаш право да му търсиш сметка за гаджето на приятеля му в апартамента, след като сте заедно само от седмица! Не ми се струва възпитано.
Приятелят ти не е стока, която ти си купила. С поведението си даваш иникации, че ще всяваш проблеми и скандали в отношенията си с момчето.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b617fd943d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие сте само от седмица заедно и когато гледа мач не иска да му задаваш тъпи въпроси. Не се впрягай толкова и не бъди задушаваща. Няма смисъл да пишеш в сподели.нет за всяка една тревога от едноседмичното ти гадже. Стегни се малко.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker