Искам помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам помощ
преди: 3 години, 2 месеца, прочетена 750 пъти
Здравейте! С приятеля ми сме от 2г заедно, на 20 и нещо сме, все още не живеем заедно. Нещата, които ще ви споделя съм коментирала с него многократно!
Няма желание и мотивация за работа, винаги намира оправдания и все другите хора са виновни и го спирали да си следва мечтите, които той ясно каза, че няма такива. Не знам на какво се дължи това, другото нещо, което ми тежи много е че не споделя, не го разпитвам, не държа сметка и не правя проблем. Обаче не знам какво става с него реално, а може би нищо не става, понеже той нищо не прави? Напоследък все като излизаме, говори по телефона, пише си с някого, не казва с кого разбира се, аз и не питам. Всеки си излиза с приятелите, много рядко се събираме в компания, а ако се съберем пак си гледа телефона и явно му е скучно, освен когато сме с неговите приятели-тогава им обръща внимание. Във всеки разговор на тези теми, той обръща и изманипулира разговора по такъв начин, че аз излизам виновна. А аз вина за тези действия нямам, никога не съм се държала лошо и неуважително. Иначе ме търси много често, чак понякога е супер досадно и обсебващо. Не искам да се разделям с него, не съм човек, който обича да ходи по срещи, да се сваля и т. н
Знаете ли кое е най-жалкото в историята-Че съм на 24ч и съм толкова разочарована от хората, толкова тъжна и нямам сили за нови връзки, нови драми, проблеми и тем подобни. Изживявам нещата с години и винаги изпитвам огромна вина за всичко. Ако някой някога е бил в такава ситуация кажете какво да правя. Моля не ме съдете, тук сме за да си помогнем, дори и анонимно:)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: ec4c5ce8cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   След като не си щастлива във връзката си ,намери сили да я прекъснеш .Просто е .Това никой сайт не може да свърши вместо теб.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 8b6ed3bc5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Не го разбирам това- да се чувстваш некомфортно с някого, връзката с него да не ти носи радост, усещане, че си ценена и уважавана, да си неудовлетворена и недоволна, но в същото време да продължаваш да стоиш и да влачиш подобни отношения с години. Никой не може да ти помогне, освен ти самата. Ако искаш съвет- прекрати тази безперспективна връзка.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 1bfe8d8e8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Напълно те разбирам и ще ти кажа това, което не искаш да чуеш, но вече знаеш. Няма смисъл да си с някого, с когото не искаш. Много по- лесно е да стоиш във връзка без бъдеще, просто си свикнал, но не е това начина. С времето просто ще почнеш да намразваш човека до себе си все повече и повече, ще почнеш да се чудиш защо си загубила толкова много време с него, защо си загубила и неговото време.
Ако проявяваш респект към себе си, към него- направи това, което е най- добро и за двамата. Сега ти е момента, радвай се, че не живеете заедно, тогава нещата стават ужасни.
Също така- честно, такива хора трудно се оправят и не трябва това да тежи и върху теб. Наслушала съм се на тия истории и как ще се промени, но няма. Винаги ще има нещо, независимо колко ‘много иска’ да си намери работа и прочие. Не можеш да му помогнеш и не трябва да ти е гузно за това, колкото и да окуражаваш един мързел, той винаги ще си намери вратичка.
Такива мъже не си струват, не и след като виждаш, че действията му се повтарят отново и отново след толкова време. Едно е да попаднеш ръка на някой, който е склонен да се развива, друго е да виждаш как няма никакъв реален хъс да направи това, което говори.
Да си сам е по- добре от това да си в натоварваща връзка.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: 25a7746691
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Зарежи го. Понякога за да си направиш живота лесен, се изисква супер рационално решение. Ако не си щастлива с него, зарежи го. Ако го обичаш, но все още продължава да се държи по този начин, просто спри да го търсиш, не му отговаряй на съобщенията и ще видиш, че той ще почне да влага във връзката ви, ако ли не... знаеш. По този начин ще видиш дали имаш на среща си зрял МЪЖ, готов да се промени към по-добро, или неузрял малък ХЛАПАК, който само хленчи и се държи тъпо. *Ако бях на твое място, до сега да няма и спомен от него*

МЪЖ на 22 ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker