Даже и след толкова време, пак ми е в главата... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Даже и след толкова време, пак ми е в главата...
преди: 3 години, 1 месец, прочетена 1514 пъти
М,22. Преди 2 години се запознах с момиче на едно състезание, аз бях съдия тя беше участничка. Още тогава ми направи силно впечатление и много ми хареса. Добавих я последствие във фейсбук и започнахме да си пишем. В период на няколко месеца, писане до 7 сутринта, споделяне и хубави разговори силно хлънах по нея, а тя се влюби изключително много в мен. Много се превързахме един към друг. Проблема беше, че тя е от друг град и беше малка, тогава на 16. Но повярвайте ми, изобщо не изглеждаше на толкова и мисленето й беше като на моя въстаничка. Това много ме спираше, не се чувствах комфортно с този факт, но вече бях на етап, в който и аз се влюбвах в нея. Тя правеше постоянно жестове, подаряваше ми сантиментални неща, аз правех същото за нея. Много пъти ходих до града й, да я виждам и тя правеше същото. Вътрешно знаех, че това няма как да продължи, но бях вече дълбоко в нещата и не ми даваше сърце да разруша всичко това. За нея това беше първия по сериозен контакт с мъж и бях много внимателен да не й бъгна представата за живота. С времето почнахме малко да се джафкаме, станах някак си по студен, осъзнавайки реалността, че това няма бъдеще. Разделихме се, после пак се събрахме, после пак се разделихме, после пак се събрахме. Нещата станаха on and off. Тя ме накара да й обещая, че каквото и да стане между нас след време пак ще се срещнем.Стана студена, от момиче, което беше готова да пропътува държавата за да се видим, стана някак си недостъпна. Дойде момент, в който тя реши да прекрати окончателно нещата, но не вярвах наистина да го направи защото и преди така казваше, но винаги се връщаше. За добро или за лошо, днеска става 1 година от момента, в който я видях за последно. Най-вероятно е решила да продължи напред. Изключително много се радвам за нея, нека бъде и с други, някой от своят град, някой, който да й даде това, което аз не можех, бъдейки толкова далеч. Проблема е, че още не мога да се отърся от нея. Намирам себе си в моменти, където не спирам да мисля за нея. Пробвах с други, имал съм жени в тази една година, където са искали да бъдат във връзка с мен, но някак си аз не ги допусках. Пробвах и със секс но и това не помага. Идвало ми е да я потърся, но не искам да съм онзи бивш, където постоянно я търси и й досажда. А и в последния ни разговор се скарахме доста. Викам си с времето ще мина, ама 'баси 1 година мина. Някак си това обещание, което й дадох ме кара да си мисля, че някога може пак да стане нещо. Но ме съмнява тя да го уважи. Независимо, че тя ме накара да го дам. До сега след раздяла съм се отърсвал за има няма 1,2 месеца. И не знам вече какво да правя. Снимки, спомени, всичко съм архивирал, нямам нищо в ежедневието ми, което да ми напомня на нея. Всичките й приятелки съм махнал от мрежите за да не случайно да се появи на някой стори. Но пак.. Ддз, ако имате някакъв съвет, дайте го, но не мисля, че има нещо което не съм пробвал.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 1 месец
hash: 1b7a0463d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Здравей. Момиче съм и ми стана малко мъчно от това, което прочетох. По начина по който си го написал се вижда една надежда, че тя ще се върне при теб. Казваш, че не искаш да си онзи бивш дето постоянно да я търси. А защо просто не се опиташ да отидеш в града й и да й кажеш, че си там и да се видите. Ако случайно се съгласи предложи й приятелство. Няе знам дали е правилно или не, но ако не пробваш няма да разбереш.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: b71dbdcc6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Трябва да си го набиеш в главата, че вече я няма и най - вероятно си води нормален живот.. Без теб! Така че гледаш напред, някакво хоби(щом момичетата не ти помагат) си намери, работИ, радвай се на живота, обърни внимание на себе си :) И накрая колкото и банално да звучи, времето лекува всичко. Последно, да я намразиш не е вариант.. Още повече ще се самобичуваш, така че остави я като хубав спомен, хубав момент, по скоро миг в твоя живот, сешай се за нея с добро и усмивка, ще видиш че след време ще се чувстваш по добре, успех и хубава.. Вечер :)

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 218668a66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Две години вика... аз съм с 7 години от онази голямата любов и още ме държи, а тоя за 2 години ми говори.

Ще става или по-зле и по-зле или изведнъж ще се излекуваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 1 месец
hash: fa921a6069
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Струва ми се, че сам си се вкарал в някакви условности. Вместо да се насладиш на времето ви заедно, си се държал студено, защото - какво? Нямате бъдеще? А защо не? Вие сте хора, а не дървета :) не сте закрепостени на едно място за цял живот...
Тя е под 18, ученичка. Но ти си вече пълнолетен. Какво ти пречи да потърсиш работа и квартира в нейния град например?
Или да карате 1-2 години от разстояние и после да се съберете в един град?
Щом все още ти липсва, потърси я. Разстоянието може да е временна пречка; а пък годините - след 1-2 няма да имат такова значение :) Въпросът е какво искате и двамата. Махни ги тези условности и предразсъдъци. Когато човек иска наистина нещо, начин се намира!

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: ce47c5c81b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Виж, според мен, трябва да се опиташ все пак да продължиш напред, пък ако след време се срещнете, това ще е нов шанс и за двама ви. Приеми, че сега просто не му е времето и така е трябвало да стане. Не се фокусирай в това, опитай се да се отдадеш на някое хоби и си забранявай да се връщаш назад. Това измъчва само теб.
И един въпрос, понеже ми стана интересно: на какво си съдия?
Успех и горе главата!
Ж, 35

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker