Как да си намеря приятелка, съвет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да си намеря приятелка, съвет?
преди: 3 години, 4 дни, прочетена 2401 пъти
Ще започна с това, че съм срамежлив в компанията на момиче, спичам се, притеснявам се и това довежда само до провали в опита ми с момичета..

Не съм на малко годинки.. на 27 съм, от средно голям град, спортувам, излизам постоянно с приятели, не съм се забил вкъщи, но нищо..

Винаги ударям ня дърво.. пиша като цяло на винаги на по скромми срамежливи момичета, дори и да стигнем до разговор, то той е в повечето случаи като разпит.

Опитвам -1,2,3 опита виждам че няма интерес и спирам.. после леко се сдухвам почвам да търся проблема в себе си..

Случвало се е да стигаме до шеги закачки в фб, но като се стигне до предложение за среща са ме рязали или не иска нищо повече или не е сега момента..

И седя и се чудя да съм грозен не съм грозен, да съм тъп не съм.. дебел не съм, скелет не съм, имам чувство за хумор, обличам се добре, имам пари работя, имам малка кола, не съм леке и кво нищо.. седя си сам като пън..

Яко се сдухвам.. казвам спх не е сега времето не е сега.. ще дойде обаче твс си го казвам от 19годишен. И пак се сдухам..

Търся винаги по скромни момичета не тик ток звезди или инстаграм инфлуенсърки.. нормални момичета..

Ето сега попаднах на едно момиче в инстаграм и писах 19г абитурентка, отдалеч си личи че не е поредната кифла.. не е по кафетата няма 150 снимки в месеца... писах и на 3-4 пъти в опит да завържа разговор но като цяло мн сух разговор..

Опитах с ученето да я заговоря с университета а у.. и сега без да знам какви други интереси има или пък да имаме общи приятели не мога да подхвана тема.. започвам и някакъв разговор хей здрасти.. как сме.. и се стигне 5-6реплики и до там.
Отговаря момичето, не е от онзи другия тип... наперени.

На живо съм я виждал веднъж и от то отдалеч..
Знам че насила нещата не стават ма ако чакам от небето да падне няма как затова опитвам и търся.. но да ли пустия срам да ли глътването нс езика не ми позволява да да бъдс себе си..

Ето искам да кажем да поканя това момиче на кафе.. но без да сме се опознали повечко трудно.. как да я предразположа към разговор .. или знам ли нещо тема да захвана...
Някой ако предложи съвет помощ ще съм благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 дни
hash: 80515d784c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

1.   И аз съм в подобна ситуация, но ще ти споделя какво съм забелязал:

В България няма йерархия когато стане въпрос за отношенията мъже-жени. Какво имам предвид:
На запад и не само, жените си падат по успели, красиви, спортни, образовани мъже. Там знаеш, че колкото по-близо си до това толкова повече ще са ти навити и съответно повече самочувствие ще имаш.

В България, като една смачкана, колониална и вече примитивна страна нещата стоят по друг начин. Тук жената си няма никаква идея какво е успех и какво е щастие и си мисли, че първия мърльо, макар и грозен, нисък и плешив, но със самочувствие и който е толкова жаден и флиртуващ, че не я оставя на мира, е нейният човек. Тук успяват глупаците с високо самочувствие, с психопатски наклонности и прекалено загорелите примитиви.

Жените пък са на изключително ниско ниво колкото и да им дрънкат по цял ден как са най-красивите в света. Е да, ама не са нито най хубавите, нито най-работливите, а за ум и одухотвореност дума да не става!

Не се опитвай да си намериш жена в нашата пещера наречена България. Пътувай повече и общувай с чужденки. Тук живот и любов няма.

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 3484fac280
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Сайтът е пълен с идентични теми, почти всяка седмица някой пита същото. Ползвай търсачката, намери и чети, съвети има колкото искаш .

 
  ...
преди: 3 години, 4 дни
hash: 9fc7c687a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ще ти дам съвет. Не ти трябва. Честно, освен секс и да ти губи времето и да ти трови нервите друго няма да видиш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 дни
hash: 97cd3d645b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Като прочетох заглавието, щях да напиша, че в България няма как да стане, без да обяснявам подробоно защо. Номер 1 ти е дал изчерпателен отговор и напълно подкрепям мнението му.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 83b1b75cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Номер едно ги описа страхотно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 939d99b8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пробеай със сайта за запознанства баду.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: bafb33353f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Опитай не по интернет да се запознаваш, а на живо. Запиши се в някаква дейност, където има много жени- танци, клуб по готварство и пр. Запиши се на някаква доброволческа дейност - засаждане на дръвчета , приют за животни и пр. Там можеш да срещаш на живо жени и си говори с тях. Пускай по някоя шега или виц да се засмеят и така постепенно все ще срещнеш някоя подходяща.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 7697bec4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Виж приятел живеем във времена където самочуствието на жените е адски напомпено.Те са твърдо убедени, дори и най-нескопосаната, че заслужава най-доброто.Че мъжете се редят на опашка за нея.Че тя е в позиция на избиращата, че светът е устроен така, че тя е тази, която може да избира между многото.За това и си позволяват бързо да режат…. Разни п&тьовци им вдигнаха самочуствието и за малко само да не им харесаш режат. Реално обаче после стават самотни майки, и неистово търсят някой да го прегърне в студените нощи, ноо кой малцина са тия, които ще си дават залъка на чуждото……



Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 6007b96621
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Отиваш в някое кафе, правиш един бой вътре и ти гарантирам че ще има момичета които ще идсат да се запознаете после

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 129bddc708
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До коментар N:1
От мен имаш: Да

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 дни
hash: be71007a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Ще ти дам един съвет от позицията на по-стар. Забрави всички тия писания по Фейсове, Мейсове и Инстаграми. Направи така, че да общуваш на живо с жени и ще имаш шанса да им покажеш колко си страхотен. Смеси се с подходящите жени в една компания, покани някоя от тях на кафе, ако откаже друга и ще ти се получат нещата. Кани ги на кафе, не на други ивенти. Жените връзват точно на покана на кафе, защото го чувстват ненагажиращо. Покана на вечеря е много задължаващо и ще ти откажат. Като отидете на кафе, покажи какво искаш от жената с която си излзал, за да не те вкара във френд зоната. Споменах ли за безупречната хигиена, хубавите дрехи и да се държиш мъжки, както и да не си стиснат. И забрави хобитата си и не говори за тях, като излезете на кафе. Не говори и за училище. Жените обичат непринудени разговори и се плашат от застаяващи маниаци на какато и да е тема. Опитай се по-скоро да разсмееш партньорката си по кафе. Разкажи някой нов виц, някоя интересна случка, направи и някой комплимент и си ти. Как се прави комплимент на жена? В никакв случай не трябва да и кажеш колко е красива или че е най-красивата. Това са глупости. Оглеждаш се за нещо наистина красиво по жената или за нещо, което иска да покаже и правиш комплимент точно за него. Например, че има много хубава коса или уникално красив маникюр или че тази рокля и стои страхотно. Не се изхвърляй, не се прави на такъв, какъвто не си и покажи на жената с която си излязал, че ще направиш така, че тя да се чувства спокойна в твое присъствие. Никога не не пришпоравай дамите да задълбочите връзката си и никога не казвай директно, че искаш да станете гаджета. Покажи го деликатно, като я докосваш ненагажиращо, като я гледаш влюбено или и кажи, че ти е много притно в нейната компания. Така се свалят свестни жени. Ако искаш чалгарка, просто дръпни един бърз кредит и си купи анцунг Адидас, някой разкован Мерц на амнайсет години, говори само за побойща и се дръж като селянин. Кифлите ще дойдат при теб на пълчища.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 3484fac280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Не се заяждам, но ми стана интересно № 1 с колко чужденки е общувал и въртял любов? И защо тогава казва, че е в ситуация като тази на автора?
Като знаете толкова много за жените на запад и не само, които ще оцяент качествата ви, защо си губите времето и сте още тук?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 дни
hash: 1dfcd35ed5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Влизаш в образ, много просто, почваш да лафиш хиперболи! Хвали се, че си имал по няколко връзки за кратко, тогава ще те помислят, че имаш умения в общуването и секса. Жените гледат реномето, готовата поднесена информация, защото разсъжденията са много сложна мозайка за тях. Те чувството за хумор не разбират, ако не чуят от други хора, че си забавен. Никаква интуиция нямат. Единствено познават, че трябва да бягат от интелигентни и хубави мъже, защото се чувстват смотано до тях, безпомощни в интригите и хитростите. Това е

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: 606ad26ffd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   1 е направил едно прекрасно резюме на нашате пещерна действителност.

Може да се кажат още доста неща, но главното е това: компасът на българката е тотално сбъркан.

 
  ...
преди: 3 години, 3 дни
hash: bafb33353f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   до ном 1. Чужденките не са приритали за българи, освен ако са от държави извън ЕС. И търсят мъж с ЕС паспорт. Само че като чужденките вземат българско гражданство и ЕС паспорта зарязват българина. Както направи Кобилкина.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 6924bbb6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Скучен си. Вкарай малко хумор, динамика, разпитвай я и ти споделяй за себе си, дори и да не те пита. Бъди постоянен и забавен. Самият ти приеми така нещата - като забавление и с хумор. Бъди леко нахален и закачлив. Успех :)

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 40776edd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз пък не съм съгласна с номер 1. Само като прочетох написаното от автора и не ми се видя надежден- за мен говоря. Самите думи, а- у и тик- токъри, многото грешки също, стила ти на писане е на тинейджър и това ме отказва моментално. А и това, че хем си много сдухан, хем ходиш на фитнес и си постоянно с приятели навън, пък си срамежлив еее хич не ми се връзва. Успех в търсенето!

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: ad44b2f6a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Номер 19, щом си жена няма как да си съгласна с номер 1, ама е прав. А пък номер 17, наистина чужденките не са приритали за масовия българин, описан в някаква степен от номер 1, който е идеалът на българката за мъж, все пак има интелигентни и свестни мъже, доста от които са отхвърляни от жените в България. А за тях е по- добре да не се захващат с българка, в случай че все пак тя благоволи да се обвърже с някой такъв. Ама си е закономерно- българката се хваща с мъже, които са на нейното ниво. Със сигурност има и изключения от българките, но пък са толкова малко, че трябва огромен късмет да ги срещнеш, аз поне не съм. Надути до безобразие, винаги сигурни, че са се обвързали с най- подходящия за тях мъж.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 дни
hash: 072b7bdbe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не се връзвало да съм сдухан.. ами ето това се получава.. в компания на момиче или ако си говоря, пиша с някоя се сдухвам и притеснявам... не си го обеснявам но е така и нямам никакъв напредък през годините.

Винаги гледам да заговарям по скромни момичета, не търся миски но ето нямам късмет ли, опит ли, нз какво не ми се получава.

Последното момиче което си писах, спря да пише, нито съм написал някоя тъпня нито съм бил арогантен, нормален разговор исках да водя за да мога както аз така и тя мен да опознае..

Точно ми сподели че готвила захванах темата и хоп изчезна исках да я бъзна за нещо сладичко преди лягане и тя не отговори и на другия ден и писах хей поспаланке наспа ли се.. чак не го сийнваше.. явно не и допадам.
Не мога да се определя като грозен, не съм и брат пит, но маму стара и недъгав не съм. Любознателен и разговорлив и начетен съм, от доста различни сфери(икономика политика инфраструктура, спорт, наука, дизайн) се интересувам... буквално за каквото се сетиш с всеки човек мога да разговарям независимо от това да ли е професор шофьор зидар банкер... и пак ще има какво да си кажем, не да гледам като слон в стъкларски м-н.

Нямам обяснение да ли трябва да съм по нахален.. ама как да съм нахален като нали трябва да си изградиш някаква представа за човека срещу теб.. то не се стига до там.

И кво един път сийн един път няма да прочете един път ще те игнорира и после как да не се отчаяш... а да бях някой козар да не ме яд ма не съм..

 
  ...
преди: 3 години, 2 дни
hash: 7697bec4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Номер 13 съгласен съм с теб но донякъде….. за това ти дадох три звезди. Точно казването по деликатен начин на жената, че я харесваш ти е пътя към френд зоната. Жената обича директните и откровенните мъже. Е не да си извадиш члена и да и кажеш, че искаш да я чукаш……това е унизително, а да и кажеш директно, че я харесваш, и да не и шикалкавиш, за любов, ако наистина нямаш чувства към нея, а ако искаш само да я чукаш кажи и истината, но не директно като каруцар, а трябва да звучиш като старо обиграно куче…….

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker