Испанските жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Испанските жени
преди: 3 години, 20 дни, прочетена 2607 пъти
Възможна ли е връзка между българин и испанка? С какво мога да впечатля такава жена?
Единственото, което знам за испанките е, че по външен вид, някои приличат на българките.Говоря испански на едно ниво и ми е интересно дали това ще може да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 20 дни
hash: 166d735748
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Имам братовчеди (двама братя), дълги години живеят в Мурсия. Женени са за испанки и доколкото знам, се разбират добре. Родителите ми също дълго време живяха в района, малко по на юг и много пъти съм ходил там.

Първо да кажа, че испанките са грозни, поне в този район на Испания, за останаилте нямам големи впечатления. Българките са си направо топ модели в сравнение с тях. Почти всички са дебели и с много груби черти, аз изобщо не мога да ги възприема като жени. На всичкото отгоре са и много несъразмерно дебели. Ако е седнала на маса и не и се вижда ханша, ще си опмислиш, че е слаба, защото лицата им са издължени и слаби, но като стане от масата, изпод нея излиза нещо огромно. Ханша и бедрата им масово са огромни. Гласовете им са едни груби и дебели като на мъж. Просто няма нищо женско в тях и такива са сигурно 80%.

Иначе в тази част на Испания са религиозни и консервативни. Гледат да не правят много много секс преди брака, макар че им се иска и им шарят очичките, защото са и много страстни. Раждат много деца (3-4) и рядко работят. Разбиранията им са такива, че ако един мъж не може сам да издържа жена си и децата и ако кара жената да работи, е Путьо Маринкин.

А правата са изцяло на страната на жената. Ако не дай, Боже, се разведете, ще ти вземе и децата, и къщата, че и кредита по нея ще трябва да доипзплати ТИ, макар че няма да имаш право на собственост и да живееш там, че и издръжка ще плащаш и то не само за децата, ами и на самата нея. Направо ще те остави по бели гащи до живот. Затова и там мъжете гледат да не се женят, че оженят ли се, им слагат чатала и няма мърдане. Затова и мъжете им са кротички и по-женствени от жените. Защото знаят, че ай са казали нещо напреки, ай го е оставила по бели гащи. И за разлика от българките не търпят мачовци. Те искат послушни и кротки мъже. Само да и повишиш тон, ще викне полицията и ще ти ебат майката. Солени глоби, мъмрене, чудесии. А ако и удариш само един шамар, диреткно в ареста. А с техните полицаи не искаш да си имаш работа, повярвай ми. Нашите са като агънца. Те нарочно избират най-големите психопати там за полицаи. Те имат няколко вида полиция и едната е гвардията. Те са най-мръсните и най-големите психопати. И като цял поне в този район испанците не са много интелигентни, но пък са щастливи и по живота. И са много, ама много приказливи. Ще искаш да се скриеш някъде. Аз съм очудвал как отдалеч чуваш в едно заведение голяма глъчка, ама страшна врява, все едно има там 50 души, без да преувеличавам. И като приближа с изненада виждам, че има само 5. Всеки говори, крещи и никой никого не слуша и за тях това не е проблем. За тях е важно да говорят, а не да се слушат. Всеки си говори на различна тема и никой от останалите не знае какво говори другия, защото и той говори.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 8ed739701c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Н 1, говориш за една малка част от испанските (като много други от други националности) и то за старото поколение. След около 600 г арабско надмощие, нормално е някои да имат и такива гени. Но младите спортуват повечето. Предполагам си на около техните години и затова са те впечатлили такива.

Авторе, испанките са жени като всички останали. Модерната испанка работи, допринася за семейният бюджет. Равни права и задължения в дома, тук (живея в Испания 16 г. вече) забрави да те обслужва както още има в България такива случаи.
Това ако си и повишат тон как щяла да вика полиция са глупости, но поемем да я удариш примерно и директно си получаваш ефективна присъда.
Иначе са весели, с чувство за хумор, любящи. Лицемерни са като цяло повечето испанци, но при тях го разбирам донякъде. Принудени са да търпят боклуци от цял свят, някои емигранти са паплач.
За впечатляваше на жена испанка си зависи от човека, като навсякъде. Или има тръпка и общи интереси които свързват или не.
Зависи и от възрастта ти.
Мога да видя някои испански сайтове за запознанства ако те интересува.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 166d735748
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз говоря за испанките в района на Мурсия и Лорка. За останалите нямам впечатления, но там масово са такак, както ги описах. Иначе като хора са хубави хора, приветливи, топли, миролюбиви.

А между другото испанка трудно се хваща с българин, защото ни виждат като малко по-долу от тях. Братовчедите ми са изключения, защото са успешни и имат семеен бизнес.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 20 дни
hash: 31bdfa9a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Да, възможна е връзка между българин и испанка. На мен лично ми харесват повече латиноамериканките (там пак се говори на испански), но и в самата Испания има красиви жени.
Мисля, че и жените, и мъжете там обичат да се забавляват и имат чувство за хумор. Добри и сърдечни хора са, нямат нищо общо с другите западни народи, винаги са приемали нормално българите. Това е, което знам.

 
  ...
преди: 3 години, 20 дни
hash: 86296feac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Бил съм на екскурзии в Барселона, Мадрид и Валенсия и не съм останал с впечатление испанките да са масово грозни или масово хубави, масово слаби, или пък масово дебели. Има всякакви - високи, ниски, слаби, пълнички, с руси коси, с черни/кестеняви коси. В Барселона бях на мач на едноименния отбор и до мен бяха седнали испанска двойка младежи на около 20-25г. Момчето беше симпатично, а момичето беше направо красиво - почти скандинавски тип, висока, стройна, с руса коса и много приятни и правилни черти на лицето. Така че има всякакви жени, има си и красавици. Както и тук, между другото и не мисля, че трябва да се обобщава и генерализира.

 
  ...


...
преди: 3 години, 19 дни
hash: f6b7c205f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Страхотни кучки

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 7ff007f39d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На външен вид са... Абе да речем, че българките са 100 пъти по-красиви. Иначе всеки човек си е различен като личност, няма как да обобщаваш. Имам примери за успешни бракове между всякакви националности, както и за неуспешни.

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: 1feb1b2042
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 9

Какви мерни единици ползваш, че да правиш подобно твърдение?

 
  ...
преди: 3 години, 19 дни
hash: c0d8fd6201
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Испанките са много грозни жени. Ужасно грозни, асиметрични и груби черти. За сметка на това испанските мъже са огън - доста привлекателни, хубави и секси мъже, и доста поддържани - не като българите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 19 дни
hash: 166d735748
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, определено не всяка испанка е като Пенелопе Крус, но Испания се води в топ 5 на най-красивите мъже. Разрив между мъжката и женската красота там. Т.е. дори една грозна испанка има голям избор от красиви мъже и то испанци. Малко трудно ще се прежали за българин, освен ако не е успешен, но не е невъзможно.

 
  ...

...
преди: 3 години, 18 дни
hash: ab26213fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Нонер 2, да бих се радвал на такива сайтове, тъй като испанскиат ми не е много добър все още и не мога да намеря такива

 
  ...
преди: 3 години, 12 дни
hash: 458983c1f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Живея в Испания от години и 90% от испанките ми се струват посредствени и грозновати за разлика от мъжете които ми се виждат доста атрактивни, дори тия над 40. Ако става дума за характер, общо взето и мъже и жени са готини. Имам познати двойки българин-испанка.
Ами как да впечатлиш испанска мадама... общо взето трябва да превъзхождаш испанците (а това не е никак лесно).
Нямам представа дали си си харесал конкретно някоя жена или още не си набелязал такава, но това което мога да те посъветвам е следното:
1. Бъди учтив и галантен. Ако не ти обръща внимание, не досаждай и потърси друга 2. Испанците имат чувство за хумор и обичат да се забавляват, не са студени хора. Не е нужно да говориш перфектно езика за да се разберете. 3. Обърни внимание на външния си вид. Не е нужно да си облечеш скъпи дрехи, ама не ходи с анцузи и провиснали тениски и якета. Дънки риза: удобно, стилно и евтино. Иди на фризьор да ти направи подходяща за теб прическа. 15 евро най-много да ти вземе, а ще спечелиш много. Брада ако имаш, задължително оформена. Абе общо взето, не бъди като 90% от българите: със скучен, грозен и неподдържан външен вид. Виж как ходят испанците, всеки със собствен стил подходящ за възрастта му. 4. Заеми се със спорт. Дали фитнес или нещо друго, ама започни да се грижиш за фигурата си. Испанците масове спортуват, и мъже и жени, млади и стари. Ако не спортуваш трудно ще се харесаш, само някоя неподдържана дебелана или дърта лелка ще те погледне. Пък и докато спортуваш ще ти е по-лесно да завържеш разговор. Ако пушиш вече може да забравиш за цигарите. Тук не е като в Бг всеки втори да пуши. 5. Запиши се на латино танци. 100% ефикасно. Няма жена на която да не и харесва един мъж да танцува. Пък и ще се отличиш от испанците. Въпреки че тук се танцува доста повече отколкото в Бг, все пак повечето испанци не умеят да танцуват нито салса, нито никакъв латино танц. Ако ти умееш, ако ще да си начинаещ, ще се отличиш и няма как някоя мадама да не ти обърне внимание. Парфюмче и си готов.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker