Въпрос към дамите! А може и от Нашия пол. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Въпрос към дамите! А може и от Нашия пол.
преди: 2 години, 11 месеца, прочетена 1003 пъти
Та, Здравейте.

Доскоро бях в 6 годишна връзка , всъщност се разделихме преди 8 месеца. Когато започнахме бях на 20 а сега се обръщам и едва осъзнах как са минали 6 години и съм напреднал във възрастта си. Покрай тази връзка съм забравил изключителните тънкости за прелъстяване на дамите общо взето нещо май съм се сдухал в това отношение..
Със сигурност не бих казал че съм грозен ,дебел или нещо подобно. Вижда се по погледите на момичетата но дотам.
Не бих казал че съм и глупав ,но да това "обществото" го решава. Бих казал че съм особен! Бих казал и че изглеждам като надут или недостъпен (така и чувам) но не е така определено!! Просто обичам да прекарвам време сред природата,морето,някое не толкова шумно барче,книги , с любим човек да гледам филми.. и най вече с кучето си. Харесва ми да ходя на университета и се подготвям след като завърша да се пробвам за пилот на пасажерски самолет. (Има още малко време до тази стъпка). Не обичам да ходя по дискотеки,да се друсам,напивам и гавря с момичета. И определено да слушам чалга.
И започвам да се замислям че от изброените негативи, идва това че някак не мога да си намеря своето момиче (понеже доколкото знам и наблюдавам повечето са чалгарки и просто флиртуват). Може би съм и особен понеже някак не си падам по мимолетни връзки.. някак трябва да се обвържа емоционално и духовно с половинката ,да сме на една вибрация и тогава да започне нашето приключение. (Мъжете ще кажете че няма по хубаво от това да си свободен и да ги сменяш редовно) Ами мисля че мога,но не искам..
И вече сякаш леко си противореча с началото и края но ми е трудно да пречупя бариерата когато харесам някоя мадама,не бих направил крачка ако не забележа и интерес от нейна страна но също някак не е гаранция че ще го направя... Може би ме е страх от отхвърляне или да изляза от тази зона на комфорт (никак не ме е страх да изляза от зоната си на комфорт освен тази).
Какво бихте ме посъветвали? Кои са знаците че тя има интерес?
Как е правилно да се подходи? (Знам индивидуално е) но все нещо ще е от полза.
Общо взето каквото Ви дойде на ум ще е полезно.
Благодаря Ви, бъдете здрави и обичани и не забравяйте и Вие да обичате!! За мен да си имаш някого истински е нещо незаменимо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 години, 11 месеца
hash: fc9cb2f581
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   А ти защо искаш съвети от жените пич? Коя жена ще ти даде адекватен отговор особено в анонимен сайт?
Те не знаят какво искат, а ти ги питаш как да подходиш. Ще ти кажат точно обратното на това, което трябва да правиш.
По същество да търчиш по жени е колосална загуба на време.
И да, фокусирай се върху себе си и това, което те прави щастлив. Така се развиваш и ставаш интересен, като мъж.
Сам виждаш как си изгубил 6 години и се чудиш колко бързо са минали.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 750a7b4ec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Тъжната истина е, че поне 90% от нещата в живота са на късмет и любовта също. Дори да си много свестен, добър и подходящ за сериозна връзка, не попаднеш ли на жена със същите възгледи за живота и връзките, ще си останеш сам (което би било много тъжно, наистина). Съвет едва ли бих могла да ти дам, това ще е все едно да те посъветвам за числата от тотото, толкова нелепо ще е. Единствено мога да ти кажа да си благодарен за останалите радости в живота - това, че си здрав, че близките ти също и ги има (аз преди 4 месеца загубих баща си и не спира да ме боли, мисля го постоянно), че имаш храна, вода и покрив над главата си, защото много хора само мечтаят за това.

Да, любовта също е от първостепенно значение, но там нищо не става насила. Просто се фокусирай върху хубавото в живота си. Желая ти щастие!

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 06267aa813
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Абсолютно нормален и по важното стойностен човек си.Залитания по цигари,алкохол,кръчми,чалга са ИДИОТЩИНИ наложени от просташки манталитети с цел печалба.Когато си израствал преди да научиш за пороците на хората,на какво са те учили.Родителите ти едва ли са ти давали лошия пример на пошлото време в което живеем.По това което описваш за себе си, си напълно нормален,млад мъж,със стабилна ценностна система,душа и сърце.Гледай да запазиш тази част от себе си непокътната,като действията ти са насочени към градивни неща.Има свестни момичета, точно като теб,но всички слагате маски навън.Имал си връзка,не си забравил нищо.Не изменяй ценното в себе си подавайки се на пороци.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 772935deb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Здравей. Виж липсва ти самочуствие, според мен. Трябва да намериш нещото, което да го вдига. При мен са парите.Няма ли никой в джоба и аз съм така.



Чингис Хан

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 437d9eed66
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Индивидуално е , но сега начините за комуникация и нравите са доста свободни . Достатъчно е да я поканиш на кафе или да подхванеш някакви общи приказки . Веднага ще се разбере дали има някакъв интерес . Ако стоиш отстрани и се чудиш как да разбереш ,има голяма вероятност да се разминете . Общо взето ,и жените се чудят същото и понякога правят първата крачка .

 
  ...


...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 8ff32f2993
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   На първо място спри да обобщаваш. Ако действително ходиш сред природата, но наистина да ходиш сред природата, а не да идеш до Копитото или централния бургаски плаж през уикенда, ще имаш такава компания и ще видиш, че там има и такива жени. Струва ми се, че нямаш особен приятелски кръг. Поработи върху общуването си.
Ж

 
  ... горе^
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 27eaa64c4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Минавай на злобарки, така ще ти остават и повече пари, ще има от време на време и за курви.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: b84c1c0667
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Много лесно се познава, дали жената те харесва. Ако се притеснява в твое присъствие, или те гледа с влажен поглед, или най-силното, очите и гледат ту едното ти око, ту другото, имаш игра. Просто трябва да се престрашиш да им пуснеш ръка, там зацикляш.

 
  ...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 819b2372b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Здравей авторе! Извинявам се, че няма да пиша по темата ти. Мога ли да те попитам за информация относно желанието ти за пилот? Какво учиш в момента? Къде се учи за пилот
за гражданската авиация в България? Какви са изискванията освен перфектен английски език? Всяка информация би ми била от полза и ще ти бъда много благодарен.

П. С. Мисля, че си стойностен човек - разбирам те много добре. Горе главата и знай, че най-доброто предстои :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker