Големи гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Големи гърди
преди: 3 години, 21 часа, прочетена 1591 пъти
Здравейте, имам големи гърди (поне за мен са големи) 95 Д. Едричка съм, но ниска. Гръбначния ми стълб не издържа, не мога да седна без да се облегна някаде. Не ми е удобно. Увиснаха и след ражданетоо на децата ми. Млада съм и като облекла бански е ужас, а сутиена ме стяга и дразни. Искам да си направя операция за намаляване на бюста. Малко мее страх от операции. Моля, ако някой се е подлагъл на подобна операция да рязясни нещата.
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 12 часа
hash: 4fd2a559c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Можеш да се консултираш с пластичен хирург в отделение за изгаряния. Да :) някога говорих с такъв лекар не защото са ми чак толкова големи, но достатъчно, че да ми пречат на спорта.
Обясни ми човекът, че дори няма нужда от пълна упойка, бърза се случва и дори на следващият ден можеш да си у дома. Не е като пластичните операции за уголемяване където вкарват чуждо тяло.
В твоя случай ще повдигнат, клъцнат излишното и зашият. И ще си топ.
Но говори с лекар да ти обясни. Съсипваш си гръбначен стълб- прешлени и за това ще си "плащаш" жестоко след още някоя година.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1fda7c9a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Преди да ходиш да се режеш и кълцаш щото е много лесно, защо не се опиташ да отслабнеш доста? Не говоря за диети, а да почнеш да спортуваш нещо или фитнес?

Като направиш мускули (и не си фантазирай, че можеш да станеш културистка и ще е грозно - то ако ставаше толкова лесно...) ще ти се закрепи и гърба, бомбите ще се смалят и стегнат и ще се чувстваш доста по-добре.

Ако и тогава не си ги харесваш и толкова ти пречат ги намали. Ама все да търсим лесното и мързеливия подход нали?

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f83e6eca25
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   2, разбирам довода ти. Но питам най-нормално защо да не се направи по лесния начин, ако може и няма последици? Защо трябва непременно да е трудно? Не се заяждам, интересно ми е защо не може пък понякога да търсим лесния вариант, ако би ни спестил главоболия. В крайна сметка не всеки е спортна натура и има времето, желанието и енергията да се занимава с това. Някои хора си има и други ангажименти като семейство, кариера и др. Не може на всички спорта да ни е приоритет.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2f05c58b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Авторке, не съм 2, но ще ти отговоря. Щом си писала, че си "едричка", това вероятно е евфемизъм за дебела. Най-вероятно не само гърдите са ти проблем, а и общото тегло. Това няма да се оправи с операция, тя еднократно маха излишни тлъстини, но ако си запазиш начина на живот и хранене, след няколко месеца, максимум година ще стане същото.
Освен това голяма част от проблемите с гръбначния стълб идват точно от липсата на мускули, не само от тежестта. Като няма какво да го поддържа, се претоварва от тежестта. Това за семейство и кариера са оправдания за мързел, всеки може да намери оправдание, ако не иска да направи нещо. Наистина си помисли какво всъщност целиш - краткосрочно облекчение или дългосрочно решение на проблема.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f83e6eca25
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   4, аз не съм авторката, питах по принцип, не конкретно за нея. Защо да трябва винаги да е трудно? Не казвам, че не трябва да е понякога, но защо винаги?

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f8004e2041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Щом си 95, значи наистина не само гърдите са големи, а и обиколката ти изобщо. Това непременно значи, че ако отслабнеш и общата ти маса ще намалее и гърдите ще се смалят. Така че ще ти олекне. Твоят бюст не е само бюст, а и подкожни мазнини. Ако беше слаба и с чашка D, щеше да значи, че гърдитети ти имат доста жлезна маса, но това не е така. Така че се замисли.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 2f05c58b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   5, извинявай, помислих те за авторката. Защо когато стане дума за спорт и винаги си представяш някой нацепен батка или кифла, които цял ден тренират и нищо друго не правят? Дори малките усилия дават резултат, макар и бавен. А за съжаление практиката показва, че лесни и чудесни решения рядко има, нещата обикновено се получават с усилия. Иначе всички щяха да се разхождат стройни и елегантни без проблеми. Махваш с магическата пръчка и всичко е 6.
В горния си коментар съм обяснила защо операцията не е добро решение за авторката. Разбира се, всеки е свободен да прави каквото иска, решението е нейно, последствията от него - също.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 234f6e702e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Така, нека ти разкажа.
Моя приятелка, 156 см, доста кг наднормено тегло, имаше огромни гърди и беше много комплексирана от тялото си като цяло.
Пробваше се с диети и какво ли не, но просто нямаше резултат.
В един момент й писна, записа се в рехабилитационен център, аз му викам жив дебелариум, където с хранителен режим и спорт, успя да свали 20 кг.
Беше добре, чувстваше се като преродена, нали все пак захвърли вечната, 20 килограмова раница, НО...
Гърдите си останаха. Големите бомби я травмираха много.
Понамаляват като отслабнеш, но пак си бяха налети, увиснали, непривлекателни вимета, напращели и извиращи от сутиена...Тя все ги криеше с широки блузи.
И един ден ми каза, че се подлага на операция за намаляване понеже гърба и кръста я боляли от тези излишни и огромни гърди.
Подкрепих я.
Сега от години си е на същото тегло, с малък, прибран, абсолютно съразмерен бюст и се чувства добре.
Аз съм с твоята чашка, леко увиснали, няма как, но не си ги давам :-) Имам гадже цицоман и него не давам :-) и така!
Успех каквото и да решиш!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: d7413ba36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   "Преди да ходиш да се режеш и кълцаш щото е много лесно, защо не се опиташ да отслабнеш доста? Не говоря за диети, а да почнеш да спортуваш нещо или фитнес?"

Успех със спортуването! Ако си почнал на 7-8 години и си натурално атлетичен МОЖЕ БИ имаш шанс. За останлите 95% от популацията е просот абсурдно, че ще подържаш тегло, като не спазваш някаква диет, ами ще тренираш.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: ce69e5fd56
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не искам да отварям темата за диетите, зашото са пълна простотия. Организмът има нужда от въглехидрати, мазнини, белтъци и микроелементи и толкоз. Всякакви шарлатани диетолози морят хората, стига се до крайности - пресмятане на калории = психични отклонения. Когато шишковците не издържат и започнат да плюскат, организмът се презапасява с мазнини, за да е готов за следващата гладна атака и стават още по-дебели.

Отслабва се с гимнастика и дейности, които товарят много мускулни групи едновременно, те товарят сърцето и дробовете най-много, затова се казва и кардио. Мисля, че се досещате - накратко тичане, тичане и пак тичане. С дърпане на дъмбели и щанги и фитнеси не се отслабва.


Обаче при жените съм забелязал, че не пълнеят или отслабват на гърди. Наистина, по-малко мазнини по торса ще облекчат гръбнака, но гърдите ако са огромни създават момент на теглене напред и надолу, и гръдната кифоза се увеличава, откъдето и болките. Поясната лордоза също се увеличава за да компенсира новия център на тежестта и там почва да боли. Стойката е същата като на фитнес батка, която цепи лежанка, но неглижира гърба. Ако свали кила от корема например, се сещате, че това няма да облекчи гърба.

Аз съм за интервенцията.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker