Японски език в 18 СОУ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121299)
 Любов и изневяра (29733)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Образование

Японски език в 18 СОУ?
преди: 9 години, 11 месеца, прочетена 2568 пъти
Здравейте! Момче на 14 съм и догодина ми предстои кандидатстване. Както се досещате изборът пада на език и училище и затова се спрях на японския:-)

Леля ми от 10 години живее в Япония със съпруга си и са многодоволни. Аз бях там миналата година и просто... Няма такава държава и такъв ред и дисциплина. Бил съм и на други места, но Япония ми направи страхотно впечатление. Вярно е, странни са (особено с тази ужасна аниме-мания там). Прегледах училищата в София с японски език - 18 и 138 СОУ и бях по-впечатлен от 18 СОУ, защото за него срещнах повече положителни коментари, а и имам някои лични наблюдения. Искам след това да следвам в Япония (всички специалности, които си харесах, са с математика, защото тази година участвах в национално състезание по математика, на което взех 7-о място).

Моля ви, дайте ми мнение за японските паралелки, за това как се усвоява японският, какви са учителите, учениците, възможностите за японска стипендия. Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 11 месеца
hash: dcd38bc60a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аниметата да супер

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b116dca926
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Sugoi!! Това е страхотно за което мислиш и ти желая успех в ученето на японски! Изобщо не е лесен езика но за някой хора изглежда лесно запомнящ, ако си забелязвал какъв е специфичен. И аз имам желание да уча японски и трябваше да държа изпит по английски в университета и много се надявам да нямам лоша оценка на изпита! Но и да не успея, имам си кого да помоля да ми помогне. Също е страхотно, че си бил в тази държава и си късметлия. Ако имаш голямо желание ти желая някой ден да живееш там. И аз много бих искала, но не съм сигурна дали ще стане :( Дори и да нямам възможност да отида там поне искам да се махна от тази наша държава! Щом имаш желание да научиш езика значи е сигурно да успееш! В кой точно град си бил? Аз знам доста имена на японски градове.

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: afb7f8a651
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей номер 2! Адски много се радвам да се запозная с хора като теб (аз съм авторът де :D).

Леля е в Токио. Градът е УНИКАЛЕН, но си е доста скъпо там :D. Но леля и чичо са програмисти и доста пари си изкарват, А иначе ходихме и в по-малък град - Мацумото. Няма такова място, имах чувството, че не съм на земята... Просто е... Това може само да се види, не и да се опише... Повечето път беше по огромни скоростни влакове и минахме това голямо разстояние за някакви си часове. Тази страна е уникална... Бягай от България колкото се може по-бързо, мила. Тук само цигани ще има до 30 години.

А интересното е, че аз изобщо не харесвам анимета... :D. Повечето хора тук гледам, че са се запалили от аниметата :D.

Кажете за японската паралелка - изучаат ли се някакви предмети на японски, нивото на обучение как е, не без значение е и материалната база... И най-важното: когато излизат, реално знаят ли японски? Много ще съм ви благодарен?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: b116dca926
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм на 250км от София. Не съм напълно сигурна за предмети на японски но езика 100% ще го наваксаш в това училище! Ако искаш се информирай с някой който им разбира цаката :D! Друг пример който ще ти дам и за свикване и комуникация с японците(ако си сравнително добре с английския) е ако си намериш приятели от Япония дали във facebook или skype. Ако искаш ме потърси на скайп vio_go, но да знаеш че има и от много други държави. Аз съм от Горна Оряховица

 
  ...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 4897aadef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да живеят аниметата. Хаха гледам ги вече от 8 години. Между другото скоро написах история в раздел "в чужбина" името е "Къде бих живял в Япония ^~^". Щом имаш информация моля сподели :). И по твоя въпрос 18-то с японски е много добро училище, добре ще научиш японски и като цяло е забавно. Успех :).

 
  ...


...
преди: 9 години, 11 месеца
hash: 9dfe139c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Твърдо "ДА" за 18 СОУ, учителите са страхотни. Аз ги завърших, но бях в друга паралелка, имам познати от японската паралелка и всички бяха доволни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker