Защото масово българските меже са...? Разочарована съм вече!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121532)
 Любов и изневяра (29802)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защото масово българските меже са...? Разочарована съм вече!!!
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 4957 пъти
Много съм разочарована, че масовият български мъж е ПЛЕШИВ да истината е такава!!!
Има изключения, но аз говоря за масовката мъже в България!
Много съм разочарована, че в България мъжете не полагат грижи за косата си ѝ косата им окапва.
По улиците постоянно се виждат плешив мъж дори и сред по младите момичета.
Не мога да срещна един красив български мъж това е самата истина, масовият е плешив, с мазно шкембе и лице на тираджия с омазняване около бузите и гушата.
А за нося да не говорим всички са с клюнове ужасно големи носове.
Добре, хайде знам, че това е повърхност ѝ всички вие ще ме нападнете, че съм с повърхностни критерии, но изобщо не е така, бях се премирала, че масовката мъже са с тези външни черти, но МАСОВО мъже не могат да водят един нормален разговор, много трудно да имаш връзка с Бг мъж ѝ то за дълг период ѝ да може да разговаря с Вас.
Не знам, защо мъжете водят толкова трудно разговори, помежду си как говорят не знам просто....
Много съм разочарована, че българските меже са грозни в лицето ѝ най-вече плешиви, но и, че не могат да разговарят на ниво.

П. С. Мъже вземете се в ръце, противен случай ще с останете сами!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 61

преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5c1ebe2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Извинявай, ама какво са виновни някои мъже, че имат наследствено оплешивяване и голям нос? И как точно това се оправя с грижи? Човек не избира какъв да се роди. Изобщо това е доста повърхостно да обвиняваш някой за такива неща. Никой не те кара да си с тях, всеки си има вкус и няма лошо, но да говориш така и да ги виниш за физическите им черти е меко казано несериозно и повърхностно.

То и на повечето жени сливите им са черни, цъфнали като майска роза, раздърпани и със стърчащи и увиснали срамни устни, което не е много красива гледка, вместо да са стегнати, нежни, розови и обрани като на порноактриса, ама никой мъж не е написал тема колко е разочраван от това, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: cce4b20b77
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Ти сериозно ли си мислиш, че плешивостта се оправя с грижи за косата? Смях.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6accf09e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Заслужаваш да умреш сама. :) Жалко, че има будали-чужденци, от които все някой ще се прекара да те вземе.

Ето, аз си имам косата (черна, зелени очи), с много атлетично тяло съм, понеже тренирам и се храня доста добре. Имам хубави, остри черти, носът ми е по-дългичък, ама пък си е прав и ми отива :) . Айде идвай да те издумкам няколко пъти, да видим за какво ставаш. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 5355b82cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Смях в залата...
Не знаех, че можеш да си избираш, с какъв външен вид и с какъв интелект да се родиш - защо никой не ми каза, сега щях да съм с визия на Адриана Лима и IQ на Айнщайн - язък...
Ако темата не е тролене и провокация... говори много зле за авторката си.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 486b1502cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Номер 1 ти си абсолютен идиот, относно грозният ти коментар за жените и ще си останеш с порноактрисите пред екрана. Не се различаваш много от ограниченото мислене на авторката.

 
  ...


...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 486b1502cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Момиче, осъзнай се навреме, моля те! Жена съм и ти казвам моето мнение: Първо плешивостта е в гените не мъжа и не зависи от него за съжаление, второ големият нос също е ген има и жени с големи носове. Но не това е проблемът. Проблемът е в мисленето и това, че виждаш само такива мъже. Има всякакви мъже и жени, отвори си очите и си търси, такъв какъвто ти харесва на теб.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 37197ddf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ега ти глупостите! По-важно е какво има в главата, не върху нея. Избирай ги по носовете и косите, проста жено, пък после се чуди и пускай теми защо те ползват само за еднократна употреба!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c29fce91a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Само не разбирам защо модератора одобрява такива теми.Не вижда ли ,че това е човек който си избива комплексите тука и иска да накара хората който четат това да се чустват зле.Обаче съм забелязал едно хиперграмията започва да си казва думата.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 567f70f632
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво е "меже"?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5a7c61722
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Има едно нещо добре изразено при бозайниците (и още повече при птиците) - нарича се полов диморфизъм. При повечето бозайници мъжкият е по-колоритен, с по-хубава козина, абе повече хваща окото от женската. Обаче при хората е точно обратното и за това си има някаква логика, която не е важна в момента. Мисълта ми е, че като цяло няма хубави мъже не само българи, а въобще в целия свят. Аз, лично през живота си съм виждал много хубави жени (по моите си критерии) и почти нито един хубав мъж. Но, това не е и толкова важно, защото мъж не се избира по външността, а по други качества. Лично щях да се чувствам много обиден, ако жена ми каже много си хубав, вместо много си умен или много си съобразителен. Така, че не виждам причина за оплакване.

Това с говоренето също не е сериозно изказвне. Жените и мъжете се различават кардинално по начина си на комуникация. Жените средно на денонощие произнасят около 20 000 думи, докато мъжете само 7 000 (пак няма значение етноса, расата и националността). Ако искаш да си говориш с някого се събирай с приятелки и си говорете за каквото си искате (чит-чат, както му казват на английски), а с мъжа си или с другите мъже говори по сериозни теми. Дори и чужденец да си намериш за гадже/мъж не очаквай да ти бъде приятелка.


П.С. То, така или иначе има повече мъже, отколкото жени в активната детеродна възраст (18-50 години), т.е. със сигурност ще има мъже, които ще си останат сами и без да ги заплашваш, че ти няма да си избереш българин за мъж. Така да се каже още от тийнейджъри сме подготвени, че може и да сме сами и не ни е чак такъв проблем. Обаче сама жена, не е добре - това означава за околните, че тя има някакъв сериозен здравословен или най-вече психически проблем.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5b03cef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз викам,че ще кажете,ще попитате по-точно,защо по-голямата част от българските мъже са балъци и простаци,Вие...ох,боже Господи! Мъжете нямат да останат сами,защото са плешиви,ще останат сами заради отвратителното си поведение.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb0cacb4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   То и аз с неграмотна селянка няма да тръгна, ако ще пари да ми даваш. Правописни, пунктуационни грешки, диалект, майко мила. Сигурну и малку мьекичку гувориш, ъ? Това за грижата на косата и оплешивяването няма какво да коментирам - освен с присаждане, няма как да се "грижиш" косата да не окапе. Отговарям с условието, че си жена, а не тукашният тъп трол-провокатор.

Иначе това за косата и носа важи и в другата посока. И аз не мога да търпя "блондинките" с черни вежди, кестеняви корени и кафяви очички, но толкова има българката. Добави към това лойта отзад и ръце, увиснали като гърло на пуйка, и вече си като лелката, продаваща билети в метрото. Сега прибави косматия плет по-долу, сложи му мирис на пъстърва, направи едната срамна устна по-дълга от другата, клитор с размер на еврейски нос и чакай да видим дали Петър ще го изплете. Това е само външният вид, да не забравим претенциите за ум и духовност, съпроводени от птичи мозък и диплУма за виШе.

С тези активи вече можеш да се наречеш истинска българска "жена". Иди сега да просиш пари от някой пиян англичанин на Слънчака.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8f04d643df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Да ти кажа - аз не се вписвам в представите ти за "масовия български мЕж", не съм плешив, нямам шкембе и гърбав нос. Но пък аз лично не бих си комуникирал с неграмотно парче като теб, просто не мисля, че има какво да си кажем.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3d33b4156f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Мъжете не искат да си говорят с теб, защото си повърхностна и реално няма за какво да си говорят с теб. За дрехи ли да си говорят? За поддържане на косата ли, какво?

Сега се огледах в офиса - 8 български мъже на средна възраст 30. Няма нито един плешив. Има един дето е почнало покрай челото да намаля косата и си личи, че може да стане плешив ама ще е чак след 10-15 години сигурно.

Повърхностна си и нямаш връзка с реалността. Твоето е все едно да кажа, че всички българки са грозни (има много грозни, няма какво да се лъжем), или пък че са много красиви (има и много красиви, разбира се).

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 39e51c7eac
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Огледай се къде ходиш и с какви мъже общуваш, защото явно твоето ниво е доста ниско и срещаш само мазни, плешиви и тъпи мъже.
Ако изглеждаш като турбо чалгаджийка, естествено е да ти се лепят тираджии.
Хубавите БГ-мъже са за нас, другите!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d14988a9f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Драги МЕЖЕ да знаете, че вече треа и коса да си присадите наред с всички останали изисквания.
Иначе по темата. Имах супер гъста, черна и буйна коса.
На 20 се поситригнах нула номер и толко ми хареса, че вече 7 години не съм и помислял да я пускам. Тоест аз съм с бръсната глава. Някои ще кажат, че е мода, обаче не ми пука кой какво казва. Супер удобно е, супер непретенциозно. И най-важното, чувствам се супер яко.
Само като си помисля, че отделях задължително време да си оправя косата преди излизане, защото все едно ме беше влачил порой ... е сори, ама не ми се занимава повече с глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6ed9836403
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   Номер 1 много си злобен. Това, че ти се занимаваш с жени с такива сливи ( провиснали от много салами) си е твой проблем. Има жени с много хубави сливи, но явно на теб не ти връзват. И единствено с амортизирали се жени се занимаваш. И по-леко със злобата, че ще се разболееш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 378ad744fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Ами не сме само българските мъже, а всички мъже по света рано или късно оплешивяват и не, не е до грижи, а е до ген. Такъв е генът на повечето хора. Оплешивяването е наследствено, но е и в човешкия геном. Може и на 70 години да е, но един мъж рано или късно оплешивява. И да ти кажа, аз лично съм виждал супер нечистоплътни мъже с вид на клошари, които си имат коса и чисти и спретнати мъже, които са си плешиви. И всяка една нормална жена би трябвало да приема за нормално, че повечето мъже рано или късно оплешивяват. Може би проблема не е в българските мъже или в мъжете като цяло, ами е в теб, че не можеш да го приемеш. Защо не кажеш ти на колко години си и дали имаш мъж до себе си? Ако си над 30 и си сама, то явно е заради намирането на кусури. Но знай, какъвто и мъж да си хванеш рано или късно косата му ще окапе. Разбира се винаги има изключения. Някои и до 100 и повече години са с коса. Но няма мъж, на който косата му да остане цяла. Малко или много ще окапе. Така е устроен човекът. И аз искам да съм като вас жените да имам коса до края на живота си, но рано или късно и моята коса ще окапе.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 473dfe9a9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Алопеция - или иначе казано оплешивяване. Х свързано рецесивно заболяване. Ако бащата на майка ти е плешив, Х хромозомата от него която е отишла при майка ти носи ген за плешивост. Ако си жена имаш още една Х хромозома от баща си. Ако си мъж получаваш У хромозома от баща си и една от двете Х хромозоми на майка си. Коя ще е - късмет. Може да си плешив, може и да не си. Въпрос на гени :)
Ж на 30г

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 1b6d6ffa94
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Ти имаш много изключително сериозен проблем с това че не си се себеопознала, а относно плешивоста и шкембетата ако са ти проблем си търси тъпкач по фитнесите анаболни животни, а за разговорите да то вървят поработи върху себе си и като срещнеш който трябва ще то вървят разговорите и то пак след три четери години ще станат делови.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: dde6ececeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Тъкмо щях да скоча заради поредната тема, в която повярвала си жена е тръгнала да громи всички мъже, защото е ималА кофти опит с мъже или просто не харесва нещо /в случая външния вид на ближния/, но после видях заглавието и си отдъхнах. Господа МЕЖЕ, взели са ви за мезе! Оправяйте се сами! Аз ще почакам някой да обвини МЪЖЕТЕ за нещо. Така или иначе не съм видял някой МЕЖ да се е застъпвал за мен, за да му върна жеста. Всичките МЕЖЕ си гледат своя кеф и не ги интересува да помагат на останалите. Пада ви се, плешиви МЕЖЕ! :Д

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 17d3cc39f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Мъжете - едва ли. Но ти, кифло загубена и проста, със сигурност ще останеш или сама или с тъп поне колкото тебе мъж (но за това пък - с коса! :) )

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3dd23261b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   5, 18, спокойно, точно жена ми има много красива слива. Просто исках да покажа на авторката колко е повърхностна. Не знам как не схвахте иронията.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 027ccea5ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Модератори,защо на мен не ми публикувахте коментара,а на авторката-простакеса-тролка й публикувате просташките теми оплюващи българските мъже? Настоявам това безобразие да се спре!!!

Мод: единствения коментар в темата, който съм отказал, е насочен към мен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f090f99802
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Авторката е

Както написах още в темата, знам, че това са повърхностни критерии,но имам право да ги имам нали така?
И вместо да ме изкарвате кучка вижте основният проблем, които написах, че освен, че масовката мъже в България са грозни и с шкембета,а това, че повечето не могат да водят различни видове разговори по различени теми!
А да забравих, че българските МЕЖЕ са комплексирани, нещо явно се припознахте в описанието ми ѝ веднага започнахте да ме обиждате,ха ха.
Просто падам много жалко за Вас колкото и такива сходни на моята тема да има МЕЖЕТЕ веднага се жегват.
Много сте чувствителни, леле падам.
Ориентирана съм отдавна да не се занимавам с български МЕЖЕ, защото са освен ограничени и плешиви,а ѝ доста комплексирани горките ѝ тази тема, която публикувах с цел да видим дали ще потвърди тезата ми,ами КОМПЛЕКСИРАНИ СТЕ БАЙ ГАНЬОВЦИ СТЕ!!!
Ще търся канадец като сестра ми,а не ГАНЬОВЦИ като Вас.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 3dd23261b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Да имаш критерии е едно, да обиждаш на база физически черти е съвсем друго. Не знам дали правиш разлика. Примерно аз може да харесвам високи жени и да си търся такава и в това няма лошо, но да тръгна да обиждам ниските жени колко са грозни и как са такива, защото не се поддържат... Не че харесвам високи, просто пример. Да обиждаш на база физически черти е като да се подиграваш на дете с физически недъг. Меко казано е жалко, дори не е повърхностно.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 37197ddf09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Авторке, ТИ по какви теми искаш разговори да ти водят като не можеш да напишеш пет думи без грешка на родния си език? В каква област си специалист? Кога за последен път ходи на театър, на опера, на изложба, коя книга четеш? Дай кратко мнение за това, което си гледала и което четеш, да преценим ти колко си добра по различЕните теми. Добре, че не можем да те видим и външно какво представляваш, най-вероятно колкото си ЕНТЕЛИГЕНТНЪ, толкова си и красива.
Като си "ориентирана отдавна да не се занимаваш с български МЕЖЕ", защо я пусна тази тема? Не за да доказваш някаква си теза, а да избиваш комплекса си за малоценност на самотна и нехаресвана жена. За такива озлобени нещастници като теб (и от двата пола) е измислена приказката за лисицата и гроздето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8381350e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Авторката предполагам отговаря на 2-3 примата тук, които под всяка тема свързана с отношения мъж- жена се изявяват със силни цвърчения, удари в гърдите, замеряне по жените с камъни...
Но да се генерализира така в опит да настъпиш няколко очевидно сбъркани...предполагам трябва да си на същото ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ec3449291d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Това е защото масово българските жени са дебели. Особено след 30 се разпускат и стават отвратителни толупести лелки.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 28295a17af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Отивай към Канада и не се връщай! Оревоар! :)

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6accf09e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Авторке,

>"А да забравих, че българските МЕЖЕ са комплексирани, нещо явно се припознахте в описанието ми ѝ веднага започнахте да ме обиждате,ха ха."

А как трябваше да реагираме тогава? Да седим и да кимаме "ммм да, много сме зле, за нищо не ставаме"?????
Ха! Ебаси измъкването дето си измисли. Значи, ако опонираме - комплексари, ако се съгласим "грозни, противни, прости сме".

Много жалък и кифленски опит на ниско ниво, да се оправдаеш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 728f277e5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Косата окапва най-често от стрес.
А стреса най-често идва от жените.
Мисля, че имаш изключително нереални представи за българската красота - или си твърде критична, или просто досега не си виждала повече красиви мъже.
Разговори можем да водим на всякакви теми, но не мисля, че някой ще иска да си говори с теб колко са грозни другите мъже.

Мисля, че не трябва да си толкова драматична и повърхностна, ако искаш да си истински щастлива.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fac81a0034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   ахахах не полага грижи за косата си вика, лелеее 185 айкю
Иначе, прагматичното е да си намериш чужденец като не ти харесват българите :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: fac81a0034
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   сещам се за втория мъж на баба ми, търкаше си чесън в скалпа и верно пораснаха едни като бебешки косъмчета ама за кратко голям цирк :D

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 832368330b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Пич, остави я! Нали видя, че громи МЕЖЕТЕ? Всеки мъж няма никакъв проблем, че тя не се спогажда с МЕЖЕ. Предполагам, че канадските МЕЖЕ ще са по-добри от родните МЕЖЕ и ще си намери някой. Дай да бъдем позитивно настроени!

Аз няма как да се комплексирам от чуждо мнение, защото за целта трябва да чуя мнението на този човек и даже да приема мнението му за достатъчно важно, за да си струва въобще да го обмислям. Само че имам филтър за недоволни и го пускам, когато някой започне да ми се обяснява къде бъркам или какво не ми е наред /имам глава на раменете и тя отдавна е уточнила тези въпроси без да чака експертите по всичко/. Той си пее, аз си свиркам и животът ми е на шест! Катерете ми се по гърба, но качите ли се на главата, ви изтръсквам обратно на Земята, откъдето тръгнахте! И така до края на света или поне до границата на Канада! Имаше една песен на "Клуб НЛО", ще взема да си я пусна, че ми стана носталгично за тия симпатяги!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 8178505a6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Това е нормално, то и от жените само 10% ми хващат око.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb0cacb4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

41.   Муци, ти български не говориш, как ще общуваш с канадец? С блеене?

Тук (зад океана) хората имат избор от всичко - местни, азиатци, индианци, европейци, африканци, латиновци, всякакви. Неграмотните овце не сте високо в класацията. А дори да се закачиш за някой отчаян девственяк, какво ще кажеш на имигрантските служби? "Ъ-ъ, хилоу, ай им ъ-ъ-ъ булгейриън, инглиш нот гуд"? Гепването на канадец не гарантира нищичко, пак ще искат да чуят човешка реч от теб, а не някакво селско диалектче. Като ти гледам правописа, ти сигурно и начално училище не си завършила, камо ли английски или френски да владееш.

Тъжното е, че такива като теб градят репутацията и на българите, които всъщност носят стойност на обществото. На коленца или по гръб, все просиш гражданство. Относно темите за разговор, обели една. До момента освен хленч мо мЕже, друго нямаш.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c6ad453085
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Авторке права си и истината боли!
90% от българския мъж след 40 спира да се грижи за външния си вид, спира да спортува, отпуска се, пие алкохол, не полагат особена грижа и за коса, кожа - коса може да се присажда 21 век сме, начини винаги има! Запуска се, не се обезкосмява дори малко, дори и дрехи не подбират ( основното облекло анцуг ).
Разбирасе има едни 10% мъже, които се грижат за себе си и стават все по-симпатични с годините. Това се забелязва все повече, защото днешната жена полага много повече грижи за външния си вид ( не всички разбира се , винаги има изключения)

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c6ad453085
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Да допълня предния пост:
За разговарянето си правя, повечето мъже са мълчаливи и не умеят да водят разговор, камоли да те размеят. Има и друг тип, които знаят само мръсни вицове, просташки бъзици и до там.
Не знам това на какво се дължи и защо е толкова притеснителен и срамежлив българския мъж, а обикновено тези които не спират да говорят са професори или простаци. Може би всичко това произлиза от факта, че българския мъж няма самочувствие и самоуважение, също така не уважава и жените. За да го придобие, трябва да поработи върху себе си малко повече : ))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: adc3c38ee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

44.   Авторке, не ги слушай комплексираните български мъже, които засегнати от горчивата истина започват да бълват злоба...
Загледайте се след 40, 50 или 60 години, колко мъже изглеждат добре, колко мъже се подържат и се обличат добре?
Доста малко... за съжаление.
Не се къпят, не се режат ноктите на краката, не тренират, не си купуват хубави дрехи.... запускат се брутално.
По цял ден се пият ракии, яде се ("жено сложи ракията и салатата да хапна"), даже гащите и потниците не си купуват сами, жените им им избират всичко.
За разговори на маса, просташки истории и мръснишки вицове са царе. Пак поколението на нашите майки и бащи има лична култура и мъжете говорят на различки теми като политика, музика и т.н.

Сегашното поколение мъже......
Моето наблюдение върху тях е следното:
Нямат интерес към нищо, не им се учи, не им се чете, по цял ден са в тик-ток и инстаграм.
Мисли се само за фитнес и незаконни неща и как да се наравят пари, за да може да им се лепят мацките от инстаграм.
Всичко е толкова повърхностно...
По цял ден са в тиндъра, пишат по 20 момичета на ден за секс, като лодкари обикалят без цел и посока и чакат някоя найвна жена да им се върже за неангажиращ секс.
Страх ги е от поемането на всякаква отговорност.....
Нямат самочувствие, плахи са и нерешителни, като срещнат някоя истинска жена- умна, красива и знаеща какво иска в живота се спичат и не знаят какво да кажат, започват страшни излагации, естествено ги хваща и страх и духват.....

Мъже, моля Ви стегнете се, започнете да работите върху себе си, четете, интересувайте се от неща различни от пичета в инстаграм.
Слезте на земята, престанете да преследвате пошлото и луксозното, не вярвайте в този фълшив и празен живот.
Подобрете си комуникацията с жените, бъдете кавалери, усмихвайте се и бъдете позитивни!!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f8fe3a6d75
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Красивите и поддържани български мъже се интересуват от красиви и поддържани български ... МЕЖЕ, а не от неграмотни български кифли. Така че хващай влака за Канада.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac295cf64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Аз не мога да разбера защо жените живеят с идеята, че трябва да бъдат боготворени, обожавани, финансирани, разбирани, ухажвани, ценени, впечатлявани, забавлявани, разсмивани, издържани, водени по екскурзии и какво ли не още ? Нещо ми се губи в цялата работа - какво уникално предлагат, че да търсят уникалност самите те? Всяка една предлага точно същото като всяка друга жена под слънцето. Най-смешно ми е като чуя средностатистическа българка да започне воплите по това, как българката била разбираш ли най- хубавата на света, а тъпият мъж не оценявял нейното съвършенство. Огромният процент жени у нас следват същата генетика, от която се оплаква авторката - средни и ниски на ръст, склонни към пълнеене, с рано увехнала от цигарите и нередовния живот кожа, с микроскопични познания, липса на Култура и стил и претенции, все едно е родена в Бъкингам. С две думи - ти си такава каквато е заобикалящата те среда - и донякъде е обяснимо като гледам колко много жени в един труг пост са готови да се хванат с турци, а те са именно носители на този ориенталски ген. Да критикуваш мъж , че е плешив е все идно да се хвалиш с красота - това е игра на гените и ти нямаш никакава заслуга за това, просто така се е случило. Авторке, много те моля да заминеш за Канада, ама с еднопосочен билет. ние ще останем тук да си разхождаме големите носове, наследени от такива като теб през вековете...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a5c1ebe2a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

47.   46, не че нещо, ама Турция е доста по-европейска от България в момента. Та не знам защо използва турците като нарицателно за изостаналост.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2065d8a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   А ти имаш ли се за неземна красавица? като те дразни, хвани си чужденец. А и вероятно обкръжението ти е на дърти пияници и чичковци, по кръчмите и дискотеките няма свестни, стойностни и красиви мъже, мила. Ако предлагаш една дупка просто не очаквай много, а и не знам защо масовката от жените си вярвате толкова много, реално никой не е длъжен на друг. Аз пък на контра да ти кажа, доста рядко виждам плешиви и неподдържани, пък съм си българка живееща в София, смени си средата

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: b2065d8a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   впрочем, "сливите" на жените не УВИСВАТ след много партньори, ама ако спиш много пъти с един не увисва ли? няма никаква логика. Все едно да кажеш, че чепа ви се смалява след 23тата пияна пача от дискотеката. Гени, гени, гени.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d7e149857f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Мен ми се струва, че трябва да се разходиш извън родното си село. Туко виж си срещнала и друг тип мъже от стандартния контингент пред хоремака, с които явно общуваш и визираш тук.

Но направи ни услуга - върни се пак на родното си място...

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2e05d720fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Всичко очаквах от темата, след като прочетох заглавието. Или поне така си мислех. Но те това не го очаквах. Без коментар...
ж33

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: eb0cacb4c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   42 казва коса да си присаждат хората - скъпа процедура, без гаранция за хубост (виж Тръмп). Кажи ѝ обаче мустака да си обръсне, и с градинска ножица не става. 44 буквално иска 60-годишните дядовци щанги да вдигат, но връстниците ѝ от залата да се махнат. Да, прочетохте това правилно: силов Симо аут, дядко Артридко ин. Явно майка ѝ е пила по време на бременност. Авторчето две думи правилно не може да изпише, интересни теми иска да слуша. Буквар да ѝ дадеш, от първата страница ще срича.

Другите другарки също са се впуснали. Реват, ругаят, обиждат, после реват като ги обидиш ти, китчиците меки. Май друго, освен тираджии не ви поглежда, защо ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: ac295cf64d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

53.   от 46 до 47 - Примерът ми беше за типаж хора като външен вид- турците са предимно средни на ръст, набити, а това се вижда доста и у нас и може да е в резултат на присъствието им на Балканите последното хилядолетие. Колкото за мястото им в Европа спрямо нас - нещата както винаги не са черно-бели, в някои неща са напред, в други са си в средните векове, да не говорим, че оттатък Босфора си е Ориент като начин на мислене.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 2e61dcbc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   Моят мъж е на 27 - плешив е и има “омазняване” на посочените места, но знаеш ли - прекрасен човек и мъж на място е! Грижи се за мен, за дома ни, за колите, помага ми с всичко в живота, никога не ме е разочаровал и предавал! Добра душа, спокоен, уравновесен, здраво стъпил на земята, от добро и възпитано семейство в с традиционни ценности. Мечтаем си за сватба и деца. Аз съм нисичка, 163 см., стройна с пясъчна фигура, коса до дупето, големи зелени очи, чипо носле, много плътни устни и чиста кожа. Изключително поддържана жена - маникюр и педикюр, фризьор, почистване на лице при дерматолог на всеки 3 седмици, скъпа козметика и парфюми, винаги подходящо облечена. Такива като теб злобарки ни гледат и си казват:” е тия как не си подхождат”. Истината мила е, че един човек е красив освен външно и вътрешно, и то с нещата, които ПРАВИ! Аз до себе си имам мил и грижовен мъж, който ме уважава, подкрепя и всяка вечер ме чака с нетърпение да се прибера. Няма празник за който да не съм имала подарък и цвете. Няма ден в който да не ми е казал и показал любовта си. Щастливи сме. Косата и визията нямат общо с това. Съжалвам такива като теб. Щастието ти отдавна те е подминало, защото си празна отвътре. И това никоя прическа не би го променило.

 
  ...

1-50 от 61
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker