Мога ли да му стана интересна и как? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да му стана интересна и как?
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1167 пъти
Здравейте,
жена съм на 23г и харесвам един мъж на моята възраст.Запознахме се в социалните мрежи и излязохме веднъж.Нямал е връзка от 1 година. Каза, че като намери момиче, което си заслужава и е свястна би тръгнал с нея.
Хубав е, умен е и е свестен,но по негови думи "не му се занимава", това го каза още преди да излезем.

Срещата не мина по възможно най-добрия начин за мен,но след като ме изпрати ми писа след 2 часа(неочаквано).
Каза ми, че съм симпатична. Държа се много добре,но мина един ден и сякаш желанието му за писане намалява. Пишем си всеки ден,минаха 1-2 дена от излизането и не ме е канил пак. Доколкото той ми каза го мързи да пише и отговаря кратко... Хората,които ме познават ме определят като свястна, хубава, умна...Може би ме е преценил грешно или изобщо не си е направил труда да ме преценява. Възможно ли е да съм го отблъснала с нещо?

Мога ли да му привлека интереса и дали ще е добре да си останем приятели? То... как ще си останем приятели като не му се пише? Харесвам го, но ако и той ме харесваше нямаше ли да е по-настоятелен? Да спра ли да го търся? Най-вероятно не харесва характера ми, но как от 1 среща разбираш характера на отсрещния? Харесвам го, но ако си станем близки, след време може да науча какво не ми е харесал и да не допускам същите грешки! Мисля, че поведението му излъчва смесени сигнали, а вие?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: 54db63660e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Този не е мъж ,а путьо маринкин.Бил ти писал след срещата, че си била симпатична….. Абе мацко един мъжкар, ако не може ясно и категорично да заяви в лицето на жената, че я харесва, той е всичко друго, но не и мъжкар.Било го мързяло да пише……Щом го мързи да ти напише две изречения, ако си легнете, той само ще легне от долу и ще чака ти да свършиш цялата работа.Ако ти харесват такива типове, давай бъди по-настоятелна.Сваляй му звезди и му брой песъчинки.




Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 4f6db3c3d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   НИКОГА не съм бил на Любовни срещи, но имам чувството че тва е огромна тъпотия.
Вижте в професионален план бе хора!

Идва нов колега и може и цял месец да е цвеке за мирисане и накрая като напрай неква поразия и почне да опъва въжето и да краде от колеги и се вижда какъв е.

Откъде тия любовчии измислиха че първата среща е най-важна, първото впечатление е най-важно и т.н.
Тва не е любовен филм по книга на Никълъс Спаркс!

Трябва излизане. Не става с първа или втора среща.
Приказвайте за секс още от втората среща е*аси!
Кви са тия? Да се правим на Ромео и Жулиета 10 срещи и да ни е срам да си кажем що сме се забавили за някоя среща?
Кажи - мастурбирах, срах и т.н.

Трябва разговора да се отпусне отрано отрано.
Иначе ще се влюбите един в друг в насилените си префърцунени образи, които сте сложили на показ, с цел да се харесате един друг и след месец като почне лека полека да се оголва истината и ето ти - пак ще пишеш, тоя път тема "не беше такъв. Промени се."

Не се е променил, просто му е писнало да си стега чорапите и да прави добри впечатления.
Имам чувството че сами хората си прецакват връзките и се вкарват в голем филм, с тия нагласвания за срещи и напъване да се харесаш на другия.

Никой не е наистина себе си в първите 10 срещи според мен.
Искам да си намеря момиче, което да ми позволи да бъда себе си.
На първа среща излизам по анцунг, тя със стари леко протрити маратончици, че я мързи да обува високи токчета и да се конти (без грим е, така и харесвам) и да си говорим още от първата среща за секс, и т.н.

Щото ако се правим на големите изискани.... то е просто едно позиране!
Ще се обвържем, ще минат два-три месеца и като почнем да живеем заедно ще има:
-Излазай по-бръже от банята че са напиках ма!
-Чакай бе, бръсна си путката.

С други думи казано:
Това което видиш на първата среща,
не е това което ще гледаш след сватбата!

Отпуснете се.
Като гледам той се е отпуснал.
Това е добре.
Ръчкай го, пиши му и го наблюдавай как ще се държи.
Щото ако се обвържете, ще му дойде настроението, но пак ще спадне с времето до това ниво, което сега виждаш. Когато си свикнете.
Радвай се, че е такъв и го показва и го виждаш!
А не някакъв позьор и да те търси и на всяка среща да ти носи скъпи букети цветя.
Примерно.

Яго.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 1b88f6afcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Един мъж ако не те хареса в началото, после трудно ще му станеш интересна.
Мъжете се захласват бързо, изведнъж, а не като нас - не им трябва време да те опознаят, за да те харесат. Те първо се захласват по външните фактори - хубостта, маниерите, държанието - общо взето това, което е на повърхността. В последствие преценяват дали реално си им интересна и искат нещо повече с теб. В смисъл, ако не е усетил привличане в началото, трудно ще го убедиш да се занимава.

"Харесвам го, но ако си станем близки, след време може да науча какво не ми е харесал и да не допускам същите грешки!" - тези неща не стават така, само се буташ между шамарите. Няма да си станете дружки, че да ти каже какво не харесва в теб. Пък и за какво ти е да чуеш някой-си-там що не го кефиш?! То трябва и малко самоуважение - като не те харесва, пиеш една студена вода и чао. Защо ще преследваш мъж, който не те иска?

Няма такова нещо като смесени сигнали. Има положителни синали - търси те, иска да прекарва време с теб, споделя ти, прави усилие да се видите; има и отрицателни сигнали - казва ти преди първа среща, че не му се занимава с връзки, не те кани на втора среща... кое му е смесеното на това?

Горе главата и не се хващай за първия срещнат в соц. мрежи като удавник за сламка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: c444c18327
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Не насилвай нещата и не прави нищо ..Той ако те иска ще те търси и няма да се налага да се чудиш какво да правиш ..Остави нещата във негови ръце каквото стане ..

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: f8dbb14041
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   на първата среща всички се стараят да направят добро впечатление, но след време виждаш и други страни, все пак идеални хора няма. Питаш "как от 1 среща разбираш характера на отсрещния? ", ти от тази 1 среща как го разбра , че е свестен?
Напълно възможно е да не му се пише всеки ден с часове, но би могъл да те покани на среща. Определено не е чак толкова "хлътнал"от пръв поглед, няма чак толкова голям интерес към теб. Дори да си голяма красавица и много умна пак е възможно не всеки, който те види да се влюби в теб.
На твое място не бих го търсила, ще оставя времето да покаже дали изпитва нещо към теб. И не бих имала големи очаквания за бъдещето.

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 9d52275cfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ако го изпразниш с ръчичка в чаша с хубаво питие и после го изпиеш - няма начин да не го впечтлиш...

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 0da6dd87ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   До 6

Или да го отвратиш ...

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: a7767548e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Когато мъж каже на една жена, че е симпатична, не е на добре... това не е комплимент. А ако каже, че го мързи да пише, още по-лошо. Ако не полага усилия, няма смисъл... Отпусни се малко, какви грешки имаш предвид? Бъди естествена, не го мисли много много. Не трябва да ти пука! Който те харесва, те харесва! Не показвай, че умираш за вниманието му и не го разпитвай за други жени и бивши връзки. Не разкривай и твои лични неща. Бъди просто забавна и позитивна, дори да не си уверена, се прави на такава. И ако искаш един мъж, бъди директна и му го покажи. Това не значи да му се натрапваш, в днешно време все повече жени поемат инициативата. Но запомни, че имаш много опции и избери тази, от която ти тупти сърцето! Любовта обича смелите!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 67f17a22ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   И аз съм на 23 и на мен не ми се занимава да търся и да се правя на клоун пред момичтата за това не се занимавам. То като стане - стане. Не бързам, няма смисъл то пък и то момичетата днешно време направо... нямам думи. Тотално сбъркано време настъпи. По каталог ги търсите, а какво давате в замяна няма да коментирам.

Как да му станеш "интересна"? В никакъв случай и като му се правиш на "интересна". Просто му сподели чувствта си, какво сложно и трудно има в това? Аз винаги съм изразявал чувствата си пред девойките. Някой от тях ги споделят, други не - такъв е живота.
Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш директна с едно момче. Като добавим факта, че само овъртате и казвате обратното на това, което всъщност искате да кажете - олеле. Просто бъди пряма, покани го да излезете и си поговорете. Кажи му така и така, харесвам те, бих искала да започнем да излизаме за да се опознаем по-добре. Но никога недей да му пълниш главата с илюзии, фантазии и момичешки ФАНТА с МАГОРИИ ;)

Колкото по-честа, пряма и директа си, толкова по-добре ще се разбирате ако се получат между вас.
Ако не те хареса или не те поиска... просто му стисни ръката и си тръгни. Друг ще дойде, не се притеснявай. Не е болка за умиране, нито краят на света. Не разбирам защо винаги хората услужняват нещата до такава степен. Простички неща, сложни решения? Защо? !
Колко шанса са били изпуснати ако се замислиш, заради подобни "притеснения", "ами ако той... " и други съмнения.

ДАВАЙ СМЕЛО!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker