Мъчителна и продължителна раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъчителна и продължителна раздяла
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3247 пъти
Предисторията е кратка - влюбих се до полуда в човек, напълно неподходящ за мен. Голяма възрастова разлика, различия в интересите и светоусещането, гледаме в различни посоки, поели сме по различни пътища.. пълна несъвместимост.

Въпеки това, Този мъж ми даде всичко по силите си и наистина го обичам, но не мога да измъчвам себе си и него в поддържането на тази "връзка".

Когато бяхме заедно, всичко беше повече от прекрасно. Има някаква хармония помежду ни, която и сама не си обяснявам, имайки предвид различните характери и разбирания. Не съм била по-щастлива в никоя друга връзка.

Моята работа, обаче е обвързана с пътувания. Всеки път щом не съм до него, той се напива и го обзема една болезнена ревност. Започва се с обаждания и обиди - с кого съм, какво правя, защо му изневерявам.. и скандали, тежки думи.

При всяко прибиране, аз съм твърдо решена да прекратим отношенията си, но наистина много го обичам и изпитвам абсолютна невъзможност да се откъсна от него. Той много добре знае това и не врваше, че мога да сложа край.
Не искам да страдам и да се измъчвам повече, не искам и да мъча него. Сигурна съм, че ще срещне жена, с която да се чувства по-добре, надявам се да се случи !

Как да прекратя тази агония? Не знам дали ще ми стигнат силите или като всеки път, ще останем заадно. Имам склонност към мазохизъм или съм влюбена?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: c3a4083b9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Решението е твое, но според мен си "вдигнала ръце" без да се бориш. Една връзка е напасване на характери, привикване един с друг. По добре опитайте да се приспособите заедно. ГОВОРЕТЕ! Но не скандали. Явно неговите разбирания са такива. Жената трябва да е до него, трудно му е да свикне с тези твои чести пътувания и отсъствия. И трябва може би да се радваш, че е така защото обратното би означавало, че не гледа толкова сериозно на теб, на вас.
Раздялата не е решение.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1fe798dc36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   С тези чести пътувания винаги ще береш ядове дори и да не си с него Хектор

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9308750df6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И двете:влюбена си безкрайно и проявяваш мазохизъм, типично характерно за нас жените... нима очакваш, че някой ще ти даде правилния отговор как да продължиш.... както сама четеш всички истории тук са едни и същи, съветите също.... каквото и да предприемеш за жалост ще бъде съпътствано с терзания... дори не пиша ""бъди силна".... струва ми се прекалено употребявано, силен или не човек просто преминава през тези неща от живота.... всъщност важното е да премине... Зара 36

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b8cf52228b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   По-добре не си геби времето по такива сайтове, с нищо не помагат.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7a70f4b14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Съгласна съм, че идните няколко години, няма да са подходящи за създаване на връзка, с когото и да е. Не съм търсила тази любов, просто се случи.
Пред мен изобщо не стои изборът семейство или работа. За момента трябва да помисля за финансовата си независимост. Да не говорим, че моят любим, не би могъл да се грижи за мен и децата ни.
Знам, че няма да издържим в няколко години скандали, поради моето отсъствие. Не знам само, дали ще имам сили да сложа край и да се държа достойно.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 74a6b32215
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Влюбена си. Моят беше също много ревнив, с времето се научи да ми вярва. Какво да го правя, обичам го. И за нас важи същото като в твоята връзка - възрастова разлика, различни интереси, дори националност, религиозни възгледи (той е атейст, аз православна)... мога да изреждам до утре. И пак сме много щастливи.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker