Изнудва ме... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изнудва ме...
преди: 12 години, 8 месеца, прочетена 4702 пъти
В такава каша съм се забъркала, че вече не виждам изход накъде... Имам сериозен приятел и живота ми беше лек докато не се появи ТОЙ (С.)! Този някой е пак ТОЗИ в който се влюбих толкова силно, че забравих за всичко! Започнах да изневерявам на приятеля си с него. Повярвайте ми тази грешка е най-голямата ми и толкова съжалявам обаче е късно. С. има приятел който ми каза, че той ми изневерява. Бях съсипана приятели ТА АЗ ОБИЧАХ ТОЗИ ЧОВЕК! Болката която изпитах не мога да я опиша с нищо, исках да викам... толкова ме заболя.

Ама причината този негов приятел да ми каже това е, че той ме харесва от много време. Каза ми, че ако му кажа нещо той така ще направи, че С. да ме намрази (не се и съмнявам в това той много му вярва). Накара ме да го направя с него за да ми вземел страха, така че ако се разприказвам за това което той ми сподели (че той ми е изневерил), той ще каже че АЗ съм го прелъстила.

Сега съм още по объркана, не спирам да плача. Предадох приятеля си, боли ме от предателството на С., отделно ме е страх приятеля му да не започне да ме изнудва системно! Хора помогнете ми започнах да пия успокоителни, не знам как да се измъкна от всичко това! ;(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 месеца
hash: 8031457a7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зарежи ги и 3-мата :)

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: aee35274ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Незнам какво да ти кажа и как да ти помогна ? Просто няма какво да направиш,защото при положение си имаш приятел и ти му изневери с двама единия,който си се влюбила,а се оказъл Казанова и с другия,който да му затвориш остана да не направи така Казанова да те мрази,а при положение твоя изходящ приятел се оказва един статист и ако разбери всичко това направо не му съчувствам ... Глупаво и безотговорно да си даваш "цветето" без да си сигурна дали си заслужава и накрая да разбереш,че човека до теб е китка пред този хубавци в кавички разбира се ... Замисли се малко и оправи тая каша докато е време,защото ще нараниш най-вече твоя сегашен приятел,който те обича инстиски и държи на теб,а ти го предаде ...

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ffe5643fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ама ти вярно си много зле!!!! Как може да вярваш на когото и да било???? Какво правиш с него като му нямаш вяра и доверие!? И ако е така и ти е изневерил.. защо си с него значи не те обича... и защо се пазиш някакъв идеал за него.. какво щял той да си помисли... че той ако е спал с друга няма много да го бърка ти кво си направила след като не те обича изобщо....!!!! Аз мисля, че нямате бъдеще, без значение дали някой на някой е изневерил... щом не си вярвате винаги ще се съмнявате един в друг! Тъпо е да стоиш с него... какво очакваш...?? И ако той не разбере че си спала с приятеля му.. какво??? Ще спиш и с двамата и той ще си спи с която си поиска... огрий ли ще си правите??? И ОЩЕ НЕЩО КАКЪВ ПРИЯТЕЛ Е ТОВА???? ЗАРЕЖИ ГИ И ДВАМАТА!!! САМИ ДА СЕ ОПРАВЯТ КАКТО ЗНАЯТ!!!

РОНЧО

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 929d7f678b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Държала си се като леко и слабохарактерно момиченце, от което всеки може да се възползва.
Нищо чудно този "твой" С. да знае какво прави приятелят му с теб и заедно да си умират от смях зад гърба ти.
Подреди си фактите и виж колко нелепо звучат: Ти предаваш приятеля си, но страдаш от предателството на С. С. ти бил изневерявал - е, как? Нали имаш връзка с друг? С. е напълно свободен да прави, каквото си иска.
Поддаваш на манипулациите на трети тип, за да не те злепостави пред С. Спиш с него и се вкарваш в гнусна изнудваческа история.
С колко още хора ще се изчукаш (извини ме за израза, но действителността надминава всеки словесен цинизъм), преди да се почувстваш в мир със света около себе си?

Поне да го правеше за удоволствие... а ти явно страдаш.

Тъй - кажи на гаджето си какви си ги дробила. На приятеля на С. заяви, че не ти пука какви ще ги говори - заплаши, че ти ще ги наговориш още по-брутални от него!
А С. го разкарай.
Действай смело и без да ти пука колко ще страдаш - то оттук-нататък без друго по-добре няма стане. Поне ще спиш спокойно, че няма от какво да трепериш повече.

Ел

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5c02e5d062
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ти си изключително глупава, извинявай, но не се стърпях хаха

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: a86d8289a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами извинявай ама ти помисли ли, че изневеряваш на приятеля си. Защо се сърдиш, че ти се случва същото. Всеки си получава заслуженото

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 16d21200e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Наистина кашата е голяма!! Не мога да разбера защо изобщо си изневерила на сериозния си приятел? Трябвало е да помислиш за това първо, огромна грешка!
2. Добре де, станалото-станало, изневерила си му! Личи си, че си изпитвала силни чувства към този С. Та щом дори приятелите му са знаели, рано или късно всичко ще се разбере! Но определено си сгрешила като си преспала с приятеля му. Никой няма право да те унижава и да те изнудва! Това е тормоз! Изобщо не е трябвало да го правиш с него, още малко да му се подчиняваш! Може би ако всичко се разбере, ще се нареди от само себе си! Ако толкова обичаш този С. бъди само с него! Забрави за досегашния си приятел и за неговия приятел! Но само ако си сигурна че и двамата се обичате. Пък и не се знае дали ти е изневерил - ти сама казваш, че приятелят му те харесва, може да го е казал за това. Не мога да ти кажа нищо повече, надявам се малко да съм помогнала!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: ee0974e8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И сега имаме трима, с които спиш паралелно. Браво!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 90f65bcef2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Извинете, но не разбрах кой с кого спи? Това да не е измислена история.
Ако все пак е истинска - момиче, вземи в ръце. Зарежи ги, забравих колко на брой бяха, и така ще се успокоиш.
Сара

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 5e3891f603
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Авторката:С. е женен затова не мога да съм с него. Наскоро му споделих, че приятелят му ме закача и ме е страх онзи да не му е казал някакви глупости за мен, за да ни раздели и да се домогне до мен...

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 78289ed0ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Извинявай, но си много проста, ама много.

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 952a51f5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ам.. девойката си има приятел, на когото изневерва с женен мъж, който не чу***ка само нея. В същото време изневерява на женения с най-добрият му приятел, по неясни за мен причини.
Мисля да си спретнете един групове секс - всички любовници на твоя С. плюс съпругата му, най-добрият му приятел и твоето гадже..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 45c10a528f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Не знам, но според мен по-голяма простотия няма.. Да спиш с женен мъж, да спиш с някъв там приятел на женения, да обичаш трети.. Малко странно ми се струва :д

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: b30cf68a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   О! Ужас! Наистина си много зле!!!

 
  ...
преди: 12 години, 8 месеца
hash: 9c1fce86c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   И аз ще кажа едно извинявай, но ти си с много лабилна психика. Ок, имаш приятел и си му изневерила, защото си се влюбила в друг, с който не можеш да бъдеш истински. Едно на ръка, че един свестен човек първо би прекратил взаимоотношенията си човек, в който не е влюбен, защото иначе само го използва за запълване на разни дупки, а и още повече се е появил друг, който си приела в леглото си. Но как пък може да си толкова загубена да се вържеш на приятеля на С., който очевидно използва всички методи да влезе и той в това легло. Откъде пък на къде му вярваш за "изневярата" на С. (не че той си няма жена и не спи и с нея, макар че може да казва съвсем друго).

Как може да си така убедена в думите на приятеля му. Пък и после ти казва да си мълчиш, видиш ли, именно за да не го хванеш ти в лъжа, а не нещо друго. Изнудва те да си мълчиш за най-голямата негова машинация... и те манипулира като малко дете да си отвориш краката против волята ти. Ега ти, явно вижда колко слабохарактерен човек седи срещу него и затова си позволява да се държи така с теб.

Я се стегни. Първо не е трябвало изобщо да вярваш на приказките му, а още по-малко да се поддаваш на изнудването му. С. щял да те намрази, ми кажи му на този негов приятел, че ти самата ще накараш С. да го мрази като му кажеш, че те е изнасилил. И последното наистина го направи на момента, сподели със С. какво се е случило, защото иначе ще се размирише много скоро около теб, тази тайна няма да се пази много дълго. Приятелят на С. е от комплексарите, които искат да спят с партньорките му за отмъщение и да се чувства по-велик от него. Ще му го каже задължително, но извъртайки, че ти си го прелъстила и той се е поддал въпреки, че държи на приятелството си с него толкова много... И ще го направи независимо от това какво ти е казал на теб.

Ако му е интересно, ще те изнудва още малко, но рано или късно ще му каже, именно за да си избие комплексите. Имай предвид, че тук може да е намесена и съпругата на С., която играе с приятеля му с цел да ви раздели, ако е усетила заплаха в твое лице. И изобщо, биди по-открита във връзките си, за да не бъдеш неволен участник в такива подмолни истории. Хайде, късмет и всичко добро.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker